• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok çaresizim

Benim görümcem herkesin içinde yakinda kapidan gecmeyeceksin dedi. Kizimin yeme problemi var ve eşim de zayıf dedi ki bir gün görümcem babasi gibi yiyor anasi gibi yese şişko olurdu dedi.

Bebeğim içim acıyarak okudum yazdıklarını, ne yazacağımı bilemiyorum şu an gerçekten.
Bir düğüm oturdu boğazıma, bazı insanlar ne kadar acımasız, ne kadar düşüncesiz..senin kayınvaliden hiç mi gelin olmadı, Nasıl Nasıl bu haksızlıkları yapabilyor aklım almıyor gerçekden. Kendisinin kızı var mı acaba merak ettim?

Eltine gelince şöyle bir Osmanlı Tokat'ıyla kendine gel bi sen Hoopp demek geçiyor içimden. Yok eşiyle konuşma diye mesaj falan atmalar, dumura uğradım resmen pes pess.

Seni daha çok kötü hissettirdi belki yazdıklarım canım ama napıyım gerçekten içimi şişirdi sana yaptıkları.
Eşine bahsetmiyor musun tatlım, seni korur onlara karşı belki. Eşin seni önemserse onların dili tutulur. Eşinle konuş o desin annesine karıma çok yükleniyorsun falan diye, görüceksin o Zaman kendine biraz çeki düzen verebilir kaynanan.
Ama eşine tatlı tatlı anlat biraz da gözyaşı dök ben seni çok seviyorum, beni ezmelerine bu kadar izin verme ancak sen onları durdurabilirsin falan de... Gerçekten bence tek çözüm eşinde..

Kız kaç kere aklıma geldin dua bile ettim sana Zaman Zaman. Girmeyince bıraktın sanmıştım. Sakın bırakma sağlıklı beslenme düzenini tatlım sen eşine zayıflamana konsantre ol oldu mu bebeğim.

Nasıl gidiyor kilo vermen ???

Bebeğim içim acıyarak okudum yazdıklarını, ne yazacağımı bilemiyorum şu an gerçekten.
Bir düğüm oturdu boğazıma, bazı insanlar ne kadar acımasız, ne kadar düşüncesiz..senin kayınvaliden hiç mi gelin olmadı, Nasıl Nasıl bu haksızlıkları yapabilyor aklım almıyor gerçekden. Kendisinin kızı var mı acaba merak ettim?

Eltine gelince şöyle bir Osmanlı Tokat'ıyla kendine gel bi sen Hoopp demek geçiyor içimden. Yok eşiyle konuşma diye mesaj falan atmalar, dumura uğradım resmen pes pess.

Seni daha çok kötü hissettirdi belki yazdıklarım canım ama napıyım gerçekten içimi şişirdi sana yaptıkları.
Eşine bahsetmiyor musun tatlım, seni korur onlara karşı belki. Eşin seni önemserse onların dili tutulur. Eşinle konuş o desin annesine karıma çok yükleniyorsun falan diye, görüceksin o Zaman kendine biraz çeki düzen verebilir kaynanan.
Ama eşine tatlı tatlı anlat biraz da gözyaşı dök ben seni çok seviyorum, beni ezmelerine bu kadar izin verme ancak sen onları durdurabilirsin falan de... Gerçekten bence tek çözüm eşinde..

Kız kaç kere aklıma geldin dua bile ettim sana Zaman Zaman. Girmeyince bıraktın sanmıştım. Sakın bırakma sağlıklı beslenme düzenini tatlım sen eşine zayıflamana konsantre ol oldu mu bebeğim.

Nasıl gidiyor kilo vermen ???
çok teşekkür ederim ablacım o güzel duaların için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık yık bırakmadım sadece buraya yazma imkanım olmadı benim telefonum girmiyor yanlızca laptoptan yazabiliyorum biryere gittiğim zamanlarda ise yazabilme durumum tamamen ortadan kalkıyor ablacım keşke diyorum keşke yaşadıklarım ve özellikle yaşayacaklarım bu kadarcık olsaydı içim dopdolu herzaman patlıyacağım günü merak ediyorum çünkü o gün çok kötü bir gün olacak eşime anlatmaya gelince ben anlatayrum ona yeri geldi ağlayarak yeri geldi isyanlar ederek tamam dinliyor anlıyor bir sorun yok bana sende onlarla konuşma oraya gitme gidersende iş yapma hatunlar gibi otur keyfine bak diyor benim kayınvalidem çok iki yüzlü bir insan yemin ederim eşimin yanında bana o kadar iyi o kadar iyiki yaptıklarını anlattığımda adam inanmakta zorluk çekiyor bak bir örnek verim ben yine birgün onlardaydım şimdi aranızda sende hep ordaymışsın diye düşünenler olacak ben bayıla bayıla gitmiyordum onlar çağırıyorlar eltinle görümcen hastahaneye gidecek gel eltinin kızına bak diye kızı çok sevdiğim için koymuyor neyse ben onlara her gidişimde evlerini temizlerim kayınvalidem ogün bana kızarak benim şu eşyam kayboldu nerde anne nerden bileyim görmedim diyorum nasıl görmedin evi sen temizledin en son diyor ya bilmiyorum gerçekten kızlara sor diyorum onlar nerden bilsin diyor ya ALLAHım onlar nerden bilsinmiş ima ettiğin şeye dikkat et anne hassas konularda bu kadar rahat olma diyorum bütün gün benimle konuşmadı ne sorduysam ters ters cevaplar verdi taki eşim eve girene kadar eşim eve girdi sofradı hazırladık tabi ben yemiyorum baktım eşimin yanında bana kızım sende gel niye gelmiyorsun diyor yok anne ben aç değilim diyorum nasıl aç değilsin gel annem diyor ya şimdi annesinin sadece bu yönünü gören adama diğer yaptıklarını inandırmakta zorluk çekiyorum bazende şüphede kalıyor ben yine çok uzattım lafı kusura bakmayın fırsatı buldukça koşarak yazıyorum diyetimede normal bir şekilde devam ediyorum ama çok kötü şakilde mide ağrısı çekiyorum ALLAH banada tüm zayıflamak isteyenlere kaynana elti görümce derdi çekenlere yardım etsin inşALLAH

