- Konu Sahibi Kai Hiwatari
-
Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
bir deyim olarak kullandi sanirim mezhepsel bir kesime saldirdigini dusunmuyorum ama bilemedimMezhebi geniş ne demek??? Ne demek siz hangi hakla mezheplere dil uzatıyorsunuz?? Bu forumda farklı mezheplerden bir sürü insan var.
Ee bundan sanane bizene niye dertsiz başına dert alıp milleti bu kadar takıyorsun ki bizi ve seni uzaktan yakından ilgilendiren bir konu degilSevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?