Hani demişsin ya test yapıp neden psikolojinizi yıpratıyorsunuz tamm haklısın peki söyle o zaman biz testte pozitif görüp tekrar test yapıyor olabilir miyiz sence yani ne dersin mesela heYa bak benim 1 çocuğum var zaten bu yolları geçtim ben anlıyca
Ben hepsini biliyorum fazlası ile zaten ki bir jinekolog kadar bilgim var belki
Vallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde denemek istedimkendinize bunu neden yapiyorsunuz? psikoloji dayanir mi buna? para dayanir mi? bu stresle gebe kalamazsiniz ki sorununuz olmasa bile.
iki kere okudum hcg testi mi ovulasyon testi mi bunlar diye.. bata 15 gun kala yumurtlama gunudur.. hamilelik arama derdiniz nedir 8-10 tane test yapa yapa?
mumkun degil pozitif cikmasi. kuruma cizgisini pozitif cizgisi mi saniyorsunuz acaba?
saglikli gelmedi psikolojiniz bana.
Ağzına sağlık canım tamm ben geçmedim çok şükür tüp bebek yolundan ama anlıyorum seni yinede meselaVallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde denemek istedim
Vallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde denemek istedim
Ama psikolojiniz iyi gelmedi bana ne demektir ya dimiVallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde denemek istedim
Vallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde deneme
Ayrıca sakın öyle düşünme kimse hiç kimse diyemez psikolojin bozuk sana bana yada bir BaşkasınaVallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde denemek istedim
ben de 5 yili askin evliyim. ben de coook uzun zaman hamile kalmaya calistim. hala da yavrumu kucagima almis degilim. bos konusmuyorum. seni en iyi ben anlarim. her belirtiyi de gordum her ay da umutlandim. en son su karar vardim. gecikme olmadan test almiyorum eve sokmuyorum. bu sayede rahatladim. her ay hayal kirikligindan hayalet cizgi kovalamaktan kurtuldum. sen bu sakin serin psikolojiye gelmezsen hayat seni törpüleye törpüleye getiriyor o noktaya. Rabbim size de bir an once saglikli hayirli evlat versin. ve evet tekrar soyluyorum. daha yumurtlama doneminde 8-10 test yapmak, kan vermek hic normal degil. stres gebeligin en buyuk dusmani. gebe kalabilecekken kalamiyorsun.Vallahi seni tebrik edesi. Geldi bu anlattıklarımızdan psikoljimizin sağlıklı gelmediği yani uzman bir psikoloji gitsem böyle bir sonuca hemen varamazdı sanırım birde yorum yaparken azıcık ne yazdım acaba diyede o sağlam olan psikolojinizlexe bir okusanız yada empati yapabilseniz bunlarda insani özellikler annemiziniz bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşuyorum demekki allah size lutuf vermiş anne olmuşsunuzdur ben be benim gibiler en ufak bir umut görüp acaba deyip mutlu mu olmayız deyip ümit eden bayanlarız özellikle tüp bebek yolundan geçmiş biri olarak benim bizim psikolojimiz sağlam gelmemiş olabilir ama benim yorumum sizede sizin insanı özellikleriniz banada sağlam gelmedi demek ki böyle kolay yorum yapabiliyorsak bende bunu sizde denemek istedim
Çok şeyler demek istiyorum bayana nedir bu kadının kadına düşmanlığı burası bir kadın sayfası madem hoşuna gitmedi cevap verme ama ölçünü bileceksin yorumunda benim psikoljim bozulmuştur hadi ben kabul ediyorum okkk onun insanlığı yok olmuş buna ne demeli pesss doğrusu ölçü ölçü Kadınım kadınsın anlayabiliyorsan eğerkiAma psikolojiniz iyi gelmedi bana ne demektir ya dimi
Çok şeyler demek istiyorum bayana nedir bu kadının kadına düşmanlığı burası bir kadın sayfası madem hoşuna gitmedi cevap verme ama ölçünü bileceksin yorumunda benim psikoljim bozulmuştur hadi ben kabul ediyorum okkk onun insanlığı yok olmuş buna ne demeli pesss doğrusu ölçü ölçü Kadınım kadınsın anlayabiliyorsan eğerki
Doğru söylüyorsun canım da işte ne desem bilemedimÇok şeyler demek istiyorum bayana nedir bu kadının kadına düşmanlığı burası bir kadın sayfası madem hoşuna gitmedi cevap verme ama ölçünü bileceksin yorumunda benim psikoljim bozulmuştur hadi ben kabul ediyorum okkk onun insanlığı yok olmuş buna ne demeli pesss doğrusu ölçü ölçü Kadınım kadınsın anlayabiliyorsan eğerki
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla gerçekten yaşayan anlamak isteyen gerçekten anlabiliyorben de 5 yili askin evliyim. ben de coook uzun zaman hamile kalmaya calistim. hala da yavrumu kucagima almis degilim. bos konusmuyorum. seni en iyi ben anlarim. her belirtiyi de gordum her ay da umutlandim. en son su karar vardim. gecikme olmadan test almiyorum eve sokmuyorum. bu sayede rahatladim. her ay hayal kirikligindan hayalet cizgi kovalamaktan kurtuldum. sen bu sakin serin psikolojiye gelmezsen hayat seni törpüleye törpüleye getiriyor o noktaya. Rabbim size de bir an once saglikli hayirli evlat versin. ve evet tekrar soyluyorum. daha yumurtlama doneminde 8-10 test yapmak, kan vermek hic normal degil. stres gebeligin en buyuk dusmani. gebe kalabilecekken kalamiyorsun.
Rabbim sanada nasip etsin inşallahben de 5 yili askin evliyim. ben de coook uzun zaman hamile kalmaya calistim. hala da yavrumu kucagima almis degilim. bos konusmuyorum. seni en iyi ben anlarim. her belirtiyi de gordum her ay da umutlandim. en son su karar vardim. gecikme olmadan test almiyorum eve sokmuyorum. bu sayede rahatladim. her ay hayal kirikligindan hayalet cizgi kovalamaktan kurtuldum. sen bu sakin serin psikolojiye gelmezsen hayat seni törpüleye törpüleye getiriyor o noktaya. Rabbim size de bir an once saglikli hayirli evlat versin. ve evet tekrar soyluyorum. daha yumurtlama doneminde 8-10 test yapmak, kan vermek hic normal degil. stres gebeligin en buyuk dusmani. gebe kalabilecekken kalamiyorsun.
Rabbim sanada nasip etsin inşallahÇok şeyler demek istiyorum bayana nedir bu kadının kadına düşmanlığı burası bir kadın sayfası madem hoşuna gitmedi cevap verme ama ölçünü bileceksin yorumunda benim psikoljim bozulmuştur hadi ben kabul ediyorum okkk onun insanlığı yok olmuş buna ne demeli pesss doğrusu ölçü ölçü Kadınım kadınsın anlayabiliyorsan eğerki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?