ben bu kadınla ne yapacağım?

Bu ne patavatsız kaynana böyle ya.Elin kızına karşı gelinini yalancı durumuna düşür.Elin kızı(birde eski sevgili yani),kendi gelininden kıymetlimiymişki ondan özür diliyor ve gelin istemei diyor.Allah cc sabır versin canım sana,çok dengesiz bir kayınvaliden varmış.Bir arkadaşında dediği gibi yanında face ine gir oku mesajları ve kopar yaygarayı.''Anneeeeee bu ne demek oluyor!!!'' diye başlayabilirsin:KK34:

bence sizin kayınvalideniz ya artniyetli ya da saf ama kafası çalışmıyor.
bu eski sevgili meselesi hariç başka davranışları da oldu mu buna benzer?
o kızı ekleyip "karısı kızmış" diyip silerek hem o kızın kalbini kırdı
hem de kıza iltifatlar yazarak sizi hiçe saydı çok büyük bir ayıp etti
bunu ancak insan ilişkileri konusunda saflık derecesinde kafası çalışmayan insanlar yapar.
kıza bir yalan uydurmak zorundaydı silmek için uydurmuş burada hata kıza yalan söylemesi değil en başta ekleyerek hata yapmış.
konu kapanmış artık, siz de kapatsanız iyi olur. eşiniz sizi seçmiş sizinle evlenmiş, kendinizi üzmeyin.

Son düzenleme:
internet çıktı mertlik bozuldu bu nedir ya.hele face resmen başa bela.belki saçma düşünüyorum ama yaşlıların face kullanması bana bi garip geliyor.böyle entrika çeviriyorlar anca:KK52:

neden garip geliyor.teknoloji gençlere mi ait.bende face kullanıyorum:KK33: ve çok memnunum.35-36 yıllık arkadaşlarımı face sayesinde bulup görüşmeye başladım:KK34:

kayınveliden başta hata etmiş tamam ama sonra sizin sözünüzden çıkmayıp kızı silmiş inatta edebilrdi size ne cnm ister konuşurum ister konuşmam seviyorum o kızı ben de diyebilirdi
benm hoşuma gitti sonradan silmesi özellikle

tabiki birini durup dururken hayatınızdan çıkarırken kibarca açıklama yaparız hepimiz...

benmde çok çok samimi sevdiğim bir arkadaşım vardı ama eski erkek arkadaşımın kız kardeşiydi
eşimde daha sevgiliyken sinir oluyordu kızla arkadaşlığıma ama çok samimi en yakın arkadaşım sırdaşımdı
ve ben eşim yani o zaman sevgiliydik onun mutlu olması için okul değiştirdim kız arkadaşıma durumu kibarca anlattım
sevgilimin izin vermediğini onunla görüşmeme mecbur olduğumu söyledim kırmak istemedim ama illaki kırıldı sonra birdaha görüşmedim
görmedim şehirde değiştrmiş oldum çünkü
ve o günden beri hiç en yakın bir kız arkadaşım olmadı

normaldir bu yani
kızı belliki daha önceden tanıyor kalbini kırmak istememiştir

ayrıca karısı kızmış sildi oğlum demesi çok daha hoş

kızın düşüncesi şöyle olmuştur belkide
vaay demekki xx karısı ne isterse onu yapıyor
muhtemelen düşünmüştür

boşver böyle daha güzel dediğini yaptıran eş ve gelin olmuş oldun işte :KK70:

Bencede konu kapanmış tekrar hortlatma.Sen çok haklısın ama kayınvalidenle bu konuyla ilgili tekrar yüz göz olma derim.
Bizim konuya bakışımızla onların anlayışı çok başka.
Sen sadece ''gereksiz''bir davranış olduğunu belirtmişsin ki bence de öyle,
kayınvalide bunu ''oğlumu kıskandı''olarak algılamış.
Kıza bilinçli öyle yansıtmamış,gerçekten kıskandığını düşünüyor.
Ama sana denenmiş bir tavsiye,bir daha kayınvalidenle bu tarz ya da bambaşka bir sorun yaşarsan,
sakın kendin söyleyip yüz göz olma.Eşinle konuş sorunu ama şikayet eder gibi değil ''annen neden böyle yaptı,bi fikrin var mı?
acaba bir sıkınrısı mı var ki?aklıma takıldı bişeye mi kırıldı da böyle davrandı''tarzında tamamen masumane bi şekilde eşinle paylaş o an ki sorunu.
Eşin makul bir dille annesiyle konuşur.Sen ''kendi sorunumu kendim çözerim''dersen de durum ortada.
Herkes en iyi kendi annesini tanır,tepkilerini,bir olayı anlatırken hangi kelimelerin seçilmesi gerektiği en iyi evlat bilir.
o yüzden bence bir daha yüz göz olmayın.kafana da takma artık,konu kapanmış bence.

