Ben Çapulcu Metin Arolat

bana tepki alacağı için öyle söyledi gibi geldi. kafasında kurmuş , yok uyğun değilmiş ,ortam bulamamış hop kendini dışarıda bulmuş.

Kalbinden geceni bilemeyiz pembe. Suizana girer. Ben ise husnuzanda bulunmayı tercih ediyorum. Anlattığı gibi ise bu gerçekten cesaret isteyen bisey. Erdoğan'i da kutluyorum .( hoş benim kutlamam cokda umurlarinda degil ama dilcikaransmile)
Ters bişey soyleyip onu bozmamis. Herkes sizi alkışlarken kibre kapilmamak zor bişey.

bu ayrı bişey ama,kim nereye gitmiş niye bu kadar insanların üstüne gidiliyor anlamadım
sezen aksuya da bi ara böyle tepki gelmişti
ben sanatçıların siyasi görüşlerinin çok açıkta olmasına karşıyım
siyasi kimliklerini belli etmemeleri lazım,kimseye bişey açıklamak zorunda değiller.

Aynen . Neticede halk için yspiyosun. Her kesimden takip edrn oluyor. Bir nevi aysgina sıkmak

peki ilk dediklerime niye katılmıyorsun :)
oda mantıklı değilmi,oraya illa başbakanı savunduğu içinmi gidiyor herkes
bir sürü sanatçılar vardı,gider gelir,neden gittin tepkisi normalmi sence?
kılıçdaroğluyla başbakanda aynı ortamda oluyor,el sıkışıyorlar mesela
ama birbirini sevdiklerini düşünmüyorum,iş başka,aşk başka :)

:) ben hepsine katılıyorum ebedi. Cok bi anlam ifade ederse senin icin tabi :))))

Ne yapsınlar gitseler bir dert gitmeseler ekmeklerinden olacaklar örneklerini gördük mecburlar yoksa uyuşturucudan göz altına alınırlar sanatçı olmakta zor

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))) ilahi güldürdün beni
ama metin arolatın dediklerine tebrik ediyorum ,duruşu hoşuma gitti dedin
bence bu açıklamayı yapmak zorunda bile değildi.

Belliki çok büyük bi baski var üzerinde ve henüz o baskıyı umursamsyacak kadar özgür degil

peki ilk dediklerime niye katılmıyorsun :)
oda mantıklı değilmi,oraya illa başbakanı savunduğu içinmi gidiyor herkes
bir sürü sanatçılar vardı,gider gelir,neden gittin tepkisi normalmi sence?
kılıçdaroğluyla başbakanda aynı ortamda oluyor,el sıkışıyorlar mesela
ama birbirini sevdiklerini düşünmüyorum,iş başka,aşk başka :)

Ilk dediklerine katilmadigimi gostermezki ifade etmemem diger soylediginiz uzerinden yorum yapmak istedim ki yorumum sanatcinin siyasi dusuncelerini ifade edip etmemesiyle agirliklikliydi farkindaysaniz.Hem vizyon toplantisina degil gezideki gosterilere de gitmis olabilirdi degil mi M.Arolat.Ayrica nereye gitmek isterse gidebilir yorumumu sizi ilk alintiladigim mesajimda yazmistim.Her yorumumda bunu hassasiyetle belirtmem mi lazim?

Ilk dediklerine katilmadigimi gostermezki ifade etmemem diger soylediginiz uzerinden yorum yapmak istedim ki yorumum sanatcinin siyasi dusuncelerini ifade edip etmemesiyle agirliklikliydi farkindaysaniz.Hem vizyon toplantisina degil gezideki gosterilere de gitmis olabilirdi degil mi M.Arolat.Ayrica nereye gitmek isterse gidebilir yorumumu sizi ilk alintiladigim mesajimda yazmistim.Her yorumumda bunu hassasiyetle belirtmem mi lazim?

son cümlene katılıyorum dedin,ne anlayabilirdim,neyse
işte şuraya katılmıyorum,geziye gidebilir,eğer oraya giderse siyasi kimliğini konuşturmuş olur
demin ne dedik sanatçılar siyasi kimliğini belli etmemeli,ama meclise gidince adam ak partili olcak diye bişey yok.

son cümlene katılıyorum dedin,ne anlayabilirdim,neyse
işte şuraya katılmıyorum,geziye gidebilir,eğer oraya giderse siyasi kimliğini konuşturmuş olur
demin ne dedik sanatçılar siyasi kimliğini belli etmemeli,ama meclise gidince adam ak partili olcak diye bişey yok.

Orası meclis değil ki ? Haliç Kongre Merkezi.Farklı partililerden partililer,siyasiler çağrılmadı meclis kimliği olsun.Orada Erdoganın Cumhurbaskanlığı seçim vizyon toplantısı için toplanıldı.Yani Erdogan diğerleri gibi bir aday...Orada Erdoğan'ın Ülkenin Başbakanı kimliği yok.Kendisi orada partisinin çıkarmış oldugu cumhurbaskanı adayı ve vizyon tanıtım toplantısı.Yani fazlasıyla siyasi bence.

