How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Valla hastalık gibi aileymiş haa...
Eşinin senin yanında olması ve sana sahip çıkması yeter zaten.
Ailenin ne olduğu belli takma kafana onları. Bol bol dua et sen, Allah
eşini eksik etmesin başından...

ben olsam catlamıstım sınırden ve o evı basmıstım. nereye kımı olduruyosun hadı bakalım dıye, okurken bıle acayıp sınırlendım,

muhatap olma artık, bızım de dugunde benzer sorunlarımız oldu, benım eşımde asla haksızlıga tahamul edemez, ben 7. seneme gırcem evlılıgımde,
ılk 2 sene hıç görusmedık

aglamalar sızlamalar ayılıp bayılmalar, eşım rıca ettı cok pışmanlar göruselım, eger bı sorun cıkarırlarsa ben yanındayım senın dıye,

ee dedım eşımın hatrı görüşelım barı, 2 yada 3 sefer görüştük, aşagılamalar, laf sokmalar, bıtmedı, senın baban ne kadar bagaş alıyokı, ne gelırı varkı, aman o mahalleden ben ıstesem 10 tane ev alırım, vs vs
benım babam bankacı, kardesımede banada ev aldı, sen kızlarına ne aldın, sen paşa torunumusun ya sen nerden geldın, daha okuman yazman yok cahıl dedım,,

eşımde dedıkı anne ve abla. ınanın sız daha fazlasını hak edıyosunuz, görüşmeyeı kestık

sonra hamıle kaldım, karnımdakı bebegıme beddua ettı, :43: allahından bulsun dedım kapattık.. oglum 2 yasını bıtırdı daha görmedı, sımdı gene yalvarıyo barısmak ıcın, eşım sen nasıl ıstersen oyle olucak dıyo

eşımı cok sevıyorum hıc bır sorunum yok cok sukur, tek sorunumuz eşımın 2. cocuk ıstemesı:27:

yanı şunu demek ıstıyorumkı onemlı olan eş, hersey eşte bıtıyo, bana göre onlar dışkapının dış mandalı, ben kocamla mutluyum, onlar kendı pıslıklerınde boguldular..

uzulme sınırlenme, eşıne hos davran, sınırını sakın ondan cıkarma, daha cok sarıl daha cok sev mutlu olun

sakın ama sakın eşinle kavga etme, sakın onların lafını mutlu yuvanda etme, binlerce km de sizi huzursuz etmelerine müsade etme...
onlar eşinin kulagını götürüyorlar, zaten bunaltıyorlar, sürekli seni kötülüyorlar.sende eşine onları kötüleme huzurunuz bozulmasın..
eşin zaten bir savasın içinde, ailesiyle savaş içerisinde, sende o insanların yüzünden eşinle kavga etme, bırakki eşin senden memnun olmaya devam etsinki seni ailesine karşı savunabilsin, ama sende bir yandan eşinle kavga edersen, seni savunabilecegi bir durum kalmaz.. evet ailem haklı der ozaman....
sen hiç korkma, bunlar gececek,aslında suanda çok büyük bir fırtına var, adeta bir kasırga düşün, ama kasırgada elbet tekrar duracakk. sabırla ve eşine sımsıkı sarılarak bu kabusun bitmesini bekle, sen uzaktasın ve eşinle egerki hiç bir sorun olmazsa inanki hiç birşey yapamazlar, birde sana tavsiye eşinin ailesini ne kadar sevemezsen sevme ama kesinlikle kötüleme, herşeyi dile dökmene gerek yok.sen eşinle kavga edersen onlar kendilerine daha kolay çeker.
sinirden çıldırma, sabırlı ol...ilerde bebek düşünüyorsan stresten uzak dur..birde eşin arkanda olduktan sonra onlar kudursunlar, herşey boşşş, sen ve eşin mutlusunya gerisi hikaye olsun:21:

ışte benım uygulayıp ta mutlu oldugum formul bu gercekten.. herkes soruyo ya nası basardın bu kadar mutlu olamyı dıye.. ıste boyle, ona kral gıbı davrandım evde, asla sıkmadım, senı cok sevıyorum u cok kullandım,

asla onlarla ılgılı yorum yapmadım.. allahıma cok sukur

Okurken nefesim kesildi gercekten.

