ben bu kadınla ne yapacağım?

nasıl yalan söylememiş?
ilk olarak ben bu konuyu eşimin yanında hiç açmadım, kv kendisi kızla ilgili bir şey söyledi bunun üzerine eşim konuştu ve ben de hissettiklerimi söyledim. ve silmene gerek yok bnm derdim o değil dedim. ve bu duruma asla kızgın yaklaşmadım, kendimden yaşça büyük birine kızgın davranmak huyum değildir zaten. ama o gelin kızmış, oğlum silmiş yazmış. burda doğruluk payı nerede söylermisiniz bana?
beni sevmiyor da olabilir, umrumda değil. ama rengini belli etsin böle yalan dolanla kaçak oynamasın. ve o kızı kıskanmadım, kayınvalidemin bana karşı hislerini önemsemiyorum ki kıskanayım. sadece beni enayi yerine koymasını kaldıramıyorum. kız yanlış anlamasın diye kendi gelinini yanlış bir durumda göstermesi hiç hoş bir durum değil.

siz eşinizin yanında kayınvalidenize o kızın resmini görmekten dolayı canınızın sıkıldığını söylemişsiniz,eşiniz de onun üstüne silmiş,siz istediğiniz kadar silme diyin.eşiniz gizli mesajınızı anlamış.kayınvalidenizin hislerini umursasaydınız belki sevilen taraf siz olurdunuz.
gelin kızdı,oğlu da sildi.ben kayınvalidenize hak veriyorum.
ben sadece yorum yaptım.kıracak birşey söylediğimi sanmıyorum.

Canım,
O kız kim ? Eşinin eski sevgilisi...Sen kimsin karısı...Kayınvaliden bir densizlik etmiş doğru,ama gerekenide geçte olsa kendi yolula yapmış.Eşininde tavrı belli...Yani sanki bundan sonra olayın üstüne gidersen kendini küçük düşürürmüşsün gibi geliyor bana...Hiç tanımadığın bir eski sevgilinin gözünde düşsen ne olur,kalksan ne olur...Eşin yanında,sana destek onunla ilgilenmelisin bence.Ben o kız yerinde olsaydım ve sende bana bu durumu açıklamaya kalksaydım vay be konu olmuşum resmen,ne önemliymişim ki gelmişim geçmişim ama karısı bana kendini açıklıyor derdim.Sonra ne gerek var...O bayana kendini ailenizde büyük bir probleme yol açtığını düşündürme,
kısası kayınvaliden düşüncesizlik etmiş,eşin sana destek olmuş,kayınvaliden kendi yoluyla durumu düzeltmiş ...Bundan sonra yapacağın şey eşininde tepkisini çekebilir,hemde seni küçük düşürür bence.

ben zaten o kızla konuşmayı düşünmedim hiç. bnm tek derdim kaynanamın bnmle iligili söylediği yalanı bnm bildiğimi bilmesi, o da anlasın kendini biraz, hiçbir şey olmamış gibi davranamam.

siz eşinizin yanında kayınvalidenize o kızın resmini görmekten dolayı canınızın sıkıldığını söylemişsiniz,eşiniz de onun üstüne silmiş,siz istediğiniz kadar silme diyin.eşiniz gizli mesajınızı anlamış.kayınvalidenizin hislerini umursasaydınız belki sevilen taraf siz olurdunuz.
gelin kızdı,oğlu da sildi.ben kayınvalidenize hak veriyorum.
ben sadece yorum yaptım.kıracak birşey söylediğimi sanmıyorum.

peki bnm hislerim?
kendinizi bnm yerime koyun hangi bayan eşinin eski sevgilisinin resmini görmek ister?
ben kvmin hislerini önemsemesem o kızı sil, konuşma der kestirip atardım. bu durumun bana hissettirdiklerini onunla paylaştım diye beni anlayışsız biri olarak görmenizi anlayamadım.
ayrıca kısa bir not ortada 2 taraf yok ki sevilen ya da sevilmeyen diye ayrılsın, tek taraf var o da bnm. sevip sevmemesi kendisine kalmış

ben zaten o kızla konuşmayı düşünmedim hiç. bnm tek derdim kaynanamın bnmle iligili söylediği yalanı bnm bildiğimi bilmesi, o da anlasın kendini biraz, hiçbir şey olmamış gibi davranamam.

