• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok çaresizim

yaşamak neredeyse çok zor benim için eltim benden sonra gelin olduğu halde bir tane kızı var bu aralarda sürekli benim yanımda kızına sana kardeş getireyimmi yada bana hamile kalmayı düşünüyorum falan diyor daha kızı 17 aylık bugünde kayınvalidem bize gelmiş bana diyorki ben diğer geline hadi artık yeter kızın büyüdü birtane daha yap demişim diyor sanki bilerek yapıyorlar canımı acıtmak için zaten yeteri kadar acıyor eltimin kızından önce bir düşüğü oldu o zamanlar daha yeni gelmişti ve ben hala evin içinde oturuyordum neler çektim allah bilir o herzaman salonda iki seksan uzanırdı bizde hanımefendinin işini yapardık kayınvalideden akraba ya torpilli düşükten hemen sonra hamile kaldı o çocuk doğana kadar burnumdan getirdiler oooooffffffff

Canım Anladıgım kadarıyla dertlisin Bu aile meseleleri gelin kaynana elti bide gorumce İnan herkeste var Sen cocugun yok diye kendini ezik hissetme İcinde bulundugun ruh halinden dolayı onları sana olan o konuşmalarını art niyet degilde normal konuşma bile olsa ustune alınıyorsun. Bizde kocamla gezecez de Ayrı evimizin tadını çıkaralım felan de sana sorarlarsa ama. Bozulma Senin önceliğin su an kilo vermek olsun tatlım Lütfen başla...Kendin saglıgın için

21 yaşına gireceğim bundan 3 yil önce üniversiteye yeni başladığımda 60 kiloydum boyum 1.60. Yurtta kalmanın etkisiyle az yemeye başladım ve abur cubur hiç tuketmedim ilk yil 55-54 kiloya düştüm. Ikinci yilimda yine düzenli az ve abur cubur yemeyerek 48 oldum suan 46-47 kiloyum. Bana yakıştıgini düşünüyorum vücudum istediğim gibi oldu spora baslayip iyice sikilasmayi istiyorum. Dedigim gibi birden kilo vermedim 3 yilda verdim bu yüzden sarkma filan olmadi. Ben kilo verdiysem herkes verir diyorum sadece

çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız bundan iki sene önce medipol hastahanesinde göbekten iğne tedavisi gördüm malum kilo yumurta tembelliğine sebeb oluyor neyse göbekten iğne tedavisi ile hamile kaldım hamile kaldığımdan henüz haberim olmamışken bizim evde çok çook kavga oldu beni evden kovdular eşim ben karımı bırakmam o zaman beraber gideriz dedi baktılar adam ciddi sustular ama hala beni göndermek istiyorlardı o tartışmalar esnasında benim çok sancılarım oldu kanamamda oldu ama o sitresin içinde bırak hamile olduğumu düşünmek tedavimi bile unutmuştum velhasıl ortalık durulduktan sonra aklıma geldi 4 günümün geçtiği gittim kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif hamileydim ama doktorumun söylediğine göre durumum riskliymiş gebelik gelişmedi ve ben düşük yaptım sonra 7 ay hiç gebe kalmadım sonunda aşılama yapmaya karar verdim aşılama esnasında doktor rahmimin kapalı olduğunu söyledi o rahmi açıp aşılamayı yapana kadar ben öldüm resmen bayıldım resmen tansiyonum falan düştü doktorum eve gidince sıcak bir duş al ve uzan dedi iş falan yapmak yasak eşinle birlikte olmak yasak tamam dedim ben on beş gün uzanmam gerektiğini bizimkilere söyledim surat astılar bu sefer umurumda olmadı uzandım ama na bir yemek getirenim oldu ne halimi soran şimdi diyeceksiniz kendi yemeğini hazırlasaydın bir zahmet evet haklısınız bir iki kere gittim düşman gibi bakıyorlardı yada yemek yoktu ben bu şekilde 15 gün yatakta yatarak 4 kilo verdim istediğim sonucu almıştım tabiki hamileydim ama sevincim 1 gün sürdü yine hüsran gebelik yine gelişmedi ve tekrar düşük yaptım işin en kötü yanı kayınvalidemler banaonlarda gebelikmiydi sen hiç hamile kalmadın diyorlar ya gelinleri olduğumu bilmesem isteniyorlar diyeceğim neyse dediğiniz gibi ben şimdi önüme bakıcam ama kızlar varya eğer eltim hamile kalırsa benim için hiç iyi olmaz baya geri görüşlüler erkek olsa tam burnumdan getirirler ALLAHım sen yardım et bize iyi dilekleriniz desteğiniz için çok çok teşekkür ederim ama yinede aklınızın bir köşesinde olayım bana çok dua edin lütfen uzun oldu kusura bakmayın içim çok dolu
Kuzucuğum yaşadıkların seni epey üzmüş, ama geçmişde kaldı, olanlar kendi evine geçmene vesile olmuş, bu tarafından bak. Ayrıca çok çokk şükretmelisin ki eşin seni seviyor ve senden yana olan biriymiş. Ya tersi olsaydı Allah korusun, kayınvalide elti çocuk falan hiçbirşey görmezdi gözün.

