Ben Çapulcu Metin Arolat

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Metin Arolat dün Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan'ın vizyon toplantısına katılmasından sonra sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.
$metin-acikla1_313.jpg

http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/ben-capulcu-metin-arolat/40133

Kendisni tebrik ediyorum. Cok az kişinin cesaret edebileceği biseyi yapmis. Normal de şarkıcı tarafini çok begenmem ama durusu hoşuma gitti.

Kendisni tebrik ediyorum. Cok az kişinin cesaret edebileceği biseyi yapmis. Normal de şarkıcı tarafini çok begenmem ama durusu hoşuma gitti.

bana tepki alacağı için öyle söyledi gibi geldi. kafasında kurmuş , yok uyğun değilmiş ,ortam bulamamış hop kendini dışarıda bulmuş.

bravo. takdir ettim.
şunuda görmüş olduk. oradakileri şu an topa tutuyorlar. önyargı kötü birşey işte. oraya her giden sevdiğinden gitmemiş. birşeyleri anlatmak için gitmiş.

(bu arada klavyemin harfleri aylardır okunmuyor. çoğu harf silinmiş. basıyorum yanlış harfe basmışım ezbere.
kör gibiyim bu klavyeyle resmen.
sonra farkedip düzeltiyorum.gözümden kaçanlar oluyordur. yanlış anlama olmasın:) )

Son düzenleme:
Ben Çapulcu Metin Arolat demiş.İçinden mi dedin canıms ?
Gidip gevşek gevşek gülerek bb'na kitap imzalatıp sonra kalkıp böyle bir manifesto yayınlamak.Bu ikiyüzlülük sana yakışmış.Güle güle kullan.

kendisinin samimiyetine artık inanmıyorum ben
facebookta kendisi ile iletişimimiz vardı ama artık yok
tüm samimiyetiyle düşüncelerini ve enden orda olduğunu yazmış
fakat ben çapulcu metin arolat dediğimde yüzüme gülüyordu ama ben gülmedim diyor
oysaki fotolarda imza için sıra bekliyor beraber gülüyorlar vs.
tepki almamak için yazıldığını düşünüyorum bu açıklamanın..
kendisi ile de bağlantımı sona erdirdim

bravo. takdir ettim.
şunuda görmüş olduk. oradakileri şu an topa tutuyorlar. önyargı kötü birşey işte. oraya her giden sevdiğinden gitmemiş. birşeyleri anlatmak için gitmiş.

(bu arada klavyemin harfleri aylardır okunmuyor. çoğu harf silinmiş. basıyorum yanlış harfe basmışım ezbere.
kör gibiyim bu klavyeyle resmen.
sonra farkedip düzeltiyorum.gözümden kaçanlar oluyordur. yanlış anlama olmasın:) )

topa tutuyorlar nedir ya . sevdiği için gitse ne olur . aa pis akp li. chp li olunca alkışşş.

kendisinin samimiyetine artık inanmıyorum ben
facebookta kendisi ile iletişimimiz vardı ama artık yok
tüm samimiyetiyle düşüncelerini ve enden orda olduğunu yazmış
fakat ben çapulcu metin arolat dediğimde yüzüme gülüyordu ama ben gülmedim diyor
oysaki fotolarda imza için sıra bekliyor beraber gülüyorlar vs.
tepki almamak için yazıldığını düşünüyorum bu açıklamanın..
kendisi ile de bağlantımı sona erdirdim

çok üzülmüştür eminim . bırakma ya lütfe:27:n

bana tepki alacağı için öyle söyledi gibi geldi. kafasında kurmuş , yok uyğun değilmiş ,ortam bulamamış hop kendini dışarıda bulmuş.

topa tutuyorlar nedir ya . sevdiği için gitse ne olur . aa pis akp li. chp li olunca alkışşş.

kendinizde söylemişsiniz bakın tepki alacağını düşünmüşsünüz :)

oraya gitti diye,niye baskı yapıyorlar,özgürlükmü bu şimdi
giderken icazetmi alacak.

ben çapulcuyu da anlayamıyorum bu insanları da . başbakan çapulcu dedi adamlar kaptı hahaha . allahtan başka bişey demedi. valla onuda gururla söylerlerdi :emir_bebek:

oraya gitti diye,niye baskı yapıyorlar,özgürlükmü bu şimdi
giderken icazetmi alacak.

