- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
Kayınvalide hırsını alamamış yine iş başında. şimdide geçmiş zamana dönüp duruyoruz. Neymiş ben düğünde oynarken kızını kolundan ittirmişim abisinin düğününü kardeşine zehir etmişim.Böyle saçmalık olur mu bilmiyorum resmen ne yapacağını şaşırdı kadın ya.16, 17 yaşındaki kızı o kadar kalabalığın içinde nasıl ittrimişim anlamadım. Kardeşini isitiyorum telefona öyle birşey yaptım mı diyorum çıt yok. Annesi benim kızım olayları çabuk unutur kin tutmaz onun sevgisi büyük diyor deli olcam ya. Allahın manyağı.
canım ya acma telefonlarını, muhatap olma salla gıtsın.. muhatap alınmaya deger ınsanlar degıl
bugun kadınlar gunu eşınle yemege gıdın gezın. bız aksam cocugu eşımın halasına bırakıp oyle yapcaz
eşım sabah. dunyanın en guzel kadınını aksam yemege cıkarmak ıstıyorum dedı bana
anası duysa olur kahrından heralde
canım ya acma telefonlarını, muhatap olma salla gıtsın.. muhatap alınmaya deger ınsanlar degıl
bugun kadınlar gunu eşınle yemege gıdın gezın. bız aksam cocugu eşımın halasına bırakıp oyle yapcaz
eşım sabah. dunyanın en guzel kadınını aksam yemege cıkarmak ıstıyorum dedı bana
Kayınvalide hırsını alamamış yine iş başında. şimdide geçmiş zamana dönüp duruyoruz. Neymiş ben düğünde oynarken kızını kolundan ittirmişim abisinin düğününü kardeşine zehir etmişim.Böyle saçmalık olur mu bilmiyorum resmen ne yapacağını şaşırdı kadın ya.16, 17 yaşındaki kızı o kadar kalabalığın içinde nasıl ittrimişim anlamadım. Kardeşini isitiyorum telefona öyle birşey yaptım mı diyorum çıt yok. Annesi benim kızım olayları çabuk unutur kin tutmaz onun sevgisi büyük diyor deli olcam ya. Allahın manyağı.
inanın vatya onlar keşke açmasa ben zaten konuları açacak güçte değilim kaldıramıyorum ki zaten. benim eşim görevi itibariyle nöbeti oluyor eve gelemdği anlar oluyor. babası arıyordu beni il zamanlar eşim nöbetçiyken sen benim oğlumun namusunu taşıyabilecekmisin diyordu. eşim nöbette ya hani. bende baba bu nasıl bir cümledir. ben burda herkesten uzak ailemden uzak evimi çekip çeviriyorum evimde tek eşimi bekliyorum destek olacakken söylenecek laf mı bu şimdi. daha yeni gelmişim zaten zor alışıyorum dedi. tuttu bu sefer bu cümle içinde kavga etti. neymiş niye alışamamışım oyy Allahım.
Kandillerde arardım yobazmısın sen derdi bana. şimdi kandillerde aramıyorum gelenek bilmiyor diyor gel çıldırma
tatlım biz sana burda günlerdir diyoruzki kayınvalidenlerle görüşme, hatta eger görüşmeye devam etmeyi istiyorsan bile ara ver şuan, ama sen kimseyi dinlemiyorsun, sonrada kaynanam bunları dedi bende bunları dedim diyorsun tekrar tekrar, olmazki ama..
onlarla konuşmaya devam ettikçe sen burda çoookkk konu açarsın canım.. rastgele sana.ben burda son yorumu yapıyorum artık.. sen kimseyi dinleme boş ver, her koyun kendi bacagından asılır, kendin yaşa kendin ögren..eee 1000 nasihat bir musibetten iyidir.byeee
ahhhhhhhhhhh çılıracamm vallahaa bu nasıll adamm bu yaaa
eşinizz doktorr anladığımm kadarıylaa sizde öğretmenn oluncaa küçükk görüyorr bunlarr sizii
Allahın belaları pis illetler bugün benide sinirlendirdi kaynanam denen yer elması kadına gelmeyim istemiyorum dedim halen bugün diyorki eşime oraya gelicem kameradan konuşuyorlar eşimle annesi kızımı gösteriyor eşim bende yanındayım nefret ettiğim bir görümcem var kaynanam diyorki aynı halasına benziyor diye eşimde dedi anne ne alakası var gözleri aynı annesi geri kalan bana benziyor halen diyorki hayır aynı halası benimi çatlatıyor ne yapıyor salak kadın anlamadımki yani birde kızımda halasına benzese içim yanmaz alakası yok yavrumun bende eşime dedim devamlı anan halasına benziyor deyip duruyor bir daha derse kızımı kameradanda göstermem dedim tepem attı ya yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne kadar soğudumsa
canım ama bunlar sürekli seni arıyorlar, kadın ruh hastası , anneni arayıpta açsın o tellerini falan diyorsa ne yüzsüzmüş.ne gurursuzmuş.bunlar normal insan tepkileri değil hiç...
aslında kadın özellikle seninle konusunca sana yaptıgı iftira, küfür, ve hakaretlerle deşarj olmaya çalışıyor...
sen onun stres makinesi değilsinki...
bi süre sonra senin streslenmelerinle birlikte eşine çatacaksın, kavga çıkacak, yıpranacaksın...
onu biliyorda ondan öyle yapıyor...
en iyisi sen 2. bir hat al. ve o hatı ailen ve arkadaş okul cevrene ver..ve eşinde gündüz telini kapatıyor akşam açıyor desin kayınvalidene.. kayınvaliden akşam konusmak istersede seninle eşinin yanında hatta hopörlör açıkken konuş, ve eşinin yanındada ne kadar sinirlenirsen sinirlen ama sakın saygısız ifadeler kullanma,hatta bakarsın eski konuları açıyor anne ben bu konulara girmek istemiyorum, gerek yok, normal konusalım de,hatta eşinle çok mutlu oldugunu söyle, o senin umursamaz hareketlerini görünce bir süre daha uğrasır sonra bırakır yakanı, sen eşin tarafından puan toplamaya bak..
Meraba canım...Ben şimdi sana olacakları söyleyeceğim bak.Şimdi çoğu kişiden tepki de alabilirim.
Eşin zaman geçtikçe ailesini özleyecek...Görmek,gitmek,konuşmak isteyecekler...Ailesi hemen kabul edecek,oğulları çünkü,canları...Unutacaklar yaptıklarını oğullarının,oğulları da onların yaptıklarını unutacak...Her şey eskisi gibi olacak.Hatta bu kırgınlığın verdiği uzaklıkla daha sıkı,daha candan olacak...
Ama sen dışarıda kalacaksın.Hiç unutulmayacak söylediğin sözler.Barışsanız da uzun zaman sonra dile gelecek,yüze vurulacak bazen.Sıkıntılı bir hayat olacak anlayacağın.
Daha sonra yani 4 bilemedin 5 yıl sonra eşin etrafındaki çiftlerin yaşantılarına özenecek...Dünürlerin birbirleriyle ilişkilerine gıptayla bakacak.Karşılıklı tavla oynayan,şakalaşan babaları getirecek gözünün önüne.Kendi babasını ve senin babanı getirecek gözünün önüne.Onlar neden böyle olamadı diyecek...Hüzünlenecek...
Çocuk olacak sonra...Doğum günü ya da sünnet yapılacak.Bir araya gelmek istemeyen ailelerin tantanası,çocuğu üzecekk....
Bu böyle devam edip gidecekkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?