O nedenle hepimizin hayatta imtihanları var, sahip olduklarının kıymetini bilmeli insan.
Bir söz vardı " sahip olduğun şeyler için kaç kişi Allah' a dua ediyor farkında mısın" ne kıymetli ve anlamlı bir söz değil mi.
Olumsuzluklara değil, olumlu taraflarını düşün kendini mutlu et, eşine pozitif yaklaş mutlu olduğunu hissettir onada.

Diğer kişileride hiç kafana takma, o onu demiş bu bunu demiş tınma, ama bunu gerçekten içten yap. Eltin ikinciye hamile kalmış, oğlu olacakmış falan kendini üzme kuzum, aksine mutlu ol. Başkası için sevinirsen Rabbimizin sana mükafatı daha büyük olur unutma Canısı..

Toparla kendini geçmiş acılarınıda kendine acımayı da bırak tatlım. Artık sen yepyeni umut dolu günlere yolculuğa adım attın. Bugün güzel kokular sürün saçlarını hergünkünden değişik yap, kıyafetinede biraz özen, Sevgiyle gülücükle karşıla eşini... Allah a şükret şükredecek çok şeyimiz var inan.

( yukarda yazmayı unuttum, hamile kalman senin için sorun değilmiş, kalabiliyorsunuz bu ne kadar güzel, eninde sonunda nurtopu gibi sağlıklı bir evladın olacak inşallah. Buna inancını hiç kaybetme tamam mı kuzum )

Son düzenleme:
Bu işler üzülerek olmuyor maalesef 100 kilonun üzerindeki insanları kimse anlamaz ne kadar zor olduğunu ben suan 100 kiloyum ve 112 den geliyorum bu defa son olacak inşallah çünkü yaşam tarzını değiştirdim misafirlere bile hamur işi yapmıyorum artık önce ben 26 yaşındayım ve artık yasima göre giyinmek istiyorum kadın doğum doktorunu değiştir sana kilo vermene yardımcı yumurta destekleyici ilaçlar vermesi lazim bütün tedavi yollarını denedim de ondan biliyorum üzülme hırs yap lutfen

Kuzucuğum yaşadıkların seni epey üzmüş, ama geçmişde kaldı, olanlar kendi evine geçmene vesile olmuş, bu tarafından bak. Ayrıca çok çokk şükretmelisin ki eşin seni seviyor ve senden yana olan biriymiş. Ya tersi olsaydı Allah korusun, kayınvalide elti çocuk falan hiçbirşey görmezdi gözün.

