Ben bu testlerden bişey anlamıyorum ya

Yok kullanılmamış teste demiştim ben. Hani test bozuksa suya bile pozitif verir anlamında
Benim çizgi duruyor valla helal olsun onaiki kere su damlattığım halde terk etmedi beni

Yumurtlamanin uzerinden 10 12 gun geçmedikçe testlerde cikmaz hamilelik. Siz yumurtlama günlerinde kan vermişsiniz daha döllenme bile oluşmadan.
Yumurtlamayi da o programlardan degil kendinizi takip ederek öğrenmelisiniz. Herkes ayni zamanda yumurtlamaz cunku o programlar genel bir durumu gösteriyor.
Eger kendiniz yumurtlama ne zaman anlayamiyorsaniz ovulasyon testlerinden yapın daha net anlarsiniz.
Adet günü de kan verirsiniz. 9gun varken bile cok erken test yapmak için.

Tamam bozuk olabilir ama hepsi de olamaz ki ne bilim canım aman ya beynim yandı VaLLa

Testlerin hepsinin bozuk olma ihtimali var mı peki sence

kendinize bunu neden yapiyorsunuz? psikoloji dayanir mi buna? para dayanir mi? bu stresle gebe kalamazsiniz ki sorununuz olmasa bile.

iki kere okudum hcg testi mi ovulasyon testi mi bunlar diye.. bata 15 gun kala yumurtlama gunudur.. hamilelik arama derdiniz nedir 8-10 tane test yapa yapa?
mumkun degil pozitif cikmasi. kuruma cizgisini pozitif cizgisi mi saniyorsunuz acaba?

saglikli gelmedi psikolojiniz bana.

Benim 3 yada 4 gün vardı yaptığımda bir pozitif test var elimde o yüzden canım biz hepsi mi bozuk acaba bilemedik bi öyle Bi böyle çıkınca testler yok gebelik testi toplu alım benimkide arkadaşınkide

Benimki bu şekilde iki kere su damlattım gitmedi acaba mı dedim

Eklentiler

• Screenshot_20210208_224345_com.instagram.android.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 12
Ayrıca testle psikoloji ne alaka yani

I
Benim 3 yada 4 gün vardı yaptığımda bir pozitif test var elimde o yüzden canım biz hepsi mi bozuk acaba bilemedik bi öyle Bi böyle çıkınca testler yok gebelik testi toplu alım benimkide arkadaşınkide
,
Psikolog falansınız sanırım psikolojiden anladığınıza göre

Ayrıca testle psikoloji ne alaka yani
anne olmaya calisiyorsun, gebe kalmaya calisiyorsun ve psikolojinin bu surecteki etkisini bilmiyorsun oyle mi?

sebepsiz infertilite diye bir sey duydun mu? herkeste yumurta sperm sorunu oldugu icin mi evlat sahibi olamiyor sence?

gebe olmanin imkansiz olmadigi zamanlarda bile israrla onlarca test yapip da her seferinde hayalkirikligina ugramanin psikolojiye etkisi olmayacak mi? bir hossun vallahi..

psikolog felan olmaya gerek yok. biraz okuyup ogrenmeye calissan daha iyi olur senin icin.

Ya bak benim 1 çocuğum var zaten bu yolları geçtim ben anlıycan

Ya bak benim 1 çocuğum var zaten bu yolları geçtim ben anlıyca
Ya bak benim 1 çocuğum var zaten bu yolları geçtim ben anlıycan
Ben hepsini biliyorum fazlası ile zaten ki bir jinekolog kadar bilgim var belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…