- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 34
İşinle ilgili bir problemin yoksa seviyorsan sakın ama sakın ayrılma. Işten ayrılacaksın kafan daha da boş kalacak. Bunun en iyi ilacı oyalanmaktır. Ben yaşadım bu tarz birşey universitede. Sınavlarım bu nalet duygu ,ağlama krizleri yüzünden kötü geçti. Çalışamadım ki ya unutursam ya böyle ya şöyle. Ne çektigimi bi ben bi Allah bi de ailem bilir. Her gün telefonda agliyordum. Zar zor bitirdim . Yalnız mısın bilmiyorum. Isterse 50 kisi olsun cevrende yalnizsan çok pis yakaliyor seni bu bela. Sana tavsiyem havalar mis çık temiz hava al. Arkadaş edin. Giyin süslen aynaya bak. Kötü oldukça da buraya yaz. Ben çok şükür atlattım. Tabiki arafa yine ayni seyleri hissediyorum ama açıyorum bi müzik veya bi çikolata yiyorum oh diyorum. Ve her zaman ağlama Allah daha büyük dert verir derler. Ben çoo ağladım daha da üzücü şeyler yaşadım. Ben ne kadar nankörmüşüm ne güzel hayatim varmış ağlayarak heba etmişim.Subat ayında asırı strese girdim depresyon anksiyete derken mide agrıları vs ile gün geçtikçe kötüleştim iş yapamaz hale geldim işyerinden izin aldım 10 gün ücretsiz izin ve evde dinlendim 3 aydır ilaç kullanmıyordum tekrar basladım o süreçte antidepresana. İşe döndüğümde 3-4 gün zorla oturdum yerimde iştahım filan da kapalıydı sonra biraz kendime geldim düzeldim derken dün yine basladı iştahsızlık asırı depresyon devamlı ağlamak istiyorum içim daralıyor. Bıktım bundan neden bana oluyor insanlar işyerindekiler işine gücüne bakıyor ne güzel diyorum. Ailem de üzülmüştü annem cok evhamlı biri beni kötü görünce sabah yine o da kötü oldu. Hiçbirşeyden zevk almıyorum şuan işe geldim ama akşam olsun eve gidim istiyorum orda da hzuurlu olmucam gecmeyecek ama iş yapmak zorunda olmam aglarım filan diyorum. Kafam cok karısık düzelecek miyim ilac kullanmama ragmen niye bu kadar etkiliyor diye üzülüyorum. Regl de olmadım gecikti etkisi vardır belki ama ben korkuyorum ben hep böyle mi olacagım diye. İşten ayrılmayı düşünüyorum ama evde daha kötü olursam diye de korkuyorum ve sonra iş bulmak etmek de cok zor geliyor. İşyerim sürekli mesaileri olan biryer proje teslimlerinde kaos oluyor bu da beni geriyor. Onun dısında ortamı normal. Heryerde sorun cıkacak napacagım ben böyle (((