Aile cirkef. Esin senin yaninda su an, insallah zaman icinde o tarafa donmez.

Bana kizma ama onlarin seviyesiz cumlelerine sen de ayni sekilde karsilik vermissin ki keske olmasaydi. Ellerine koz verdin. Simdi onlar kendini aklamaya calismak icin senin kurdugun cumleleri silah olarak kullanacaklar. Ayrica seninle ugrasmaya devam edecekleri kesin gibi gorunuyor. Kardesinin okulunu arayacak kadar hirs yaptilarsa bunlardan herseyi bekle.

Bir de biraz sakin davran. Esine ikide bir bu konulari acip bayma bence. Karsi taraftan bir yorum gelirse yine, o zaman esine dert yanarsin ama durduk yere konuyu sakin acma.

Boyle bir aileyi allah dusmanimin basina vermesin. Sabir ediceksin arkadasim.

merak etme canım, bende senden eksik şeyler yaşamadım, seni okadar cok iyi anlıyorumki...fakat ben en son ne zaman ilişkimi koparttım,ozaman bu zamandır rahatladım..1 hafta 10 gün yine bi moralim bozulmuştu, sonra düzelmeye başladım, şimdi umurlarımda değiller, allah onları bildigi gibi yapsın, sana tavsiyem bu insanlar hiç bir zaman seni sevmeyecekler, her zaman da nefret edecekler, ne zamanki bunlarla konusmazsan, ne zaman ki sende onlardan koparsan o zaman biter bu konular, yani tabi için düşününce acır ama en azında yeni konular olmaz..
sen eşinle olduktan sonra onlar dışkapının mandalı, adilik yapıp dıursunlar.....
ya bide evine gelip yedirip içirip gezdirseydin bide üstüne senin kendi evinde kavga etseydiler seni tuzaga düşürüp suçlu konuma düşürebilirlerdi, boş ver evinde böyle bir olay olmamış, keyfine bak..
bende yaşadım cok yıprandım, bebek düşünüyorum ama biraz ruhumun düzelmesi lazım, cok fazla negatif elektirik yüklediler bana.
bu arada sana bir tavsiye daha ... benim kv dem tartışma esnasında eşimin yanında sürekli beni tahrik etmeye calısır herkes agzındaki baklayı açsın, herkes söyleyecegini söylesin derdiki, kendi söyledigi agır laflar karsısında bende ona öyle o dilden konusayımki bende eşimin yanında suçlu konuma düşeyim..
ozamanda beni rahatça kötüleyebileler, bakk içiden bunlar geçiyormuş zaten bu kızın diyebileler, ama o kadar aptallarki okadar laf söylediler, benim susmam karsısında onlar suçlu konuma düştüler,,, tahriklere kapılmaaaa

yanı şunu demek ıstıyorumkı onemlı olan eş, hersey eşte bıtıyo, bana göre onlar dışkapının dış mandalı, ben kocamla mutluyum, onlar kendı pıslıklerınde boguldular..

uzulme sınırlenme, eşıne hos davran, sınırını sakın ondan cıkarma, daha cok sarıl daha cok sev mutlu olun

çok teşekkür ederim. ne kadar garip bir duygu belki hiçbirinizi tanımıyorum ama abla arkadaş gibi buradaki herkesin yardımcı olmaya çalışması ne güzel birşeymiş yaa. insan yalnız bırakılmadığına seviniyor. inşallah bir daha beni uzun bir süre aramazlar :)

ışte benım uygulayıp ta mutlu oldugum formul bu gercekten.. herkes soruyo ya nası basardın bu kadar mutlu olamyı dıye.. ıste boyle, ona kral gıbı davrandım evde, asla sıkmadım, senı cok sevıyorum u cok kullandım,

asla onlarla ılgılı yorum yapmadım.. allahıma cok sukur

canım seninde ilişkin komple bitirmiştin konularından okudugum kadarıyla, görüşmüyordun değilmi, bende aynı durumdayım. böyle yapmaktan başka çaremiz yok zaten, allah yuvamızı mutlu kılsın daima

ayyyyy Allah sana kolaylık versin canım neyse ki uzaktasınız yoksa bunlarla başedemezdin yıkarlardı yuvanı....sen eşinle aranı iyi tutmaya bak Allahtan o senin yanında...

