- Konu Sahibi evli_mutlucocuksuz2010
yaşamak neredeyse çok zor benim için eltim benden sonra gelin olduğu halde bir tane kızı var bu aralarda sürekli benim yanımda kızına sana kardeş getireyimmi yada bana hamile kalmayı düşünüyorum falan diyor daha kızı 17 aylık bugünde kayınvalidem bize gelmiş bana diyorki ben diğer geline hadi artık yeter kızın büyüdü birtane daha yap demişim diyor sanki bilerek yapıyorlar canımı acıtmak için zaten yeteri kadar acıyor eltimin kızından önce bir düşüğü oldu o zamanlar daha yeni gelmişti ve ben hala evin içinde oturuyordum neler çektim allah bilir o herzaman salonda iki seksan uzanırdı bizde hanımefendinin işini yapardık kayınvalideden akraba ya torpilli düşükten hemen sonra hamile kaldı o çocuk doğana kadar burnumdan getirdiler oooooffffffff
Canım Anladıgım kadarıyla dertlisin Bu aile meseleleri gelin kaynana elti bide gorumce İnan herkeste var Sen cocugun yok diye kendini ezik hissetme İcinde bulundugun ruh halinden dolayı onları sana olan o konuşmalarını art niyet degilde normal konuşma bile olsa ustune alınıyorsun. Bizde kocamla gezecez de Ayrı evimizin tadını çıkaralım felan de sana sorarlarsa ama. Bozulma Senin önceliğin su an kilo vermek olsun tatlım Lütfen başla...Kendin saglıgın için