- 25 Ekim 2022
- 206
- 103
- 33
- Konu Sahibi gunbatimiveben
Merhaba herkese..Daha önce durumumu yazmıştım fakat elbette cok uzun süre oldu, nitekim boşanma aşamasındayım. 8 aylık hamileyim ve 6 aydır annemin evindeyim. Davalı kocam sadece son 3 aydır gıdım gıdım para yardımı yapıyor. Kayınvalim arayip sormadi gorumcem deseniz hakaretler kışkırtmalar..Onlar da ayrılmamizi istemiş. Eşim 2 dakikalik ev tutmuştu annesine. Gorumcem de anneyle yaşıyor. 2 ayda anne abla tarafına gecti, dolduruşlara geldi, annemi hep dışladılar. Ziynet esyalarıma el koydular. Bana şiddet uyguladı eşime uzaklaştirma aldırdım, fakat darp izi yazmadılar. O sırada yuzüne gelen çizikten dolayı gecen gun benden sikayetci oldu, hagb aldırdı. Kendi beraat etti. Ben anneme taşınınca mobilyalarımı almışlar. Eşim mobilyalarımı annesinin evine taşımış..Gorumcem mobilyalarımla resimler cekiliyor..Ben devletten avukat tuttum bu sene calismadigim icin, davayı actım gitmişler karşı dava açıp parayla avukat tuttular. Görumcem para dilenme kardeşimden dedi. Hatta bebeği aldırsaydın bile dedi. Benden 500+500 bin talebi var. Kendi de esnaf yani iyi kazaniyor ama kendini asgari ücretli göstermiş. Butun nafakalari reddetmisler. Sacma bir cevap dilekçesi yazmışlar, yalanlar atmışlar. Akrabalari ve arkadaslari da bana cephe aldı. Davalı eşim hatta anneler gununde anne ve ablasıyla mutluluk pozu vermis hamile karısını arayıp sormazken.. 1.5 ay sonra dogumum olacak. Hatta beni saglik ocagına götürmüştü aşıya birden uzaklastırma aldırdi 2 ay. Bu durumda bebegi de gözden çıkarmış. Bebek icin hicbir sey almadı. Annem diyor ki altınlardan da tazminattan da vazgec boşan gitsin cunku ailecek cok cirkefler. Beni hamile sekilde ortada biraktılar. Ögretmenim ama bir okulla anlaşsam dahi bebegimi emzirmek icin en az 6 aya ihtiyacım olacak..6 ay 1 sene gelirim olmayacak. İdare edebilirim belki ancak bu aile bana ne altın ne para verir. Umudum azalmaya başladı. Sizce vazgecmeli miyim? Yoksa haklarımda ısrarcı mı olmalıyım? Bu aileden altın ve tazminat alabilir miyim sizce? Uzun oldu kusura bakmayın