Beklenen adetine 15 gün var ve sen gebelik testi mi yaptın Allah iyiliğini versin daha dur sperm yumurta buluşsun, embriyo oluşsun ve tutunsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adetine 15 gün var ve sen gebelik testi mi yaptın Allah iyiliğini versin daha dur sperm yumurta buluşsun, embriyo oluşsun ve tutunsun...
Aymı şey benimde başıma geldi 2 pozitif 4 tane negatif var bende neye inancamı şaşırdım hamile miyim değil miyim blmym bnde toplu almıştım testleri internetten senin gibi aynıKızlar bata 14 15 gün varken test yaptım belki 10 tane falan bunlarda 1 saat 2 saat sonrasında 7tanesinde pozitif gördüm bata 13 varken troid kontrol tahlilim vardı kanda beta baktırdım negatif tabiki sonra 3 gün geçti yumurtlama günlerimde geçti bugün yeniden tahlil yaptım yine 4 5 tane onlarda 2 3 saat sonra hepsi pozitif oldu en sonuncuyu atıyorum size en belirgin pozitif bu idrar az damlatıyorum çucukla 4 5 damla
Testte silik var ama kan ver bence canım sendeKızlar bata 14 15 gün varken test yaptım belki 10 tane falan bunlarda 1 saat 2 saat sonrasında 7tanesinde pozitif gördüm bata 13 varken troid kontrol tahlilim vardı kanda beta baktırdım negatif tabiki sonra 3 gün geçti yumurtlama günlerimde geçti bugün yeniden tahlil yaptım yine 4 5 tane onlarda 2 3 saat sonra hepsi pozitif oldu en sonuncuyu atıyorum size en belirgin pozitif bu idrar az damlatıyorum çucukla 4 5 damla
Bata kaç gün var vallahi anlamadım bende bakalımAymı şey benimde başıma geldi 2 pozitif 4 tane negatif var bende neye inancamı şaşırdım hamile miyim değil miyim blmym bnde toplu almıştım testleri internetten senin gibi aynı
Su damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordumTestleriniz bozuk olabilir mi? Toplu alım yapmışsınız belki hepsi bozuktur Fazla varsa elinizde bir tanesine sadece su damlatıp deneyin bakalım ne çıkacak. Bu kadar erken çıkmaz testte. Zaten kanda da çıkmamış.
Testlerin farklı markada denedim sizin gibi düşündüm hemen idrar verdiğim bişey yok 2 saat sonra pozitif oluyor bat günümü biliyorum program. Var tlf ona kaydediyorum yumurtlamarı takip ediyorum yani böyleŞaşırdım valla ben de farklı marka var mıydı farklı paket falan üretimde hata olabilir aynı kutudan çıktıysa hepsi... Başka bir şey gelmedi aklıma. Bat'ı yanlış biliyo yada hesaplıyo olabilirsiniz. 2 kere yumurtlamış biri çok önce olduğu için testte çıkıyor olabilir. Bazı kistler falan da pozitif çıkartıyor bu testleri diye duymuştum ama ben doktor değilim sonuçta
2 gün kaldı canım kaç gün varBata kaç gün var vallahi anlamadım bende bakalım
Senin kaç gün var2 gün kaldı canım kaç gün var
Bana hemşirem demişti tüp bebekte ordan biliyorum su olayını damlattık gitmediSu damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum
9 günSenin kaç gün var
Hee bunu öğrendiğim iyi oldu bakBana hemşirem demişti tüp bebekte ordan biliyorum su olayını damlattık gitmedi
Sizde de varSu damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum
Erken gebelik testini deneseydin canım bide
Sen bize sor bu gebe kalma yolunda neler öğrendikHee bunu öğrendiğim iyi oldu bak
Emin değilim canım kan vermeye korkymSizde de var
Yok kullanılmamış teste demiştim ben. Hani test bozuksa suya bile pozitif verir anlamındaSu damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum
Ah canım canımSen bize sor bu gebe kalma yolunda neler öğrendik
Diğer ark okursa bana eşiniz eczacımı diyecek yine 2 tane aldım birinde var birinde yok çok karıştı bizim bu işlerErken gebelik testini deneseydin canım bide
He pardonYok kullanılmamış teste demiştim ben. Hani test bozuksa suya bile pozitif verir anlamında