- 22 Şubat 2016
- 55
- 51
- 3
- 32
- Konu Sahibi evli_mutlucocuksuz2010
-
Öncelikle kilo vericem diye kararlı olmalısın. Yaşında epey genç. Metabolizman hızlıdır, istikrar sayesinde yapabilirsin emin ol.
Burada diyet grupları var onlardan birine katıl, seni motive ederler, diyetine sadık kalırsın. Leslie gibi yürüyüş programlarıyla evde veya imkanın varsa dışarda yürü hareket et.
Yeter ki iste ve azmet Allah' ın izniyle verirsin inşallah ve bebeğinizide sağlıkla kucağına alırsın inş.
çok teşekkür ederim canım benim ALLAH sizlerden razı olsun o bahsettiğiniz grupların isimleri ne acaba rica etsem isimlerini söyleyebilirmisinizÖncelikle kilo vericem diye kararlı olmalısın. Yaşında epey genç. Metabolizman hızlıdır, istikrar sayesinde yapabilirsin emin ol.
Burada diyet grupları var onlardan birine katıl, seni motive ederler, diyetine sadık kalırsın. Leslie gibi yürüyüş programlarıyla evde veya imkanın varsa dışarda yürü hareket et.
Yeter ki iste ve azmet Allah' ın izniyle verirsin inşallah ve bebeğinizide sağlıkla kucağına alırsın inş.
çok teşekkür ederim canım benim ALLAH sizlerden razı olsun o bahsettiğiniz grupların isimleri ne acaba rica etsem isimlerini söyleyebilirmisiniz
diyet günlükleri var yada diyet guruplarında yarışmak istersen oralara da bak tatlım oradan oku cidden aklına kalbine neresi yatarsa ona göre karar ver ..çok teşekkür ederim canım benim ALLAH sizlerden razı olsun o bahsettiğiniz grupların isimleri ne acaba rica etsem isimlerini söyleyebilirmisiniz
Ne demek tatlım, burada çoğu kişi yardımcı birbirine için rahat olsun. Ben kıyamam ya, hiç ağlama incecik olacaksın inşallah. Bak gerçekten zor değil, ilk birkaç gün zorlanacaksın sonra motive olup Can'la başla devam edeceksin. Burada ne kilolu bayanlar vermiş durumda. Yalnızmışsınız aç oku başarı hikayelerini, diyet gruplarındakilerin yazdıklarını bunlar sana hep motivasyon olacak inan tatlım..Sizin o incecik sağlıklı bir anne ol lafınızda gözlerim doldu iyiki hala sizler gibi insanlar var çok teşekkür ederim insanın başı sıkıştığında akıl danışacagi birilerinin olması çok güzel size yürekten tüm tesekkurlerimi sunarim
Sende inşallah hedef kilona inip sağlıkla bebeğini kucaklarsın hayırlısıyla! Hele böyle Bebek için kilo veren kızlarımız içimin yağını eritiyor ya Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinize sağlıklı nurtopu gibi hayırlı evlatlar versin inşallah !!diyet günlükleri var yada diyet guruplarında yarışmak istersen oralara da bak tatlım oradan oku cidden aklına kalbine neresi yatarsa ona göre karar ver ..herşey sağlık için bende bebek için kilo vermeye çalışıyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlere
yaşamak neredeyse çok zor benim için eltim benden sonra gelin olduğu halde bir tane kızı var bu aralarda sürekli benim yanımda kızına sana kardeş getireyimmi yada bana hamile kalmayı düşünüyorum falan diyor daha kızı 17 aylık bugünde kayınvalidem bize gelmiş bana diyorki ben diğer geline hadi artık yeter kızın büyüdü birtane daha yap demişim diyor sanki bilerek yapıyorlar canımı acıtmak için zaten yeteri kadar acıyor eltimin kızından önce bir düşüğü oldu o zamanlar daha yeni gelmişti ve ben hala evin içinde oturuyordum neler çektim allah bilir o herzaman salonda iki seksan uzanırdı bizde hanımefendinin işini yapardık kayınvalideden akraba ya torpilli düşükten hemen sonra hamile kaldı o çocuk doğana kadar burnumdan getirdiler oooooffffffffCanım öncelikle burdaki sana yorum yapan butun arkadaslarıma