bu konu, gerçek zaytung haberi gibi olmuş
"reelde çektirdikleri ile yetinmeyip sanala el atan kaynanadan samimi itiraf: farklı heyecan arzusundayım.." gibi bir haber olabilirdi zaytungda
şaka bi yana kuzum şöyle yap,
kvnin evinde onun yanında onun faceine gir. onun yanında mesajlara bak. ve yaygarayı kopar..
tek kelime ile harika sen bunu zaytunga yollasana hatta mutlaka yollabak sen yollamazsan altına senin profil nickini yazıp ben yollarım
kayınvaliden yalan söylememiş ki sen kızı silmene gerek yok desen de,eşinin yanında söyleyerek zaten sil demeye getirmişsin,kadın kendini zorunda hissetmiş hem senin hakkında da kötü bir şey yazmamış. kadın o kızı çok seviyordur,resimlerini beğeniyordur,seni o kadar sevmiyordur,kabullenememiştir belki.
demekki zamanında iyi anlaşmışlarki,kız faceten sildiğini gördükten sonra bile tekrar istek göndermiş. boşver,umursama takma. çok takılacak bir olay değil.
bence senin sorunun kayınvalidenle,o kızla ne işi var,niye onun resimlerini beğenip yorum yapıyo falan diye düşündüğünden sinir oluyosun.bi de kızın kendisini kıskandığını düşünmesini istemediğinden.ama kıskanmışsın anladığım kadarıyla.
yani onun resmini falan görmek bahane değil.bence karışma kayınvaliden nasıl istiyorsa öyle yapsın,eşin de karışmasın.koskoca kadın kiminle görüşüp görüşmeyeceğini biliyordur.
ben yine de konuşmak istiyorum
beni o kızın gözünde belki de çok yanlış bir konuma soktu, kız kıskandı fln diye düşündü.
madem o kızı da kırmak istemiyor, snnle arkadaş olmam yakışı kalmaz kusura bakma tarzında bir şey yazabilirdi.
topu neden bana atıyor ki? bi de olaylar onun dışında gelişmiş gibi yazmış sanki. oğlum silmiş gelin kızmış bnm haberm olmadan oldu yani? demek istemiş bence kıza.
ben ne o kıı ne de eşim için konuşmak istiyorum, sadece kendim için konuşacağım, kimse beni enayi yerine koyamaz ve yapmadığıjm bir 'cazgırlığı' yapmışım gibi gösteremez.