O nedenle hepimizin hayatta imtihanları var, sahip olduklarının kıymetini bilmeli insan.
Bir söz vardı " sahip olduğun şeyler için kaç kişi Allah' a dua ediyor farkında mısın" ne kıymetli ve anlamlı bir söz değil mi.
Olumsuzluklara değil, olumlu taraflarını düşün kendini mutlu et, eşine pozitif yaklaş mutlu olduğunu hissettir onada.

Diğer kişileride hiç kafana takma, o onu demiş bu bunu demiş tınma, ama bunu gerçekten içten yap. Eltin ikinciye hamile kalmış, oğlu olacakmış falan kendini üzme kuzum, aksine mutlu ol. Başkası için sevinirsen Rabbimizin sana mükafatı daha büyük olur unutma Canısı..

Toparla kendini geçmiş acılarınıda kendine acımayı da bırak tatlım. Artık sen yepyeni umut dolu günlere yolculuğa adım attın. Bugün güzel kokular sürün saçlarını hergünkünden değişik yap, kıyafetinede biraz özen, Sevgiyle gülücükle karşıla eşini... Allah a şükret şükredecek çok şeyimiz var inan.

( yukarda yazmayı unuttum, hamile kalman senin için sorun değilmiş, kalabiliyorsunuz bu ne kadar güzel, eninde sonunda nurtopu gibi sağlıklı bir evladın olacak inşallah. Buna inancını hiç kaybetme tamam mı kuzum )
desteğinle sözlerinle dualarınla tam bir abla oldunuz bana teşekkür ederim çok haklısınız ben insanlarla konuşup sohbet etmeye bayılırım insanları dinlerkende empati kurmaya özen gösteririm yazdıklarınıza şöyle bir bakıyorumda ben baba evinden çıktıktan sonra hiç kıymet görmemişimki meğersem kimse beni sizler gibi dinleyip anlamamışki bugün beni sevgiye ilgiye doyurdun doyurdunuz ablammm çok teşekkür ederim çok sağolun bu duyguyu uzun süredir yaşamadığımı ilgi dolu mesajlarınızdan sonra anladım ve o bi o kadarda haklısınız sözleriniz gerçek olandan başka birşey değil sende canımın yandığı bugünlerde yüzümü güldürensin canın canısısın:KK24::KK200:

Bu işler üzülerek olmuyor maalesef 100 kilonun üzerindeki insanları kimse anlamaz ne kadar zor olduğunu ben suan 100 kiloyum ve 112 den geliyorum bu defa son olacak inşallah çünkü yaşam tarzını değiştirdim misafirlere bile hamur işi yapmıyorum artık önce ben 26 yaşındayım ve artık yasima göre giyinmek istiyorum kadın doğum doktorunu değiştir sana kilo vermene yardımcı yumurta destekleyici ilaçlar vermesi lazim bütün tedavi yollarını denedim de ondan biliyorum üzülme hırs yap lutfen
çok teşekkür ederim canım tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz darısı benim ve tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşALLAH şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum çünki aşılama yapma gibi bir planımız var inşALLAH bende o sürece kadar zayıflamak istiyorum bundan iki sene önce bir doktorum bana eğer kilo verirsen kendi kendne tedavisiz bir şekilde hamile kalabileceğimi söyledi inşALLAH ya isteyen herkese nasip eder rabbim inşALLAH

çok teşekkür ederim canım tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz darısı benim ve tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşALLAH şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum çünki aşılama yapma gibi bir planımız var inşALLAH bende o sürece kadar zayıflamak istiyorum bundan iki sene önce bir doktorum bana eğer kilo verirsen kendi kendne tedavisiz bir şekilde hamile kalabileceğimi söyledi inşALLAH ya isteyen herkese nasip eder rabbim inşALLAH
Gerçekten sizi kimsenin esmesine izin vermeyin bende 15 yaşında evlendim bende cocuk gelindim malesef 3 başarısız gebelik gecirdim son kurtajimda eve geldik adım yastık battaniye falan getirdi o gidince laf sokmalar başladı 40 günlük bebek düştü diye yatilmaz falan biz doğumdan sonra çamaşır yikardik saçma saçma şeyler ışte bende topladım yatağı oturdum kalkıp bulasigi falan yikadim 3 sene geçti ve yaptığım salakliktan dolayı hala sinirleniyorum herşeyden önce dinleyip dinleyip tinlama derim ben kendini sev ve sık sık dua et

