Ben bundan kurtulamayacak mıyım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsten ayrilinca daha kotu olursunuz. Kendinizi isinize verin. Odak noktanizi degistirin. Yerinizde olmak isteyen bir dunya insan var. Kendi paranizi kazanip dilediginizce kullanmak varken issiz olup ailenizin eline mi bakicaksiniz hem de vesvese yuzunden. Kisinin en buyuk yardimcisi yine kendisi. Bosverun akisina birakin.

Çünkü olmak istedigimiz yer yerine gün boyu olmak istemedigimiz yerlerdeyiz. Görmek istedigimiz insanlari değil ne kadar zor tahammül ettiğimiz insan varsa sabahtan akşama kadar onlari goruyoruz. Hayatin düzeninde sıkıntı var sanma ki bi sen boylesin. Cogu insan böyle. Keske calismaya paraya bu kadar takik olmasaydim da gecen sene babannemin yanina gidebilseydim. Şimdi beni sayiklayarak öldü diye ağlıyor olmazdim 1 senedir. Hayatin düzeni cok ama cok boş.

Onu bilmiyorum ama hemen hemen çoğu psikolog bunu diyor.
Ben de gerçekten bir ay öncesine kadar bu benim ruh halim karakterim mi, gündüz güzel bir vakit geçirsem de her akşam böyle kötü mü hissedicem diye düşünüyodum. Şu an nasıl düzeldiğimi ben de anlamadım. Umarım kısa süreli olmaz.
Bakayım videolara.
İstediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz çekinmeyin asla, elimden geleni yaparım :KK200:
Her türlü korku ya da başka olumsuz düşünceniz olduğunda da yazabilirsiniz.
Ben beyhan budak ı izliyorum. O da çok güzel anlatıyor tavsiye ederim

Ben gündüz güzle vakit geçirmiyorum hep tuhaf ruh hali işyerinde iş yapasim yok zorla yapıyorum filan. Kendimi.oyaliyorum akşamlar da oyalamaca bu ara böyle hep..

Anksiyete yaşayan biri olarak bundan tamamen kurtulmanın zor olduğunu soyleyebilirim Fakat psiko terapi ile nasıl baş edebileceğiniz öğrenmek size çok iyi gelecektir... Ben 1 sene boyunca psikolog seans ları ile kendimi bu durumda nasıl sakinlestirebilecegimi iyi biliyorum.. Size de tavsiye ederim. Psikiyatr eşliğinde psikolog ile gorusmenizde fayda var.. 3 ay kendinizi iyi hissederken bir anda sizi tepetaklak eden ne? Bunu tetikleuen bir sebep olmalı Daha derine inmek ve bunu çözüme kavuşturmak gerekli.. Sakın işi bırakmayın.. Evde durmanız size daha çok dusunmenize ve daha asosyal olmanıza sebep olabilir.. Mümkün olduğu kadar sosyallesmeye; hobi edinmeye çalışın.. Kafanizin icindekini çok fazla dinlemeyin..

2 seneye yakındır terapi aliyorum şuan faydası yok kökünden çözmek.lazim İzzet güllü metoduna bakıyorum yoksa terapiler sadece rahatlatıyor birkaç gün beni ..

Mutlaka bir nedeni olmalı
Hayatından memnun değil misin?

Bendede anksitiye depreson panik atak takıntı var inan zerre tat alamıyorum hiçbirşeyden

Değilim maaşım düşük ısım tatmin edici değil yeteri donanimim yok çok iyi şirketler için diye düşünüyorum dil eksigim var bunlara enerjim yok işimi sevip sevmedigimi bilmiyorum yeni meslek edinmeye vakit ve enerji bulamıyorum karışık yani durumum . Az arkadaş sevgili zaten yok aile sıkıntılı maddi olarak hep.. durum bu

b l a s t b l a s t

Şimdi az önce yazdığım olumsuz düşüncelere olumluya çeviriyorum.. iyi kötü işsizlik varken bir isim var hala.. sağlıklıyım. Anne baba ve kardeşim var sağlıklılar. Şuan babam çalışıyor ve kazanıyor. Yatacak yatağın ve hergün yemek pişen bir evim var. Fizigim güzel . Beni sevdiğine emin olduğum.bir dostum var.

2 seneye yakındır terapi aliyorum şuan faydası yok kökünden çözmek.lazim İzzet güllü metoduna bakıyorum yoksa terapiler sadece rahatlatıyor birkaç gün beni ..

iyi bir terapistle çalıştığınıza emin misiniz? Sorunun temeline inebildiniz mi?

Benim gittiğim terapist tam tabiriyle çocukluğuma kadar indik.. Kendimi tanımama sebep oldu..

