• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok ayıp birşey mi yaptım?

ya işte öyleler bak senin konunu da okudum adamın kız kardeşi boşanmışken sana nasıl davrandı.. ulan benim bacımında başına geldi bu demiyorlar.. boşanmış bir adam beni aldattı ya sonra bana diyor ki ne var sen de boşanmıştın yabani gibi davranırsan tabi aldatırım diyor yüzsüz pislik..
evet o pisliğin kız kardeşi de boşanmıştı....üstelik ben gelinlik giyerek istenerek evlendim...ama onun kız kardeşi kaçmış bi de kaçarak evlenm iş.sonra olmamış boşanmış...
bir de polis olacak her türlü pisliğini de görüyordur erkekelerin...
neyse...önemli değil...bu hayattan anladığım bişey var...sanırım her şeyin yolunda gitmesi zorr...ve açıkçası benim çok da ümidim kalmadı evlenip mutlu olmaya dair...sanırım kendi hayatım i,çin söylüyorum tabi bunu ben evlilikten yana mutlu olamicam...annem babam da ayrıydı benim ve hep dua etmiştim...ALLAH ım küçükken olmadı ama ilerde bana mutlu bir aile hayatı ver demiştim ama olmadı...hayırlısı olsun...boşandığım için de asla pişman değilim...geriye dönsem o yaşadıklarımı yaşasam yine boşanırdım....hata olan o insanla evlenmemdi...neyse kusura bakma canım o kadar doluyum ki:((((((konunu dağıtmayayım...
rabbim seni çok mutlu etsin inşallah..

çok teşekkür ederim :) demek sadece benim başıma gelmiyor bu.. ya kendimi çok yalnız ve aptal hissettim... çünkü, boşanmışı bekarı bir tane aklı bir tarafta olmayan erkek denk gelmedi. belkide bu konuya çok önem verdiğim için bunlar denk geliyor ama, basit birşey değil ki bu da adamlar resmen ciddi düşünmüyorum diyor.. ciddi düşünmeyen adamın niyeti nedir ki?

peki eşin ile nasıl tanıştınız ve onunla evlilik kararı nasıl aldın?

bak canim
ciddi dusunuyorum ama evlenmem diyen adam
"seninle gezerim tozarim cok affedersin yatarim
gonlumuzu eglendiririz ama seninle evlenmem
uzun bir iliski yasariz ama izdivac olmaz"

bu rahat ve ozgur dusuncede bir insan oldugum halde
beni dahi rahatsiz eder gururumu kirar

esimle is yerinde tanistik cok ugrastirdim
tanidikca sevdim ama yas konusunu cok taktim
bunuda astiktan sonra evlendik
beni ikna edebilecek sihirli sozler soyledi tabiiki
ama cok dik basli ve kararli konusunda kimsenin etkisi altinda
kalmamasi adim atmama vesile oldu
ayrica
ailesi sorun etmedi en azindan bana karsi
ama akrabalari nedense cok baski uyguladi )))
caydirmak istediler
tebrik etmemekle birlikte neler ettiler bir kuzeni haric (o kuzende evli bir cocuklu bir kadinla evlendi bekarken ve gayet mutlular eside cok iyi)

Son düzenleyen: Moderatör:
her yenı gün yeni bi umuttur karsına 2-3 dengesız cıktı dıe hayata küsemessın bu hayyatta hiç kımse en dıbe vurmadan yükselemez...

evet o pisliğin kız kardeşi de boşanmıştı....üstelik ben gelinlik giyerek istenerek evlendim...ama onun kız kardeşi kaçmış bi de kaçarak evlenm iş.sonra olmamış boşanmış...
neyse...önemli değil...bu hayattan anladığım bişey var...sanırım her şeyin yolunda gitmesi zorr...ve açıkçası benim çok da ümidim kalmadı evlenip mutlu olmaya dair...sanırım kendi hayatım i,çin söylüyorum tabi bunu ben evlilikten yana mutlu olamicam...annem babam da ayrıydı benim ve hep dua etmiştim...ALLAH ım küçükken olmadı ama ilerde bana mutlu bir aile hayatı ver demiştim ama olmadı...hayırlısı olsun...boşandığım için de asla pişman değilim...geriye dönsem o yaşadıklarımı yaşasam yine boşanırdım....hata olan o insanla evlenmemdi...neyse kusura bakma canım o kadar doluyum ki:((((((konunu dağıtmayayım...

