- 19 Kasım 2010
- 2.794
- 12
canım benim asla! onlar sayesinde şuan iyiyim ben hepsindne Allah razı olsun senden de gaza gelmem
Sakinim şuanda..
Ama ben hak etmedim olanlarıı
Herşeyi süşünüyorum eşimde düşünsün istiyorum tek istediğim bu oda en az benim kadar düşünsün ve arasın..
Bende konuşmak isterdim fakat adam arayıp sormuyo gel konuşalım dmeiyoo ben mi zorla gidim bebiklerimmm zorla mı gidimm admaın yanına..
Anlayın benide bekliyoruum ondan bir ışık..
canım haklısın sana yapılan büyük bir ayıp. o konuda hemfikiriz. git kapısını çal diyen de yok. azıcık sabret bekle diyoruz sadece. kocacığın ne de olsa gelecek hele ki bu akşam tek kalınca daha çok düşünme fırsatı bulmuştur, ev de boşaldığına göre seni almaya gelecektir, azıcık babandan çekinme durumları vardır, hesap plan yapıyordur... bizim demek istediğimiz o eve git değil ki. kocan gelecek azıcık sık dişini, kocan geldiğinde onunla konuş, meselelri çözmeye çalış, boşanacağım diye diye köprüleri yıkma.. sadece bunu istiyoruz. bunu da senin ve oğlunun mutluluğu için istiyoruz.
kocan birkaç güne kapına gelecek bence, güzel güzel konuş, kırgınlığını belli et, eminim o da dökülecektir