Ben bu hale nasıl geldim?

canım benim asla! onlar sayesinde şuan iyiyim ben hepsindne Allah razı olsun senden de gaza gelmem
Sakinim şuanda..
Ama ben hak etmedim olanlarıı
Herşeyi süşünüyorum eşimde düşünsün istiyorum tek istediğim bu oda en az benim kadar düşünsün ve arasın..
Bende konuşmak isterdim fakat adam arayıp sormuyo gel konuşalım dmeiyoo ben mi zorla gidim bebiklerimmm zorla mı gidimm admaın yanına..
Anlayın benide bekliyoruum ondan bir ışık..

canım haklısın sana yapılan büyük bir ayıp. o konuda hemfikiriz. git kapısını çal diyen de yok. azıcık sabret bekle diyoruz sadece. kocacığın ne de olsa gelecek hele ki bu akşam tek kalınca daha çok düşünme fırsatı bulmuştur, ev de boşaldığına göre seni almaya gelecektir, azıcık babandan çekinme durumları vardır, hesap plan yapıyordur... bizim demek istediğimiz o eve git değil ki. kocan gelecek azıcık sık dişini, kocan geldiğinde onunla konuş, meselelri çözmeye çalış, boşanacağım diye diye köprüleri yıkma.. sadece bunu istiyoruz. bunu da senin ve oğlunun mutluluğu için istiyoruz.
kocan birkaç güne kapına gelecek bence, güzel güzel konuş, kırgınlığını belli et, eminim o da dökülecektir :KK66:

Bende oğlum için en iyisini istiyorum
Hep oğlum için sustum zaten asla kocam için değil kocam için katlandım diyorum ama oğlum daha ağır basıyor..
Beklemeye devam bacılarım kuzuların sessizliği
Sessiz kalmam mutlaka endişe yaratacak onda tez canlı olduğumu bilir hınzır..
Ben beklemeyi sevmem bu adam benle oynuyoo kedi fareyle oynar gibi çıkacak bi delikden durun bakem..
Bekleyek az daha ha gayret..:KK42:

Son düzenleme:
Bende oğlum için en iyisini istiyorum
Hep oğlum için sustum zaten asla kocam için değil kocam için katlandım diyorum ama oğlum daha ağır basıyor..
Sessiz kalmam mutlaka endişe yaratacak onda tez canlı olduğumu bilir hınzır..
Ben beklemeyi sevmem bu adam benle oynuyoo kedi fareyle oynar gibi çıkacak bi delikden durun bakem..

Canım seninle oynadığı düşüncesini at bir kere kafandan! oynamıyor ama o da şokta, o da senin kadar üzgün. Karısı evi terk etmiş, annesi evden gitmiş, ne annesine gidebiliyor, ne karısını arayabiliyor, karısının babasıyla büyük bir konuşma belki tartışma onu bekliyor...
O da nasıl olsa döner, annem gitti diye bekliyordur. yakında arayacak seni. ama kendini doldurma lütfen. sakin ol. tatil gibi düşün oh ne güzel :KK66:

Canım seninle oynadığı düşüncesini at bir kere kafandan! oynamıyor ama o da şokta, o da senin kadar üzgün. Karısı evi terk etmiş, annesi evden gitmiş, ne annesine gidebiliyor, ne karısını arayabiliyor, karısının babasıyla büyük bir konuşma belki tartışma onu bekliyor...
O da nasıl olsa döner, annem gitti diye bekliyordur. yakında arayacak seni. ama kendini doldurma lütfen. sakin ol. tatil gibi düşün oh ne güzel :KK66:

İyi telkinlerin için saol kuzum sakinim olabildiğine sakinim..
Hep en iyisini düşünüyorum ama adam ortaya çıkmadıkça kinleniyorum sadece..
Evet biliyor yol ayrımını..
Ve yaşanacak olan tartışmaları son demlerini yaşıyor..
Belki kafasını dinliyor bilemicem..
Ama annemden vazgeçmem (ki vazgeç diyen yok ayrı ev aç bana 1 oda da olsa ona ayrı bana ayrı bak diyoruz fikrimiz zikrimiz bu bizi yüz yüze getirme)
Ama o illa annem gelecek evimde kalacak sende evimde olacaksın diyoo
Onun fikri bu değişmez..

