ben olsam catlamıstım sınırden ve o evı basmıstım. nereye kımı olduruyosun hadı bakalım dıye, okurken bıle acayıp sınırlendım,
muhatap olma artık, bızım de dugunde benzer sorunlarımız oldu, benım eşımde asla haksızlıga tahamul edemez, ben 7. seneme gırcem evlılıgımde,
ılk 2 sene hıç görusmedık
aglamalar sızlamalar ayılıp bayılmalar, eşım rıca ettı cok pışmanlar göruselım, eger bı sorun cıkarırlarsa ben yanındayım senın dıye,
ee dedım eşımın hatrı görüşelım barı, 2 yada 3 sefer görüştük, aşagılamalar, laf sokmalar, bıtmedı, senın baban ne kadar bagaş alıyokı, ne gelırı varkı, aman o mahalleden ben ıstesem 10 tane ev alırım, vs vs
benım babam bankacı, kardesımede banada ev aldı, sen kızlarına ne aldın, sen paşa torunumusun ya sen nerden geldın, daha okuman yazman yok cahıl dedım,,
eşımde dedıkı anne ve abla. ınanın sız daha fazlasını hak edıyosunuz, görüşmeyeı kestık
sonra hamıle kaldım, karnımdakı bebegıme beddua ettı,
allahından bulsun dedım kapattık.. oglum 2 yasını bıtırdı daha görmedı, sımdı gene yalvarıyo barısmak ıcın, eşım sen nasıl ıstersen oyle olucak dıyo
eşımı cok sevıyorum hıc bır sorunum yok cok sukur, tek sorunumuz eşımın 2. cocuk ıstemesı
yanı şunu demek ıstıyorumkı onemlı olan eş, hersey eşte bıtıyo, bana göre onlar dışkapının dış mandalı, ben kocamla mutluyum, onlar kendı pıslıklerınde boguldular..
uzulme sınırlenme, eşıne hos davran, sınırını sakın ondan cıkarma, daha cok sarıl daha cok sev mutlu olun