katılıyorum. Once bi kan tahlili ver. Butun hersey in normalmi tiroit insulun direnci vs. Hiçbişeyin yoksa başla Ama kararlı olman lazım. Örnek bi menun olsun nette cok var 6 ana 6 ara ogun olmak uzere. Arastırısan kafanda şekillenir. Zaten seker un tuz Bunları kesip akşamda eşinle 1 saat yurusen daha hızlı kilo verecegini dusunuyorum Bende az once yuruyusten geldim İlla spor arkadası aramana gerek yok Telefonun kulaklıgı varsa muzik dinleye dinleye yuru 1 saatin nasıl gectigini ben anlamıyorum bile Gecen hafta başladım diyet e ve spora yarın 1 hafta olcak 2 kg vermişim bile Buyuk ihtimal ödemdir Ama olsun Sende başla onumuz yaz Fazlalıkları nereye saklayacaz dugun var nişan var kendi adıma bunları dusunuyorum Başta kendin sonra eşin için ve tabi olacak cocukların için Bende cocuk istiyorum Olmuyo diye sitersten yiye yiye 87 lere kadar cıktım dedim ki nereye kadar boyle. Lutfen sende bugunden itibaren kararlı bi şekilde başla tatlım...Kolay degil ama zorda degil bunu unutma Azim sabır ve zaman...
Teşekkür ederim amin inşallah :))Sende inşallah hedef kilona inip sağlıkla bebeğini kucaklarsın hayırlısıyla! Hele böyle Bebek için kilo veren kızlarımız içimin yağını eritiyor ya Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinize sağlıklı nurtopu gibi hayırlı evlatlar versin inşallah !!
Tatlım eskiyi düşünüp takılma streste hamile kalmayı engeller sen başlarına odaklan.. Evin ayrı artık ne güzel .. Kilo verilir de alınır da huzur bambaşka .. Sen ne kadar bebeğim olmuyor dersen o kadar olmaz.. Sen ilk kilo vermeliyim diyerek bebeği dusunmezsen bir Bakmışsın hamilesin belli mi oluryaşamak neredeyse çok zor benim için eltim benden sonra gelin olduğu halde bir tane kızı var bu aralarda sürekli benim yanımda kızına sana kardeş getireyimmi yada bana hamile kalmayı düşünüyorum falan diyor daha kızı 17 aylık bugünde kayınvalidem bize gelmiş bana diyorki ben diğer geline hadi artık yeter kızın büyüdü birtane daha yap demişim diyor sanki bilerek yapıyorlar canımı acıtmak için zaten yeteri kadar acıyor eltimin kızından önce bir düşüğü oldu o zamanlar daha yeni gelmişti ve ben hala evin içinde oturuyordum neler çektim allah bilir o herzaman salonda iki seksan uzanırdı bizde hanımefendinin işini yapardık kayınvalideden akraba ya torpilli düşükten hemen sonra hamile kaldı o çocuk doğana kadar burnumdan getirdiler oooooffffffff
Tüm bu olumsuzluklar azmini arttırsın işde kuzum, azmet zayıfla hepsine göster sende. Ne düşüncesiz insanlar var Yarabbim nisbet nedir ya cahillik düşüncesizlik, hiiççç takılma kuzu sen zayıflamak için motive ol devam et ... E hadi başladın mı bugün diyete bakiimm, ne yedin ne içtin yaz, bizlerde yönlendirmeye çalışalım.yaşamak neredeyse çok zor benim için eltim benden sonra gelin olduğu halde bir tane kızı var bu aralarda sürekli benim yanımda kızına sana kardeş getireyimmi yada bana hamile kalmayı düşünüyorum falan diyor daha kızı 17 aylık bugünde kayınvalidem bize gelmiş bana diyorki ben diğer geline hadi artık yeter kızın büyüdü birtane daha yap demişim diyor sanki bilerek yapıyorlar canımı acıtmak için zaten yeteri kadar acıyor eltimin kızından önce bir düşüğü oldu o zamanlar daha yeni gelmişti ve ben hala evin içinde oturuyordum neler çektim allah bilir o herzaman salonda iki seksan uzanırdı bizde hanımefendinin işini yapardık kayınvalideden akraba ya torpilli düşükten hemen sonra hamile kaldı o çocuk doğana kadar burnumdan getirdiler oooooffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?