Bence canını sıkma, en azından kayınvalidene belli etme. Sen eski sevgili, o gelini olasaydı seninle yazışır onu güzel bulurdu. O kızı beğendiğinden değil seni huzursuz etmek için yapıyor sadece.

Allah'ım ne olur nasıl bir psikolojiyse kayınvalide olma hali.. Ne olur ben böyle olmayım.

-bundan sonra yapılacak herşey konuyu senin ve eşin açısından gereksiz mecralara uzatmaktan öteye geçmeyecek
-facebook kullanma hevesiyle aklına gelen isimleri yazıp kendine arkadaş edinen bir kayınvalide bence tehlikesiz ama patavatsız
-eşinin de bu olaydan rahatsız oldugunu alenen annesine bildirmesi olayı bitirmiş zaten
-diğer bayanın da olayı anlayıp empati kurarak rahatsız olmakla haklı demesi düşünceli bir davranış
-rahatsız omakla haklısın ve tepkini medeni bir biçimde göstermişsin
-velhasıl kelam bundan sonra yapılacak şey olaya tenezzül etmemek ve kapanmasını sağlamak

sevgiler...

canı o kadar çok sıkılıyorsa girsin bi işe çalışsın madem face de ne işi var :44::44::KK19:

Konuyu kesinlikle kapatmalısınız ve kesinlikle kendinizi o bayana anlatma çabası içine girmemelisiniz.
İnanın daha zor duruma düşersiniz.

cnm bence kayınvaliden hata yapmış sen zaten bunu yüzüne sölemişsin bence uzatırsan sende hata yapmış olursun inanki içindeki öfkeyi bastır bence bu konu kapanmıştır tekrar buna benzer bişey yapmadıkça bence tartışmaya girme bak dinle bu arkadaşının sözünü kapat konuyu uzatma boşver kız ne düşünürse düşünsün boşver kayınvaliden ne yazarsa yazsın nie biliomusun eğer araya bi kere nefret öfke yada inat girerse artık sende oda gökten melek olup inseniz birbirinizi sevemezsiniz buda ne demek seni evliliğini onu anneliğini olumsuz etkileyicektir özellikle senden taraf olduğu sana hak verdiiği halde hiç suçu olmayan eşini etkileyicektir yapma arkadaşım bazen alttan almak affetmek duymamazlıktan görmemezlikten gelmek iyidir ama tekrar tekrar böle şeyler olursa savun kendini tabi ama bence şu konu için yapma derim sen bilirsin tamamen iyi niyetle yazılmış tecrübeye dayanan bi yorum yaptım sana kalmış

Sanki bana kayınvalideniz özellikle hesabına girmenizi istemiş gibi geldi bana. Ben şifremi birine versem mesajlarıma da bakılacağını kesin gözden çıkarmış olurum. Sizin bu konuyu inatlaşma haline getirmenizi istiyor olabilir. Kızı tamamen engelle bakalım sorabilecekmi göremiyorum diye :KK66:

sanırım konuşmayacağım :KK31:
allah büyüktür kendim konuşma için bir çaba sarf etmicem, sizler haklısınız arkadaşlar
ama olur da gene böle bu konuyu tekrar kv gündeme getirirse o zaman açarım ağzımı
eşim de çok sinirlendi, çok ayıp etmiş dedi ama o da konuşmanın doğru olmayacağını söyledi
kendini haklıyken haksız duruma düşürebilirsin, hesabına girdiğinde mesajlarına baktın sonuçta, ben annemi tanıyosam o konuda sana yüklenir dedi
çok zormuş bir şet biliyorken susmak ama başka çarem yok
bir de ne fark ettim
dün benim doğumgünümdü aynı saatte o kıza oğlumun karısı kızmış, o da silmiş yazarken bnm duvarıma da doğumgünün kutlu olsun pamuk kızım yazmış
herkesin nabzına göre şerbet yani oh ne güzel
samimiyetsiz :KK19:

sen kesinlikle bişey söyleme illaki bişey söylenecekse sanki eşin msj ları okumuşta annesine kızmış gibi eşin konuşsun. ama boş yere uğraşmayın anlattıklarına bakılırsa laftan, senin duygularından anlayacak kapasitede değil kvaliden. unut gitsin güvenmezsin ona sende kendi oyalansın face te işte. bu yaştan sonra değişmez

bencede güzel karar kocasıyla mutlu olmanın herşeyden önemli olduğunu bilen bi kadının kararı insanlar ne düşünürse düşünsün ne yaparsa yapsın sizin elleriniz birbirine kenetli olduktan sonra önemli değil kimseyi takma sen şu anda eşinin gözünde anlayışlı onu sevdiği için bazı şeeylere katlanmasını bilen fedakar bi eşsin kii doğru diğer türlü olsaydı güzel olmazdı zaten mutluluklar...

X