Ünlü olmak,sanatçı (?) olmak böyle birşey.Her kesimden hayranları oluyor ve kendi fikirlerine ters gelene tepki verebiliyorlar.
Metin Arolat gibilerse bu panik anlarında şöyle böyle davranıp aynı gün içinde her iki kesime de nabza şerbet yapıyor.Durum bu.
Kendisini ne severim ne sevmem ama yaptığı yanlış.Gitmesi değil sonrasında yaptığı tutarsızlıklar ve kıvırmalar.

ben çapulcuyu da anlayamıyorum bu insanları da . başbakan çapulcu dedi adamlar kaptı hahaha . allahtan başka bişey demedi. valla onuda gururla söylerlerdi :emir_bebek:

Canın fazla sıkılıyor sanırım pembe durup durup alakalı alakasız yazıyosun :) Ayrıca boşver be kefene sarılmaktan daha mı kötü ? varsın çapulcu desinler kendilerine kime ne:)

çocukken metin oralet sanırdım soyadını :))

ikiyüzlü insanları sevmiyorum.

başbakanı destekliyorsan adam gibi söylersin bunu saygı duyarım desteklemiyorsan da aynı şekilde ama bir oraya bir buraya dönüyorsan işte böyle açıklamalar yapmak zorunda kalırsın.

bir de şafak sezer vardı böyle,kendisi bile nerede durduğunu anlamayan bir adam.çok var bunlardan.

çevir kazı yanmasın :21:

Haaaahaa cok komik gwrcekten bu kadar saçmalamis birde inanmamizi bekliyor..

Ünlü olmak,sanatçı (?) olmak böyle birşey.Her kesimden hayranları oluyor ve kendi fikirlerine ters gelene tepki verebiliyorlar.
Metin Arolat gibilerse bu panik anlarında şöyle böyle davranıp aynı gün içinde her iki kesime de nabza şerbet yapıyor.Durum bu.
Kendisini ne severim ne sevmem ama yaptığı yanlış.Gitmesi değil sonrasında yaptığı tutarsızlıklar ve kıvırmalar.

bu ayrı bişey ama,kim nereye gitmiş niye bu kadar insanların üstüne gidiliyor anlamadım
sezen aksuya da bi ara böyle tepki gelmişti
ben sanatçıların siyasi görüşlerinin çok açıkta olmasına karşıyım
siyasi kimliklerini belli etmemeleri lazım,kimseye bişey açıklamak zorunda değiller.

Son düzenleme:
bu ayrı bişey ama,kim nereye gitmiş niye bu kadar insanların üstüne gidiliyor anlamadım
sezen aksuya da bi ara böyle tepki gelmişti
ben sanatçıların siyasi görüşlerinin çok açıkta olmasına karşıyım
siyasi kimliklerini belli etmemeleri lazım,kimseye bişey açıklamak zorunda değiller.

Son söylediğine kesinlikle katılıyorum.
Her iki kesimden de.O yuzden yazık olmadı mı Mehmet Ali Alaboraya..Adamın sanat hayatı bitti..
Sezen Aksu'da önce yetmez ama evet deyip sonra da ıvırıp kıvırdı.En sonda mahkemeye verdi işte Özdili.Ondan da red geldi.Daha bir yıkım...
Sanatcılar,futbolcular bu tarz insanlar fazla siyasi kimlikkleriyle ön plana cıkınca sivrilip yıpranıyorlar..

Son söylediğine kesinlikle katılıyorum.
Her iki kesimden de.O yuzden yazık olmadı mı Mehmet Ali Alaboraya..Adamın sanat hayatı bitti..
Sezen Aksu'da önce yetmez ama evet deyip sonra da ıvırıp kıvırdı.En sonda mahkemeye verdi işte Özdili.Ondan da red geldi.Daha bir yıkım...
Sanatcılar,futbolcular bu tarz insanlar fazla siyasi kimlikkleriyle ön plana cıkınca sivrilip yıpranıyorlar..

peki ilk dediklerime niye katılmıyorsun :)
oda mantıklı değilmi,oraya illa başbakanı savunduğu içinmi gidiyor herkes
bir sürü sanatçılar vardı,gider gelir,neden gittin tepkisi normalmi sence?
kılıçdaroğluyla başbakanda aynı ortamda oluyor,el sıkışıyorlar mesela
ama birbirini sevdiklerini düşünmüyorum,iş başka,aşk başka :)

Back