Anladım ben yanlış anlamışım afedersin.Ne biliyim Daisiess cim ya sanki biraz büyütüyorsun durumu.Haklısın ama uzatmazsan daha güzel olacak gibi fakat tabi dışardan bir bakış seni tam anlayamıyor olabiliriz canım.Haklsın rahatsız edici de yani yaşlılar için eğer büyük hatalar yapmıyorlarsa belli tölere sınırları vardır diye düşünüyorum,densizlik etmiş çooook haklısın ...Hem gelini olarak ben olsam kıskanırdımda belki...Ama işte erkek anneleri...En azından hatasını kendi yolluca telafi etmiş.İnan ne büyük hatalar yapıp kılını kıpırdatmayanlar var..Azını bulsam ben razı olucam hatalara :)

peki bnm hislerim?
kendinizi bnm yerime koyun hangi bayan eşinin eski sevgilisinin resmini görmek ister?
ben kvmin hislerini önemsemesem o kızı sil, konuşma der kestirip atardım. bu durumun bana hissettirdiklerini onunla paylaştım diye beni anlayışsız biri olarak görmenizi anlayamadım.
ayrıca kısa bir not ortada 2 taraf yok ki sevilen ya da sevilmeyen diye ayrılsın, tek taraf var o da bnm. sevip sevmemesi kendisine kalmış

hangi bayan demişsiniz ya,ben eşimin eski sevgilisinin resmini değil kendisini görsem dahi umursamam,sonuçta yaşanmış bitmiş,kıskançlık pek yok bende çünkü benimle evlenmiş sonuçta.kv nize " o kızı sil konuşma" demek yerine eşinizin yanında şikayetinizi söylemeniz zaten biraz fikir veriyor bana kv ile ilişkiniz hakkında.siz kv yi değil oğluna hükmediyorsunuz anlaşılan.
diğer kız ne kadar anlayışlı bir şekilde "o da haklı bebeğim" gibi şeyler yazmış.kvnizi anlayabiliyorum.
sadece bir de kvnizin penceresinden bakın olaya demek istedim.kırdıysam üzgünüm.

tamam kayınvalidenin yaptığı saçma ve can sıkıcı.

ama senin onun şifresiyle girip mesajlarını okuman doğru mu? hadi kocalarımızın mesajlarını okuyoruz, ama kayınvalide bu yA :KK52: görümcenin şifresini bilsen onu da mı okuyacaksın :KK37:

Anladım ben yanlış anlamışım afedersin.Ne biliyim Daisiess cim ya sanki biraz büyütüyorsun durumu.Haklısın ama uzatmazsan daha güzel olacak gibi fakat tabi dışardan bir bakış seni tam anlayamıyor olabiliriz canım.Haklsın rahatsız edici de yani yaşlılar için eğer büyük hatalar yapmıyorlarsa belli tölere sınırları vardır diye düşünüyorum,densizlik etmiş çooook haklısın ...Hem gelini olarak ben olsam kıskanırdımda belki...Ama işte erkek anneleri...En azından hatasını kendi yolluca telafi etmiş.İnan ne büyük hatalar yapıp kılını kıpırdatmayanlar var..Azını bulsam ben razı olucam hatalara :)

cnm ben zaten bu konuyu fazla uzatmayı düşünmüyorum. sadece böle böle demişsin ama öle olmadığını sen de biliyorsun , ben yazdığını okuduğumda çok üzüldüm çünkü gerçeği yansıtmıyor, lütfen bundan sonra bnmle ilgili konuşurken doğru kelimeler kullanmaya özen göster demeyi düşünüyorum.
yoksa ben de farkındayım çok büyütülecek bir şey olmadığının ama birike birike işin çığrından çıkmasını istemiyorum. kaynanamla ilgili takıldığım bir konu olduğunda her zaman konuşmuşumdur, içime atarsam bence daha kötü olur.

tamam kayınvalidenin yaptığı saçma ve can sıkıcı.

ama senin onun şifresiyle girip mesajlarını okuman doğru mu? hadi kocalarımızın mesajlarını okuyoruz, ama kayınvalide bu yA :KK52: görümcenin şifresini bilsen onu da mı okuyacaksın :KK37:

bugün kendisi gir bak dedi, beni de şeytan dürttü mesajlarına da baktım. biliyorum hatalıyım bu konuda bakmamam gerekirdi ama nefis işte hakim olamadım kendime
bide ben sürekli kaynanamın faceini kontrol etmiyorum. sakın yanlış anlamayın. peki sizce ne yapmam gerekli? konuşayım mı konuşmayayım mı?