Son düzenleme:
saol cnm :KK16: mutlu ol hep

canım benım sana da cok uzuldum aranıza yenı katıldım.bak ailen arkanda hıçbır zaman hayatım alt ust olacak dıye korkma nereden bılıyosun hayatının altının ustunden daha guzel olmayacagını?kocanı sevıosan sabret sevmıosan hayatına oluşuna bak bır kadın erkek olmadan da gayet guzel yasaya bılır bak senın hayatta dırenmen ıcın en buyuk sebebın var OLUUUNNN benım cocugum da yokk:KK43: sakın uzulme canım olun ıcın yasa senın ıcın dua edıcem:KK71:

İyi telkinlerin için saol kuzum sakinim olabildiğine sakinim..
Hep en iyisini düşünüyorum ama adam ortaya çıkmadıkça kinleniyorum sadece..
Evet biliyor yol ayrımını..
Ve yaşanacak olan tartışmaları son demlerini yaşıyor..
Belki kafasını dinliyor bilemicem..
Ama annemden vazgeçmem (ki vazgeç diyen yok ayrı ev aç bana 1 oda da olsa ona ayrı bana ayrı bak diyoruz fikrimiz zikrimiz bu bizi yüz yüze getirme)
Ama o illa annem gelecek evimde kalacak sende evimde olacaksın diyoo
Onun fikri bu değişmez..

günaydın kızlarrr... yağmurlu bir istanbul gününden merhabalar herkese...
tr_lellim sonunda sakinleşmişsin canım çok şükür...
kimse sana "haydi topla eşyalarını evine git" demiyor bitanem, sadece takılmış plak gibi durup durup boşanıorum ben diye gezinme ortalıkta, her kim olursa olsun annen de baban da can arkadaşın da olsun eşine laf söyletme, bugün sen unutursun yarın onlar unutmazlar diyor bitanecik. capiş?

adam ortada yok ki öldü mü diyorsun...2 kere aradı aldı ağzının payını aramaz.
babamdan çekinir diyorsun, babam dediğim dediktir diyorsun, e babanın karşısına çıkıp "ben karımı götürüyorum" derse babandan alacağı cevap belli, onun gerginliğini yaşıyor..
sen kapadın kapıları, baban zaten çelik duvar, annen kaleyi koruyor, arkadaşlarınız hatta komşun bile senden yana... BANA DE HELE Bİ BU ADAMCAĞIZ KİMİN KOLUNUN ALTINA GİRİP ÇIKIŞ YOLU BULACAK??????

Ben sırf olaylar bu raddeye gelmesin diye sana demiştim ki herşey sende bitiyor, önce anneciğini sonra babacığını yumuşat bitanem dedim ama nerdeeee, bizim kız yumuşatmak yerine aldı arkadaşını annesinin yanında bir arkadaş bi anne bir arkadaş bir anne...

bilmiyorum.. benim kafa durdu... kahve içersem çalışır belki :KK43:((

canım benım sana da cok uzuldum aranıza yenı katıldım.bak ailen arkanda hıçbır zaman hayatım alt ust olacak dıye korkma nereden bılıyosun hayatının altının ustunden daha guzel olmayacagını?kocanı sevıosan sabret sevmıosan hayatına oluşuna bak bır kadın erkek olmadan da gayet guzel yasaya bılır bak senın hayatta dırenmen ıcın en buyuk sebebın var OLUUUNNN benım cocugum da yokk:KK43: sakın uzulme canım olun ıcın yasa senın ıcın dua edıcem:KK71:

