Israrla cevap vermemesi bunu düşündürmekten başka bir yol bırakmıyor ki bizlere..
..
Tamam yalan olabilir , hatta yalan değilde sormadıkları için söylememiş bile olabilirsiniz (ki evliliklerde en ufak eksik söylenmeli) ama en azından oturup böyle böyle asıl durum şu denilebilir evlenecegınız kişiye ki sizi seviyorsa bu sakladığınızı göz ardı eder, cesurca hatanızı anlayıp itiraf ettiğiniz için.
Ama malesef çok geç kalındı sanırım.
Yetim bir insanım demişsiniz, babasız olarak yola devam etmek gerçekten çok zor.
Özellikle evlilik durumlarında anne, baba özlemi çok yaşanıyor.Sizi anlıyorum gerçekten, niyetimde yargılamak değil.Şuan ki psikolojik durumunuzu göremiyoruz çünkü.
Fakat bu durumda karşı tarafı bu kadar suçlamak sizi içinden çıkılmayan bir yola sokar.
Ya elinizde ıspat varsa ıspatlayacaksınız, ya da bendede suç vardı, bir daha bu bana ders olsun yapmayayım hayatımın diğer kalan tarafında diye ders çıkaracaksınız kendinize.
Acı ama iyi bir tecrube olmuş olur sizde..Herşeyin hayırlısı olsun.
cnm bak yalan olsaydı bu kadar vicadnım rahat olmazdı..diplomayı isteme nedeni,yaş durumumu ispatlarım diye imiş giya..neden yalan söyleyeyim nişanlımınn ardından sizlerde beni aşağılamaya devam ediyorsunuz yapmayın bunu..annesinin anneme hakareti,sırf düğün ertelemek için,abisine gelen nişan bohçasıyla bizimkini kyaslayan bir insan bunlar..abisine gelen bohçadakiler daha kaliteliymiş,vs vs..ama onlar bayramda bir alışveriş bile yapmadı biz unları yutuyr isek,onlarda bunun karşılığını vereceklerdi..
bir_kadına katılıyorum.bence bazı şeyleri gizliyorsunuz.eşiniz niye sizin diplomanız olmadığı kanısına kapıldı.hiçbirimizin nişanlısı diploma görmek istememiştir tabiki evlenirken.ama sizinki istiyor demek ki şüphelendiği bir durum var.eğer gerçekten diplomanız yoksa ve var diyorsanız e nişanlınız sonuna kadar haklı.çünkü yalan söylüyorsunuz ve kendinizi olmadığınız biri olarak tanıtıyorsunuz.
yaş mevzusuna gelince neden yaşınız büyük yazıldı acaba?bunu mantıklı bir şekilde açıklar mısınız?açıklayamamışsınız ki nişanlınız bunu da yalan olduğunu düşünmüş.
buraya gelip 3 yaşa taktılar,diplomam olsa ne olmasa ne diyorsunuz da mühim olan yalan söylemiş olmanız.ki biri tahsil biri de yaş mevzusundaki bunlarda evlenilecek kişide herkesin dikkat ettiği konulardır.
sanırım iyi bir kısmeti geri çevirmemek için yaşlar küçültülüp,tahsil artırıldı.adam da çakıp,bu kız daha yolun başında bunları yapıyorsa yollarımızı ayıralım dedi haklı olarak.
eğer bu belgelere sahip olsaydınız.bunları ona gösterir 2 gün tavır yapardınız nişanlınız da o vicdan azabıyla gönlünüzü almak için herşeyi yapar ve sonsuza dek size güvenirdi.olurdu biterdi yani buradakileri de kandırma bence.
Estagfurullah, o nasıl kelime.
Yazımı tekrar okuyun lutfen, nıyetım sadece bir konuyu öğrenmekti..Basından beridir diyorum ki
size yapılan buyuk haksızlık, bu tür konuların ayrıca konuşulması bile ayıp. Şuan yazdıklarınızı da yaşamanız çok acı..
Ben sadece diyorum ki TAMAM herşey bitti, sırf ispatlama istediler diye olayı bitirdiniz..Bende ispat isteseydiler bana inanmasaydılar bunu yapardım..
AMA bari şimdi niye yapmıyorsunuz diye soruyorum bunu ; sadece bu. Başka birşey söylemedim, aksine tüm yaptığım yorumlar elimden geldiğince yapıcı yorumlardı.
bunları önceden düşünüp nikahı kıydılar şimdi mi yaşın diploman sorun oldu yazıklar olsun böyle insanlara düşünmeden haraket ediyorlar ayıp!!
sahsen ben olsam bende bitirirdim
fakat bitirdikten sonrada ispat edebilecegim bir belgeyi
onlara kapak olsun diye gonderirdim
bence oyle bir belgeye sahip degilsiniz
yada yasiniz gercekten buyuk..
zorla yasinizi kabul ettiremezsiniz yalanlarla
nasilki cogu kadin erkegin kendisinden buyuk olmasini ister
erkeginde oyle bir istemi olabilir
onun kriterlerine bagli
ama sevgisinede bagli
sevseydi zaten umrunda olmazdi o baska
cnm aylardır bu insanlar beni annemi aşağıladılar,inan dayanma gücüm kalmdı tükettiler beni resmen ve inan yemn ederim o kadar haksızlık yaşadımki,inan yalan yok ne olursa olsun ben haketmedim bunları cnm haketmedim yaa..çeyizlerime bakamıyorum,hayatıma devam etmekte adapte olmakta zorlanıyorum,yıkık dökük enkaz oldum ve tekrar ayaklanmaya çalışıyorum..kusura bakma bir taraftanda ailem başıma kalkıyor,bilemiyorum cnm bilemiyorum
SEVGİ.....işte kilit bu cnm..kendisi üniversite ben lise mezunu olmam bile konu oldu ama başta biliyorlardı ve güya ünv.mezunu yemek yerken ses yapması bile alay konusu oluyordu arkadaşlarım tarafından..ALLAH tan okumuştu yinede görgüsüzdü işte..okumak değil önemli olan
SEVGİ.....işte kilit bu cnm..kendisi üniversite ben lise mezunu olmam bile konu oldu ama başta biliyorlardı ve güya ünv.mezunu yemek yerken ses yapması bile alay konusu oluyordu arkadaşlarım tarafından..ALLAH tan okumuştu yinede görgüsüzdü işte..okumak değil önemli olan
bu mesajın bile aslında sizden neden ayrıldığını ortaya koyuyor.
ayrılmasaydınız ne olacaktı,yemek yerken ses çıkartan üniversite mezunu ile evlenecektiniz değil mi?
görgüsüzse neden bu kadar yas tutuyorsunuz.
Eğitimi neden bu kadar aşağılıyorsunuz ki,eğitim bir erkek için oldukça önemli bir kriterdir.
siz okumadınız diye okuyanların eğitimini neden önemsiz kılıyorsunuz ki..??
bazı gerçekler ortaya çıkmış ve bitmiş başlamadan.
iyi de olmuş belli ki denk değilmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?