cnm ben zaten bu konuyu fazla uzatmayı düşünmüyorum. sadece böle böle demişsin ama öle olmadığını sen de biliyorsun , ben yazdığını okuduğumda çok üzüldüm çünkü gerçeği yansıtmıyor, lütfen bundan sonra bnmle ilgili konuşurken doğru kelimeler kullanmaya özen göster demeyi düşünüyorum.
yoksa ben de farkındayım çok büyütülecek bir şey olmadığının ama birike birike işin çığrından çıkmasını istemiyorum. kaynanamla ilgili takıldığım bir konu olduğunda her zaman konuşmuşumdur, içime atarsam bence daha kötü olur.

Canım benim afedersin..Seni kırmak istemedim..Seni yanlış anladıysam ve yanlış kelimeler kullandıysamda kusura bakma.Elbetteki paylaşacaksın,paylaşacaksınki rahatlayacaksın...Biz dış gözleriz bazen yarım yamalak anlarız bazen anlamayız bazen anlarız belki..Ama amacım seni incitmek değildi,keza böyle olduysada afedersin :)

bugün kendisi gir bak dedi, beni de şeytan dürttü mesajlarına da baktım. biliyorum hatalıyım bu konuda bakmamam gerekirdi ama nefis işte hakim olamadım kendime
bide ben sürekli kaynanamın faceini kontrol etmiyorum. sakın yanlış anlamayın. peki sizce ne yapmam gerekli? konuşayım mı konuşmayayım mı?

konuşma bence, kaynananın yaptığı çok normal. iki yüzlülük de değil. densizlik. densiz bi insan rahatlıkla o mesajı yazar. bırak sen üstüne gitme. hatta gerek yoktu ama teşekkürler anlayışla karşıladığın için. de. utansın.

eşimle ilişkimiz başladığında facebook kullanıyorduk. ama ben zaten profilimde pek çok şeyi gizli tutardım. açıkçası merak ettiğim kim varsa ulaşmıştım. Cep telefonunu üniversitede kullanmaya başladığım düşünülürse ilkokul ortaokul arkadaşlarımın çoğuyla bağım kopmuştu. bu açıdan facebook faydalı oldu. buluşup görüşmeye devam ettiğim insanlar var. facebookta yaşamak, sürekli fotoğraf paylaşıp, başkalarının fotoğraflarına yorum yapmak ve aslında günlük hayatımda olmayan birçok insanın her anından haberdar olmak çok mantıklı ve anlamlı gelmemeye başladı. sıkıldım ve kapattım. sanırım insanın içindeki "sahne" isteğinden kaynaklanıyor bu. hepimiz yaşamlarımızın seyredilmesinden keyif alıyoruz galiba. facebook da bu ihtiyacımızı karşılıyor. Benim için facebook amacına ulaştı, miyadını doldurdu.

Hem kk.da okuduklarım hem de çevremden duyduklarımdan yola çıkarak diyebilirim ki, iletişim arttıkça insanların sınırlarını koruması zorlaşıyor. Pek çok kişi "eski sevgili krizi" yaşıyor. İşyerinden haddini bilmez biri mesaj atabiliyor. En güzeli kullanma, kafan rahat olsun:))

bu görüşüme karşı çıkanlar olabilir. elbette kendini bildikten sonra sorun değil.
Ben bunu içkinin haram olmasına benzetiyorum. Kimi bir kadehle kimi bir şişeyle sarhoş olur. Kendini kaybetmeyecek kadar içebilirsin diye bir izin olsa, bunun sınırı insan nefsine bırakılmış olacak ama en sağlamı içkinin tamamen haram olması.

