hayır biz şu an1330 tane okuyoruz. bir kişi 1360 okuyor sadece, sayıyı tamamlamak için. yeni liste oluşursa kaç kişi olursanız ona göre değişecektir. amaç 12.000 tamamlamakYani toplam 2690 tane mi okucaz.
Birdaha ki okumada yine ayni duadanmi baslayacagiz farklı bir duadanmi yapacagizlistedekilerin tamamı toplamda 12.000 adet okuyor. bu okuma listesi 9 kişi olduğu için 8 kişi 1330, niyeti eden kişi 1360 okuyor.
Birdaha ki okumada yine ayni duadanmi baslayacagiz farklı bir duadanmi yapacagiz
Cok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallahbir dahakinde ben olmayabilirim. ufak bir operasyon geçirecem. okumalara yetişemem maalesef.
Niyetinize okudum rabbim dileklerini duaları ni kabul etsin inşallahBenim niyetim
Allah'ım sen evlatlarima sağlık ve güzel ahlakla büyümelerini nasip et zihinlerini aç. Evimize rizkimiza bereket ve huzur nasib et amin..
HAyir abdestsiz oluyabilirsinkızlar bu dua için abdestli olmak gerekiyor mu
TeşekkürlerHAyir abdestsiz oluyabilirsin
100 afer okudum bitirdinizmi varmi sayi daha600 tane okudum yardim edebilecek var mj
Sizinle 700 olmustu 1030a tamamladik aktiflora icin bitti okumam100 afer okudum bitirdinizmi varmi sayi daha
Arkadaşlar dileğim niyetim eşimin verdiği tayin dilekcemizin onaylanmasi tayinimizin çıkması ve evimizi bu yil bursaya taşımayı niyet ediyorum