Ben bu testlerden bişey anlamıyorum ya

Aymı şey benimde başıma geldi 2 pozitif 4 tane negatif var bende neye inancamı şaşırdım hamile miyim değil miyim blmym bnde toplu almıştım testleri internetten senin gibi aynı

Testleriniz bozuk olabilir mi? Toplu alım yapmışsınız belki hepsi bozuktur Fazla varsa elinizde bir tanesine sadece su damlatıp deneyin bakalım ne çıkacak. Bu kadar erken çıkmaz testte. Zaten kanda da çıkmamış.

Testte silik var ama kan ver bence canım sende

Su damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum

Eklentiler

• Screenshot_20210208_224345_com.instagram.android.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 25
Testlerin farklı markada denedim sizin gibi düşündüm hemen idrar verdiğim bişey yok 2 saat sonra pozitif oluyor bat günümü biliyorum program. Var tlf ona kaydediyorum yumurtlamarı takip ediyorum yani böyle

Su damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum
Yok kullanılmamış teste demiştim ben. Hani test bozuksa suya bile pozitif verir anlamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…