Leftright nickli arkadaşın kadrolu olması ve maddi manevi kapıların yüzüne açılması, maddi sıkıntılarının tez bir zamanda hall olunması niyetiylegünaydın arkadaşlarredvelvetcake arkadaşımızın da okuması bitti. Allah kabul etsin.
Bugün itibariyle L Leftright arkadaşımız için okumaya başlayabliriz. niyet eden kişi 1360, diğerleri 1330 olarak tamamlıyor.
L Leftright nasıl niyet etmemizi istersen yazabilirsin. Sevgiler
Okudumgeri dönüş alacağımız üç kişi kaldı. L Leftright ,redvelvetcake ve Aktif Lora .
sonraki okuma sırasıAktif Lora 'da, nasıl niyet etmemizi istiyorsan yazabilirsin.
Ben kendi niyetime okudumgeri dönüş alacağımız üç kişi kaldı. L Leftright ,redvelvetcake ve Aktif Lora .
sonraki okuma sırasıAktif Lora 'da, nasıl niyet etmemizi istiyorsan yazabilirsin.
ay cok ozur dilerim ben okudum girip yazamadım ucaktaydım uzun bir yolculuk yaptım da birkac gun suren in bin vs derken girip yazamadım buraya kusura bakmayın
Bir daha ki okumaya bende katılmak istiyorum.Fakat anlayamadim ben 1330 okunucak bir de ayriyeten 1360 tane mi Okunacak yani toplamda 2690 tane mi okunacak kafam karisti.Anlayamadim bana bir açıklar misiniz?Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar..
Bugün itibariyle duamıza başlıyoruz. 9 kişiyiz, kişi başı okuma sayısı 1330, niyet eden kişi 1360 okuyacak. Toplamda 12.000 adet okunmuş olacak. Okuyan kişi foruma yazıp bilgi versin lütfen. Her sabah o gün kim için okunuyorsa niyet etmesini hatırlatacağım ve akşam bilgilendirme yapacağım. Özelden isminizi iletebilirsiniz. Hepimize şifa olsun.
Listemiz:
1. J juanita
2. C Cerez87
3.sepulik
4.redvelvetcake
5. L Leftright
6.Aktif Lora
7.Kunfeyekunnn
8.YagmurSendeanlarsn
9.YagmurSendeanlarsn
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN.
Manası :
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerden oldum»
Her kim bu dua ile herhangi (meşru) bir işinde, dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
Bugün Fazilet kızı Selin’in niyeti için duamızı ediyoruz. Yarına kadar tamamlanması gereken sayı 1330, kendisi 1360 okuyacak. Allah kabul etsin.
Yani toplam 2690 tane mi okucaz.listedekilerin tamamı toplamda 12.000 adet okuyor. bu okuma listesi 9 kişi olduğu için 8 kişi 1330, niyeti eden kişi 1360 okuyor.