Ben bu kızları anlamıyorum

Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Buyuk konustun aynisini yasaman yakindir 😀

Kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyor musun yoksa kımse seninle çıkma gereği mi duymuyor orası tartışılır. Kusura bakma ama çok cahilce düşünüyorsun, bu kafayla ruh eşini bulman zor gibi. İsteyen istediği kadar sever de aşık da olur aşkım da der çiçeğim de böceğim de, bu seni hiç ilgilendirmez.
Kedi ve ciğer meselesi gibi geldi bana konun.

Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!

eeee?
gece gece bizi niye bilgilendirdiniz sevgiliniz olmadığı konusunda?

Instada bi yazi gormustum: hayatimizin erkegini bulacaz diye, kotu kadin oluyoruz yaziyordu.. ben tabiiki yumusatarak yazdim..

La havle...
Ruh eşini bulduğunu sananların çoğu boşanma aşamasındadır. Adamın alnında yazıyor sanki, ben ruh eşinin diye.
Böyle büyük konuşup milletin mezhebine laf edenlerin bende mezheplerinden şüphe ediyorum.
Yav he he, en namuslu, en mezhepli, en harika, en kusursuz sizsiniz.
Bi bitmediniz.

Sakin ol şampiyon.

Bu kafanın ilk eseri(!) bu değildir diye bakayım dedim ve bulduklarıma şaşırmadım:
Bir bekaret konusuna yorumun;
"O seni denemek istedi bence ama sen kabul edince böyle işler ters oldu. Arkadaş hemcinslerimi anlamıyorum biraz kadınlık değerinize sahip çıkın değer verin kendinize bu kadar ucuz musunuz yahu? Namus ne için var? Bende erkek olsam karşımda ki sevgilim dahi olsa bekaretini vermeye niyetliyse asla evlenmem böyle biriyle niye evlenilir ki zaten mantıklı mı? Kusura bakma ama çok büyük bir hata yapmışsın intihar mintihar geç bunları otur adam akıllı vicdanını sorguya çek. Bir yol bul kendine.

Bir başka bekaret konusuna yorumların;
"Evlenmeden önce ki yapma gereksiminiz neydi ki? Ne desem boş yazık olmuş. "
"Kızlar böylesi hassas konularda bu kadar rahat olmamalı. Erkeklere namus lafı gelmez adı çıkmaz ama kız dikkat etmezse adı çıkar. "
"Bayanlar bit pazarındaki gibi düşük mal değil ki. Bu mevzu derin ve hassas. Sonu ciddiyet olmayan bir ilişkinin temelide olmaz. Oturun oturduğunuz yerde. Ne bu heyecan kiralık değilsiniz biraz değer verin kadınlığınıza."

Birini sırf sizinle aynı fikirde değil diye, namussuzlukla itham ettiğiniz yorumunuz;
"Anlamını bilmediğiniz birşey üzerinde tartışmanızın faydası yok. Boşverin en iyisi. Üzerinde yürüdüğünüz yolda başarılar. "

Erkeklerle istesen de iletişim kuramıyormuşsun;
"Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim sınıfımızda ki erkeklerle hiç mi hiç konuşmuyorum selam bile vermiyorum çok soğuk duruyorum onlara karşı sanki böyle birilerini hiç tanımıyormuş gibi davranıyorum ya sebebi şu ben erkeklerle bir türlü arkadaş ortamını kuramıyorum beceremiyorum çok çekingenim o noktada sizce benim hakkımda ne düşünüyorlardır normalde sınıfta hareketli biriyim. Ne yapmam gerekir? "

Erkekleri çözemediğini söyleyen birine yorumunuz;
"Ben çözdüğüm için çocukluğumdan beri onlarla bir yakınlık kurmuyorum. Böylesi daha iyimiş. "

Kadının yaşça büyük olduğu ilişkilere bakışın;
"Kadının yaşının büyük olması her yönden sıkıntı. Birde doğum yaptığını düşünsene normal halinden daha da büyük vücuden kalıplı ve olgun olacak. Herhalde yanında kardeşi gibi dursun istemez değil mi? "

Tam bir zar takıntılı, kadını malı olarak gören, tanrıcılık oynamaktan çekinmeyen ve tek tipçi Ortaçağ kafası.
Bu kafayı bir kadın giyince böyle oluyor işte, her yerine vuruyor cinsel açlığı.
Hayatını hesapsız yaşayan hemcinslerine bileniyor, zarı ve ilişkileri üzerinden malına(!) kıymet biçiyor ve özenle sakladığı(!) kendi paketini övmeden duramıyor.

Kafesin dar geliyor belli ki.
Bunun çözümü kafesinden çıkmak, kafeste olmayanlara sövüp durmak değil.

Yani ne alaka herkes kendinden sorumlu sen kimseyle çıkmadın diye herkes mi öyle yapsın herkesin kendi tercihi böyle birşey kişisel gelişim konusu olması saçma

F301405D-515C-4B6B-B891-AC23F81DBAF9.webp

İyi de bize ne?
Fikirlerin sence çok mu önemli bizim için?
Namuslu kız pozlarını burada kesmene gerek yok, burada erkek yok zira. Herkes kadın !

Gün geçmiyor ki forumda tuhaf tiplere rastlamayalım.Senle olmaz canım zaten bu üslupla zor biraz :))

Tek bir insanla sevgili olup onunla evlenenler asla ayrılmıyor çünkü! Hayatları dört dörtlük oluyor, hiç kavga etmiyorlar. Bende iki günlük sevgiliye o kadarda açılmaya karşıyım ama insanlar kocacım dediğinden bile ayrılıp başka birine aynısını söyleyebiliyor. Ne yapalım yani? Kasmaya gerek yok.

Benim bi arkadaşım 20 yi geçkin sevgilim oldu belkide daha fazla dedi. Bu kadar çok sevgiliyi niye yaptın dedim. Onlarda adam olsalardı ayrılmayaydım dedi. Çok doğru adam olsaydı keyfi ayrılmaz hiçbir kız, şayet içinde art niyet yoksa eğer

Her zamanki gibi yine kadına yıkılmış sanki erkekler çok farkli kim nasıl yaşamak isterse öyle yaşar bundan size ne😒

Back
X