merak etme canım, bende senden eksik şeyler yaşamadım, seni okadar cok iyi anlıyorumki...fakat ben en son ne zaman ilişkimi koparttım,ozaman bu zamandır rahatladım..1 hafta 10 gün yine bi moralim bozulmuştu, sonra düzelmeye başladım, şimdi umurlarımda değiller, allah onları bildigi gibi yapsın, sana tavsiyem bu insanlar hiç bir zaman seni sevmeyecekler, her zaman da nefret edecekler, ne zamanki bunlarla konusmazsan, ne zaman ki sende onlardan koparsan o zaman biter bu konular, yani tabi için düşününce acır ama en azında yeni konular olmaz..
sen eşinle olduktan sonra onlar dışkapının mandalı, adilik yapıp dıursunlar.....
ya bide evine gelip yedirip içirip gezdirseydin bide üstüne senin kendi evinde kavga etseydiler seni tuzaga düşürüp suçlu konuma düşürebilirlerdi, boş ver evinde böyle bir olay olmamış, keyfine bak..
bende yaşadım cok yıprandım, bebek düşünüyorum ama biraz ruhumun düzelmesi lazım, cok fazla negatif elektirik yüklediler bana.
bu arada sana bir tavsiye daha ... benim kv dem tartışma esnasında eşimin yanında sürekli beni tahrik etmeye calısır herkes agzındaki baklayı açsın, herkes söyleyecegini söylesin derdiki, kendi söyledigi agır laflar karsısında bende ona öyle o dilden konusayımki bende eşimin yanında suçlu konuma düşeyim..
ozamanda beni rahatça kötüleyebileler, bakk içiden bunlar geçiyormuş zaten bu kızın diyebileler, ama o kadar aptallarki okadar laf söylediler, benim susmam karsısında onlar suçlu konuma düştüler,,, tahriklere kapılmaaaa

evet işte evet aynısını yaptı nişandan sonra nikahtan sonra bizi eşimle karşısına alırdı eşimin yanında şimdi benimle ne sorunun oğlumun yanında söyle derdi. bende anne benim birsorunum yoksürekli kötü kelimeler kullanan sensin sen niye bunları söylüyorsun bişey yaptıysam sen söyle derdim . aşimde biz gezmeye gidiyoruz bunlarla uğraşamam diye kaldırırdı beni sendne anne uzattın iyice derdi götürürdü. genelde zaten hep eşimin evde nöbetçi olmadığı anlar arıyor hafta sonları kavga edeceği zaman benimle. vay kayınvalideee :1: dedikleriniz dikkate alacağım çok doğru söylüyorsunuz onların yüzünden eşimi kaybetmemek için kendimi tutacağım

ayyyyy Allah sana kolaylık versin canım neyse ki uzaktasınız yoksa bunlarla başedemezdin yıkarlardı yuvanı....sen eşinle aranı iyi tutmaya bak Allahtan o senin yanında...

Allahım bilipte yapıyor sanki Türkiyenin bir ucundan diğer ucunayız.Allah fırsat vermesin kötülere

Son düzenleyen: Moderatör:
canım seninde ilişkin komple bitirmiştin konularından okudugum kadarıyla, görüşmüyordun değilmi, bende aynı durumdayım. böyle yapmaktan başka çaremiz yok zaten, allah yuvamızı mutlu kılsın daima

evet canım ben 7 senelık evlıgımde ya 3 yada 4 kez gördum ondan da asagılama laf sokma

ya görsen bı kendılerıne baksalar, zengın gelın ıstemıslerde, ya neler neler anlatamıyorum utancımdan, allahtan eşım hep yanımda oldu, yoksa yurumezdı yanı
oglum oldu ancak resımlerıne bakabılıyolar,

eşımın halasını cok severım, ona gıdıyoruz arada cok aglıyomuş, gıdıp ayagını opucem onun ama benı ıcerı almaz ben olsam bende almam dıyomuş,
dedım halacım gectı onlar bosver

laflarını etme sıldım ben onları dıye..

adam gıbı dursalardı gelı gıtselerdı olmazmızdı,

Allah sabirlar versin valla cok zor bi durum ne bicim insanlar ya iclerinde hic Allah korkusu yok sanirim...

