- 29 Aralık 2010
- 27
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar boşu boşuna tartışma yapmanıza gerek yok
tr_lelli arkadaşımızda istediği mesajı okur beğenir istediğini es geçer buraya konu açmışsa konuya cevap yazmak isteyen herkesin hakkı
tr_lelli içindei tutarlı olan mesajları kendisi değerlendirip alacak
sayın medicene arkadaşım burada diğer arkadaşlara sataşmanızın bir anlamı olacağını sanmıyorum zaten net bir şekilde belirtmişssiniz sadece Tr_lelli için geldim olay bitmiştir yani siz neden burada konuşamayacağınızı sanıyorsunuz onu anlayamadım..
siz konuşuyorsunuz diye tüm herkes susacakmı??
bence herkes yapmak istediğinde hürdür burada tr_lelli kendisine doğru gelen mesajları dikkate alacaktır..
ayrıca bir psikolog olarak insanları eleştirme şeklinizi hoş karşılamadım..
siz beni eleştricek kapasitede değilsiniz derken herkes eğitim durumuna göre mi insanlık sınıfına konuluyor??
yani prof olursak en ala insan ama okumamışsak bittik öylemi hatta oy kullanmayalım değil mi..
bence kırıcı olmayın zaten net bir şekilde belirtmişssiniz sadece tr_lelli ye yazacağım diye siz sadece Tr_lelli arkadaşımızın mesajlarını baz alınız lütfen
herkesin bildiği kendine diğer arkadaşlarda tabiki yorum yapabilir bence
bazen tecrübeler yardımcı olur bazen uzmanlar
bazen uzmanlar cahil olur bazen cahiller uzman.
Canım siz ne biliyorsanız bende onu biliyorum size de her gün anlatıyorum ne oldu bittii..hayatım belki gerçekten haddimi aşıyorum kusuruma bakma. ama gerçekten garipsediğim için soruyorum.
şimdi k.valide evde yok.
e o yokken sizin evde problem de yoktu.
eşin için hep çok iyi bir eş, çok iyi bir baba diyorsun.
peki bu adam neden annesi gittiği halde aramıyor?
olaylar olduğunda onun evde olmadığını da göz önüne alarak söylüyorum.
acaba olay çok farklı yansıtılmış olabilirmi???
tam cümleleri kafamda oturtmaya, kimseyi kırmadan, tartışma ortamına girmeden, gereksiz gerginlik yaratmadan nasıl ifade edebilirim kendimi diyordum ki senin msj ını gördüm arkadaşım. izninle imzamı atıyorum altına
biz burada en özelimizi paylaşıyoruz. hatta bazen o kadar net bilgiler veriyoruz ki tanıdığımız biri bizim kim olduğumuzu o kadar net anlar. neden yapıyoruz bunu? birbirimize yardımcı olabilmek için değil mi? yaşananalar paylaşılsın, kimse tek olduğunu zannetmesin, herkes birbirinden güç alsın diye değil mi?
kimse burada ajitasyon derdinde değil eminim ki... ya da hiç kimse hahahaha sizin böyle bir derdiniz var ama ben çok mutluyum kocam süper k.validem melek sorun sizde diyecek kadar dengesiz de değil... birlikten kuvvet doğar diyip dostluklar arkadaşlıklar kuruluyor burada...
hayatımın her döneminde en korktuğum insan tipi karşısındaki insanı parasıyla, eğitimiyle, kültürüyle adet/örf geleneğiyle eleştiren insan tipidir. ego girdi mi işin içine ne desen boş...
dr hanım madem tr_lelli arkadaşımıza yardımcı olmak istiyorsunuz, madem sizden başka dr yok aramızda siz tabii ki de tr_lellim ile muhattap olunuz, isteğiniz bu yöndeyse. Bir_kadın arkadaşımın ilk mesajında sizi eleştiren bir noktası yoktu. tr_lelli arkadaşımızın konusuna daha vakıf olabilmeniz için (bunu da eleştiri olarak almayınız ltf) özellikle detayları belirtti ki daha net yardım edebilesiniz diye. ordaki eleştiri değil detay verme idi. sanırım bir yerde yanlış anlaşıldı.
tekrar eklemek istiyorum. benim konumun ilk başından beri desteklerini esirgemeyen, iyisinde kötüsünde yanımda olan arkadaşlarıma çok çok tşk ediyorum. eminim ki hem dr umuzun bilimsel açıklamalarıyla, hem de bizim nacizane tecrübelerimizle tr_lellim de sonuca ulaşıcak...
teşekkür ederim
bende sürekli konuya izleyici kalıyordum
hani böyle bir durumla karşılaşmadığımdan aman yanlış bir şey derim diye okuyor ve takip ediyordum
ama br baktım işler karışmış
e zaten konu sahibi arkadaş tr_lelli yani burda tutupta bizim kendi derdimizden bahsetmemiz imkansız ama bi başkasının sen karışma demesine de ihtiyacımız yok kim ne deme isterse der..
mesela ben senin yorumlarını beğenmesem konu senin konun olmadığından senin msjlarını okumadan geçerim bukadar basşt arkadaşa diyeceğim bir kelamı da derim
sırf bunun için burada tartışmaya konuyu saptırmaya brde başka insanların kalbini kırmaya ne gerek var
herkesin hayata kendi bakış açısı ve kendi yaşam felsefesi var...
ben yoktum pc de oğlum oyun oynuodu zaten düşmüşüm..