canim biraz sert olacak yazacagim
kirmak icin soylemiyorum
ama madem inanclisin neden umudunu bitiriyorsun?
Allahtan iyi bir yuva diliyorsun
ama zamanda vermen gerek

tamam kotu tecrube yasadin ve bosandin
tamam karsina kaypak dusunceli bri adam cikti
umudum yok diyene kadar
yarin bir gun kismetin cikinca dualarin kabul olunca
yuvani kurunca daha cok sarilacaksin daha cok
mutlu olacaksin
kotu olmasa iyide olmaz unutma
kotusunude gorki iyilerin kiymeti anlasilsin :)

evet aynı duyguları paylaşıyorum bende seninle inancım çok sarsıldı.. ailem iyi benim çok şükür öyle bir sıkıntımız olmadı ama, çok mutlu bir evlilikte değildi hani bizimkilerin ki..bende boşandığıma pişman değilim ama, zaten pislik insanlar pislik görüyor takılmamak en iyisi onlara önüne bakmak en güzeli.. ben artık düşünmemeye çalışıyorum..hayırlısı olsun sürekli herşeyin düzgün gitmesi imkansız zaten biz onurumuzu şerefimizi namusumuzu koruyalım da gerine yapacak bir şey kendimize bakalım biz boşver.. onlar çamur diye çamura taş atıp kirlenmeyelim ben bunu derim.. herşeyin dünyada olmazsa ahirette karşılığı var müslüman insnalarız biz bolbol dua edelim.. sende ne güzel eğitimcisin eminim dengini bulursun zaman lazım aldırmamak lazım bazen insan üzülüyor insanız tabi ama, artık valla kanmıyorum bu erkeklere beyaz masallar falan boş bence...

bak canim
ciddi dusunuyorum ama evlenmem diyen adam
"seninle gezerim tozarim cok affedersin yatarim
gonlumuzu eglendiririz ama seninle evlenmem
uzun bir iliski yasariz ama izdivac olmaz"

bu rahat ve ozgur dusuncede bir insan oldugum halde
beni dahi rahatsiz eder gururumu kirar

esimle is yerinde tanistik cok ugrastirdim
tanidikca sevdim ama yas konusunu cok taktim
bunuda astiktan sonra evlendik
beni ikna edebilecek sihirli sozler soyledi tabiiki
ama cok dik basli ve kararli konusunda kimsenin etkisi altinda
kalmamasi adim atmama vesile oldu
ayrica
ailesi sorun etmedi en azindan bana karsi
ama akrabalari nedense cok baski uyguladi )))
caydirmak istediler
tebrik etmemekle birlikte neler ettiler bir kuzeni haric (o kuzende evli bir cocuklu bir kadinla evlendi bekarken ve gayet mutlular eside cok iyi)

hımm evet öyle demek tabi ki ne demek ilerisi olmaz aptalız sanki..valla kendini böyle akıllı sanan tiplere bir sinir oluyorum kadın olsun erkek olsun.. işte böyle bir erkek yok ya sağlam karakterli nasıl oluyor nasıl tanınıyor bilmiyorum valla.. çok şanslıymışsın kaş yaşında peki sen yaş neden sorun oldu ki?

Arkadaşlar ben bugün çok sıkıntılıyım.

Yaklaşık 3 sene önce boşandım ben. Bu süre zarfında hayatımda ciddi manada 1 kişi oldu, o da boşanmıştı ama aldattı, nasıl olsun ki?

Güzel biri olduğumu söylerler. Kapalıyım abdestli namazlıyım. Boşandığımdan beri hiç bir erkekle elele dahi tutuşmadım.. ama etrafımdan çok fazla tanışmak isteyen oldu geneliyle boşandığım için korktum, görüşmedim. 1-2 tane kabul ettiğim oldu.. bu kabul ettiğim kişilerde ise şu oldu özellikle bekardı bunlar ve boşandığımı gizlemedim baştan.. 2 si de boşandığım için ciddi düşünmediklerini söylediler bana.

en sonuncusu dün oldu. adamı 2 yıldır tanıyorum ortak tanıdığımız çok fazla. annemle de geldi tanıştı bir tesadüf sonucu ben yoktum orada bir ortamda karşılaşmışlar tanışmışlar..neyse daha 3 gün önce annemin yanına gelmiş..bana da 5 aydır kahve içelim diye ısrar ediyordu kabul etmemiştim.. son bir aydır yoğun bir şekilde.. defalarca söyledim ben gezme tozma bilmem, istemem öyle gelemem heryere seninle kabul edemeyeceğim teklifini falan diye.. 5 ay ya dile kolay 5 ay.. neyse en son yine tesadüf diyor ama hiç inanmadım benzinciden benzin alırken orada karşılaştık.. gel kahve içelim dedi tamam dedim gittik araçlarla.. neyse orada gayet efendi hoştu. bende dedim iyi biri galiba.. dün bana mesajda evlenmeyi düşünüyor musun dedi bu nasıl soru tabi ki düşünüyorum dedim ve bana bizim seninle ciddi bir ilişkimiz olamaz evlilik yoluna giremeyiz benim ailem kabul etmez anla beni dedi... bende sen beni ne sanıyorsun dedim.. bu da birşey sanmıyorum senden çok hoşlandım hep ama, boşandığını öğrenince çok şaşırdım dedi ki boşandığımı öğreneli 1 yılı geçiyor... bende huzurumu bozma benim ben bu kadarım buyum kimseye gel beni tanı demedim peşime düşte demedim böyle küçük bakan erkekle işim olmaz... dedim niye kızıyorsun demiş yazdıklarını oku anlarsın aptal mıyım ben dedim... ondan sonra aramadı sormadı..

