- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
belki hep sen o anlara denk geliyosundur olamazmı yani yoksa ne amaçla yalan söylicek ki koskoca kadın sonuçta çocuk konuşucak yaşta bile değil ki diyim konuşturmak istemiyo yada öyleyse bile tatlı dille güzel bi şekilde konuşsan sorun çıkacağını sanmıyorum kısaca bana göre sorun sende
Bne sana birşey söyleyeyim mi,sizin probleminizin baş kaynağı eşin.Boş boğazlıktan vazgeçer kendi öz annesinin,kendi evladına bakan kendi öz annesinin her dediğini karısına yetiştirmezse böyle sorunlar olmaz.Kadın sana neden soruyorsun dememiş ki.O an ne yapıyorsa yeni uyuduysa yeni uyuduğunu,uyandıysa uyandığını söylemiş.Kimse de durduk yere ben sizin çocuğunuza bakıyorum yemek yapıyorum demez vardır bi önceki cümleler.Ya da oğluna bunaldı şikayet etti diyelim.Gerçekten bakmak istemese bakmaz.Sana bile "NE YANİ ARMAYAYIM MI" dediğinde ters bir cevap vermemiş.Kırgınlığını oğluna ifade etmiş.Oğluna ya.Kendi oğluna.Sen nasıl kocana anlatıyorsun.Kocan nasıl sana anlatıyor.Kırıldım demiş.Senin karın canavar,terbiyesiz,beni nasıl arar dememiş.o "ne diyosun" dediğimi zannediyor.Yani kelimesine takılmamış.
Bebeğim 7 aylık henüz konuşamıyor ama iyi olduğunu duymaya ne yaptığını bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.
Tamam çok şükür bakıyor,ilgileniyor saolsun ama bu tür yaşanan şeyler de iki tarafı da üzüyor.
Ben sizin çocuğunuza bakıyorum,yemek yapıyorum,topuk dikenim ağrıyor demiş eşimde istemiyorsan baka anne zorlamıyoruz seni demiş.
off çok daraldım napıcam bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum sana ama o senin evladın. Söz konusu onlar olunca gemileri değil onları yakarım benyalan söylediğini zannetmiyorum zaten.
yaşamayan bilemez sanırım şuan çok basit bir konu gibi de görünebilir ama bu konular gerçekten insanı çok zorluyormuş .
bi yanda eşim bi yanda annesi bi yanda bebeğim.Gemileri yakıp işten ayrılıcam sonunda
yalan söylediğini zannetmiyorum zaten.
yaşamayan bilemez sanırım şuan çok basit bir konu gibi de görünebilir ama bu konular gerçekten insanı çok zorluyormuş .
bi yanda eşim bi yanda annesi bi yanda bebeğim.Gemileri yakıp işten ayrılıcam sonunda
He bu arada,ben sana "yani" kelimesine takıldı gibi birşey demedim canım.Senin lafın zaten ne diyosun anlamına gelmiyomu.Ne yani demek bence o anlamı taşıyor.o "ne diyosun" dediğimi zannediyor.Yani kelimesine takılmamış.
Bebeğim 7 aylık henüz konuşamıyor ama iyi olduğunu duymaya ne yaptığını bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.
Tamam çok şükür bakıyor,ilgileniyor saolsun ama bu tür yaşanan şeyler de iki tarafı da üzüyor.
Ben sizin çocuğunuza bakıyorum,yemek yapıyorum,topuk dikenim ağrıyor demiş eşimde istemiyorsan baka anne zorlamıyoruz seni demiş.
ben size söylemiştim şikayetler başlar fazla yüklenmeyin diye sizde bana sen çalışıyorsun gecede bakarım diyor demiştiniz ?merak ettim haftasonu doğum günü için gittiniz mi baktımı ?ayrıca bence çözüm olarak anne uyuyorken denk geliyor aramalarım galiba sürekli uyandırıp çocuğun düzenini kaçırmıyım sen uyanık olduğunda beni ara mısın rica etsem yada çaldır ben ararım ayrı kalmaya alşışık olmadığımdan merak ediyorum.diyin.benim annem bakıyor bakıcıya para vermiyorum ama memnun etmek için tüm maddi ihtiyaçlarını ben görüyorum sırf yapbancı birinin eline kalmasın küçük diye ama yine laf sokuyor istekleride hiç bitmiyor artı annem bakıyor diye babamda sürekli maddi taleplerde bulunuyorbende daralıyorum ama mecbur olmadığı halde hayatından büyük bir ödün vererek bakıyor annenizin dediğini onunda demesine gerek yok annenizi anlayış göster,iyorsanız bakmıyor diye kayınvalidenizede baktığı için idare edeceksiniz her şekilde yoksa diğer alternatifleri seçip kimseye minnet etmeyeceksiniz.o "ne diyosun" dediğimi zannediyor.Yani kelimesine takılmamış.
