• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu testlerden bişey anlamıyorum ya

Kızlar bata 14 15 gün varken test yaptım belki 10 tane falan bunlarda 1 saat 2 saat sonrasında 7tanesinde pozitif gördüm bata 13 varken troid kontrol tahlilim vardı kanda beta baktırdım negatif tabiki sonra 3 gün geçti yumurtlama günlerimde geçti bugün yeniden tahlil yaptım yine 4 5 tane onlarda 2 3 saat sonra hepsi pozitif oldu en sonuncuyu atıyorum size en belirgin pozitif bu idrar az damlatıyorum çucukla 4 5 damla
Aymı şey benimde başıma geldi 2 pozitif 4 tane negatif var bende neye inancamı şaşırdım 🤷‍♀️hamile miyim değil miyim blmym bnde toplu almıştım testleri internetten senin gibi aynı

Testleriniz bozuk olabilir mi? Toplu alım yapmışsınız belki hepsi bozuktur 🤷🏻‍♀️ Fazla varsa elinizde bir tanesine sadece su damlatıp deneyin bakalım ne çıkacak. Bu kadar erken çıkmaz testte. Zaten kanda da çıkmamış.

Kızlar bata 14 15 gün varken test yaptım belki 10 tane falan bunlarda 1 saat 2 saat sonrasında 7tanesinde pozitif gördüm bata 13 varken troid kontrol tahlilim vardı kanda beta baktırdım negatif tabiki sonra 3 gün geçti yumurtlama günlerimde geçti bugün yeniden tahlil yaptım yine 4 5 tane onlarda 2 3 saat sonra hepsi pozitif oldu en sonuncuyu atıyorum size en belirgin pozitif bu idrar az damlatıyorum çucukla 4 5 damla
Testte silik var ama kan ver bence canım sende

Testleriniz bozuk olabilir mi? Toplu alım yapmışsınız belki hepsi bozuktur 🤷🏻‍♀️ Fazla varsa elinizde bir tanesine sadece su damlatıp deneyin bakalım ne çıkacak. Bu kadar erken çıkmaz testte. Zaten kanda da çıkmamış.
Su damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum

Eklentiler

• Screenshot_20210208_224345_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210208_224345_com.instagram.android.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 25
Şaşırdım valla ben de 🤷🏼‍♀️ farklı marka var mıydı farklı paket falan üretimde hata olabilir aynı kutudan çıktıysa hepsi... Başka bir şey gelmedi aklıma. Bat'ı yanlış biliyo yada hesaplıyo olabilirsiniz. 2 kere yumurtlamış biri çok önce olduğu için testte çıkıyor olabilir. Bazı kistler falan da pozitif çıkartıyor bu testleri diye duymuştum ama ben doktor değilim sonuçta 🙈
Testlerin farklı markada denedim sizin gibi düşündüm hemen idrar verdiğim bişey yok 2 saat sonra pozitif oluyor bat günümü biliyorum program. Var tlf ona kaydediyorum yumurtlamarı takip ediyorum yani böyle

Su damlat demişsiniz ben bu test benim 2 kere su damlattım gitmedi acaba bir şey olablr mi sizce emin değilim o yüzden sordum
Yok kullanılmamış teste demiştim ben. Hani test bozuksa suya bile pozitif verir anlamında 😄

Back