ama bu ikinci sefer oluyor bir diğeri de ilk görüşmede elimi tutmaya kalkmıştı bende kızınca işte sen bakire değilsin benim ailem kabul etmez bir evin bir oğluyum bıdı bıdı..

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.. işimden eve evden işe arada bir kız ark. ile gezen bir kızım ben bunlar neden böyle bakıyor bana.. bizim mahallede 2 çocuklu benimle aynı zamanda boşanan bir kadın bekar bir erkekle evlendi.. o kadınla evlenen erkek değil mi? neden bana böyle davranılıyor ben anlamıyorum.. kaldıramıyorsan boşanmamı yaklaşma... çok inancım sarsıldı, güvenim bitti artık geleceğime parlak bakamıyorum.. 26 yaşımdayım isteyenler elbet oluyor ama, ya çocuklu ya yaşı geçkin.. bende dengim biri ile birlikte olmak istiyorum, evlenmek istiyorum bu suç mu? zaten artık karşıma çıkan hiç bir erkeğe cevap vermeyeceğim.. anladım ki benim için en güzeli görücü usulü.. ama aklım şunu almıyor boşanan bir çok kadın görüyorum onlar çok rahat evlenirken hiç boşanmış olmaları sorun değilken ben neden ayıp bir şey gibi bunun utancını yaşıyorum.

boşandığıma asla pişman değilim hatta yeniden doğdum bundan utanmıyorum da asla.. erkekleri gerçekten anlamıyorum.. şu yaşıma kadar gerçekten bir erkek tarafından ne sevildim, ne korundum.. zaten artık bunu beklemekten de vazgeçtim...:43:

merhaba,

yorumları çok fazla okuyamadım ama sana söyleyeceklerim hiç umutsuzluğa kapılma bende ayrıldım eşimden senin yaşadıklarını bende yaşadım belkide daha kötülerini inan bana şimdi onları yazıpta başını ağrıtmak istemem ama şimdi ciddi dşündüğüm bi ilişkim var çok şükür oda ayrılmış eşinden inan mutluyuz ikimizde sadece tanıma aşamasındayız kaldıki benim çocuğum var onun yok ve inan benden fazla düşünüyor çocuğumu hoş daha önce tanıyorduk liseden hatta belli bi dönem çıkmıştık da ama o zamanlar ikimizde çocuktuk ne kadar tanıyabilirdik birbirimizi inan sabredince herşey oluyor allah bi kapı açıyor mutlaka hiç üzülme canını sıkma sadece dua et mevlam byük mutlaka duyar

her yenı gün yeni bi umuttur karsına 2-3 dengesız cıktı dıe hayata küsemessın bu hayyatta hiç kımse en dıbe vurmadan yükselemez...

demin bir ark. ile konuşuyordum kız daha 23 yaşında bekar ve o da kapalı ona da dün bir salak demiş ki ben 30 yaşımdayım senden çok hoşlanıyorum ama bazı ihtiyaçlarım var karşılayabilir misin? demiş ne oluyor bu erkeklere yaaa ne biçim insan bunlar.. ama sen çok doğru diyorsun hergün yeni bir umuttur...hayata küsmek değilde kırgınlık diyeyim bu ister istemez kırılıyorsun...

canim biraz sert olacak yazacagim
kirmak icin soylemiyorum
ama madem inanclisin neden umudunu bitiriyorsun?
Allahtan iyi bir yuva diliyorsun
ama zamanda vermen gerek

tamam kotu tecrube yasadin ve bosandin
tamam karsina kaypak dusunceli bri adam cikti
umudum yok diyene kadar
yarin bir gun kismetin cikinca dualarin kabul olunca
yuvani kurunca daha cok sarilacaksin daha cok
mutlu olacaksin
kotu olmasa iyide olmaz unutma
kotusunude gorki iyilerin kiymeti anlasilsin :)

