hem sizin için hem de cerez arkadaşımız için olan okumayı tamamlıyoruz. geriden geliyoruz maalesef. yarına kadar bitiririz diye düşünüyorum. sonra kaldığımızyerden devam edecez.Ya karıştırmadım di mi şuan bana okunuyor doğru anladım umarım, çerez87 arkadaşımıza henüz başlamadık yanlış olmasın, çünkü benle çerez87 arkadaşımız aynı anda etiketlendik bi daha teyit ediyim dedim. Bir de okuyacak diğer arkadaşlar gördü mü acaba onlar etiketlenmediği için sordum, eksik olan varsa takviyeleyelim inşallah.
ben bu akşam okurumKizlar benim icin bi kac kisi meryem süresini okuyabilirmi
Yaa cok teşekkür ederim birilerinin duasinda olmak cok güzelben bu akşam okurum
Tamamdır inşallah ben de devam ediyorum bildirimimi yapacağım bitirir bitirmezhem sizin için hem de cerez arkadaşımız için olan okumayı tamamlıyoruz. geriden geliyoruz maalesef. yarına kadar bitiririz diye düşünüyorum. sonra kaldığımızyerden devam edecez.
J juanita sıradaki arkadasin niyeti nedir acaba ona baslayayimson durumu toparlayım hemen;
Kunfeyekunnn ve YagmurSendeanlarsn (2 kişilik okuma) sadece sepulik için okuyacak.
C Cerez87 ,sepulik , @redvelvetcake, Aktif Lora her iki arkadaşımız için ( C Cerez87 ve sepulik için) okuyacak.
J juanita ve L Leftright tamamladı.
çok birikmiş olan varsa özelden mesaj atsın arkadaşlar yetiştiğim kadar yardımcı olabilirim.
Ben de tamamladım dun gece canımson durumu toparlayım hemen;
Kunfeyekunnn ve YagmurSendeanlarsn (2 kişilik okuma) sadece sepulik için okuyacak.
C Cerez87 ,sepulik , @redvelvetcake, Aktif Lora her iki arkadaşımız için ( C Cerez87 ve sepulik için) okuyacak.
J juanita ve L Leftright tamamladı.
çok birikmiş olan varsa özelden mesaj atsın arkadaşlar yetiştiğim kadar yardımcı olabilirim.
günaydın, sıradaki arkadaşımız
canım ben de hayırlı bir eş ve kendi işimi acabılmek için dualarınızı istiyorum kızlar. İsmim Lara. dualarımı bitirdim kendim icin baslamak icin bekliyorumgünaydın, sıradaki arkadaşımızredvelvetcake henüz yazmadı. foruma nasıl niyet etmemizi istiyorsan yazabilirsin canım. senin için niyet edelim.
diğer iki arkadaşımız için C Cerez87 ,Aktif Lora 'dan henüz dönüş gelmedi. sepulik sadece cerez87 için dönüş yapacak.
hepsi bitince 4. sıradaki arkadaşımıza geçebiliriz. çok kısa olmasına rağmen bir gün az geldi sanırım. bir kişi iki günde kesin bitecek şeklinde ayarlayalım isterseniz.
günaydın, sıradaki arkadaşımızredvelvetcake henüz yazmadı. foruma nasıl niyet etmemizi istiyorsan yazabilirsin canım. senin için niyet edelim.
diğer iki arkadaşımız için C Cerez87 ,Aktif Lora 'dan henüz dönüş gelmedi. sepulik sadece cerez87 için dönüş yapacak.
hepsi bitince 4. sıradaki arkadaşımıza geçebiliriz. çok kısa olmasına rağmen bir gün az geldi sanırım. bir kişi iki günde kesin bitecek şeklinde ayarlayalım isterseniz.
arkadaşlar akşama kadar dönüş yapmayanlar eksiklerini yazsınlar aramızda eritelim. böylece sıradan rahat devam ederiz.Akşama kadar benim kısmım icin dönüş gelmezse eğer arkadaşların sayılarını alabilirim eğer okuyamadılarsa.
canım sen yazınca hep iki kişi okumuş tamamlamış gibi anlıyorum doğru mu?