Yarı
desteğinle sözlerinle dualarınla tam bir abla oldunuz bana teşekkür ederim çok haklısınız ben insanlarla konuşup sohbet etmeye bayılırım insanları dinlerkende empati kurmaya özen gösteririm yazdıklarınıza şöyle bir bakıyorumda ben baba evinden çıktıktan sonra hiç kıymet görmemişimki meğersem kimse beni sizler gibi dinleyip anlamamışki bugün beni sevgiye ilgiye doyurdun doyurdunuz ablammm çok teşekkür ederim çok sağolun bu duyguyu uzun süredir yaşamadığımı ilgi dolu mesajlarınızdan sonra anladım ve o bi o kadarda haklısınız sözleriniz gerçek olandan başka birşey değil sende canımın yandığı bugünlerde yüzümü güldürensin canın canısısın:KK24::KK200:
Canım bende Mutlu olmandan mesajından çok Mutlu oldum. Enerjini hep yükselt tut pozitif ol dualı dilin olsun herşey geride kalacak bebeğinizle Mutlu Mesut günlerinize kavuşacaksın inşallah tatlım !!

Bugün diyeti es geçtik bugün dertleşme günüydü ama yarın başlıyor musun bakiim:anneadayı: sabah 2 dilim tambuğdayekmeği peynir ve mutlaka yumurta yeşilliklerden olan bi kahvaltı yap. Aburcubur yok ona göre, hamurişi, pirinç pilavı tabak tabak makarna yassak:cool:sebze yemekleri yanında bol salata tavuk köfte falanda salatayla serbest.. Kaba taslak şimdilik dikkat etmeye başla canım.

Ha en önemliside akşam en geç 7 ye kadar yemeğini yemiş ol gece çay ve bitki çayi dışında birşey yeme. Meyve yiyeceksen ölçülü olarak sabah öğlen gibi ye ... Biraz vücudun alışsın sonrasında spor gelecek ona göre:KK36:

canım cidden çok zor yaşadıkların ben senin kadar dayanıklı olurmuydum diiye sordum kendime yazdıklarını okuyunca.. ama o kadar sıkıntının içinde elini bırakmayan bir eşin varmış ne mutlu sana ..Rabbim sevginizi daim etsin.. sen zayıflamak için bir adım atıyorsun ama asıl hayatını şekillendireceksin.. kilo verdikçe insanın dışarıya karşı bakış açısı değişiyor kendine güveni geliyor.insanların senin için söylediklerini gün gelir güler geçersin bilee.. sen azimli ol ilk adımı at ve sonunu getir sonucu çok güzel olucak eminim :)
umarım mutluluğun gün ve gün artar istediğin kiloya inip bebeğinize kavuşursun canım ;)

ALLAH herkesede bizede büyüktür adelet birgün mutlaka tecelli edecektir iki gündür burada bana destek olan yanımda olan dertlerimi dinleyip bana doğru yolu gösteren siz büyük canım ablalarim canım akranlarim kusura bakmayın ben günümü çok yoğun geçirdim sizlerin o güzel mesajlarınıza cevap veremediğimde kendimi ziyadesiyle kötü ve borçlu hissediyorum geç teşrif ettiğim için özür dilerim iki gündür rejim halindeyim dün tartıda 106.30 dü bugün ise 105.20 idi çok erken biliyorum ama çok açım hata yaptığımın farkındayim ama kendimce midemi bu şekilde küçülteceğimi düşünüyorum ya ben rejim yapmak istemiyorum yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum bu benim için 3 5 ay yapıp bırakacağım birşey olmasın devamlılık esas olsun tekrar sağ olun haftalık tartılacagim inşallah ya keşke haftada iki kilo versem çok iyi olur inşALLAH