çok güzel yazmışsın arkadaşım valla o kadar iyi geliyor ki arkadaşımızda talizsizlik yaşamış ama, tabi bir yerde üzülüyor insan ama hayat durmaz akıyor hergün herşey değişiyor..

merhaba,

yorumları çok fazla okuyamadım ama sana söyleyeceklerim hiç umutsuzluğa kapılma bende ayrıldım eşimden senin yaşadıklarını bende yaşadım belkide daha kötülerini inan bana şimdi onları yazıpta başını ağrıtmak istemem ama şimdi ciddi dşündüğüm bi ilişkim var çok şükür oda ayrılmış eşinden inan mutluyuz ikimizde sadece tanıma aşamasındayız kaldıki benim çocuğum var onun yok ve inan benden fazla düşünüyor çocuğumu hoş daha önce tanıyorduk liseden hatta belli bi dönem çıkmıştık da ama o zamanlar ikimizde çocuktuk ne kadar tanıyabilirdik birbirimizi inan sabredince herşey oluyor allah bi kapı açıyor mutlaka hiç üzülme canını sıkma sadece dua et mevlam byük mutlaka duyar

çok çok teşekkür ederim böyle şeyleri duydukça daha da rahatlıyorum.. sizin için de zor olmalı ki ben zaten boşanmış benim gibi bir erkekle evlenmeyi daha mantıklı buluyorum daha huzurlu olurum daha iyi anlarız birbirimizi ama, onda da en malı geldi beni buldu.. ayrılmış bir adam ile bende görüştüm 6 ay kadar ama, adam benden borç istedi ya var mı böyle birşey bu erkeklerin sınırı yok valla bunu anladım ben.. ama biz nasıl ki iyi insanlar isek iyi erkeklerde var sadece sabır.. işte bu boşanmış olmak biraz açıktaki şeker gibi birşey.. malesef sineği bol oluyor bu işin ama, niyetimi bozmuyorum ben benden alacakları hiçbirşey yok istedikleri kadar dolaşsınlar.. ben namuslu bir erkek istiyorum gerçekten namuslu biri.. elini sürmesin elime evlenmeden dünyanın en mutlu kadını olurum.. zaten akıllı bir adamda kararını verir evlenir hemen tanıdıktan sonra.. bu uzatan ay bilmiyorum ay emin değilim diyen erkekten koca olmaz.. sağlam durması gereken o iken kalkar binnaz yapar öyle erkek çekilmez.. beyefendinin keyfi gelecek te ciddi düşünecek.. Allah bana namuslu ve şerefli bir erkeğin sevgisini nasip etsin inşAllah...

çok çok teşekkür ederim böyle şeyleri duydukça daha da rahatlıyorum.. sizin için de zor olmalı ki ben zaten boşanmış benim gibi bir erkekle evlenmeyi daha mantıklı buluyorum daha huzurlu olurum daha iyi anlarız birbirimizi ama, onda da en malı geldi beni buldu.. ayrılmış bir adam ile bende görüştüm 6 ay kadar ama, adam benden borç istedi ya var mı böyle birşey bu erkeklerin sınırı yok valla bunu anladım ben.. ama biz nasıl ki iyi insanlar isek iyi erkeklerde var sadece sabır.. işte bu boşanmış olmak biraz açıktaki şeker gibi birşey.. malesef sineği bol oluyor bu işin ama, niyetimi bozmuyorum ben benden alacakları hiçbirşey yok istedikleri kadar dolaşsınlar.. ben namuslu bir erkek istiyorum gerçekten namuslu biri.. elini sürmesin elime evlenmeden dünyanın en mutlu kadını olurum.. zaten akıllı bir adamda kararını verir evlenir hemen tanıdıktan sonra.. bu uzatan ay bilmiyorum ay emin değilim diyen erkekten koca olmaz.. sağlam durması gereken o iken kalkar binnaz yapar öyle erkek çekilmez.. beyefendinin keyfi gelecek te ciddi düşünecek.. Allah bana namuslu ve şerefli bir erkeğin sevgisini nasip etsin inşAllah...

adam senden borç mu istedi:)))))))))))))))))))))))9
hiç güleceğim yoktu inan:)))pes diyorum :))))gerçekten erkekler artık sınır tanımıyor üzssüzlükte:)))
verdin mi peki?

adam senden borç mu istedi:)))))))))))))))))))))))9
hiç güleceğim yoktu inan:)))pes diyorum :))))gerçekten erkekler artık sınır tanımıyor üzssüzlükte:)))
verdin mi peki?

