Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
JuinitaMerhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar..
Bugün itibariyle duamıza başlıyoruz. 9 kişiyiz, kişi başı okuma sayısı 1330, niyet eden kişi 1360 okuyacak. Toplamda 12.000 adet okunmuş olacak. Okuyan kişi foruma yazıp bilgi versin lütfen. Her sabah o gün kim için okunuyorsa niyet etmesini hatırlatacağım ve akşam bilgilendirme yapacağım. Özelden isminizi iletebilirsiniz. Hepimize şifa olsun.
Listemiz:
1. J juanita
2. C Cerez87
3. sepulik
4. redvelvetcake
5. L Leftright
6. Aktif Lora
7. Kunfeyekunnn
8. YagmurSendeanlarsn
9. YagmurSendeanlarsn
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN.
Manası :
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerden oldum»
Her kim bu dua ile herhangi (meşru) bir işinde, dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
Bugün Fazilet kızı Selin’in niyeti için duamızı ediyoruz. Yarına kadar tamamlanması gereken sayı 1330, kendisi 1360 okuyacak. Allah kabul etsin.
Allah razı olsun canımJuinita
Ben
Sepulik
Bitti.
Yarin redvelvetcake icin okuyacagim ins
Allah razı olsun canımredvelvetcake niyetine okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşaallah
Evet doğru ben 2 kişilik okuyorumcanım sen yazınca hep iki kişi okumuş tamamlamış gibi anlıyorum doğru mu?
Tamamdır o zaman ben kendimin son kalanını bugün okuyayım.günaydın kızlar
Aktif Lora hem sepulik hem de C Cerez87 için dönüş yapmadı. tek eksik onda, öğlene kadar dönüş yapmazsa okuyalım eksik kalmasın.
Kalanı ben okurum canım tesekkur ederim 530 tane de ben okucam, 400 tane de kendımden kalmıstı bitiririm hemenRedvelvetcake icin 800 tane okudum bana yardim edebilir misiniz çok ağır geliyor bu ayet bana okudugum an basim ağrıyor.
Fetih suresinin ilk ayetini de okudum sayili onda boyle bir sey olmadi, cektigim esmalarda da olmuyor ama bu ayette çok geci basim agriyor. Böyle olacagini bilseydim katilmazdim. diger arkadaslara da 700 okusam bitene kadar yardim edebilecek olan var mi
Allah razı olsun canımben de bitirdimredvelvetcake niyetine okudum canım, Allah dualarını kabul etsin inşallah