çok teşekkür ederim ablacım o güzel duaların için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık yık bırakmadım sadece buraya yazma imkanım olmadı benim telefonum girmiyor yanlızca laptoptan yazabiliyorum biryere gittiğim zamanlarda ise yazabilme durumum tamamen ortadan kalkıyor ablacım keşke diyorum keşke yaşadıklarım ve özellikle yaşayacaklarım bu kadarcık olsaydı içim dopdolu herzaman patlıyacağım günü merak ediyorum çünkü o gün çok kötü bir gün olacak eşime anlatmaya gelince ben anlatayrum ona yeri geldi ağlayarak yeri geldi isyanlar ederek tamam dinliyor anlıyor bir sorun yok bana sende onlarla konuşma oraya gitme gidersende iş yapma hatunlar gibi otur keyfine bak diyor benim kayınvalidem çok iki yüzlü bir insan yemin ederim eşimin yanında bana o kadar iyi o kadar iyiki yaptıklarını anlattığımda adam inanmakta zorluk çekiyor bak bir örnek verim ben yine birgün onlardaydım şimdi aranızda sende hep ordaymışsın diye düşünenler olacak ben bayıla bayıla gitmiyordum onlar çağırıyorlar eltinle görümcen hastahaneye gidecek gel eltinin kızına bak diye kızı çok sevdiğim için koymuyor neyse ben onlara her gidişimde evlerini temizlerim kayınvalidem ogün bana kızarak benim şu eşyam kayboldu nerde anne nerden bileyim görmedim diyorum nasıl görmedin evi sen temizledin en son diyor ya bilmiyorum gerçekten kızlara sor diyorum onlar nerden bilsin diyor ya ALLAHım onlar nerden bilsinmiş ima ettiğin şeye dikkat et anne hassas konularda bu kadar rahat olma diyorum bütün gün benimle konuşmadı ne sorduysam ters ters cevaplar verdi taki eşim eve girene kadar eşim eve girdi sofradı hazırladık tabi ben yemiyorum baktım eşimin yanında bana kızım sende gel niye gelmiyorsun diyor yok anne ben aç değilim diyorum nasıl aç değilsin gel annem diyor ya şimdi annesinin sadece bu yönünü gören adama diğer yaptıklarını inandırmakta zorluk çekiyorum bazende şüphede kalıyor ben yine çok uzattım lafı kusura bakmayın fırsatı buldukça koşarak yazıyorum diyetimede normal bir şekilde devam ediyorum ama çok kötü şakilde mide ağrısı çekiyorum ALLAH banada tüm zayıflamak isteyenlere kaynana elti görümce derdi çekenlere yardım etsin inşALLAH
Müsait bir Zamanda yazıcam tatlım, takipteyim seni. Kvalidenin taktikleri kurnazca çok hemde..

evli_mutlucocuksuz2010 evli_mutlucocuksuz2010 cnm sen kendini ezdirdikçe kilo alıyor, kilo aldıkça ezdiriyorsun. Örneğin yatak kaldırma meselesinde daha neleri kaldırdım bunu da kaldırırım yerine nerde görülmüş bayanların kaldırdığı eşim kaldırır deseydin. Saygı denilen şey verilmiyor Söke söke alınıyor cnm, önce sen kendini kayıracaksın sonra onlar seni.

evli_mutlucocuksuz2010 evli_mutlucocuksuz2010 cnm sen kendini ezdirdikçe kilo alıyor, kilo aldıkça ezdiriyorsun. Örneğin yatak kaldırma meselesinde daha neleri kaldırdım bunu da kaldırırım yerine nerde görülmüş bayanların kaldırdığı eşim kaldırır deseydin. Saygı denilen şey verilmiyor Söke söke alınıyor cnm, önce sen kendini kayıracaksın sonra onlar seni.
çok haklısınız ben artık öyle davranacam kendimi kimseye ezdirmicem adım kötü geline çıkacak ama umrumda değil artık