Orası meclis değil ki ? Haliç Kongre Merkezi.Farklı partililerden partililer,siyasiler çağrılmadı meclis kimliği olsun.Orada Erdoganın Cumhurbaskanlığı seçim vizyon toplantısı için toplanıldı.Yani Erdogan diğerleri gibi bir aday...Orada Erdoğan'ın Ülkenin Başbakanı kimliği yok.Kendisi orada partisinin çıkarmış oldugu cumhurbaskanı adayı ve vizyon tanıtım toplantısı.Yani fazlasıyla siyasi bence.

o toplantının nerede olduğunu bilmiyorum,habere bakmadım bile
sadece dün tvde çok kısa gördüm ünlüleri o kadar
ama bazen sanatçılar meclise davet ediliyor ya bundan bahsettim
yani bu tarz şeylerin sakıncalı olduğunu düşünmüyorum
oraya gidersede siyasi kimlikleri belli olmazki,sıradan bi olay,geziyle bağlantı kuramadım ben
cumhurbaşkanı adayını dinlemeye gitmiş gibi düşündüm.
ya bu toplantıya sanatçılar neden çağrılmış?

Son düzenleme:
sonrasında yaptığı açıklama bile yeterli, mantıklı sonuçta, konuşulabilecek ortam olmayınca planladığı gibi gitmemiş, ben severim Metini (ayyhhh pek bi arkadaş gibi konuştum)

o toplantının nerede olduğunu bilmiyorum,habere bakmadım bile
sadece dün tvde çok kısa gördüm ünlüleri o kadar
ama bazen sanatçılar meclise davet ediliyor ya bundan bahsettim
yani bu tarz şeylerin sakıncalı olduğunu düşünmüyorum
oraya gidersede siyasi kimlikleri belli olmazki,sıradan bi olay,geziyle bağlantı kuramadım ben
cumhurbaşkanı adayını dinlemeye gitmiş gibi düşündüm.
ya bu toplantıya sanatçılar neden çağrılmış?

O sanatçıların meclise davet edilmeleri resmi bir olay.Aynı benim İlçe Milli Eğtim Müdürünün toplantıya çağırması ve benimde zorunlu olarak gitmem gibi.Ona istersen gitme durumu olmuyor.Keyfi değil.
Dünkü tanıtım gibi bişeydi.Ben cogunu dinledim bahsettiklerinin...Tantım amaçlı işte..İlk ayağı halka yapıldı Samsunda.İkinci ayağı da ülkenin işadamları,sanatcıları vs vs.Beşiktaş Klubu başkanı da davet edildi.O da oradaydı hatta.
İmza günü gibi kitabını imzaladı ya daha nolsun :)Seçim çalışması işte.
Hee başarılımıydı? Evet.Öyle bir beyin takımı,öyle bir ekibi varki kendisinin parmağını kıpırdatmasına gerek yok ki kıpırdatmıyor da.Çoğu konuşmasını hatta hepsini ''speechwriter''ları yanı söz yazarları yazıyor.Zaten burdan herkesin önünde 1-0 öne geçiyor ya.Bunu kabul etmek lazım.

O sanatçıların meclise davet edilmeleri resmi bir olay.Aynı benim İlçe Milli Eğtim Müdürünün toplantıya çağırması ve benimde zorunlu olarak gitmem gibi.Ona istersen gitme durumu olmuyor.Keyfi değil.
Dünkü tanıtım gibi bişeydi.Ben cogunu dinledim bahsettiklerinin...Tantım amaçlı işte..İlk ayağı halka yapıldı Samsunda.İkinci ayağı da ülkenin işadamları,sanatcıları vs vs.Beşiktaş Klubu başkanı da davet edildi.O da oradaydı hatta.
İmza günü gibi kitabını imzaladı ya daha nolsun :)Seçim çalışması işte.
Hee başarılımıydı? Evet.Öyle bir beyin takımı,öyle bir ekibi varki kendisinin parmağını kıpırdatmasına gerek yok ki kıpırdatmıyor da.Çoğu konuşmasını hatta hepsini ''speechwriter''ları yanı söz yazarları yazıyor.Zaten burdan herkesin önünde 1-0 öne geçiyor ya.Bunu kabul etmek lazım.

diğer adaylarda çağırsın,onlarda çalışma yapsın ne var ki?
herkes tüm adayları dinlemeliki,ona göre karar verebilmeli
bak demirtaşa bile oy verecek Türkler var,kim derdi değilmi :)

diğer adaylarda çağırsın,onlarda çalışma yapsın ne var ki?
herkes tüm adayları dinlemeliki,ona göre karar verebilmeli
bak demirtaşa bile oy verecek Türkler var,kim derdi değilmi :)