ALLAH herkesede bizede büyüktür adelet birgün mutlaka tecelli edecektir iki gündür burada bana destek olan yanımda olan dertlerimi dinleyip bana doğru yolu gösteren siz büyük canım ablalarim canım akranlarim kusura bakmayın ben günümü çok yoğun geçirdim sizlerin o güzel mesajlarınıza cevap veremediğimde kendimi ziyadesiyle kötü ve borçlu hissediyorum geç teşrif ettiğim için özür dilerim iki gündür rejim halindeyim dün tartıda 106.30 dü bugün ise 105.20 idi çok erken biliyorum ama çok açım hata yaptığımın farkındayim ama kendimce midemi bu şekilde küçülteceğimi düşünüyorum ya ben rejim yapmak istemiyorum yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum bu benim için 3 5 ay yapıp bırakacağım birşey olmasın devamlılık esas olsun tekrar sağ olun haftalık tartılacagim inşallah ya keşke haftada iki kilo versem çok iyi olur inşALLAH
Canım en doğrusu zaten sağlıklı beslenmeye geçmek. Bak şaşırttın beni aferin sana başlamışsın diyete :KK19: ve bir günde bir kilo çok güzel bir sonuç. Açlık hissettiğinde nescaf ya da t.kahvesi çok tokluk yapıyor ama şekersiz ve aşırıya kaçmadan günde 2 veya 3 fincan içebilirsin. Birde sağlıklı beslenmek derken Karatay diyeti var onda sabah ekmek yok ama bir süre sonra istersen eklersin birşey olmaz ya da Mognitac diyeti var bu diyette çok sağlıklı bunda bir tek kurubaklagil alımı yok ondada arada yersin.

Karatay da ilk Zaman 3 sonra 2 öğün öneriliyor. Hamile bayanlar bile uyuyordu bir zamanlar. Bir bak bakalım sayfalarına katılırsın belki onlara canım.

Olacak bu iş hadi hayırlısıyla inşallah !!!

Canım öncelikle burdaki sana yorum yapan butun arkadaslarıma katılıyorum. Once bi kan tahlili ver. Butun hersey in normalmi tiroit insulun direnci vs. Hiçbişeyin yoksa başla Ama kararlı olman lazım. Örnek bi menun olsun nette cok var 6 ana 6 ara ogun olmak uzere. Arastırısan kafanda şekillenir. Zaten seker un tuz Bunları kesip akşamda eşinle 1 saat yurusen daha hızlı kilo verecegini dusunuyorum Bende az once yuruyusten geldim İlla spor arkadası aramana gerek yok Telefonun kulaklıgı varsa muzik dinleye dinleye yuru 1 saatin nasıl gectigini ben anlamıyorum bile Gecen hafta başladım diyet e ve spora yarın 1 hafta olcak 2 kg vermişim bile Buyuk ihtimal ödemdir Ama olsun Sende başla onumuz yaz Fazlalıkları nereye saklayacaz dugun var nişan var kendi adıma bunları dusunuyorum Başta kendin sonra eşin için ve tabi olacak cocukların için Bende cocuk istiyorum Olmuyo diye sitersten yiye yiye 87 lere kadar cıktım dedim ki nereye kadar boyle. Lutfen sende bugunden itibaren kararlı bi şekilde başla tatlım...Kolay degil ama zorda degil bunu unutma Azim sabır ve zaman...

6 ana 6 ara derken ?