Acik acik soleee cnmmm yuzu kizarsin...msjlara girmisim yanlislikla kizin adini gounce okuma istegim gldi de ..peki kocana soledinmi buni cnm

ben yine de konuşmak istiyorum
beni o kızın gözünde belki de çok yanlış bir konuma soktu, kız kıskandı fln diye düşündü.
madem o kızı da kırmak istemiyor, snnle arkadaş olmam yakışı kalmaz kusura bakma tarzında bir şey yazabilirdi.
topu neden bana atıyor ki? bi de olaylar onun dışında gelişmiş gibi yazmış sanki. oğlum silmiş gelin kızmış bnm haberm olmadan oldu yani? demek istemiş bence kıza.
ben ne o kıı ne de eşim için konuşmak istiyorum, sadece kendim için konuşacağım, kimse beni enayi yerine koyamaz ve yapmadığıjm bir 'cazgırlığı' yapmışım gibi gösteremez.

bence sen olayı uzatan ve hakketen kıskanan taraf olarak ilerlemeye çalışıyorsun. hiç gerek yok. bazen hepimiz kıramayacağımız insanlar söz konusu olursa topu başkalarına atarız. kayınvaliden de bunu yapmış. konu kapanmış. boşuna alevlendirme. bilmezden gel bence.
seninle arkadaş olmam yakışık almaz diye bilmesi için hiç arkadaş olmamış olması gerekirdi. ama arkadaş olunmuş ve silinmiş.tabiki farklı şeyler yazılabilirdi ama olan olmuş hiç kurcalama artık. kayınvalidenla konuşursan oda bi fırsatını bulunca eşinin yanında bi şekilde bunu dile getirir. böyle yaparak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. sakin olun.

Acik acik soleee cnmmm yuzu kizarsin...msjlara girmisim yanlislikla kizin adini gounce okuma istegim gldi de ..peki kocana soledinmi buni cnm

kocam şuan işte cnm akşama söyleyeceğim, yorumlardan çoğu konuşmamam yönünde, her ne kadar bnm gönlümden geçmese de belki de konuşmam.
kocam bilsin yeter ama beni el kızı gibi göstremesi çok zoruma gitti oğlumun karısı ne demek ya ben snn gelininim neden benden oğlumun karısı olarak bahsediyosun, gelinim desene ya da ismimi kullan ama onun dediği laf oğlum sildi, karısı kızmış ister istemez zoruma gitti. böle işte ben mi olaya çok duygusal bakıyorum bilmiyorum ama çok kırıldımmm

bence sen olayı uzatan ve hakketen kıskanan taraf olarak ilerlemeye çalışıyorsun. hiç gerek yok. bazen hepimiz kıramayacağımız insanlar söz konusu olursa topu başkalarına atarız. kayınvaliden de bunu yapmış. konu kapanmış. boşuna alevlendirme. bilmezden gel bence.
seninle arkadaş olmam yakışık almaz diye bilmesi için hiç arkadaş olmamış olması gerekirdi. ama arkadaş olunmuş ve silinmiş.tabiki farklı şeyler yazılabilirdi ama olan olmuş hiç kurcalama artık. kayınvalidenla konuşursan oda bi fırsatını bulunca eşinin yanında bi şekilde bunu dile getirir. böyle yaparak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. sakin olun.

arkadaşım bnm üzerimden yalan konuşmasın, beni olmadığım bir konumda göstermesin. ne o kıza ne başkasına.... bir kimsenin arkasından yapmadığı bir şeyi yapmış gibi gösterilirse bu hiç kimsenin hoşuna gitmez. karısı kızmış demiş, kızsam gam yemeyeceğim, hatta gayet olumlu yaklaştım ben bu olaya. ama buna rağmen bnmle ilgili böyle bir cümle kurabiliyorsa ben bu kadından korkarım, bana tehlikeli gelir, bu nedenle de konuşmak isterim

Eşin girip görmüş gibi konuşsa. sizi hiç karıştırmasa? yada bekleyin bakalım daha msj atacaklarmı birbirlerine?

Eşin girip görmüş gibi konuşsa. sizi hiç karıştırmasa? yada bekleyin bakalım daha msj atacaklarmı birbirlerine?

o da olabilir aslında, bugün yarın söylerim diye düşünüyorum. niyetim onun bilgisayarından face e girip mesajı gösterip o şekilde konuşmak
ama eşim belki de konuşma der bilemiyorum ama ben kvmin bana ne cevap vereceğini çok merak ediyorum

internet çıktı mertlik bozuldu bu nedir ya.hele face resmen başa bela.belki saçma düşünüyorum ama yaşlıların face kullanması bana bi garip geliyor.böyle entrika çeviriyorlar anca:KK52:

X