- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 37
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
ne guzrl kadin bakiyo iste keske benimkide baksada bende calissam azcik sukredin guwenilebilir birine birakiyosunuz benim iyle bi sansim yok bakamam ben dio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben uyuyordur diye aramıyorum müsait olunca sen ara de...selam arkadaşlar,
sizden akıl istiyorum çünkü artık kaynanama nasıl davranacağımı şaşırdım.
kızıma kaynanam bakıyor ben çalışıyorum.İnsan çocuğunu gün içinde nasıl diye merak eder arar dimi!!
bende arıyorum ve her seferinde "tühh yeni uyumuştu..yeni ayağıma aldım sallıyordum..ayy telefonun sesine uyandı galiba dur bi bakıyım" gibi tepkilerle karşılaşıyorum.
Artık dün en sonunda dayanamadım.Kızımın uyandığını tahmin ettiğim bir saatte yine aradım.Yine aynı tepki tam ayağıma almıştım uyutuyordum dedi.Bende ne yani aramıyım mı dedim oda olur mu canım tabi arayacaksın senin çocuğun falan dedi.Böyle konuşup kapattık telefonu.
Sonra hopp eşimi aramış kaynanam.ben demişim ki ne diyosun aramıyım mı yani !! demişim ki alakası yok
çok darılmış kırılmış eli ayağı titriyormuş bilmem ne.Eşimde sen her seferinde aradığında tüh uyandı şimdi yatırdım diyormuşsun demiş. Kaynanamda biraz geri vites yapmış.Eşime de tembihlemiş bana söylemesin eşimi aradığını diye.Tabi ben öğrendim ve kaynanama karşı buz gibiyim. Bugün de çalışıyorum ve kızıma yine o bakıyor ve inanın sabahtan beri arayıp kızım nasıl diye soramadım eşime aratıyorum ara bakalım ne yapıyormuş diye.
bi de geçici bi süreliğine aynı evde yaşıyorum.Bu akşamdan itibaren annemde kalacağım haftasonu. Yüzünü göresim yok.Ya kocamla aram bozulsaydı bu konuda resmen beni şikayet etmiş arayıp.
ben napıcam kızlar nasıl arayıp sorucam kızımı?nasıl davranacağımı şaşırdım