çok çok teşekkür ederim ablam sizede burda bana destek olan herkesede yanımda oldunuz çok sağolun eltim bu aralar iyice hamileye bağladı kendini kayınvalidem güllere gittik eşimle orada uyuduk kayınvalidemler yer yatağı sererler sabah kayınvalidem gözümün içine bakarak imalı imalı o kaldırmasın sen kaldır diyor bu zamana kadar neleri kaldırdım onumu kaldıramicam dedim ama ben artık kaldıramıyorum piskolojikmen çökmüş durumdayım yemin ederim burada sizden başka destekçim yok ben eltimden önce evlendim ama yaş olarak benden büyük ve o bunu hep başıma kakıyor yok beni uyarıp ikaz etmeler eşiyle konuştuğumda araya girip konu kapatmalar ben evime geldiğimde bana mesaj atıp kocama birdaha bu lafı dememeler eşiyle konuşmamdan müthiş rahatsız birde kızı beni çok sever bende onu onun için gözümü kırpmadan kendimi tehlikeye atabilirim canımdır o benim ama o bundan çok rahatsız her kucağıma aldığımda indir alışmasın diyor kızın gözünde gelincik çıkmış deli gibi kaşıyor annesi nerde elinden telefon düşmüyor kızın gözünde gelincik çıkmış diyorum sen boşver birşey olmaz diyor şimdi siz diyeceksiniz sende kızın herşeyine karışıyorsun yok inanın karışmıyorum zaten laf kondurmaz keendine sen niye benimle böyle ters konuşuyorsun diyorum adamına göre muamele diyor inanın bunların hiç birini haketmiyorum hangisi hastalansa yanlarında oldum olamadıklarımda zaten misliyle laf yedim bir hizmetçi gibi onların işini yaptım gerçi hizmetçinin bile bir karşılığı var ben çok çektim kayınvalidemlere giderim kimse benle konuşmaz ama bütün işlerinide bana yaptırılar yapmadığımda kabahat olur büyük suç olur en sonundada yapmıyacaksan gelmeyeceksinler çıkar meydana ya kızlar ablalarım içim çok dolu çok anlattırmıyorlarda kimseye bir arkadaşa derdi anlatmayı bırak onlara göre kadınların arkadaşları olmazmış ya arkadaşım beni evine davet etti onların korkusundan gidemiyorum herşeyime karışırlar hayat bana zindan oldu yaşamakta çoooook zor bazen diyorum ben bu şekilde nasıl dayanacam şimdi söyleyin bana ortada bir insanmı kalmışki kendini kayırsın kendini sevsin ben bu dünyadan ne hayır gördümki tövbe tövbe bazen kendimi günaha sokuyorum rabbim sendemi beni sevmiyorsun diyorum iye beni yarattınki diyorum bu 3 gündür tam olarak berbat durumdayım çok kötüyüm ben çok
Tatlım böyle kişilerden korkulur ya, eşinin yanında sana iyi davranmalar falan. Kanal 7 nin kısa filmlerinden izliyorum sandım biran kendimi.

Allah heryerden insanın kanadını kolunu kırmıyor çok şükür. Bak eşin gitme, iş yapma diyormuş. Annesinin ağzına bakan çok erkek var ( analar kıymetlidir, herkes değer vermeli ama dengeyi de koruyabilmeli herkes o başka konu ) Eşin öyle dedikten sonra sende mesafe koy güzelim. Her gel dediklerinde gitme, hiç gitmemezlikde olmaz belki ama çok aza indir. Herkes yapsın işini gücünü madem kıymet bilinmiyor.
Kendi değerini kendin kazanacaksın diyen arkadaş da doğru demiş, çok aşırıya kaçmadan dozunda mesafeleri koy. Ters laflarında belli et kızgınlığını, kırıldığını , içine atarsan kimse umursamaz ezerler. Kavga çıkar demiyorum yalnız. Çocukla ilgili imada bulunurlarsa, kırıldığını açıkça söyle çekinme, beni üzüyor bu laflarınız Allah korkunuz yok mu ( madem inançlı biri kvaliden bu söz belki birşeyler ifade eder ) Allah bana da nasip edecek inşallah de kapat ağızlarını. Onların laflarınıda takma kafana artık.
Mesafeyi koruyan daha kıymetli oluyor bu kesin, madem öyleler..
Ha birde Ayetel kürsüyü oku onlarla görüşeceğinde, kendine 7 kere, görürsün saldıramazlar, korunursun inşallah.

İnşallah düzelir herşey tatlım, sağlıcakla kal.

Güzel ablacım. çok duygulandım yazdıklarına. Allah'ım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah. sağlıkla sıhhatle evladına bakmak nasip etsin.
elimden geldiği kadar size yardımcı olmak isterim. kan tahlili yaptırdınız mı acaba? Bi rahatsızlığınız yada şeker direnciniz var mı?

Back