doğru söylüyosun yaşayan bilir ama bide yaklaşımını değiştirmeyi dene yada eve kamere koy :) özledikçe merak ettikçe aç izleyalan söylediğini zannetmiyorum zaten.
selam arkadaşlar,
sizden akıl istiyorum çünkü artık kaynanama nasıl davranacağımı şaşırdım.
kızıma kaynanam bakıyor ben çalışıyorum.İnsan çocuğunu gün içinde nasıl diye merak eder arar dimi!!
bende arıyorum ve her seferinde "tühh yeni uyumuştu..yeni ayağıma aldım sallıyordum..ayy telefonun sesine uyandı galiba dur bi bakıyım" gibi tepkilerle karşılaşıyorum.
Artık dün en sonunda dayanamadım.Kızımın uyandığını tahmin ettiğim bir saatte yine aradım.Yine aynı tepki tam ayağıma almıştım uyutuyordum dedi.Bende ne yani aramıyım mı dedim oda olur mu canım tabi arayacaksın senin çocuğun falan dedi.Böyle konuşup kapattık telefonu.
Sonra hopp eşimi aramış kaynanam.ben demişim ki ne diyosun aramıyım mı yani !! demişim ki alakası yok
çok darılmış kırılmış eli ayağı titriyormuş bilmem ne.Eşimde sen her seferinde aradığında tüh uyandı şimdi yatırdım diyormuşsun demiş. Kaynanamda biraz geri vites yapmış.Eşime de tembihlemiş bana söylemesin eşimi aradığını diye.Tabi ben öğrendim ve kaynanama karşı buz gibiyim. Bugün de çalışıyorum ve kızıma yine o bakıyor ve inanın sabahtan beri arayıp kızım nasıl diye soramadımeşime aratıyorum ara bakalım ne yapıyormuş diye.
bi de geçici bi süreliğine aynı evde yaşıyorum.Bu akşamdan itibaren annemde kalacağım haftasonu. Yüzünü göresim yok.Ya kocamla aram bozulsaydı bu konuda resmen beni şikayet etmiş arayıp.
ben napıcam kızlar nasıl arayıp sorucam kızımı?nasıl davranacağımı şaşırdım
bakın benimde evladıma k.validem baktı hala da bakıyor 5 yaşında
bende sizin yaşadığınız sorunları bizzat yaşadım
bizim durum farklıydı biraz eşim her beni aradığında annemi aradınmı ne zaman aradın diye sorardı gün içinde
k.validemi ararım mutsuz tavırlar işte çocuğa bakıyorum diye nazlar bi ton olurdu
ve ben aradığımda sen nasılsın kızım demezdi
bigün patladım eşime dedimkiii bana bu soruyu sorma merak ediyorsan sen ara dedim
ilk zamanlar hakverdi sonra zaman zaman yine diyor görüştünmü aradınmı diye
bende aradım duymadı diyorum hoop bi çağrı konduruyorum k.valideye bitiyor
sorun felan kalmıyor
eşimede bişey demiyorum artık
keyfimide kaçırmıyorum
şimdi senin bebeğin küçük merak edip endişe etmekte haklısın
k.validen seni hiç aramazmı peki
bakın benimde evladıma k.validem baktı hala da bakıyor 5 yaşında
bende sizin yaşadığınız sorunları bizzat yaşadım
bizim durum farklıydı biraz eşim her beni aradığında annemi aradınmı ne zaman aradın diye sorardı gün içinde
k.validemi ararım mutsuz tavırlar işte çocuğa bakıyorum diye nazlar bi ton olurdu
ve ben aradığımda sen nasılsın kızım demezdi
bigün patladım eşime dedimkiii bana bu soruyu sorma merak ediyorsan sen ara dedim
ilk zamanlar hakverdi sonra zaman zaman yine diyor görüştünmü aradınmı diye
bende aradım duymadı diyorum hoop bi çağrı konduruyorum k.valideye bitiyor
sorun felan kalmıyor
eşimede bişey demiyorum artık
keyfimide kaçırmıyorum
şimdi senin bebeğin küçük merak edip endişe etmekte haklısın
k.validen seni hiç aramazmı peki
Kesinlikle katılıyorum sana ama o senin evladın. Söz konusu onlar olunca gemileri değil onları yakarım ben
Annem bakıyo benim de uyuduğu saatleri biliyorum ve ona göre arıyorum. Cok nadir denk gelir uykudaki durumu.
