Ben bu arkadaşımı çözemedim ,yardımlarınıza ihtiyacım var.

bazı şeyler keşke yzıldığı kadar kolay olsa evet bende var biraz sorun ben tavır yapamadığımdan oluyo ama ben insanları kıramam ağzıma s. ama ben bişey yapamam
offf sen ben çatladım burda
eşin Allah korusun yanlış bişey yapsa koruyamayacak mısın hakkını?
lütfen zenn kendine gel..
ne demek çocuğunu ezdirmek.. dön onun çocuğuna da kız
bugün yavaş yavaş başla ilki iş olarak eşinin whatsup ından engellemekle başla
ve ararsa bugün yarın evde değiliz, müsait değiliz v.s. sonuna kadar diret
eşine zılgıtı çek... mesaj konusunda..

ya şimd dün görüşecektik sonra olmadı falan neyse eşim dün arkadaşlarıyla dışardaydı wats up giriş saati 1,05 kızın giriş saati 1.09 sizce bi alaka olabilirmi

bazı şeyler keşke yzıldığı kadar kolay olsa evet bende var biraz sorun ben tavır yapamadığımdan oluyo ama ben insanları kıramam ağzıma s. ama ben bişey yapamam
A aaa neden bisi yapamayacaksinn. Bak ben de cok utangacimdir insanlari kirmak istemem. Ama kizinca yapacaksin haci. Sen kirilacagina o kirilsin.
Hemen o yilisik avrada mesaj at. Artik gorusmek istemedigine dair. Bir bahane bulursun ya. Senin canin sikilacagina kafana takilacagina s.et hayatindan bacim. Tmm mi?

Ya hayir bide sadece kullanmakla kalmiyor bide kocana sulaniyor. Cok kizdim. Mutlaka bu 'arkadasa' yol vermelisin. Bitti.

ya şimd dün görüşecektik sonra olmadı falan neyse eşim dün arkadaşlarıyla dışardaydı wats up giriş saati 1,05 kızın giriş saati 1.09 sizce bi alaka olabilirmi
Ya bak iste bunu bile takiyorsun su an kafana. Halbuki alt tarafi arkadas. Cikarsaydin simdiye kdr hayatindan boyle canin sikilmazdi en azindan. Daha bugun bu arkadasliga son ver bacim.

Boyle cakal dostun olacagina aslan gibi dusmanin olsun daha iyi.

DOĞRU ÖZE NEDENİR

doğru söze ne denir saol canım

Canim bu Arkadas degil düşman.. sen nasil buna arkadas diyebiliyorsun anlamadim...cok tehlikeli...sen cok.iyi niyetlisin anladigim...biraz daha müdehale etmezsen kocani bile elinden alır bu...hemen at başından....bir de nasil atarim ayip olur diye dusunme...o düşünüyormu ayip ederken...ailenin ve kendinin huzuru için derhal at bu kadını basından..
Ben olsam selam vermem..mecbur muyum onu çekmeye...yemeği iptal et...işimiz cikti de...birak alinsin cok mu önemli...istedigi yemekleri yapmak ne demek ne bulursa onu yesin...beraber alışverişe gitme...surekli bir bahane uydur bulusma....tamamen kes gorusmeyi...yani zor bir sey degil bu sağlam Dur sadece biraz ..sonra sen uzulursun..

Yuh yani ne yuzsuz insanlar var.bide senden yuz bulamayinca esini ariyor. esinle biran once konus buraya yazdiklarini onada soyle.o da yuz vermesin tek careniz bu. bende acik acik kimsenin suratina hatasini soyleyemem en iyisi mesafe koymak ama esinle agiz birligi yapin. esleriniz istiyorlarsa disarda gorussunler.onlar birlikte diye sizde birlikte olmak zorundalarmis degilsiniz.sizde hastayim, kardesimdeyim,ordayim burdayim diye sallayin. en azindan mesela haftada bir gorusuyorsaniz ayda bire dusurursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…