Allah bin defa razı olsun şu sizin yuvamı düşündüğünüzün onda biri kadar binde biri kadar eşimin kardeşleri düşünmüyoo biliyormusunuz size yemin ediyorum kii boşansam göbek atarlar..
Şimdi boşanim parti verip eğlence yaparlar hiç biri beni istemiyor

günaydın kızlarrr... yağmurlu bir istanbul gününden merhabalar herkese...
tr_lellim sonunda sakinleşmişsin canım çok şükür...
kimse sana "haydi topla eşyalarını evine git" demiyor bitanem, sadece takılmış plak gibi durup durup boşanıorum ben diye gezinme ortalıkta, her kim olursa olsun annen de baban da can arkadaşın da olsun eşine laf söyletme, bugün sen unutursun yarın onlar unutmazlar diyor bitanecik. capiş?

adam ortada yok ki öldü mü diyorsun...2 kere aradı aldı ağzının payını aramaz.
babamdan çekinir diyorsun, babam dediğim dediktir diyorsun, e babanın karşısına çıkıp "ben karımı götürüyorum" derse babandan alacağı cevap belli, onun gerginliğini yaşıyor..
sen kapadın kapıları, baban zaten çelik duvar, annen kaleyi koruyor, arkadaşlarınız hatta komşun bile senden yana... BANA DE HELE Bİ BU ADAMCAĞIZ KİMİN KOLUNUN ALTINA GİRİP ÇIKIŞ YOLU BULACAK??????

Ben sırf olaylar bu raddeye gelmesin diye sana demiştim ki herşey sende bitiyor, önce anneciğini sonra babacığını yumuşat bitanem dedim ama nerdeeee, bizim kız yumuşatmak yerine aldı arkadaşını annesinin yanında bir arkadaş bi anne bir arkadaş bir anne...

bilmiyorum.. benim kafa durdu... kahve içersem çalışır belki :KK43:((
Ayyy bebeğim yaa Sen hem ılımlı yaklaştın durumuma çözülmicek gibi değil dedin..
O aramadı ben aradım 2 defa biliyorsun o sadece pazar akşamı aramıştı kalk oğlunu al eve gel diye (1 hafta önceki pazar) hani ben aramıştım telf kapamıştı üzülmüştüm ya sonra aradığım için dönmüştü bana bu 1. arayışımdı birde çocuğun okulu nolucak gidemiyoo çare çözüm bul demiştim aramıştım buda 2. arayışımdı..
Çözümüde şuydu evine gel sabit olan çözümü diğeride ben mi gidiyim çocuğun yerine napim napmamı istiyorsun?
Bu adam fikri zikri şu kızlar bilin ..
Annem evime gelecek evim orada ya gel otur evinde yada sen bilirsin..
Adamın fikri zikri düşüncesi anlayışı herşeyi bu..
Nuh der peygamber demez..
Oyyy ben nerelere gidim...:KK4:

Allah bin defa razı olsun şu sizin yuvamı düşündüğünüzün onda biri kadar binde biri kadar eşimin kardeşleri düşünmüyoo biliyormusunuz size yemin ediyorum kii boşansam göbek atarlar..
Şimdi boşanim parti verip eğlence yaparlar hiç biri beni istemiyor

canım ya kocanı olusunu al kımseyı gorme yada bırak ne hallerı varsa gorsun valla uzuldum yaa ALLAH sabır versınnn.sen oraya yamamısın bırkere gelıyosun hayata.kocan senı sevse bırakmasa aranızda dengeyı kurabılse tamam kan kus kızılcık serbetı ıctım de ama bı kere araya sogukluk gırdımı eskısı gıbı olmaz kacan da senın kıymetını anlar gec olurrr

bende oğlum için en iyisini istiyorum
hep oğlum için sustum zaten asla kocam için değil kocam için katlandım diyorum ama oğlum daha ağır basıyor..
sessiz kalmam mutlaka endişe yaratacak onda tez canlı olduğumu bilir hınzır..

varlıgında değerını bılmeyenı yoklugunla terbıye ettt!!!!