Kafeine çok abanmak da iyi degil, hiçbir diyetisyen sade Türk kahvesi ( o da günde 1 tane ) dışında kahve vermez.

evli_mutlucocuksuz2010 evli_mutlucocuksuz2010 Canım benim yaş olarak çok küçüksün beni ablan kabul et. Ben 94 kg. İle hamile kaldım istediğimiz ilk ayda, yazmamın sebebi kafandaki engelleri silmen için, beyninde ket vurma kendine diye. Tabiki kilo vermelisin o ayrı, eminim yapacağına :KK54: Bir de naçizane abla tavsiyesi kendini suçlamaktan yargılamaktan vazgeç. Kullanıcı adında bile kendine haksızlık etmişsin sanki... Kendini sev ve kayır, her şey yoluna girecek :KK66:

evli_mutlucocuksuz2010 evli_mutlucocuksuz2010 Canım benim yaş olarak çok küçüksün beni ablan kabul et. Ben 94 kg. İle hamile kaldım istediğimiz ilk ayda, yazmamın sebebi kafandaki engelleri silmen için, beyninde ket vurma kendine diye. Tabiki kilo vermelisin o ayrı, eminim yapacağına :KK54: Bir de naçizane abla tavsiyesi kendini suçlamaktan yargılamaktan vazgeç. Kullanıcı adında bile kendine haksızlık etmişsin sanki... Kendini sev ve kayır, her şey yoluna girecek :KK66:
çok çok teşekkür ederim ablam sizede burda bana destek olan herkesede yanımda oldunuz çok sağolun eltim bu aralar iyice hamileye bağladı kendini kayınvalidem güllere gittik eşimle orada uyuduk kayınvalidemler yer yatağı sererler sabah kayınvalidem gözümün içine bakarak imalı imalı o kaldırmasın sen kaldır diyor bu zamana kadar neleri kaldırdım onumu kaldıramicam dedim ama ben artık kaldıramıyorum piskolojikmen çökmüş durumdayım yemin ederim burada sizden başka destekçim yok ben eltimden önce evlendim ama yaş olarak benden büyük ve o bunu hep başıma kakıyor yok beni uyarıp ikaz etmeler eşiyle konuştuğumda araya girip konu kapatmalar ben evime geldiğimde bana mesaj atıp kocama birdaha bu lafı dememeler eşiyle konuşmamdan müthiş rahatsız birde kızı beni çok sever bende onu onun için gözümü kırpmadan kendimi tehlikeye atabilirim canımdır o benim ama o bundan çok rahatsız her kucağıma aldığımda indir alışmasın diyor kızın gözünde gelincik çıkmış deli gibi kaşıyor annesi nerde elinden telefon düşmüyor kızın gözünde gelincik çıkmış diyorum sen boşver birşey olmaz diyor şimdi siz diyeceksiniz sende kızın herşeyine karışıyorsun yok inanın karışmıyorum zaten laf kondurmaz keendine sen niye benimle böyle ters konuşuyorsun diyorum adamına göre muamele diyor inanın bunların hiç birini haketmiyorum hangisi hastalansa yanlarında oldum olamadıklarımda zaten misliyle laf yedim bir hizmetçi gibi onların işini yaptım gerçi hizmetçinin bile bir karşılığı var ben çok çektim kayınvalidemlere giderim kimse benle konuşmaz ama bütün işlerinide bana yaptırılar yapmadığımda kabahat olur büyük suç olur en sonundada yapmıyacaksan gelmeyeceksinler çıkar meydana ya kızlar ablalarım içim çok dolu çok anlattırmıyorlarda kimseye bir arkadaşa derdi anlatmayı bırak onlara göre kadınların arkadaşları olmazmış ya arkadaşım beni evine davet etti onların korkusundan gidemiyorum herşeyime karışırlar hayat bana zindan oldu yaşamakta çoooook zor bazen diyorum ben bu şekilde nasıl dayanacam şimdi söyleyin bana ortada bir insanmı kalmışki kendini kayırsın kendini sevsin ben bu dünyadan ne hayır gördümki tövbe tövbe bazen kendimi günaha sokuyorum rabbim sendemi beni sevmiyorsun diyorum iye beni yarattınki diyorum bu 3 gündür tam olarak berbat durumdayım çok kötüyüm ben çok

