Ben Çapulcu Metin Arolat

sen chpli o akplimi yoksa :)
eğer öyleyse hayret senden beklemezdim :)
sen ve akpli :) burda saydırıyorsun millete,erkek arkadaşına neler yapıyorsun peki?

Senden beklemezdim :)) İkisi çok farklı algı,yaklaşım.Çalıştığım okul ortamında şu anda en samimi arkadaşım kapalı ve akpli zira eski ev arkadaşım da öyle :)Ayrıntı vereyim hatta bu arkadasım ben İstiyorum diye pekte ona göre olmayan bir ortama (içkili) benimle beraber girince sende benimle trabzonda erdogan mitingine geleceksin diyen ve hatrını kırmadığım arkadaşımdır :) He bu demek değildir onunla tartışmıyoruz ve ideolojileri eleştirmiyoruz..Reel hayatla bu sanal ortam çok farklı yani. Burada klavye döverek haddimizi aştığımız zamanlar olmuştur ama ben inanmıyorum ki ''istisnalar hariç '' yüzyüze gelsek bu kadar yeri geliyor keskin yeri geliyor kırıcı konuşalım.Burda doz kaçıyor biraz.Klavyenin kemiği yok :)

Senden beklemezdim :)) İkisi çok farklı algı,yaklaşım.Çalıştığım okul ortamında şu anda en samimi arkadaşım kapalı ve akpli zira eski ev arkadaşım da öyle :)Ayrıntı vereyim hatta bu arkadasım ben İstiyorum diye pekte ona göre olmayan bir ortama (içkili) benimle beraber girince sende benimle trabzonda erdogan mitingine geleceksin diyen ve hatrını kırmadığım arkadaşımdır :) He bu demek değildir onunla tartışmıyoruz ve ideolojileri eleştirmiyoruz..Reel hayatla bu sanal ortam çok farklı yani. Burada klavye döverek haddimizi aştığımız zamanlar olmuştur ama ben inanmıyorum ki ''istisnalar hariç '' yüzyüze gelsek bu kadar yeri geliyor keskin yeri geliyor kırıcı konuşalım.Burda doz kaçıyor biraz.Klavyenin kemiği yok :)

yani ne biliyim burda akplilere gayet kızgınsında :) erkek arkadaşının,dostlarının akpli
olduğunu kestirmemin mümkünatı yoktu valla,şaşırdım,evlenceksiniz değilmi :)
ya aslında ben kırıcı olmamaya çalışıyorum,bilmiyorum ben öyle sanıyorum,ama değişik,sert tepkiler ve yanlış anlamalarda
insan sinirleniyor,neyse biz sohbete çevirdik burayı,mune kızabilir.

Son düzenleme:
yani ne biliyim burda akplilere gayet kızgınsında :) erkek arkadaşının,dostlarının akpli
olduğunu kestirmemin mümkünatı yoktu valla,şaşırdım,evlenceksiniz değilmi :)
ya aslında ben kırıcı olmamaya çalışıyorum,bilmiyorum ben öyle sanıyorum,ama değişik,sert tepkiler ve yanlış anlamalarda
insan sinirleniyor,neyse biz sohbete çevirdik burayı,mune kızabilir.

Yok kızgınlığım akplilere değil ki işleyişe,olan bitene..He kime asla tahammülüm yok Atatürk'e karşı laf edene.Şükürler olsun çevremde olan o bahsettiğim hiçbir arkadaşım da öyle değil.Evlenmek ? Yanii şu yazdıklarımı okuduktan sonra vazgeçebilir belkii :))
Cidden Mune Abla görürse kızabilir.Ama pek sessiz sakindi buralar bugun de hoşgörür belki.
İyi aksamlar diliyorum.

Yok kızgınlığım akplilere değil ki işleyişe,olan bitene..He kime asla tahammülüm yok Atatürk'e karşı laf edene.Şükürler olsun çevremde olan o bahsettiğim hiçbir arkadaşım da öyle değil.Evlenmek ? Yanii şu yazdıklarımı okuduktan sonra vazgeçebilir belkii :))
Cidden Mune Abla görürse kızabilir.Ama pek sessiz sakindi buralar bugun de hoşgörür belki.
İyi aksamlar diliyorum.

vazgeçmezse düğüne bizide çağırısın artık :) mutluluklar o zaman.

Tabiki :)Parti konusunda tamamen zıtız.Diyorum ya sendikalarimiz biri siyah digeri beyaz.Bu konuda fikir catismasi oluyor.Yeri geliyor didisip yeri geliyor isi makaraya vuruyoruz.Yapacak bisey yok diyoruz napalim:)

Biz de eşimle öyleyiz, ama biz makaraya vuramıyoruz. Ciddi ciddi kap kırıyoruz yeri gelince... Ben CHP, eşim AKP, çok zormuş çoook

O sanatçıların meclise davet edilmeleri resmi bir olay.Aynı benim İlçe Milli Eğtim Müdürünün toplantıya çağırması ve benimde zorunlu olarak gitmem gibi.Ona istersen gitme durumu olmuyor.Keyfi değil.
Dünkü tanıtım gibi bişeydi.Ben cogunu dinledim bahsettiklerinin...Tantım amaçlı işte..İlk ayağı halka yapıldı Samsunda.İkinci ayağı da ülkenin işadamları,sanatcıları vs vs.Beşiktaş Klubu başkanı da davet edildi.O da oradaydı hatta.
İmza günü gibi kitabını imzaladı ya daha nolsun :)Seçim çalışması işte.
Hee başarılımıydı? Evet.Öyle bir beyin takımı,öyle bir ekibi varki kendisinin parmağını kıpırdatmasına gerek yok ki kıpırdatmıyor da.Çoğu konuşmasını hatta hepsini ''speechwriter''ları yanı söz yazarları yazıyor.Zaten burdan herkesin önünde 1-0 öne geçiyor ya.Bunu kabul etmek lazım.

Görüşlerinin fikirlerinin dinleneceğini zannetmiş. Hangi görüşümüz dinlendi ki? Seçimden seçime hatırlanan bir milletiz. Tabir yerindeyse seçme hakkı 4 senede bir defa ağıza çalınan bala benziyor

Back