Ayyy bebeğim yaa Sen hem ılımlı yaklaştın durumuma çözülmicek gibi değil dedin..
O aramadı ben aradım 2 defa biliyorsun o sadece pazar akşamı aramıştı kalk oğlunu al eve gel diye (1 hafta önceki pazar) hani ben aramıştım telf kapamıştı üzülmüştüm ya sonra aradığım için dönmüştü bana bu 1. arayışımdı birde çocuğun okulu nolucak gidemiyoo çare çözüm bul demiştim aramıştım buda 2. arayışımdı..
Çözümüde şuydu evine gel sabit olan çözümü diğeride ben mi gidiyim çocuğun yerine napim napmamı istiyorsun?
Bu adam fikri zikri şu kızlar bilin ..
Annem evime gelecek evim orada ya gel otur evinde yada sen bilirsin..
Adamın fikri zikri düşüncesi anlayışı herşeyi bu..
Nuh der peygamber demez..
Oyyy ben nerelere gidim...:KK4:

tmm o zaman madem fikri de zikri de bu diyorsun, hiç bekleme ver özelden adresini göndereyim sana bir anlaşmalı boşanma dilekçesi, doldur, imzala, gönder bitsin.... varmısın???

delirtme beni sabah sabah yaaaaaaa....

adam diyor ki 2 ay annemi çekecen. ya evde durucan o iki ay görmicen duymıcan ya da benle çıkıcan annene gidicen akşam benle gelicen.

sen diyorsun ki annene ya da bize ayrı bir ev aç yoksa ben gelmicem....

baban, annen, arkadaşın diyor ki boşver boşan gir işe çalış, ye iç keyfine bak....

tıkandı kaldı o zaman bu durum. madem eşin harekete geçmiyor, sen geç harekete boşan neyi bekliyorsun?????

ÇÜNKÜ SEN DE BOŞANMAK İSTEMİYORSUN. EŞİNİ SEVİYORSUN, YUVANI SEVİYORSUN... GURURUNDAN, İNADINDAN HAZIR ELİME GEÇTİ FIRSAT YA ŞİMDİ TÜM KARTLARI LEHİME ÇEVİRİRİM YA HİÇ BİR ZAMAN DİYORSUN, BİZLER DE İKİ İNATÇI KEÇİ SAYESİNDE BİR YUVANIN NASIL YIKILABİLECEĞNİ SEYREDİYORUZ....

BU MUDUR ????????????:KK47:

canım ya kocanı olusunu al kımseyı gorme yada bırak ne hallerı varsa gorsun valla uzuldum yaa ALLAH sabır versınnn.sen oraya yamamısın bırkere gelıyosun hayata.kocan senı sevse bırakmasa aranızda dengeyı kurabılse tamam kan kus kızılcık serbetı ıctım de ama bı kere araya sogukluk gırdımı eskısı gıbı olmaz kacan da senın kıymetını anlar gec olurrr

