ben bu kaynanama nasıl davranacağımı şaşırdım..

işyerindeki arkadaşların haklı.
annen ve kv dışında kolay kolay kimseye guvenemezsın bır hedıye alıp gönlünü al...
hatta her ay bir hedıye al ona. bak çocuğuna gözü gıbı bakıyor ve bakıcı gıbı para almıyor.
10 tl lık bısey bıle onu cok mutlu eder...

bana sankı sizde bıraz alıngan gibi geldınız.

o zaman çalışma, kendin bak diyenler olmuş
kimse cocugu kreş yasına gelene kadar çalışmak istemez, konu sahibi çalışıyorsa mecburiyetten çalışıyordur
kendinizi ayarlayın, öyle çocuk sahibi olun da diyenler var da, bazısı için sittin sene beklese de bu mumkun olmayabilir
demek istediğim şu : tamam kayınvalide bakmak zorunda değil de, o zaman o da şunu düşünsün, 'oğlum gelinimi çalışmaya mecbur bırakıyor, gelinim çocuğuna kendi bakmak isterdi, ama olmuyor'
yani burda alttan alması gereken tek kişi konu sahibi değil, madem kem küm edeceksiniz
çalıştırmayın o zaman anneyi birader

elinize sağlık...
teşekkürler..

aslında kocama beni şikayet ettiğin için teşekkürler çiçeği gibi de olacak
hiç içimden gelmiyo desem :-/

elinize sağlık...
teşekkürler..
arkadaş da haklı konuşmuş bir bakıma ama
benim bazı yakınlarım yıllarca bunu söyledi
oğlu yetseydi sende çalışmasaydın
bence siz hiç böyle düşünmeyin ben çok üzüldüm sizde üzülürsünüz
iyice dolarsınız..
şöyle düşünün çalışmazsanız siz daha çok sıkıntı yaşarsınız çocuğunuzun her istediğin alamazsınız
eşin tabii bakmak zorunda ama kıt kanaat bakar olan yine size ve kızınıza olur
yine bütün yollar yavrularımıza çıkıyor

sonuçta eşimizin durumlarını bilerek evlendik..

alıyorum sürekli
eglish home dan ev kokusu aldım
değirmenli tuz-karabiber istiyordu aldım
ufak tefek hediyeler alıyorum böyle ..

elinize sağlık...
teşekkürler..
ben de çalışıyordum (kimse ah,vah,tüh demedi) , çocuğuma bakılmadı, bakıcı ücretine destek olunmadı, bakıcı bulunana dek 2 hafta evime sürünerek geldiklerini bağırarak belirttiler. ondan sonra da
babaanne gubban
gadasını aldığım
ölürük, biterik
not: anlamlarını bilmiyorum yazdıklarımın

ben de onun için çalıştım işte, olan bize olmasın diye, iyi bir okula gitsin diye, eksiği olmasın diye....

Allah iyiliğinizi versin
güldürdünüz beni..
öyle sevmeye yalancı sevmek derler bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…