ben çok çaresizim

evli_mutlucocuksuz2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
55
51
3
32
hayırlın akşamlar kadınlar kulübü üyeleri... bugün üye oldum ve ilk defa yazıyorum yazım hatalarım için şimdiden özür dilerim.. konum uzun baştan söyleyim . sıkıcı gelebilir ama lütfen okuyun.. 22 yaşındayım 6 senedir evliyim eşim 30 yaşında ve artık gerçekten çocuk istiyoruz bir engel var tabiki kilolarım boyum 1.68 kilom 106 çok ciddi bir rakam biliyorum... ama yapamıyorum veremiyorum 50 kilo fazlalığım var bu konuda tecrübeli olan ablalarımdan ve arkaşlarımdan yardım dileniyorum .. lütfen bana yardım edin zaten hayatımı yaşayamıyorum bari bundan sonrasını yaşayabileyim... çok çaresizim çaremsiz olabilirsiniz bana destek olun lütfen fikirlerinize desteğinize ihtiyacım var lütfen lütfen lütfen bana dua edin

Öncelikle kilo vericem diye kararlı olmalısın. Yaşında epey genç. Metabolizman hızlıdır, istikrar sayesinde yapabilirsin emin ol.

Burada diyet grupları var onlardan birine katıl, seni motive ederler, diyetine sadık kalırsın. Leslie gibi yürüyüş programlarıyla evde veya imkanın varsa dışarda yürü hareket et.

Yeter ki iste ve azmet Allah' ın izniyle verirsin inşallah ve bebeğinizide sağlıkla kucağına alırsın inş.

tatlım bende 96 la başladım buradaki diyet gruplarına üye oldum ..yarışmaları var onlara katıldım ve şuan gayet güzel kilo veriyorum ..sende bir araştır istersen 100 küsür kiloyla başlamış şuan 50 leri görmeye adım kalmış arkadaşlarımız var ..sende başarabilirsin yaşın genç ..sadece ve sadece kararlı ol ve vazgeçme

Çok teşekkür ederim ıstanbulda yaşıyorum beş sene kayinvalidemlerle oturduk bir senedir evimiz ayrı beş sene benim için sıkıntılı bir süreçti bir senedir evimiz ayrı ve ben çok yanlızim ailem mersinde hani bir spor arkadaşım olsa dahada motive olucam destekleriniz için çok teşekkür ederim siz şuan kaç kilosunuz

çok teşekkür ederim canım benim ALLAH sizlerden razı olsun o bahsettiğiniz grupların isimleri ne acaba rica etsem isimlerini söyleyebilirmisiniz

çok teşekkür ederim canım benim ALLAH sizlerden razı olsun o bahsettiğiniz grupların isimleri ne acaba rica etsem isimlerini söyleyebilirmisiniz

Bak ne güzel kendi evinize geçmişsiniz, mutlu olmalısın . Hayat hep sıkıntılı geçmiyor, Rabbimiz en daraldığımız anlarda yeni bir kapı aralıyor yeter ki içten dualarımızı ve şükürlerimizi eksik etmeyelim.

Diyet Günlükleri veya Diyet deneyimleri başlığı var. Oradaki başlıkları oku, sana uyan birini seç katıl, ben şu an herhangi bi grupta değilim o yüzden şuraya gel diyemem ama sen araştırdıkça kendine uygun bir grup bulursun emin ol.

Sorun olursa sor çekinme elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım oldu mu tatlım. Yaşın çok genç ver o kiloları incecik ol sağlıklı bir anne ol, iste yeter ki başaracaksın gör bak !

diyet günlükleri var yada diyet guruplarında yarışmak istersen oralara da bak tatlım oradan oku cidden aklına kalbine neresi yatarsa ona göre karar ver .. herşey sağlık için bende bebek için kilo vermeye çalışıyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlere

Sizin o incecik sağlıklı bir anne ol lafınızda gözlerim doldu iyiki hala sizler gibi insanlar var çok teşekkür ederim insanın başı sıkıştığında akıl danışacagi birilerinin olması çok güzel size yürekten tüm tesekkurlerimi sunarim

Ne demek tatlım, burada çoğu kişi yardımcı birbirine için rahat olsun. Ben kıyamam ya, hiç ağlama incecik olacaksın inşallah. Bak gerçekten zor değil, ilk birkaç gün zorlanacaksın sonra motive olup Can'la başla devam edeceksin. Burada ne kilolu bayanlar vermiş durumda. Yalnızmışsınız aç oku başarı hikayelerini, diyet gruplarındakilerin yazdıklarını bunlar sana hep motivasyon olacak inan tatlım..

Sende inşallah hedef kilona inip sağlıkla bebeğini kucaklarsın hayırlısıyla! Hele böyle Bebek için kilo veren kızlarımız içimin yağını eritiyor ya Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinize sağlıklı nurtopu gibi hayırlı evlatlar versin inşallah !!

