- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Cok fevri davraniyorsun, birlikte yasama kuralları var ama herkes seni hakli görebilir kaldı ki haklı olabilirsin karar merci değilim, sadece sunu diyorum basit bir örnekle bekarken ailemizle ayni evde kalıyoruz atiyorum anne çalışmıyor bu kadın yorulmadi diye yardim etmiyor muyuz ya da hafif bir işte çalışıyor dediğiniz gibi evden çıkıyor sonuçta bu insana yorulmadi diye yardim etmiyor muyuz? Ayni evde yasiyorsak yapılmali.. ablam bir sene bizle kaldı çalışıyordu aksam geliyordu benimde çocuğum var akşamları yemek hazrlarken toplarken yardım etti, evde olduğu zamanlarda benle birlitke temizlik yaptı... gezmesine karismadim aman gezerken yorgun değil demedim... siz o evde oturmaya başlamışsiniz mecbur bişeyler yapılacak bu işler... eşiniz tüm sorumlu kv sizi evde istemeye bilir ama eşiniz yaşadıklarınızı görüp haftalık 200 tl ile çalışmaya devam ediyor... en büyük sorun odur.Kusura bakmayin ama kv nin kendi annesi bile,onu haksiz buluyosa cevrede onu taniyan herkes ogullari,kocasi dahi onu haksiz bulupta sizin gelip burda beni haksiz buluyo olmaniz butun insanlarn salak sizin akilli oldugunuzu gosteriyo o zamansa oyleyse tamam ben haksizim o hakli
Herkesi kiblemedim zaten aacma sapan yorumlarla ustume gelen 2 kisiyi kibledim evet esimde cogu hata anladimherkesi kib leyeceksen ne diye konu açıyorsunKuzeymasal ?
sen ve eşin hatalısınız.
bunu kabul edersen hayatınıza sahip çıkabilirsiniz bir ihtimal
öfkeni yanlış yere yönlendirmişssin.Herkesi kiblemedim zaten aacma sapan yorumlarla ustume gelen 2 kisiyi kibledim evet esimde cogu hata anladim
İnternetin faturasını kim ödüyor?
ınsallah faydası olur gencecık yasında emın olmadıgınbırıne kacarak pek dogru bır karar vermemıssın eşin daha tam sorumluluk sahıbı olamamıs babasının yanından ayrılamamasından bu cıkıyor ortaya umarım halledersınız.Tesekkurler yorumlariniz icin esimle aksama ciddi ciddi tekrardan,konusucam gerekirse herkesle toplanip konusucam sagolun.
bencede bir gariplik vareee o zaman annende kal
ya da annen çocuğa baksın sen çalış
ne bileyim hem o evde yaşayıp hem onların yaşadığı evi annene temizletip hem de bu şekilde sızlanmak bana çok ters geldi
yaşın çok mu küçük bilmiyorum ama bir gariplik var bu ilişkide
Bir de yorulmuyormuş onu söylüyor ya ayrıca ifrit oldum, bizim gelin de benim işime maaşıma kafasını takmış oh ne güzel işin var oh ne rahatsın sizin kadar paramız olsa şunu bunu yapardık deyip duruyor çıldırtıyor beni.
Bu kadar şahane ise sen de gir üni sınavına kazan oku bitir atan sen de benim şartlarıma sahip ol , yok olur mu hazır getirin yiyip içeyim bir de ev işlerinden şikayet edeyim
Haklisin evet sagolınsallah faydası olur gencecık yasında emın olmadıgınbırıne kacarak pek dogru bır karar vermemıssın eşin daha tam sorumluluk sahıbı olamamıs babasının yanından ayrılamamasından bu cıkıyor ortaya umarım halledersınız.
geceleri ufak tefek el işleri yapıp satsan bile o kombinin parasını çıkartırdın.Haklisin evet sagol
o evde tabiri caizse ekmek elden su gölden yaşayıp boş boş oturuncaBenim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani
Arkadaslaryla cafeye gitmeye gelince hicbisey yok kendisi,diyo ben usengecim zor geliyo diye ayrica iste yorulmuyorum diyo istedgm zaman molaya cikiyorum istedgim zaman calisiyorum rahat benim isim diyo uyuyo arkdsi ariyo oraya buraya gtcez diyo kahvalti etmeden hazirlanip cikiyo cogunuz beni haksiz bulur belki ama ayni cati altinda yasamadan kimin hakli kimin haksiz oldugunu bilemezsiniz belki kendimi tam ifade etmis olamayabilirim ondan da boyle yorumlar yapiyosunuz ayni sekilde kocasida karisini haksiz buluyo o zaman bi kaynana hakli evdeki herkes haksiiz size gore
Sen bütün gün evdeysen neden evi bok götürüyor?Kizlar vallahi biktim usandim artik bu kadindan.Kac defa yazdim bugun iyice delirme noktasina geldim hic konusmuyorum ne derse duymamazliktan geliyorum. İlk once dun aksamdan bahsedeyim oglumu uyuttum bende yattim kalktim tekrardan saat 00.22 ydi. Kaynana 4 12 calisiyo bu hafta 12 bucuk gibi evde oluyo bende esime dedim bak annen gelcek birazdan kalorifleri kapatmasin evin icin buz gibi. Oglumun eli yuzu dondu uyurken bi yandan karni agriyo agrisina basliyo aglamaya herneyse tamam dedi ben yattim ama sesleri duyuyorum kaynana geldi daha ayakkabilarini cikarir cikarmaz kombiye dogru firlamis kapatmaya , esimde dedi anne napiyon sen oyunmu oynuyosun resmen cocuk gibi inatlasiyosun ac sunu ne kapatiyosun cocuk zaten hasta sen usumuyosun diye bizdemi usunlmiycez dedi. Anneside sizmi oduyosunuz parasini sadece sizin oda yansin o zaman ben odemek zorunda degilim ikiniz odersiniz dedi cekildi odasina elledim petekleri sogumus kapatmis esime dedim git ac gitti acti aksam kacta kalktysa gitmis kari gene kapatmis kombiyi herneyse bundan dolayi surat yapiyorum konusmuyorum bisey dersede vurucam yuzune. Bugun olani anlatiyorum simdi az once markete gidicem ayakkabilarimi giyiyodum kapiya dikildi o ne oyle ayakkabilarin eski caglardan kalma gibi dedi yok kiyafetlerime laf soylemeler ben zargana gibiymisim cok cirkinmisim giydigim hicbisey yakismiyomus esimde o dunyalar guzeli benim icin diyince kahkaha atiyo , ya oyle derler zaten diyo kendisi patronmus fabrikada calisiyo ama evle is yeri onun ustune oldugu icin patronmus o yuzden o ne derse o olurmus iyice sinirlerim bozuldu evi bok goturuyo o yatmis telefonla oynuyo sonra susleniyo pusleniyo ise gidiyo. Sinirden aklima gelmiyo yazicagim seyleride unuttum oyle iste kizlar ben bu kariya nasil davranayim napayim ne diyim dedigim seylerede alinmiyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?