- 15 Aralık 2017
- 585
- 513
- 38
Bu birinci niyetimdi okuma bittiyse 2. Niyetini yazacağım arkadaslar
Cok isterim.Bu hatmimizde sona geldi bi okumamiz kaldi ama inşallah bunu. Ardindan arkadaslarda isterse birdaha baslayalim sizde katilin
Aynen bnde oyle birdaha isterim baslamayiCok isterim.
Cok sikintili bir durum icindeyiz ailece. Bu basligi yeni gordum. Keske daha once denk gelseydim
Okudum2.niyetim
Başında ve sonunda 3 salavat okumanızı rica ediyorum
Rabbim yağmurun karşısına hayırlı kendini bilen aklı başında dinine bağlı birini çıkart. Herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle hayatında mucizeler yarat aklindan kalbinden geçen ne dileği varsa nasip eyle amin amin amin
Az kişi olmasaydık tefiriciye onericektim. Çok etkili bir salavatBir daha baska yaparmiyiz farkli bir hatim
Evet iyi olurdu ben 3 kişilik katılırımAz kişi olmasaydık tefiriciye onericektim. Çok etkili bir salavat
Allah razı olsunYagmurSendeanlarsn ikinci niyetin için okumamı bitirdim. Kalan arkadaşlardan da dönüş gelince liste tamamlanmış oluyor. Hepimizin duasını Allah kabul etsin arkadaşlar. Sevgiler
Bi iki kisi bida baslarsaniz bnde katilirim dedi belki onlarla falan baslarizAz kişi olmasaydık tefiriciye onericektim. Çok etkili bir salavat
Okudum. Allah kabul etsin2.niyetim
Rabbim yağmurun karşısına hayırlı kendini bilen aklı başında dinine bağlı birini çıkart. Herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle hayatında mucizeler yarat aklindan kalbinden geçen ne dileği varsa nasip eyle amin amin amin
Okudum2.niyetim
Okudum ilk niyeteDeğiştiriyorum o zaman
Yağmurun tüm günahlarını affeyle Rabbim yanı sıra tüm Muhammed ümmetinin günahlarını bağışla yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle işinde başarılı olmasını iyi yerlere gelebilmesini nasip eyle Ailesine sağlık huzur mutluluk afiyet nasip eyle amin amin amin
Evet. Ola bilir amma başka konu açalım. Bu konu yunus duası için kalsınYa Vedud da okuyabiliriz aslında. Ne okunucaksa bende varım