Ben bu arkadaşımı çözemedim ,yardımlarınıza ihtiyacım var.

arkadaşlar ben mesafe koymaya çalışıyom ama olmuyor ben eşiyle abi diye konuşuyorum benim eşimle arasındayaş farkı var ama el şakasına kadar ypar vurur falan bide atlet falan giymez eyilir bel açık sölmesi ayıp tanga giyer benm yanımda çok rahat üstüü değişir ordan biliyom sanırım ar damarı yok eşimin yanında eğlir falan iyce gıcıklanırım zamanında sırf bu yüzden arkaşlığımı kestiğim insanlar var ama bu kız napıyor ediyor kendini yamıyor resmen

Kesinlikle mesafe koymalısınız. Geç bile kalmışsınız.. Tavırlarınızdan bazı şeyleri belli etmelisiniz.. Mesela birlikteyken sıkılıyor gibi yapın alın telefonu başka şeyler kurcalayın. Konuşmamaya yada konu bulamamaya özen gösterin.

bugünde eşlerimiz akşam dışarı çıkacak dedimki eşime ben onla görüşmek istemiyom ama eşim dediki balık alırız biz gelmeye yapın aradım söledim canımgelirsin otururuz diyo sıra kendinde başından sallıyor

Eee sende mesafa koy aranıza, sen izin verdiğin için kullanıyor, silah zoru ile görüşmüyorsun herhalde. Mesafe koyun aranıza. Eşinin söylediği şeyi biraz fazla abartmışsın bence, ben sinir olunacak bir şey göremedim.

zaten onun oğlu benim kızım var sürekli oğlu kızımız ezer ben yeri geldiğinde onun çocuğu yüzünden kızıma kızarım ama o çocuğuna mırınk demez dert bir değilki neden çok ama bende sorun ya ben mesafe koyma özürlüyüm

Neden bu kadar sık görüşüyorsunuz? Bence mesafe koy . Hep neden sizde buluşuluyor?
Doğum gününde hiç birşey almazdım..

Arkadaşım resmen kullanılıyorsun çok basit kestirip atabilirsin. baska planımız var diyerek uzaklasabilirsin. ki anlattıklarına göre bence uzaklaşmalısın.

Arkadaş senin arkadaşın kes at bütün ilişkini. Eşine yada bir başkasına açıklama yapmak zorunda değilsin. Bu akşam size geliyoruz mu dedi? Müsait değilim planlarım var de. Bir kaç kere geri çevir, buluşma, görüşme, telefonlarına cevap verme olsun bitsin.

ya benden önce eşimi araması garip geliyor bana ban anlaşamasın hemen eşimi arar bu samimiyet anlamıyom ben onun eşini bir kere olsun aramadım bide yazın beraber tatile gidelim diyo oha yan,

Arkadaşın olabilirim senin, can atıyorum şuanda hatta.(espiri)
Valla arkadaşın yolu bulmuş ohh ne ala memleket.
Rahmetli babaannemim bir lafı vardı babamda çok yumuşak yüzlüdür.
''yüzünün yumuşalığından tımanının ağı kurumaz .'' derdi babama. Hatta iyiki erkek olmuşsun kız olaydın kesin .... neyse orayı demiyim.

erkekler çoğu seyı anlamıyor. kadının dılınden hareketınden gozunden sadece bız anlıyoruz. esınız bence ıyı nıyetle yaklasıyor, sız sakın bazı seylerı dıllendırıp aklına sokmayın.. ve aranıza mesafe koyun,
valla ben olsam, arkadasıma hareketlerımle bellı ederım durumun farkında oldugumu ve hosuma gıtmedıgını, anlamıyorsa yada anlaamamazlıga vuruyorsa soylerım arkadasıma ve mesfa koyarım, yuva yıkmak kolay degıl sonucta

geçen yılbaşı normalde onların davet etmesi lazım etmediler bizde başka planımız var dedik surat yaptılar ilk anıştığımız yılbaşı çağardı bizi ve bir kaç arkadaşı ama gelirken liste yaptı elimize çerez içecek meyve pasta cips herkes bir çeşit aldı ev sahibi evini açmış oldu geçen yılbaşı ben yemekli ağarladım gelirken bir kola bide tuzlu badem almış gelmş bu yıl onun çağarması lazım ama sallamadı bide size gelcez diye ağzıyla istedi bizde kaynımlarla plan yaptık oraya gitcez dedik aMA

gel olalım arkadaş:)))))))))))))))))))))))

kusura bakmayın işteyim herbirinize ayrı ayrı cevap yazmak isterim ama bazen yetişemiyorum çok ilgilisiniz rahatlatıyorsunuz resmen

ya mesela geçen bi bayandan çorap almış bu arkadaş banada satacak 2,5 lira tamam dedim neyse bir sonraki oturmada bze geldiler eşme telefon açtı bana sigara alırmısın diye eşimde möarkette tamam dedi ama sigaranın parasını vermedi bide benden çorabın parasını istiyo bende vermedim hani yüzsüzlük bu kadar yani

Şu yazdıklarına bakılırsa sen daha naziksin.
Ayrıca gerçekten arkadaşınızın sizi kullandığına kanaat getirdim.Yl başında alınacak liste vermesi gerçekten çok tuhaf olmuş.
ya aldık gittik çoğunu yiyemedik zaten ama bana gelirken kola ver çerez almış bak malında değilim ban enayi yerine konmak zoruma gidiyo dışarı yemeğe çıkarız bizden önce giderler arabada beklerler mc donalds bileolsa almazlar hesabı bize ödetmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…