Yaa bu tartışmalara sebep olmak istemezdim herbirinizden ayrı ayrı özür dilerim
Doktor hanıma ulaşıcam konuşmaya ihtiyacım var..
Eşimle konuştum çünki herşey sarpa sarıyor..
Konuma burda nokta koyuyorum..
Çünki dertlerimi anlattıkça derde sebep olmaya başladım.
Herbiriniz benim için çabaladınız
Yanımda oldunuz yardımcı oldunuz..
Dualarını eksik etmediniz Allah hepinizden razı olsun bir_KADIN, ALA, FADİME,Punchshe,Japones NİCKİNİ UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM HEPİNİZDE TEŞEKKÜR EDERİM..
yANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN
DESTEĞİNİZ İÇİN
DUALARINIZ İÇİN
ÇABALARINIZ İÇİN
ANLADIĞINIZ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN BANA BURDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN..
ama hiç bişe yolunda gitmiyor başımın çaresine bakıp olmazsa doktor destekli yoluma devam edicem..
Eşimle konuştum sen gittin gelip almam seni gittiğin gibi geliceksin diyor.
Aramıcam seni diyoo
Sinir sistemim yok artık bittii..
Anem haklıydı..
Doktor hanım haklı..
Aradıkça tepeme çıkıyoo beni cezalandırıyoo
İyidilekleriniz için saolun..
Ben bi şekilde halledicem bunu artık beklemenin alemi yok yeter...
Bekle bekle bıktım..
alacım Topiğinde sohbetinize devam edelim yine günlük olağan sohbetlerimizi ederiz..
Derdime çare zaman artık
Hep yanımda oldunuz ne desem az sizle atlattım en zor günlerimi ama kafamdaki sonuç aramamak ve beklemek.. fikrim zikrim bu. (nokta)
ben yoktum pc de oğlum oyun oynuodu zaten düşmüşüm..
Yaa bu tartışmalara sebep olmak istemezdim herbirinizden ayrı ayrı özür dilerim
Doktor hanıma ulaşıcam konuşmaya ihtiyacım var..
Eşimle konuştum çünki herşey sarpa sarıyor..
Konuma burda nokta koyuyorum..
Çünki dertlerimi anlattıkça derde sebep olmaya başladım.
Herbiriniz benim için çabaladınız
Yanımda oldunuz yardımcı oldunuz..
Dualarını eksik etmediniz Allah hepinizden razı olsun bir_KADIN, ALA, FADİME,Punchshe,Japones NİCKİNİ UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM HEPİNİZDE TEŞEKKÜR EDERİM..
yANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN
DESTEĞİNİZ İÇİN
DUALARINIZ İÇİN
ÇABALARINIZ İÇİN
ANLADIĞINIZ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN BANA BURDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN..
ama hiç bişe yolunda gitmiyor başımın çaresine bakıp olmazsa doktor destekli yoluma devam edicem..
Eşimle konuştum sen gittin gelip almam seni gittiğin gibi geliceksin diyor.
Aramıcam seni diyoo
Sinir sistemim yok artık bittii..
Anem haklıydı..
Doktor hanım haklı..
Aradıkça tepeme çıkıyoo beni cezalandırıyoo
İyidilekleriniz için saolun..
Ben bi şekilde halledicem bunu artık beklemenin alemi yok yeter...
Bekle bekle bıktım..
alacım Topiğinde sohbetinize devam edelim yine günlük olağan sohbetlerimizi ederiz..