Aynen canım bende şunu yaşadım daha öncede aynı sebepden 2 hafta annemde kaldım sonra yuvam yıkmim hamileyim dedim (oğluma hamileyken) (yine kaynanam yüzünden) döndüm o eve bak 7 sene sonra yine aynı..
Yanii ben gidiyim 1-2 sene belki idaree dilicem sonra tekrar hakaret işiticem..
burada geldiğimden beri antidepresan bile kullanmıyorum biliyormusunuz şaştım kendime bedenime..
Evde almayınca terleme, üşüme, sinir, sıkıntı gibi nöbetler geliyordu
Burda hiç almadım gayette iyiyim
Çünki huzurluyum..
Çünki bana laf sokan yok, iğneyilen yok, istediğim gibi tv izleyip istediğim saatte yatıp kalkabiliyorum..
Düşünün k.v gelince tv bile izleyemiyorduk ne oğlum ne ben kumanda onun elindeydi..
Evde sığıntı gibi hissediyodum o 2 ay kendimi..
Onun psikolojisinide üstümden atmam baya zaman alıyordu o gidiyordu kendimi toparlıyordum 2 ay sonra tekrar evime geliyordu hobaaaaa sil baştan..
Sanki o evin gelini oydu misafiri ben aynen böyle davranıyordu evde ben olduğum sürece benim hükmüm geçer felfesi onda mevcuttu..
Bunları tekrar yaşamak istemiyorum nolur bunlarıda düşünüp yardımcı olun bana..

İstediğim eşim oğlum ben ve 1 oda.. istediğim sadece bu..

tmm o zaman madem fikri de zikri de bu diyorsun, hiç bekleme ver özelden adresini göndereyim sana bir anlaşmalı boşanma dilekçesi, doldur, imzala, gönder bitsin.... varmısın???

delirtme beni sabah sabah yaaaaaaa....

adam diyor ki 2 ay annemi çekecen. ya evde durucan o iki ay görmicen duymıcan ya da benle çıkıcan annene gidicen akşam benle gelicen.

sen diyorsun ki annene ya da bize ayrı bir ev aç yoksa ben gelmicem....

baban, annen, arkadaşın diyor ki boşver boşan gir işe çalış, ye iç keyfine bak....

tıkandı kaldı o zaman bu durum. madem eşin harekete geçmiyor, sen geç harekete boşan neyi bekliyorsun?????

ÇÜNKÜ SEN DE BOŞANMAK İSTEMİYORSUN. EŞİNİ SEVİYORSUN, YUVANI SEVİYORSUN... GURURUNDAN, İNADINDAN HAZIR ELİME GEÇTİ FIRSAT YA ŞİMDİ TÜM KARTLARI LEHİME ÇEVİRİRİM YA HİÇ BİR ZAMAN DİYORSUN, BİZLER DE İKİ İNATÇI KEÇİ SAYESİNDE BİR YUVANIN NASIL YIKILABİLECEĞNİ SEYREDİYORUZ....

BU MUDUR ????????????:KK47:

BEBEĞİM SEN GİT KATLAN MI DİYORSUN TAMAM EŞİM ŞİMDİ BENLE GİRCEN ÇIKCAN DİYOO EVE
ANNENDE KAL DİYOO
dÜŞÜNÜYOMUSUN BU ÇOCUĞUN OKULU NOLCAK?
OKUL ANNEME UZAK BEN ÇOCUĞU OKULDAN ALIP ANNEME Mİ GÖTÜRCEMM (BUNUN ÖDEVİ VAR , BANYOSU VAR, ÜSTÜ BAŞI VAR HABURE TAŞICAM GEZENTİ GİBİ) 1- GİT DİCEK 2 GİT DİCEK BAKTI OLMUYO OKUL ANNEME UZAK ÇOCUK MIZLANIYOO OTUR EVDE DİCEK ANNEMLE..
oNUN DÜŞÜNDÜĞÜ YANLIŞŞ..
ALACIMM DÜŞÜN ÖĞLEN EŞİNLE ÇIKIYOSUN EVDEN ÇOCUĞU OKULA BIRAKTIN OKUL SANA 4DK. ANNEME 20DK. 12.30 ÇOCUĞUN GİRİŞ SAATİ OK.
sONRA DÖNMEDİM EVE İNDİM ANNEME ALDIM ÇOCUĞU AKŞAM 5.30 (KARI VAR , KIŞI VAR 2 AY BUNU YAPICAM BEN) BİDAHA İNDİM 20DK YOL ANNEME GECE 12.30 -1 DE EŞİM GELDİ OĞLUMLA BENİ ALDI..
eVİMİZE GİTTİK
UYUDUK UYANDIK TEKRAR AYNISI BU MANTIKLIMI..
o NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR KAFAYI YİMİŞŞ