evet maaşım kadar borç istedi benim bir sıkıntımda bu ya ben maddi olarak rahatım ondan da çok fazla böyle maddiyatçı erkek buluyor sanırım beni.. eşimde öyle sen bana bakacaksın derdi çalışmıyordu zaten.. ama, şu var zengin değiliz biz.. normal evimiz arabamız var çalışyıorum ben.. hani babam fabrikatör olsa tamam derim de.. vermedim tabi ki hem de ne dedim biliyor musun :) senin başka kimsen yok mu utanmıyor musun benden istemeye? dedim :D maaşım kadar ya az buz da değil.. yanarım yanarım aldığım hediyelere yanarım.. bir de bu adam sürekli gömleğim yok ayakakbım yok bilmem ne acı edebiyatı yapardı bana, eşi ona bir sürü borç bırakmış güya ama, kendinden bence o borç..

Bence sen çok akıllı bir kızsın korkma

sadece bekle hayırlısı gelır senı bulur.

Allah gonlune gore versin canim,
duzgun insan bulmak zor malesef gunumuzde
ama senin karsinada senin gibi ar, namus bilen adam gibi biri cikcak canim insallah hepsinin vardir bir zamani

bu bakirelik konusuna sinir oluyorum
erkeklerimiz disarda yapis yapis dolasan, bekareti disinda yemedigi halt kalmayan hatunlarin etrefinda pervaneler
ama namusuyla evlenmis ayrilmis insanlar huzulu degiller cook yazik coookkk

Bence sen çok akıllı bir kızsın korkma

sadece bekle hayırlısı gelır senı bulur.

yokya ne akıllısı akıllı insan ne o evliliği yapar ne de böyle adamlara bu tür şeylere söylemeye cesaret verir..Ama, cuma vakti Allah herkese gerçekten hayırlı eş nasip etsin...

buraya yazılan sorunlardan sosyoloji ve psikoloji alanında tezler çıkar , çok ciddi söylüyorum :) çünkü kızlar sizler sayesinde insanların değişik yüzlerini görüyoruz bu sayfalarda. Erkeklik ölmüş , kaldıranı yok.. İşlerine gelince beyler konuşur" ben erkeğim kızım, sen kadınsın sus" ya da erkek adamız ,onunla görüşme bununla görüşme şuraya gitme, evi temizle, yemeği pişir, çocuga bak, vs. .. bunun yanı sıra şimdilerde yeni moda " çalış, para kazan, sen kazanıyorsun bana borç ver, ne yani eşit değilmiyiz vs vs" Farkındamısınız kızlar , işlerine geldikleri gibi kullanıyor beyler durumları.. kimi zaman ataerkil ailenin yıkılmaz savaşçcı oluyorlar, maskülen rollere bürünüyorlar, ancak kimi zaman da bakıyorlar kadın da çalışıyor eli para görüyor ya eşitlik kisvesi altında ona laf ediyorlar. Anlamak mümkün değil

Allah gonlune gore versin canim,
duzgun insan bulmak zor malesef gunumuzde
ama senin karsinada senin gibi ar, namus bilen adam gibi biri cikcak canim insallah hepsinin vardir bir zamani

bu bakirelik konusuna sinir oluyorum
erkeklerimiz disarda yapis yapis dolasan, bekareti disinda yemedigi halt kalmayan hatunlarin etrefinda pervaneler
ama namusuyla evlenmis ayrilmis insanlar huzulu degiller cook yazik coookkk

o kızlara da kızmıyorum hakediyorlar çünkü erkekler bunu iyi yapıyorlar valla oyununu kuralına göre oynuyorlar o aptallarda güya akıllarınca içleri rahat ediyor..

ama benim tek duam namuslu bir erkek öyle erkek istemiyorum ben ya gerçekten istemiyorum..ben bir kere evlendim Allah bilir onlar kaç sefer evlendiler..

karşına kanı--sütü bozuk insanlar çıkmış bunun evlenip boşanmakla ilgisi yok.ben bekarım uzun zamandır tanıdığım mal, senden çok hoşlanıyorum etkileniyorum senin sürekli yanımda olmanı istiyorum ama bak baştan söyleyeyim ben evlilik düşünmüyorum sakın farklı düşüncelere girme dedi :1: pislik adam.hemen yol verdim.bakalım ki ben seni istiyormuyum git başımdan sakın beni arama slm dahi verme yolda gördünmü. ben en iyilerine layığım dedim.dahada aramadı. ezik sandı beni heralde uyuz.o yüzden hiç kafana takıpta zehir etme günlerini.boşanmanla ilgisi yok ortalık ''şerefsiz delikanlılarla dolu!''

Back
X