Ben bugun norobilimci oldum ve aglamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda bir yerde kk nin profil analizi var , aslinda calisan , kariyer yapmis basarili kadin sayisi fazla burda
Sadece bdv de konu acmiyorlar , buraya genelde zor durumdaki , caresiz kalmis kadinlar konu aciyor dogal olarak

Forumda bir yerde kk nin profil analizi var , aslinda calisan , kariyer yapmis basarili kadin sayisi fazla burda
Sadece bdv de konu acmiyorlar , buraya genelde zor durumdaki , caresiz kalmis kadinlar konu aciyor dogal olarak
haklısınız ben genelde sadece buraya bakmaya fırsat buluyorum, diğer konular bu aktif de değil onunda etkisi vardır.

Evet sizde buradasınız. O yüzden de çelişkili geldi yorumunuz.
Neyse polemiğe girmeyi sevmiyorum. Sizinle bir sorunumda olamaz zaten.
Burada harika işler başaran çok başarılı kadınlar var. Aynı zamanda okuyamasa da çok güçlü ve başarılı kadınlarımız da var.
Cevap yazmanıza gerek yok Velvette nin konusu sabote olmasın.

Anlamanıza çok sevindim ya biliyorum dışarıdan çocukça zannediyorlar ama şu hale çevirsek herkes anlardı.

"Müdürüm bana malları hazırla dedi. Bir diğer çalışana da müdür aynı şeyi söyledi. Müdürüm malları beğenmedi düzeltti ve ben bunların müdürümün düzelttiği halini satarken 105 lira aldım. Öte yandaki çalışan malları denetlenmedi müdürü tarafından ama 110a satıldı"

Sanırım insanlar daha iyi anlardı.
Genelde farklı örnekler geldi ama akademideki önemini içinde olanlar biliyor o yüzden böyle kıvranıyoruz 2-3 puan için hırslanıyoruz.
Bu YL dan sonra çıkıp işe girecek olsam yine sorun yok işverenler oturup bakmaz ama doktora komitesinde etkisi olur düşüncesi ter döktürüyor insana.
Diğer arkadaşlar da haklılar siz de, yayın ve referanslarım çok iyi. TED konuşmalarına çıkan bir adamla çok ilginç bir konu üzerinde 3 çalışmam var ve bununla çok gurur duyuyorum, arkadaşım böyle söyledi. Onu tez komitesinde ağlatmışlardı, ben çıktım gurur duyuyorum de, dedi.
Ben de böyle diyeceğim artık.

Asla, kesinlikle. Kendime söylediğim ilk şey bu oldu. Demek ki profesyonel anlamda açılan kucaklara bile atlamayacağız, çekineceğiz. Teşekkür ederim

Çok basit.... seni rakip olarak görmeye başlamış, ayağını baştan kaydıracak. bu adamlar çalışma hayatının her yerinde var. sinsirellalar. naifliği ve suçlu psikolojini bir kenara bırak. karşındaki insanı böyle böyle tanıyacaksın... üzülme, yolun balında bu karakteri gördüğün için minnet duy ve ona göre davran

Nerde nerde ben de görebilir miyim analizi merak ettim

Ya kazen gecen haftaki zamane cocuklar konusunda bana link vermisti , coca cola bir arastirma yapmis , yaklasik 20 sayfa falandi , coook hzjn bir kk kadinlari profil arastirmasi
Adamlar bdv de acilan konulari bile analiz etmisler detaylica
Bulabilecegimi sanmiyorum ama belki arama butonundan coca cola diye aratirsan cikar , kazen yayinlamis arastirmayi

Aa evet çok ilginç çalışmalar var o konuda
Ben daha çok algı, renk ve görsel algı, sinestezi üzerine çalıştım ve çalışmaya devam etmek istiyorum
Türkiyede böyle bir bölüm kurmak çok isterdim ya, kurulmasına öncülük etmek diyelim daha doğrusu
İstatistik öğretirdim çok severim

Nerde nerde ben de görebilir miyim analizi merak ettim

Buldum

Din hepsi için çok önemli kısmında bıraktım

Hepsi - 1 yazsınlar rica ediciiiim ateistim ben

O kadar küçük düşünmez herhalde ya
Bilmiyorum 105 kötü değil ama diğerlerinin hocalarının yaptığını görünce benimki yapmadı diye üzecek bir not oldu yoksa çevrilince güzel not

Kim bu KK kadınları? – Demografik olarak genelden farklı bir grup

KK forumunda konuşan kadınlar tipik bir profil oluşturuyor. Kadınların büyük bölümü şu özelliklerde:
- 20-30 yaş aralığında.

- Türkiye’nin batısındaki büyük şehirlerde yaşayan

- Evliler ve bekarlar dengede:
- -Yarıdan biraz azı bekar
- - - ama bir çoğu evlilik sürecinde!
- - Yarıdan biraz çoğu evli
- - Evlilerin çoğu evliliklerinin ilk beş yılı içinde, 5-10 yıl olanlar daha az, 10 yıldan fazla olanlar iyice az.

- Eğitim durumları Türkiye ortalamasının çok üzerinde, ezici çoğunluk en azından lise mezunu. Hatta çoğu üniversite mezunu.

- Çalışma durumunda çalışanlar biraz daha ağır basıyor.

- Yani genç, batılı, şehirli, eğitimli ve evlilikte veya annelikte çok da deneyimli olmayan (uzun yıllar geçirmemiş) kadınlar.

ilginç ve bir o kadar da umut verici

'Adamin birini gördüm ohhh tanrım bi yer bulup yatağa atmalıyım bir sey hissetmiyorum sadece sabah kadar sevişelim ' kısmının rahatlik eğitim yahut medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum velhasıl topluma medeniyet diye dayatilan fuckbody ve tek.gecelik.iliskilerin medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sevişelim de benligimizi id imize teslim etmeyelim arada biraz da ruh olsun bizi kedilerden ayıran. Bağlantı bu yoksa sevişmek keyifli bi sey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…