Aynen canım bende şunu yaşadım daha öncede aynı sebepden 2 hafta annemde kaldım sonra yuvam yıkmim hamileyim dedim (oğluma hamileyken) (yine kaynanam yüzünden) döndüm o eve bak 7 sene sonra yine aynı..
Yanii ben gidiyim 1-2 sene belki idaree dilicem sonra tekrar hakaret işiticem..
burada geldiğimden beri antidepresan bile kullanmıyorum biliyormusunuz şaştım kendime bedenime..
Evde almayınca terleme, üşüme, sinir, sıkıntı gibi nöbetler geliyordu
Burda hiç almadım gayette iyiyim
Çünki huzurluyum..
Çünki bana laf sokan yok, iğneyilen yok, istediğim gibi tv izleyip istediğim saatte yatıp kalkabiliyorum..
Düşünün k.v gelince tv bile izleyemiyorduk ne oğlum ne ben kumanda onun elindeydi..
Evde sığıntı gibi hissediyodum o 2 ay kendimi..
Onun psikolojisinide üstümden atmam baya zaman alıyordu o gidiyordu kendimi toparlıyordum 2 ay sonra tekrar evime geliyordu hobaaaaa sil baştan..
Sanki o evin gelini oydu misafiri ben aynen böyle davranıyordu evde ben olduğum sürece benim hükmüm geçer felfesi onda mevcuttu..
Bunları tekrar yaşamak istemiyorum nolur bunlarıda düşünüp yardımcı olun bana..

İstediğim eşim oğlum ben ve 1 oda.. istediğim sadece bu..

canım bu ıkı ay neden kayınvalıden sende kalıyo evı yok mu mecbur mu kalşmaya?

BEBEĞİM SEN GİT KATLAN MI DİYORSUN TAMAM EŞİM ŞİMDİ BENLE GİRCEN ÇIKCAN DİYOO EVE
ANNENDE KAL DİYOO
dÜŞÜNÜYOMUSUN BU ÇOCUĞUN OKULU NOLCAK?
OKUL ANNEME UZAK BEN ÇOCUĞU OKULDAN ALIP ANNEME Mİ GÖTÜRCEMM (BUNUN ÖDEVİ VAR , BANYOSU VAR, ÜSTÜ BAŞI VAR HABURE TAŞICAM GEZENTİ GİBİ) 1- GİT DİCEK 2 GİT DİCEK BAKTI OLMUYO OKUL ANNEME UZAK ÇOCUK MIZLANIYOO OTUR EVDE DİCEK ANNEMLE..
oNUN DÜŞÜNDÜĞÜ YANLIŞŞ..
ALACIMM DÜŞÜN ÖĞLEN EŞİNLE ÇIKIYOSUN EVDEN ÇOCUĞU OKULA BIRAKTIN OKUL SANA 4DK. ANNEME 20DK. 12.30 ÇOCUĞUN GİRİŞ SAATİ OK.
sONRA DÖNMEDİM EVE İNDİM ANNEME ALDIM ÇOCUĞU AKŞAM 5.30 (KARI VAR , KIŞI VAR 2 AY BUNU YAPICAM BEN) BİDAHA İNDİM 20DK YOL ANNEME GECE 12.30 -1 DE EŞİM GELDİ OĞLUMLA BENİ ALDI..
eVİMİZE GİTTİK
UYUDUK UYANDIK TEKRAR AYNISI BU MANTIKLIMI..
o NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR KAFAYI YİMİŞŞ

