ya benden önce eşimi araması garip geliyor bana ban anlaşamasın hemen eşimi arar bu samimiyet anlamıyom ben onun eşini bir kere olsun aramadım bide yazın beraber tatile gidelim diyo oha yan,Eee sende mesafa koy aranıza, sen izin verdiğin için kullanıyor, silah zoru ile görüşmüyorsun herhalde. Mesafe koyun aranıza. Eşinin söylediği şeyi biraz fazla abartmışsın bence, ben sinir olunacak bir şey göremedim.
gel olalım arkadaş:)))))))))))))))))))))))Arkadaşın olabilirim senin, can atıyorum şuanda hatta.(espiri)
Valla arkadaşın yolu bulmuş ohh ne ala memleket.
Rahmetli babaannemim bir lafı vardı babamda çok yumuşak yüzlüdür.
''yüzünün yumuşalığından tımanının ağı kurumaz .'' derdi babama. Hatta iyiki erkek olmuşsun kız olaydın kesin .... neyse orayı demiyim.
olduk bil :)))))))))))))))gel olalım arkadaş:)))))))))))))))))))))))
çok naziksinolduk bil :)))))))))))))))
Şu yazdıklarına bakılırsa sen daha naziksin.çok naziksin
ya aldık gittik çoğunu yiyemedik zaten ama bana gelirken kola ver çerez almış bak malında değilim ban enayi yerine konmak zoruma gidiyo dışarı yemeğe çıkarız bizden önce giderler arabada beklerler mc donalds bileolsa almazlar hesabı bize ödetmek içinŞu yazdıklarına bakılırsa sen daha naziksin.
Ayrıca gerçekten arkadaşınızın sizi kullandığına kanaat getirdim.Yl başında alınacak liste vermesi gerçekten çok tuhaf olmuş.