- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 34
- Konu Sahibi MeltemMelo
1 sene dolmadan boşanma aşamasına geldik 2.5 aydır anne evindeyim hamile olarak geldim 9 gün önce bebeğim dünyaya geldi . Evliliğimde eşimin ailemle zamanında olan sorunları yüüznden ailemle iletişimime karışması, kavgalarda şiddete başvurması üstelik alkollü ise , ben senin kocanım benim sözüm geçerli ailen konusunda tavrını takınması ve benim psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı evden gitmeme neden oldu. Ama o hiçbir zaman hatalarını kabul etmedi . Ben eşimi çok sevdim sevginin en güzelini yaşadım diyebilirim ama gün geçtikçe değişti şeytanlaştı. Ayrı olduğumuz süre zarfında beni hiç arayıp sormadı bebeğini bir kez olsun sormadı erken doğum riski ile hastaneye yattım bir kez olsun aramadı. Ve ben doğum yaptıktan 10 saat sonrasında ablasına bir resim attım sadece bebeğin resmini eşimde ne yaptı ne etti hastaneyi buldular sabahın köründe ağzı alkol kokulu bir şekilde ailesi ile geldi 5 dk bebeğini sevdi cıktı annesi kaldı .Ailesi de beni hiç arayıp sormamıştır . Annem cok bozuldu ve tersledi annesini 2.5 aydır nerdeydiniz dedi şimdi alkollü bir şekilde içeri geliyor hala dedi artist artist. Neyse eşimle annesi 1 saat sonra gittiler biz de öğlen hastaneden cıktık . Nüfus müdürlüğüne gidip kimlik cıkarttırdım bebeğe . Eşim de bana dava açmış ismini onun istediği isim koymadığım için dava açmış :) ben zaten 10 gün önce boşanma davası açmıştım . Çarşamba günü tebligat eline ulaştı. Benden her akşam resim istiyor. İki gün önce bana bebeğimi görmek istiyorum dedi neden bana 10 saat sonra haber verdin dedi annenin korkusuna mı diye sordu . Babalık hakkımı elimden alamazsınız cocugumu 8 gündür görmğyorum dedi. Konusmaları mahkemede delil olarak kullanma yönündeydi . Ve ben bu konuşmalardan sonra cok fazla vicdan yaptım ama ailem bebeği ona göstermemi istemiyor eşim psikopat olduğu için cocuğu kaçırabilir bir şey yapar diye korkuyorlar ve ben yaşadığım onca acılara rağmen ayrılma aşamasında olduğum eş için üzülüyorum. Lütfen beni kendime getirtin