Ne guzel size ki esiniz olanlarin farkinda ve sizin yaninizda. Doldurusa gelecek bi insana benzemiyor anlattiginiza gore bence hic korkmayin ama bundan sonra muhattap olmayin ailesiyle...

ayy ne korkunç bir aile.
ne oldum deilisi olmuşlar.
birde senin aileni beğenmemişler kendi hallerine bakmadan.
ailen ne kadar asil davranmış herşeye ragmen yinede barışın demiş.
tahriklerine gelme arkadaşım.
huzurunuzu bozmaya çalışıyorlar.
izin verme buna.
önemli birşey olmadıkça onların söylediklerini yansıtma eşine.
konuşmak zorunda kalmadıkça konuşma.
konuşursanda eften püften suya sabuna dokunmadan konuş.
onların seviyesine düşme.
eşinle aran iyi olsun önemli olan o.
eşinde farkında zaten ailesinin durumunun.
sana destek olmuş ne güzel.
sen doya doya evliliğini yaşa.

Son düzenleme:
ben artık anlamıyorum insanları senin oğlunu senden daha farklı duyularla ama bir okadar fazla seven bir insna var karşında yani eşi. bu eziyet evladının eşine bu zihniyet ne ben anlamıyorum kafam karışıyor. oğlumuz hangimizin tarafında olacak yarışı yapmaktan geri kalmıyorlar. bizde de aynı zengin gelin ya bankada yatırım mı alıyorsun oğluna sanki.ben kayınpederim sen anca öğretmensin dedi beğenmemişti.bende oğlunu kadın parasına güvenip mi büyüttün baba senin bu yaptığın bana değil oğluna hakaret dikkat et artık dediklerine demiştim. eşimde babasına çok kızmıştı çok şükür ekmek tutuyor elim sen ne demek istiyorsun ya dedi.

ayy ne korkunç bir aile.
ne oldum deilisi olmuşlar.
birde senin aileni beğenmemişler kendi hallerine bakmadan.
ailen ne kadar asil davranmış herşeye ragmen yinede barışın demiş.
tahriklerine gelme arkadaşım.
huzurunuzu bozmaya çalışıyorlar.
izin verme buna.
önemli birşey olmadıkça onların söylediklerini yansıtma eşine.
konuşmak zorunda kalmadıkça konuşma.
konuşursanda eften püften suya sabuna dokunmadan konuş.
onların seviyesine düşme.
eşinle aran iyi olsun önemli olan o.
eşinde farkında zaten ailesinin durumunun.
sana destek olmuş ne güzel.
sen doya doya evliliğini yaşa.

öyle yapacağım. evimiz çok huzurludur nazar değdirmesin Allah çok severek ok adar huzursuzluğa rağmen düğün salonunda bile yüzümüzde güller açarak evlendik birbirimizle nelerle uğraştık. borç harç bir sürü şeyi 1 sene için atlatıp düze tam çıkmışken daha mutlu olacakken artık onlar yüzünden bu güzel zamnalrı kaybetmeyeceğim.bir daha geri gelmiyor bunu biliyorum çünkü. ya da daha çok sevemeden insanın bu dünyadan göçüp gitmeside var zamansız. eşimi sadece doyadoya seveyim bana gerisi boş olaak inş bu günden sonra. zaten nasıl huzurlu hissediyorum şu anda kendimi bir sürü ablalar arkadaşlar yardımcı oldular

Arkadaşım tüm bunlar olurken ısrarla neden evlendin ki eşinle.AŞksa aşk herkes aşık oluyor da daha nişanda ailene niçin öyle hakaret ettirdin.Senden kıymetli, senden üstün mü onların oğulları.Başından kestirip atıcaktın.Yani kusura bakma ama ben bu evliliği başından yapmazdım.Şimdi de evliliğini devam ettirmek istiyorsan tüm bağlarınızı kopartman gerekir.O da zor