Biz ek gıdaya gectik, zeytin yedirmiş kahvaltıda icini. Cok kücük demi dedim evet dedi. Cocuk afedersiniz bezini doldurmuş bi actım eşşek kadar zeytin, kim bilir öğütmek icin nasıl zorlandı. Sabah carladım valla. Bakmayacaksan, söylediklerimi yapmayacaksan yol yakınken söçyle dedim
bır anne olarak haklısın ama karsındakı haklı.şimdi mesela şu anda benım cadı ayagımda uyuyo.cebim sessızde.ama ev telım olsaydı ve calsaydı bende cok sınırlenırdım.çunku uyutması ayrı det. uyyuyunca ınsan kafa dınlıyo bıraz. kaldıkı senınkı henuz 7 aylık gun ıcerısınde 2 kere uyuyordur. o esnalara denk gelıyorsa elbette kv dende sınırlenıyordur
He bu arada,ben sana "yani" kelimesine takıldı gibi birşey demedim canım.Senin lafın zaten ne diyosun anlamına gelmiyomu.Ne yani demek bence o anlamı taşıyor.
hemn baktırıyorsun hem şikayet ediyorsun ben kaynanama çocuk baktırmazdım...
selam arkadaşlar,
sizden akıl istiyorum çünkü artık kaynanama nasıl davranacağımı şaşırdım.
kızıma kaynanam bakıyor ben çalışıyorum.İnsan çocuğunu gün içinde nasıl diye merak eder arar dimi!!
bende arıyorum ve her seferinde "tühh yeni uyumuştu..yeni ayağıma aldım sallıyordum..ayy telefonun sesine uyandı galiba dur bi bakıyım" gibi tepkilerle karşılaşıyorum.
Artık dün en sonunda dayanamadım.Kızımın uyandığını tahmin ettiğim bir saatte yine aradım.Yine aynı tepki tam ayağıma almıştım uyutuyordum dedi.Bende ne yani aramıyım mı dedim oda olur mu canım tabi arayacaksın senin çocuğun falan dedi.Böyle konuşup kapattık telefonu.
Sonra hopp eşimi aramış kaynanam.ben demişim ki ne diyosun aramıyım mı yani !! demişim ki alakası yok
çok darılmış kırılmış eli ayağı titriyormuş bilmem ne.Eşimde sen her seferinde aradığında tüh uyandı şimdi yatırdım diyormuşsun demiş. Kaynanamda biraz geri vites yapmış.Eşime de tembihlemiş bana söylemesin eşimi aradığını diye.Tabi ben öğrendim ve kaynanama karşı buz gibiyim. Bugün de çalışıyorum ve kızıma yine o bakıyor ve inanın sabahtan beri arayıp kızım nasıl diye soramadımeşime aratıyorum ara bakalım ne yapıyormuş diye.
bi de geçici bi süreliğine aynı evde yaşıyorum.Bu akşamdan itibaren annemde kalacağım haftasonu. Yüzünü göresim yok.Ya kocamla aram bozulsaydı bu konuda resmen beni şikayet etmiş arayıp.
ben napıcam kızlar nasıl arayıp sorucam kızımı?nasıl davranacağımı şaşırdım
doğru söylüyosun yaşayan bilir ama bide yaklaşımını değiştirmeyi dene yada eve kamere koy :) özledikçe merak ettikçe aç izle
bu sorunu bende ilk sene çok yaşadım ve cidden çok bozluyordum.. sonra alıştı aramama... hatta benımkı bana guvenmıyormusunda arıyorsun dedı... bende 3.5 aylık bebegını bırakıp çalışmadıgın için anne sen benı anlamıyorsun dedım ona.... oda zamanla bu tavrını duzelttı cok sukur kı..şimdi aradıgımda dırek kızım acıyo onla konusuyorumm..senı cok ıyı anlıyorum... ama tavrını bellı etmezsen degısmez...aahh çalışan anneler....
Iyi de ne var onun söylediğinde uyuyor yatırdım vs diyecek
Zaten kötü bir şey olsa haberin olur her gün hatta ginde bir kaç kez konuşamayın çocuğu niye arıyorsun
Şimdi hariçten gazel okuma diyecekler 3,5 aylık çocuğunu hiç tanımadığım bakıcıya emanet ettim
Bu kadar aramadım uyuyorsa uyuyor dedi uyanıksa oynuyor dedi
Şunu yedi bunu yedi diye canı isterse anlattı ne var bunda
Annem bakamaz diyorsunuz Kv bunu biliyorsa daha nazlanır ve şikayetleri olur bu normal
Ama sizdeki bu stres ile Kv o çocuğa baktığı sürece hayat zor geçer
Herkese yazıyorum size de yazayım aile büyükleri çocuklara benim gözü ile bakar bakıcılar onun gözü ile
Kendi anneniz de baksa benim torunum ben onun iyiliğini düşünüyorum deyip senin dediklerini yapmaz
Mali yönümü biliyorum bakıcının o nedenle Kv ike karşılıklı alttan almayı öğrenin bir de eşiniz ile hayatınız bu kadar kolay bozulur mu diye düşünmeyin eşiniz ikinizi de tanıyıp değerlendirir
Azıcık sakin bakın çocuk büyütme işine