-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
o zaman çalışma, kendin bak diyenler olmuş
kimse cocugu kreş yasına gelene kadar çalışmak istemez, konu sahibi çalışıyorsa mecburiyetten çalışıyordur
kendinizi ayarlayın, öyle çocuk sahibi olun da diyenler var da, bazısı için sittin sene beklese de bu mumkun olmayabilir
demek istediğim şu : tamam kayınvalide bakmak zorunda değil de, o zaman o da şunu düşünsün, 'oğlum gelinimi çalışmaya mecbur bırakıyor, gelinim çocuğuna kendi bakmak isterdi, ama olmuyor'
yani burda alttan alması gereken tek kişi konu sahibi değil, madem kem küm edeceksiniz
çalıştırmayın o zaman anneyi birader
işyerindeki arkadaşların haklı.
annen ve kv dışında kolay kolay kimseye guvenemezsın bır hedıye alıp gönlünü al...
hatta her ay bir hedıye al ona. bak çocuğuna gözü gıbı bakıyor ve bakıcı gıbı para almıyor.
10 tl lık bısey bıle onu cok mutlu eder...
bana sankı sizde bıraz alıngan gibi geldınız.
o halde büyük konuşmayın Allah korusunevet iyi değildir. kayınvalidem hayatta yaşıyor..
arkadaş da haklı konuşmuş bir bakıma amaelinize sağlık...
teşekkürler..
işyerindeki arkadaşların haklı.
annen ve kv dışında kolay kolay kimseye guvenemezsın bır hedıye alıp gönlünü al...
hatta her ay bir hedıye al ona. bak çocuğuna gözü gıbı bakıyor ve bakıcı gıbı para almıyor.
10 tl lık bısey bıle onu cok mutlu eder...
bana sankı sizde bıraz alıngan gibi geldınız.
ben de çalışıyordum (kimse ah,vah,tüh demedi) , çocuğuma bakılmadı, bakıcı ücretine destek olunmadı, bakıcı bulunana dek 2 hafta evime sürünerek geldiklerini bağırarak belirttiler. ondan sonra daelinize sağlık...
teşekkürler..
Canım kuzimmm kayınvalidene selamlarrr benden
Haftasonu gelicem ya bakalım ne dicekkkgel kendin söyle hal hatır falan sor ne diyecek merak ediyorum :):)
ben de onun için çalıştım işte, olan bize olmasın diye, iyi bir okula gitsin diye, eksiği olmasın diye....arkadaş da haklı konuşmuş bir bakıma ama
benim bazı yakınlarım yıllarca bunu söyledi
oğlu yetseydi sende çalışmasaydın
bence siz hiç böyle düşünmeyin ben çok üzüldüm sizde üzülürsünüz
iyice dolarsınız..
şöyle düşünün çalışmazsanız siz daha çok sıkıntı yaşarsınız çocuğunuzun her istediğin alamazsınız
eşin tabii bakmak zorunda ama kıt kanaat bakar olan yine size ve kızınıza olur
yine bütün yollar yavrularımıza çıkıyor
sonuçta eşimizin durumlarını bilerek evlendik..
Haftasonu gelicem ya bakalım ne dicekkk
Yarın teyzemler bize geliyor atla gel sende kızçeni alıp kuziihaftasonu şehirdışında olacaklar kuzi üzgünüm :)))
büyük konuşmuyorum ama herşweyin bir yolu olur neden baktırmak isteyim ki? ya çalışmam yada kreşe veririm...o halde büyük konuşmayın Allah korusun
Yarın teyzemler bize geliyor atla gel sende kızçeni alıp kuzii
Allah iyiliğinizi versinben de çalışıyordum (kimse ah,vah,tüh demedi) , çocuğuma bakılmadı, bakıcı ücretine destek olunmadı, bakıcı bulunana dek 2 hafta evime sürünerek geldiklerini bağırarak belirttiler. ondan sonra da
babaanne gubban
gadasını aldığım
ölürük, biterik
not: anlamlarını bilmiyorum yazdıklarımın
Ara beni ozaman kuzii akşamdan netleşince taaamm mııdeğerlendiricem bunu
annemle gezmelere gidecektik zaten
size geliriz o zaman
tamamdır anlaştıkAra beni ozaman kuzii akşamdan netleşince taaamm mıı
öyle durumlara düşmeyin inşallahbüyük konuşmuyorum ama herşweyin bir yolu olur neden baktırmak isteyim ki? ya çalışmam yada kreşe veririm...