Derdime çare zaman artık
Hep yanımda oldunuz ne desem az sizle atlattım en zor günlerimi ama kafamdaki sonuç aramamak ve beklemek.. fikrim zikrim bu. (nokta)
kızzz nere gıdıyosunn kım usmuzzzz bakalım senii kıyamam kımseyı bunalttıgın falan yokkk en azından benı bunaltmıyosun zaten dedın basından askın bıde bunu sorun yapma dedını anlattın bızde destek oluyoruz bu kadar ben bugun gıremedım varmı değısıklık anlat bakam
varya şimdi söyliceklerimi yap diye söylemiyorum benimde sadistliğim tuttu
git eve yanında biriyle doldur eşyalarını bir çantaya çocuğunkinide
özel eşyalarınıda topla
akşam eve gelince çekmeceler boş görsün
her gün ara rahatsız et psikolojik baskı kur
sen değil o içini yesin
hani bi fıkra var
borçlu olanı uyku tutmuyo bi gece kalkıyo borclu olduğu kiişiye gidiyo diyoki
kardeşi kusura bakma kaç gecedir uyku tutmuyo ben senin borcunu odeyemeyecem birazda sen uykusuz kal diyo
gidip yatıp uyuyo ya
hani o hesap
annooow kız valla yap diye yazmadım bi an mesajını okuyunca bende dellendim
hergün arayıp rahatsız etsen ne olur acaba
Aslında herşey yolundaydı ben herbirinizden fikir alıyorum akıl akıldan üstündür..
Deneyimlerinizden faydalanıyorum..
Benim için her biriniz değerlisiniz çünki o en zor ilk 3 günümü sizinle aştım ben..
Yanımdaydınız eşim yokken hep destektinizz.
Eşim teli açmadı kapadı deidğimde hepiniz birden evham yapma şarjı bitmiştir dediniz nitekim öyleydi en sinirli halimde siz relax dediniz
Yoksa dahada gerilebilirdi herşey aklımı buraya verip gergin aanlarımı unuttum ben..
Ama doktor hanımın dediklerinden de şunu çıkardım bu adam benim aramamı dr dediği gibi ona mahkum olmamı bekliyor..
Bunu daha ii anladım bugün..:97:
canım hayır delirmiyorsun. (uzman değilim ama bence delirmiyorsun )
şimdi ben sitenin polyannası olarak olaya iyi yanından bakacağım, diğer objektif arkadaşlar artık kötü yönünden bakıversinler
1- ohhh aynen dediğim gibi evde rahatsızmış. aksi beklenemezdi zaten çünkü sizin sorununuz sevgisizlikte değil.
2- valla senin kocanın kapasitesi bu canım. adamın ruhunda yok demek ki "gel bitanem, gel aşkım. hayatımın anlamı, evimin direği çocuğumun anası" diye kapılarda çiçeklerle durmak. dan dan işte. (benimki seninkinin sadece 1 model üstü ondan çok yadırgamıyorum)
3- kimliğini istediin ilk an kocanın aklına bence dava açacağın geldi. ondan getiremem edemem diyor. gel al deme sebebi o.
4-valla kızan kızsın bana istediğini de desin gerçekten önemli değil benim için ama bence kocan seni seviyor, özlüyor, istiyor ama kapasite bu... doğru diyor o atmadıya seni evden sen çıktın... hatta olay olduğunda eşin evde bile değildi. adam dünyadan bi haber.
şimdi tek isteğim senden nolur hemen kurma kötüyü.
duygularını tart.
al eline bir kağıt
evliliğinin + larını yaz bir tarafa - lerini yaz bir tarafa
bakalım listede neler ağır basıyor.
ondan sonrası gerçekten kolay.
sen bi teraziye koy hele...
(he aklıma gelmişken demeden geçemicem sen de seviyosun eşini. kaç gündür deiyorum ama demesem çatlıcam artık)
canım hayır delirmiyorsun. (uzman değilim ama bence delirmiyorsun )
şimdi ben sitenin polyannası olarak olaya iyi yanından bakacağım, diğer objektif arkadaşlar artık kötü yönünden bakıversinler
1- ohhh aynen dediğim gibi evde rahatsızmış. aksi beklenemezdi zaten çünkü sizin sorununuz sevgisizlikte değil.
2- valla senin kocanın kapasitesi bu canım. adamın ruhunda yok demek ki "gel bitanem, gel aşkım. hayatımın anlamı, evimin direği çocuğumun anası" diye kapılarda çiçeklerle durmak. dan dan işte. (benimki seninkinin sadece 1 model üstü ondan çok yadırgamıyorum)
3- kimliğini istediin ilk an kocanın aklına bence dava açacağın geldi. ondan getiremem edemem diyor. gel al deme sebebi o.
4-valla kızan kızsın bana istediğini de desin gerçekten önemli değil benim için ama bence kocan seni seviyor, özlüyor, istiyor ama kapasite bu... doğru diyor o atmadıya seni evden sen çıktın... hatta olay olduğunda eşin evde bile değildi. adam dünyadan bi haber.
şimdi tek isteğim senden nolur hemen kurma kötüyü.
duygularını tart.
al eline bir kağıt
evliliğinin + larını yaz bir tarafa - lerini yaz bir tarafa
bakalım listede neler ağır basıyor.
ondan sonrası gerçekten kolay.
sen bi teraziye koy hele...
(he aklıma gelmişken demeden geçemicem sen de seviyosun eşini. kaç gündür deiyorum ama demesem çatlıcam artık)