Ayrıca kendince iyileşeceğine de çok inanmak gerek..

b l a s t b l a s t

Şimdi az önce yazdığım olumsuz düşüncelere olumluya çeviriyorum.. iyi kötü işsizlik varken bir isim var hala.. sağlıklıyım. Anne baba ve kardeşim var sağlıklılar. Şuan babam çalışıyor ve kazanıyor. Yatacak yatağın ve hergün yemek pişen bir evim var. Fizigim güzel . Beni sevdiğine emin olduğum.bir dostum var.
Aynen güzel. Ülkede o kadar işsizlik varken ve kk’de bile ne kadar işsizim diyen kişi varken işin var.
Yeterli donanımın olmayabilir. Herkesin başta yoktu. Eğer istersen dil vs halledebilirsin. Enerjin yoksa aslında o kadar da önem vermiyor ya da istemiyor olabilirsin. Ama istersen aşabileceğin bişey. Dil kursları sosyalleşmek açısından da güzel bence.
Sağlık en önemli şey zaten. Şükürler olsun iyiler.
İstediğin her şeyi yapabilecek kapasiten var. Enerjin olmayabilir, yorgun bıkmış olabilirsin insanız sonuçta kendimize anlayış göstermeliyiz en başta. Psikolojik sağlık da önemli. Yıpranmamak daha önemli bana kalırsa.
Fiziğinin iyi olması zaten bana göre +1500 diyet yapıp duruyorum :KK53:

iyi bir terapistle çalıştığınıza emin misiniz? Sorunun temeline inebildiniz mi?

Benim gittiğim terapist tam tabiriyle çocukluğuma kadar indik.. Kendimi tanımama sebep oldu..

Ayrıca kendince iyileşeceğine de çok inanmak gerek..

Açıkçası artık emin değilim.. iyi geldiği oldu ama iyi gelmek demek kalıcı olmasını sağlamak olmuyor demekki

simdi hala ilaç kullanıyor musunuz ? bu gibi seyler ilaçla gecmiyor belirtiler azalıro filan ama ömür boyu ilaç mı içicez bu da sacma mesela siz nasıl anne oldunuz bunu bile simdiden düşünüyorum ilaç kullanırken zor..
bu psikolog ile iyileşenler var bu yüzden son umudum bu.. yoksa ilaç terapi kac senedir yaptıgım seyler..

Benim de son umudum İzzet Güllü psikoterapiye gittim anlık iyileştiriyor ertesi gün yine aynı ilaç da alıyorum hiç bişey değişmiyor korktukça düşünceler daha çok geliyor ağlıyorum korkuyorum hep kaygı bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum çok yoruldum evliliğimi de kötü etkiliyor hep annemlere geliyorum

Benim de son umudum İzzet Güllü psikoterapiye gittim anlık iyileştiriyor ertesi gün yine aynı ilaç da alıyorum hiç bişey değişmiyor korktukça düşünceler daha çok geliyor ağlıyorum korkuyorum hep kaygı bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum çok yoruldum evliliğimi de kötü etkiliyor hep annemlere geliyorum

Ne zamandır dinliyorsun İzzet güllü yu devam.et fayda sağlıyor gibi geliyor bana suan

Tedavınızı olun. Zamanla gecıcektır.Rabbım dermansız dert vermesın.Bu hayat sartlarında işi bırakmak cok zor.Bende bi ara depresyondan bırakıcam dıye tutturmustum.4 yıllık çok ıyı bolumler okuyanlar bıle ıs bulamıyor.Tedavı olucaz .İşimize devam efıcez.Kımseden fayda yok.Tırnagın varsa basını kaşı demıs atalarımız.

Çalışma hayatından zevk almaya bakın iş çıkışı arkadaşlarınızla sosyalleşin
Bu tip rahatsızlıklarda sosyalleşmek bence çok önemli
Kafa başka şeylerle meşgul olmalı

günaydin
Ben de 13 yil önce kötü zamanlar gecirdim.Issizlik , maddi sikintilar, aileden kaynakli sorunlar.Sürekli aglamak isterdim.Cok kaygiliydim.Her sabah niye yine uyandim diye aglardim.Aksam eve gittigimde düsünmemek icin ard arda yabanci dizi izlerdim.Sonra yasadigim ortami degistirip tamamen baska bir ortama girince hayatim normale döndü.Yurt disinda yasiyorum simdi ne zaman ailemi ziyaret etsem ayni korku ve kaygilar üzerime cöküyor.Yasadiginiz ortam sizi böyle yapiyor olabilir.Sevmediginiz is, sevmediginiz insanlar.Acikcasi ülkemizde de saglikli kalabilmek pek mümkün degil.Bir cok sey korku ve kaygi uyandiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X