peki sen şunu düşünüyormusun?
sen 1 gittin, 2 gittin, 3 gittin bu k.valide demeyecekmi kendi kendine bu kadın niye her gün çıkıyor gidiyor bu eziyeti çekiyor diye?
elbet düşünücek...
inan bana şu anda o evden gitmiş olması bile çok büyük bir şeydir. ister göz boyamak için olsun, ister duygu sömürüsü için olsun, isterse de gerçekten üzüldüğü için olsun hiç farketmez gitmesi gerçekten büyük bir şeydir.
eğer dilinde dediği gibi "bu ev onun" olsaydı, bunu hissetseydi inan bana ohooo çok da fifi derdi, körün istedii bir göz Allah verdi iki göz diyip evinde gerine gerine otururdu.
ben kriz anlarında biraz soğukkanlı olunması gerektiğini öğrendim.
tez canlıyım diyorsun ya... benim kadar olamazsın... ama inan hayatta ne zaman kaybettiysem hep aceleciliğimden, hep bir an önce bir şeyleri çözüme kavuşturmak isteyişimden ve hep bekleyeyi başaramamaktan kaybettim.
geçen ayki ayrılık bana bunu öğretti. arada sakin durup sakin düşünüp sakin karar vermek gerekiyor.

ben diyorum ki...
kv nasılsa gitti...
eşin gerekirse abileriyle konuşsun bu sene gelmesin bir daha size...
seneye gelinceye kadar herkes bi sakinleşmiş bir rahatlamış olur.
seneye 2 ay da bir şekilde biraz orda biraz evde biraz gezmede bitirirsin...

2 ay kayınvalidenin suratını, çirkefliklerini, iğnelerini duymamak için (sana burda sonuna kadar hak veriyorum ancak çeken bilir davulun sesi hiç de uzaktan geldiği gibi değil) yuvanı yıkabilecekmisin?

sen bana bunu söyle ben başka bişey istemiyorum.
inan o zaman sana boşanman için binlerce bahane, binlerce mesaj atarız, sen bile şaşırırsın ne kadar çabuk bittiğine....

canım bu ıkı ay neden kayınvalıden sende kalıyo evı yok mu mecbur mu kalşmaya?

Cnım k.v maaşı yok evi fln hiç bişi yok oğulları bakarsa bakıcak yoksa ortada..
5 ay fln köyde kalıyor mayıs haziranda gidiyo ekşmde geliyoo (ben evlendiğimden beri böyle)
Burda 3 eltiyiz diğer 8-9 ay bizlerde kalıyoo sırayla değil ama canı kimde ne kadar kalmak isterse
mesela büyük eltimde az kalıyor bende 2 ay diğerinde 2 ay büyüğünde 1 hafta kalıyor revamı..
Neymiş (4 çocuğu var onun) onun evi kalabalıkmış rahat edemiyomuş soğukmuş üşüyomuşş..
Milletin enayisi benim..
Kücük eltimde zaten akrabası k.v kücük eltimin babasının öz teyzesi oluyoo akrabalr
Babanızın teyzesi düşünün onla kötü geçinmez laf gider köye diyee korkar..
Garezi bana beni evde şutlucak ev ona kalcak orda burda sığıntı gibi ya kendi pişircek yicek oğlu kocası gibi taşıcak sahip çıkcak
bakınız..
Köye gidicek uçak biletini eşim alır havaalanına eşim bırakır..
Hasta olucak hastaneye eşim götürür..
eltimde kalıyo mesela eşimi arar yoğurdunu meyvesini eşimden ister (yani o evdede yiyeceğini eşimden istiyor)
parasını eşim gönderir köye
Eşim onun biricik oğlu anlıcanız :2:

