nasıl yalan söylememiş?
ilk olarak ben bu konuyu eşimin yanında hiç açmadım, kv kendisi kızla ilgili bir şey söyledi bunun üzerine eşim konuştu ve ben de hissettiklerimi söyledim. ve silmene gerek yok bnm derdim o değil dedim. ve bu duruma asla kızgın yaklaşmadım, kendimden yaşça büyük birine kızgın davranmak huyum değildir zaten. ama o gelin kızmış, oğlum silmiş yazmış. burda doğruluk payı nerede söylermisiniz bana?
beni sevmiyor da olabilir, umrumda değil. ama rengini belli etsin böle yalan dolanla kaçak oynamasın. ve o kızı kıskanmadım, kayınvalidemin bana karşı hislerini önemsemiyorum ki kıskanayım. sadece beni enayi yerine koymasını kaldıramıyorum. kız yanlış anlamasın diye kendi gelinini yanlış bir durumda göstermesi hiç hoş bir durum değil.
siz eşinizin yanında kayınvalidenize o kızın resmini görmekten dolayı canınızın sıkıldığını söylemişsiniz,eşiniz de onun üstüne silmiş,siz istediğiniz kadar silme diyin.eşiniz gizli mesajınızı anlamış.kayınvalidenizin hislerini umursasaydınız belki sevilen taraf siz olurdunuz.
gelin kızdı,oğlu da sildi.ben kayınvalidenize hak veriyorum.
ben sadece yorum yaptım.kıracak birşey söylediğimi sanmıyorum.