çok çok teşekkür ederim ablam sizede burda bana destek olan herkesede yanımda oldunuz çok sağolun eltim bu aralar iyice hamileye bağladı kendini kayınvalidem güllere gittik eşimle orada uyuduk kayınvalidemler yer yatağı sererler sabah kayınvalidem gözümün içine bakarak imalı imalı o kaldırmasın sen kaldır diyor bu zamana kadar neleri kaldırdım onumu kaldıramicam dedim ama ben artık kaldıramıyorum piskolojikmen çökmüş durumdayım yemin ederim burada sizden başka destekçim yok ben eltimden önce evlendim ama yaş olarak benden büyük ve o bunu hep başıma kakıyor yok beni uyarıp ikaz etmeler eşiyle konuştuğumda araya girip konu kapatmalar ben evime geldiğimde bana mesaj atıp kocama birdaha bu lafı dememeler eşiyle konuşmamdan müthiş rahatsız birde kızı beni çok sever bende onu onun için gözümü kırpmadan kendimi tehlikeye atabilirim canımdır o benim ama o bundan çok rahatsız her kucağıma aldığımda indir alışmasın diyor kızın gözünde gelincik çıkmış deli gibi kaşıyor annesi nerde elinden telefon düşmüyor kızın gözünde gelincik çıkmış diyorum sen boşver birşey olmaz diyor şimdi siz diyeceksiniz sende kızın herşeyine karışıyorsun yok inanın karışmıyorum zaten laf kondurmaz keendine sen niye benimle böyle ters konuşuyorsun diyorum adamına göre muamele diyor inanın bunların hiç birini haketmiyorum hangisi hastalansa yanlarında oldum olamadıklarımda zaten misliyle laf yedim bir hizmetçi gibi onların işini yaptım gerçi hizmetçinin bile bir karşılığı var ben çok çektim kayınvalidemlere giderim kimse benle konuşmaz ama bütün işlerinide bana yaptırılar yapmadığımda kabahat olur büyük suç olur en sonundada yapmıyacaksan gelmeyeceksinler çıkar meydana ya kızlar ablalarım içim çok dolu çok anlattırmıyorlarda kimseye bir arkadaşa derdi anlatmayı bırak onlara göre kadınların arkadaşları olmazmış ya arkadaşım beni evine davet etti onların korkusundan gidemiyorum herşeyime karışırlar hayat bana zindan oldu yaşamakta çoooook zor bazen diyorum ben bu şekilde nasıl dayanacam şimdi söyleyin bana ortada bir insanmı kalmışki kendini kayırsın kendini sevsin ben bu dünyadan ne hayır gördümki tövbe tövbe bazen kendimi günaha sokuyorum rabbim sendemi beni sevmiyorsun diyorum iye beni yarattınki diyorum bu 3 gündür tam olarak berbat durumdayım çok kötüyüm ben çok

Sizi kilonuz yüzünden mi eziyorlar ?

benimle büsbütün olarak dalga geçiyorlar ve sürekli kilomu yüzüme vuruyorlar ve ne hikmetse buda hep yemek zamanına denk geliyor
benimle büsbütün olarak dalga geçiyorlar ve sürekli kilomu yüzüme vuruyorlar ve ne hikmetse buda hep yemek zamanına denk geliyor

Ne kadar cimasiz daavramislar. Babam da yapardi bana hatta nisanlim yemekteyken tam agzima lokmayi atavakken " sen evleneen kadar bir on kilo ver" demisligi de var. Saglik evet ama kisiyi kilosuyla yarbilamak ve zorlamak ne kadar cirkin.

Ne kadar cimasiz daavramislar. Babam da yapardi bana hatta nisanlim yemekteyken tam agzima lokmayi atavakken " sen evleneen kadar bir on kilo ver" demisligi de var. Saglik evet ama kisiyi kilosuyla yarbilamak ve zorlamak ne kadar cirkin.
inanın çok can yakıcı bir hareket istediklride buysa eğer elde ediyorlar

Back