ALA bebeğim zaten 7 sene içindede vardı hepsi sustum yuvam yuvam dedim duymadım sözde (içime attım)
yuttum..
Ama noldu bak hastalık yakamı bırakmıyoo..
Evet evden gitmiş olması yuvamın yıkılmasını istemedğini gösterir ama bunu kalp kırmadan önce düşüncektii..
Noldu eline ne geçtii
O ev ne ona kalcak ne bana kim ne götürüyo öte dünyaya..
Sussaydı yiyip içip zıkkımlansaydı kötümü olcaktı
konuşmazdı9k birbirimizle olur biterdi giderdi..
susmadı karı ağzı durdu eli durmadı..
ben evden çıktım odamı karıştırdı (hep yapıyo ilk değil)
1-2-3 git gelde olmuyo ama kuzum yalama oluyo artık git gel git gel.
Bu seferde demez mi ben dicemi diyim nede olsa gidip gelmeye alıştı buu giderr gelirrrrrr
şimdi bana demicek mi köpeksin sen bak nasıl tıpış tıpış laflarımı yuttun geldin bu hazzı vermek istemiyorum ona..
Onca hakareti nasıl unutup yutucam format attırsam beynime

ALA bebeğim zaten 7 sene içindede vardı hepsi sustum yuvam yuvam dedim duymadım sözde (içime attım)
yuttum..
Ama noldu bak hastalık yakamı bırakmıyoo..
Evet evden gitmiş olması yuvamın yıkılmasını istemedğini gösterir ama bunu kalp kırmadan önce düşüncektii..
Noldu eline ne geçtii
O ev ne ona kalcak ne bana kim ne götürüyo öte dünyaya..
Sussaydı yiyip içip zıkkımlansaydı kötümü olcaktı
konuşmazdı9k birbirimizle olur biterdi giderdi..
susmadı karı ağzı durdu eli durmadı..
ben evden çıktım odamı karıştırdı (hep yapıyo ilk değil)
1-2-3 git gelde olmuyo ama kuzum yalama oluyo artık git gel git gel.
Bu seferde demez mi ben dicemi diyim nede olsa gidip gelmeye alıştı buu giderr gelirrrrrr
şimdi bana demicek mi köpeksin sen bak nasıl tıpış tıpış laflarımı yuttun geldin bu hazzı vermek istemiyorum ona..
Onca hakareti nasıl unutup yutucam format attırsam beynime

bütün kapıları kapatıyorsun farkındasın değil mi?
ne desem sen hep aynı yerden savunmaya geçiyorsun bitanem ve söyleyecek başka birşey bırakmıyorusun.
hem diyorsun ki yuvamın yıkılmasını istemediği belli sonra diyorsun ki yalama oluyor git-gel....

insanlar hata yaparlar.
önemli olan o hatalardan ders almaktır.
ben hiç hata yapmam, ben hiç yalan söylemem, ben hiç dedikodu yapmam, ben hiçkıskanç değilimdir diyen biri varsa benim ona iki lafım vardır.
1-çıkarayım külahıma anlat
2-sen insan değil programlanmış bir robotsun demek ki, duygun yok çünkü....

3tür soruyorum yine soracağım...
sen ne yapmak istiyorsun?
bana sakın ayrı ev deme bunu olmayacağını hepimiz biliyoruz.

bu şartlar dahilinde sen ne istiyorsun???????

evet ayrı ev olayı malesef istiyorum sadece..
Eşim adam gibi çıkıp arkamda dursun ve gerçekden bir daha böyle şeyler olmayacağına ikna etsin beni ve tabiki ailemi..
Önce beni..
İkna eder belki bi şekilde ama olaylar olduğunda sessiz kalıyor laf var icraat yok yanii...
ses var görüntü yok..
onun fikri önemli dedim ya bugün 11. gün adamın yüzünü görmedim bakim anlarım ben ne halde rahat mı sakin mi endişelimi yuvam yıkılacak korkusundamı çıksa görsem bişi dicem şimdi ancak laf ebeliği yapıyorum..
Onun için çözüm üretmeyi bıraktım beklicem
Tamam söz daha boşucam boşamıcam böyle şeyler demicem..
Adamın bir nurcemaalini görim ozaman kararımı sölicem..:85:

X