Yarin Demirtas'in bu kadar buyuk capli olmasada bulusma toplantisi varmis.
Benim adamim Hayko Bagdat gidiyormus mesela:))

Parti tutma, oy verme,secme ve secilme bizde futbol fanatizmini gecti ebedi.Derbi otesi oldu...Uzaga gitmeyelim su platformda az cok uyeleri taniyoruz artik sence basbakan savunucusu olan biri birak oy vermeyi dinleyecek midir ekmeleddini? Aaa fikirlerini begenirsem oy da verebilirim diye dusunecek midir? Ya da tam tersini dusun o sıkı muhalefet olan sence su vizyon toplantisini izleyip yahu ben erdogani yanlis tanimisim 10 Agustosta oylar Erdogana diyebilir mi? Bunun olabilecegine inanabiliyor musun? Bence cok utopik yaa :))

Yarin Demirtas'in bu kadar buyuk capli olmasada bulusma toplantisi varmis.
Benim adamim Hayko Bagdat gidiyormus mesela:))

Parti tutma, oy verme,secme ve secilme bizde futbol fanatizmini gecti ebedi.Derbi otesi oldu...Uzaga gitmeyelim su platformda az cok uyeleri taniyoruz artik sence basbakan savunucusu olan biri birak oy vermeyi dinleyecek midir ekmeleddini? Aaa fikirlerini begenirsem oy da verebilirim diye dusunecek midir? Ya da tam tersini dusun o sıkı muhalefet olan sence su vizyon toplantisini izleyip yahu ben erdogani yanlis tanimisim 10 Agustosta oylar Erdogana diyebilir mi? Bunun olabilecegine inanabiliyor musun? Bence cok utopik yaa :))

evet değişmez :) hele başbakana kimse oy vermez o taraftan,adamı sevmiyorlarki :)
ama bana gayet mantıklı geldi,bugün başbakanın konuğu olur dinler,yarın diğer adayı dinler
dinlemekten zarar gelmez,gitsinler dinleyip gelsinler,benim anlamadığım
metin arolat oraya gitti diye tepki vermeleri.

evet değişmez :) hele başbakana kimse oy vermez o taraftan,adamı sevmiyorlarki :)
ama bana gayet mantıklı geldi,bugün başbakanın konuğu olur dinler,yarın diğer adayı dinler
dinlemekten zarar gelmez,gitsinler dinleyip gelsinler,benim anlamadığım
metin arolat oraya gitti diye tepki vermeleri.

Insanlar benimseyince demek boyle tepki verebiliyorlar..Hic oyle bir sanatciya hayranligim olmadi ama kendini onla icsellestiren hayranlari belki orda olmayi ona yakistiramiyorlar ondan da tepki veriyorlar.Aklima ayni durum olmasa da benzer bisey geldi.Erkek arkadasim da ogretmen ve hukumetin sendikasindan:) O sendikaya gectigini soylediginde beynimden vurulmusa donmustum.Sanki beni aldatmis gibi nasill yaparsin bunu yaa diye tepki vermistim:))) Ayni durum olmasa da demek bu sekilde tepki verilebiliyor sanirim.

Insanlar benimseyince demek boyle tepki verebiliyorlar..Hic oyle bir sanatciya hayranligim olmadi ama kendini onla icsellestiren hayranlari belki orda olmayi ona yakistiramiyorlar ondan da tepki veriyorlar.Aklima ayni durum olmasa da benzer bisey geldi.Erkek arkadasim da ogretmen ve hukumetin sendikasindan:) O sendikaya gectigini soylediginde beynimden vurulmusa donmustum.Sanki beni aldatmis gibi nasill yaparsin bunu yaa diye tepki vermistim:))) Ayni durum olmasa da demek bu sekilde tepki verilebiliyor sanirim.

hehe :) erkek arkadaşın parti tutuyormu peki?

hehe :) erkek arkadaşın parti tutuyormu peki?

Tabiki :)Parti konusunda tamamen zıtız.Diyorum ya sendikalarimiz biri siyah digeri beyaz.Bu konuda fikir catismasi oluyor.Yeri geliyor didisip yeri geliyor isi makaraya vuruyoruz.Yapacak bisey yok diyoruz napalim:)

Tabiki :)Parti konusunda tamamen zıtız.Diyorum ya sendikalarimiz biri siyah digeri beyaz.Bu konuda fikir catismasi oluyor.Yeri geliyor didisip yeri geliyor isi makaraya vuruyoruz.Yapacak bisey yok diyoruz napalim:)

sen chpli o akplimi yoksa :)
eğer öyleyse hayret senden beklemezdim :)
sen ve akpli :) burda saydırıyorsun millete,erkek arkadaşına neler yapıyorsun peki?

mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:
Back