Ben bu kızları anlamıyorum

Seviyorum seni.

Bize ne sizin mezhebinizden! Size ne başkalarının mezhebinden. Dur başkalarını gömem ama arada kendimi de övem!!! Mi diyorsunuz

Ayakta alkışladım seni. Çok iyi analiz etmişsin. Umarım anlar diyeceğim ama neyse....

Bence erkeklerle ilişki kuramıyor, bu nedenden de sevgilisi olanlara bilenmiş. Eğer bu kendi tercihi olsaydı, başka insanlara midesi geniş demezdi,

Konu sahibi Arkadaşım kendini bu kadar kasma. Daha öğrencisin galiba, bu zamanların gelmeyecek bir daha, kendi doğruların neyse ona göre de yaşayabilirsin, bu düzeyde arkadaşlıklar kurabilirsin. Kimsenin doğrusunu eleştirme. Herkes kendi hayatından mesul

Size ne yahu... İnsanlar 3 günde bir aşık olsun, sevsin işte. Bunların kimseye zararı olmaz. Siz ne diye millete ayran gönüllü diye mezhebi geniş vs dedikodu yapıyorsunuz? İnsanlığa zararlı olan tipler esas sizin gibiler işte. Allah sizleri uzak etsin herkesten.

Bundan ibaret değil, altının sağlıksız bir yönlendirme-yetiştirme ve baskı ile dolu olduğunu düşünüyorum.
Hacmini ne kadar daraltırsan, basıncı da o kadar arttırırsın.
Bu yüzden erkeklerle arkadaşlık da dahil iletişim kuramıyor, başlatamıyor.
Konuşmak durumunda kalırsa istemsizce gözlerini kaçırıyor. (Bir başka yorumunda yazmış)
Çünkü karşı cinse bakarken önce "Cinsiyet/Cinsellik" görüyor.

Sorgularının, itirazlarının, kendini tartımlarının yükseleceği zamanda; kabulleri ve başkalarını yargıları yükselmeye başlamış.
Üni. okuyan birine yakışmıyor.

Herkesin aşkı kendine
Bırak insanlar yanlıştan geçerek doğruyu bulsun
Derde bak çay demle

Hayır madem böyle düşünüyosun neden kızlar için diyosun sadece. Erkekler peki? Her kıza sosyal medyadan yavşa, önüne gelen kızla bir şeyler yaşamak için bin takla at sonra neymiş kız 3 5 kişiye aşkım falan demiş hadi yaa

Ruh esin bu diye vahiymi geliyor:) anlamak icin taniman lazim olmuyor ise ayriliyorsun cikarkende askim canim hayatim bitanem diyorsun :)) normalde boyle seyler demem ama sanirim sevgilisi olanlari kiskaniyorsunuz

Sahii. Erkekler için de aynı şeyleri düşünüyor mudur acaba?

ben uçamıyorum kimse kanat çırpmasın kafası bu işte. hem ağlamış erkeklerin dikkatini çekemiyorum diye hem saydırmış durmuş ağız ishali gibi. böylelerine de çok üzülüyorum ya kafasının içi o kadar boş ki bir erkeğin kendini tercih etme sebebinin sadece namus diye nitelendirdiği artık deri parçası olmasından gurur duyabiliyor.

umarım kendi gibi birini bulur o da rahatlar bulduğu hödük de.

Aşkım bak insanlar çocuklarını da aşkım diye seviyor.
Ben sana da aşkım diye hitap ettim şuan. :)

Kelimelere o kadar anlam yükleme yani :)
Aşk duyarsın aşkım olur, nefret dolarsın aynı kişi ömür törpüsü olur.

Bunlar normal şöyler.
Anormal olan senin tasan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…