Arkadaşım tüm bunlar olurken ısrarla neden evlendin ki eşinle.AŞksa aşk herkes aşık oluyor da daha nişanda ailene niçin öyle hakaret ettirdin.Senden kıymetli, senden üstün mü onların oğulları.Başından kestirip atıcaktın.Yani kusura bakma ama ben bu evliliği başından yapmazdım.Şimdi de evliliğini devam ettirmek istiyorsan tüm bağlarınızı kopartman gerekir.O da zor

biz 5 yıl o kada güzel zaman geçirdik ki resmen üniversite zamanımızda beraber büyüdük çok sevdik. nişan zamanı babamla annem beni karşılarına aldı konuştular. babam bana hep şunu söyledi bir insani sen adam edemezsin ailesinin kötülük içlerine işlemiş. onlar bize bunları dedi diye biz kötü görgüsüz çirkin iğrenç olmadık kızım sen bize bakıp üzülme ben damadımdan şikayetçi değilim eğer damadımın da onlar gibi olduğuna inansam etme kızım yapma derdim. onalrın bize saygızılığı değil sizin kendinize saygısızlığınız bizi yıkar. sen seviyorsan o da seviyorsa sahip çıkın bizi düşünmeyin dedi. eşim Allahıma çok şükür ben zorlamam halini hatrını sorar arar onları. bir araya geldiklerinde aralarındaki samimiyete ben bile şaşırırım çoğu zaman babamla beraber gezer dolaşır kahkahalarla kapıdan girerler. eşim kendi ailesinden 10 yıl ayrı uzakta okumuş ancak tatillerde egitmiş eve lise dışarıdan üniveriste dışarıdan. hep evlerinde kavga hakaret varmış yani sadece bana değil eşimede çok hakaret etmişler. ben onların yüüznden sevdiğim insandan vazgeçemezdim bu kaçmak olurdu. eşimin yanında dünyalar benim oolur . hala sevgili gibi aramızdaki aşk bitmemiştir. çok incedir düşüncelidir eşim. belki basit gelir ama öksürdüğümde bile gözümün içine bakar birşey mi oldu diye panikle. biz sevmeseydik o benim ben onn yanında mutlu olamasaydık zaten bu evliliği göze alamazdık

biz 5 yıl o kada güzel zaman geçirdik ki resmen üniversite zamanımızda beraber büyüdük çok sevdik. nişan zamanı babamla annem beni karşılarına aldı konuştular. babam bana hep şunu söyledi bir insani sen adam edemezsin ailesinin kötülük içlerine işlemiş. onlar bize bunları dedi diye biz kötü görgüsüz çirkin iğrenç olmadık kızım sen bize bakıp üzülme ben damadımdan şikayetçi değilim eğer damadımın da onlar gibi olduğuna inansam etme kızım yapma derdim. onalrın bize saygızılığı değil sizin kendinize saygısızlığınız bizi yıkar. sen seviyorsan o da seviyorsa sahip çıkın bizi düşünmeyin dedi. eşim Allahıma çok şükür ben zorlamam halini hatrını sorar arar onları. bir araya geldiklerinde aralarındaki samimiyete ben bile şaşırırım çoğu zaman babamla beraber gezer dolaşır kahkahalarla kapıdan girerler. eşim kendi ailesinden 10 yıl ayrı uzakta okumuş ancak tatillerde egitmiş nir insan eve lise başka ilde üniveriste başka ilde. hep evlerinde kavga hakaret varmış yani sadece bana değil eşimede çok hakaret etmişler. ben onların yüüznden sevdiğim insandan vazgeçemezdim bu kaçmak olurdu. eşimin yanında dünyalar benim oolur . hala sevgili gibi aramızdaki aşk bitmemiştir. çok incedir düşüncelidir eşim. belki basit gelir ama öksürdüğümde bile gözümün içine bakar birşey mi oldu diye panikle. biz sevmeseydik o benim ben onn yanında mutlu olamasaydık zaten bu evliliği göze alamazdık

çok kötü şeyler yaşamışsınız.

eşinize de yazık yaa... bence iki tarafında uzunca zamamna ihtiyacı var. uzun süre göürüşmeyin.

eşiniz de gerekirse 1-2 dklık görüşme yapıpı kapasın. bir süre tedavi görün toparlanın.
giden günler geri gelmiycek. olanları kimse telafi edemez. ama evliliğiniz yıpranmasın.
bir süre ailesini bir kenera bırakıp sadece evlilliğinizi yaşayın. onun aileside parayla kariyerlerle mevkiyle insanlara istedilleri gibi haraket ettiremeyeceklerini öğrenip pişman olsunlar biraz zaman geçsin bakalım. su akar yolunu bulur.

Back