Canım öncelikle burdaki sana yorum yapan butun arkadaslarıma katılıyorum. Once bi kan tahlili ver. Butun hersey in normalmi tiroit insulun direnci vs. Hiçbişeyin yoksa başla Ama kararlı olman lazım. Örnek bi menun olsun nette cok var 6 ana 6 ara ogun olmak uzere. Arastırısan kafanda şekillenir. Zaten seker un tuz Bunları kesip akşamda eşinle 1 saat yurusen daha hızlı kilo verecegini dusunuyorum Bende az once yuruyusten geldim İlla spor arkadası aramana gerek yok Telefonun kulaklıgı varsa muzik dinleye dinleye yuru 1 saatin nasıl gectigini ben anlamıyorum bile Gecen hafta başladım diyet e ve spora yarın 1 hafta olcak 2 kg vermişim bile Buyuk ihtimal ödemdir Ama olsun Sende başla onumuz yaz Fazlalıkları nereye saklayacaz dugun var nişan var kendi adıma bunları dusunuyorum Başta kendin sonra eşin için ve tabi olacak cocukların için Bende cocuk istiyorum Olmuyo diye sitersten yiye yiye 87 lere kadar cıktım dedim ki nereye kadar boyle. Lutfen sende bugunden itibaren kararlı bi şekilde başla tatlım...Kolay degil ama zorda degil bunu unutma Azim sabır ve zaman...

yaşamak neredeyse çok zor benim için eltim benden sonra gelin olduğu halde bir tane kızı var bu aralarda sürekli benim yanımda kızına sana kardeş getireyimmi yada bana hamile kalmayı düşünüyorum falan diyor daha kızı 17 aylık bugünde kayınvalidem bize gelmiş bana diyorki ben diğer geline hadi artık yeter kızın büyüdü birtane daha yap demişim diyor sanki bilerek yapıyorlar canımı acıtmak için zaten yeteri kadar acıyor eltimin kızından önce bir düşüğü oldu o zamanlar daha yeni gelmişti ve ben hala evin içinde oturuyordum neler çektim allah bilir o herzaman salonda iki seksan uzanırdı bizde hanımefendinin işini yapardık kayınvalideden akraba ya torpilli düşükten hemen sonra hamile kaldı o çocuk doğana kadar burnumdan getirdiler oooooffffffff

Teşekkür ederim amin inşallah :))

Tatlım eskiyi düşünüp takılma streste hamile kalmayı engeller sen başlarına odaklan.. Evin ayrı artık ne güzel .. Kilo verilir de alınır da huzur bambaşka .. Sen ne kadar bebeğim olmuyor dersen o kadar olmaz.. Sen ilk kilo vermeliyim diyerek bebeği dusunmezsen bir Bakmışsın hamilesin belli mi olur
nolur sitres yapma..

Tüm bu olumsuzluklar azmini arttırsın işde kuzum, azmet zayıfla hepsine göster sende. Ne düşüncesiz insanlar var Yarabbim nisbet nedir ya cahillik düşüncesizlik, hiiççç takılma kuzu sen zayıflamak için motive ol devam et ... E hadi başladın mı bugün diyete bakiimm, ne yedin ne içtin yaz, bizlerde yönlendirmeye çalışalım.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hormonal bi sorunun var mı falan diye hiç dr kontrolü yaptırmışmıydın canım, yoksa eğer bugün başla diyetine, ilk günler uçarak vereceksin bak gör inşalllah

çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız bundan iki sene önce medipol hastahanesinde göbekten iğne tedavisi gördüm malum kilo yumurta tembelliğine sebeb oluyor neyse göbekten iğne tedavisi ile hamile kaldım hamile kaldığımdan henüz haberim olmamışken bizim evde çok çook kavga oldu beni evden kovdular eşim ben karımı bırakmam o zaman beraber gideriz dedi baktılar adam ciddi sustular ama hala beni göndermek istiyorlardı o tartışmalar esnasında benim çok sancılarım oldu kanamamda oldu ama o sitresin içinde bırak hamile olduğumu düşünmek tedavimi bile unutmuştum velhasıl ortalık durulduktan sonra aklıma geldi 4 günümün geçtiği gittim kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif hamileydim ama doktorumun söylediğine göre durumum riskliymiş gebelik gelişmedi ve ben düşük yaptım sonra 7 ay hiç gebe kalmadım sonunda aşılama yapmaya karar verdim aşılama esnasında doktor rahmimin kapalı olduğunu söyledi o rahmi açıp aşılamayı yapana kadar ben öldüm resmen bayıldım resmen tansiyonum falan düştü doktorum eve gidince sıcak bir duş al ve uzan dedi iş falan yapmak yasak eşinle birlikte olmak yasak tamam dedim ben on beş gün uzanmam gerektiğini bizimkilere söyledim surat astılar bu sefer umurumda olmadı uzandım ama na bir yemek getirenim oldu ne halimi soran şimdi diyeceksiniz kendi yemeğini hazırlasaydın bir zahmet evet haklısınız bir iki kere gittim düşman gibi bakıyorlardı yada yemek yoktu ben bu şekilde 15 gün yatakta yatarak 4 kilo verdim istediğim sonucu almıştım tabiki hamileydim ama sevincim 1 gün sürdü yine hüsran gebelik yine gelişmedi ve tekrar düşük yaptım işin en kötü yanı kayınvalidemler banaonlarda gebelikmiydi sen hiç hamile kalmadın diyorlar ya gelinleri olduğumu bilmesem isteniyorlar diyeceğim neyse dediğiniz gibi ben şimdi önüme bakıcam ama kızlar varya eğer eltim hamile kalırsa benim için hiç iyi olmaz baya geri görüşlüler erkek olsa tam burnumdan getirirler ALLAHım sen yardım et bize iyi dilekleriniz desteğiniz için çok çok teşekkür ederim ama yinede aklınızın bir köşesinde olayım bana çok dua edin lütfen uzun oldu kusura bakmayın içim çok dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…