- 13 Ağustos 2020
- 14.841
- 83.136
- 32
Kendim için de okudum. Hepinizin ağzına sağlık Allah hepimizin dualarını kabul etsin7. sıradaki arkadaşımız için devam edebiliriz arkadaşlar.
Aktif Lora senin okumanı arkadaşlar tamamladı, sen de kendin için okuduysan okumalar bitti. Allah kabul etsin
Okudum. Allah kabul etsinArkadaşlar dileğim niyetim eşimin verdiği tayin dilekcemizin onaylanmasi tayinimizin çıkması ve evimizi bu yil bursaya taşımayı niyet ediyorum
Okudum Allah kabul etsin:)Arkadaşlar dileğim niyetim eşimin verdiği tayin dilekcemizin onaylanmasi tayinimizin çıkması ve evimizi bu yil bursaya taşımayı niyet ediyorum
Okudum Allah kabul etsin:)
Kac kisi kaldi
okudum, allah kabul etsin aminnntamamlayacağımız iki okumamız kaldı sıradakiYagmurSendeanlarsn olacak. son iki okumada ona ait.
Kunfeyekunnn için dönüş yapacak 3 kişi kaldı. sepulik , redvelvetcake ve Aktif Lora
YagmurSendeanlarsn nasıl niyet etmemizi istersen yazabilirsin. Haftasonu sendeyiz :) Sevgiler
Beddua mi edelim ?Duanın başında ve sonunda 3 salavat getirmenizi istiyorum
Yağmuru yarı yolda bırakıp onun umutlariyla oynayıp ona haksızlık eden kişinin hakettigini bulup yasattigini yaşamasını nasip eyle Allah'ım amin.
Niyetim budur
Haklısın, boyle bir niyet için dua ederseniz burada edilen tum dualarınız boşa cıkabilir üstüne günah işlemis olursunuz.Ne olursa olsun hayır duaları edin. İşte o zaman bizim için mucizevi kapılar acıyor Rabbim.Beddua mi edelim ?
tamamlayacağımız iki okumamız kaldı sıradakiYagmurSendeanlarsn olacak. son iki okumada ona ait.
Kunfeyekunnn için dönüş yapacak 3 kişi kaldı. sepulik , redvelvetcake ve Aktif Lora
YagmurSendeanlarsn nasıl niyet etmemizi istersen yazabilirsin. Haftasonu sendeyiz :) Sevgiler
Belki kendiniz için dua edelim. Hayatınıza güzel, merhametli insanların gelmesi için?Duanın başında ve sonunda 3 salavat getirmenizi istiyorum
Yağmuru yarı yolda bırakıp onun umutlariyla oynayıp ona haksızlık eden kişinin hakettigini bulup yasattigini yaşamasını nasip eyle Allah'ım amin.
Niyetim budur
Beddua değil haksızlık edilen kişinin hakettigini yaşamasıBeddua mi edelim ?
Merhaba arkadaslar
Alah dualarinizi kabul etsin. Dileklerinizi gerceklestirsin insallah. Amin.
Ben de bu dua zincirine katilmak istiyorum, mümkün müdür?
Ne yapmam gerekir? Simdiden tesekkur ederim.
Amin Allah razı olsun cümlemizin niyetlerini kabul eylesin inşaallah