Kullandırma o zaman.Çok basit.Mesafe koymak,müsait değilim demek,siz de toplanalım değişiklik olsun demek.Şimdi konu çok uzun .Nerden başlasam bilemedim.Bir giriş yapayım sonra arkasını getireceğim.
Benim ailecek görüştüğüm bir kız arkadaşım var.Bu kız sürekli beni kıllanıyor ve işin daha kötü yanı eşime karşı ilgisi olduğunun düşünüyorum .Eşimle aşırı şakalaşır .Mesela bir pasta yapar eşime eşimin adı mesela x olsun ;x bu pastayı sırf sana yaptım sen istedin diye yaptım der,falan filan.
Yakın bir zamanda çocuğumun doğum günüydü bu arkadaşım butik pasta yapıyor, bana hiç demiyor ki canım ben yapayım pastanı bende ona söylemedim neyse biz yaptırdık pastamızı pastayı görünce bir suratı düştü bir düştü sormayın .sonra maddi durumu iyi olmasına rağmen hep bi yere gittiğimizde ben öderim hesabı ,mesela markete gideriz ben arabada bekleyim sen al gel der bir değil iki değil. Ben sigara alırım kendi paketi olmasına rağmen sürekli benim paketim içilir neyse bunlardan da geçtim benim doğum günüm vardı bu arkadaş sosyete pazarından hiç giymicem bişey almış 15 liraya fiyat önemli değil inanın ama en yakın arkadaşım bu kız ve bana bunu layık görmüş bende eşime söledim bende aynı o değerde bir şey alıcam dedim eşim ne dese beğemirsiniz sen iyi bi şey al seviyesine düşme ,ben niye iyi bir şey alayım eşimin bu tutumuda beni sinir etti ya daha yazıcam çok şey var aklıma geldikçe dilim döndükçe yazacağım ben bu kıza nasıl davranayım nasıl arayı soğutayım ha birde her buluşmamızda bizde buluşulur birde yemekli olur bunlar herşeyi yemez onlara göre ayrı yemek yapılır bıktım valla bu akşamda gene bize yıkılacaklar ben kullanılmak istemiyorum
bende anlamıyorum. insan yeri geliyor ailesinden canından ciğerinden insanlarla bile mesafe koyuyor araya. arkadaş kim oluyor. benim huzurumdan önemli mi?böyle bi iki konu okudum kk da,hani eş,anne,kardeş bazı konularda alttan alınabilir çekilebilir de neden arkadaşlıkları bitirmede bile zorlanıyoruz istemediğimiz kişilerle hem de en yakın arkadaşım diyerek görüşüyoruz bunu anlayanlar anlatsın bana da.
acun Ilıcalı başarısının sırlarından biride kendisini kötü hissetmesine sebeb olan insanları hayatından çıkarmak olduğunu söylemişti.konu sahibini çok iyi anlıyorum benim çevremdede bu tiplerden vardı.zor da olsa çıkardım hayatımdan.ben yapabildimse herkes yaparay canım ya ben kaynanamla sorunluyum da sen dış kapının dış mandalının kahrını ne çekiyosun be güzelim. offff çok sinir oldum defet başından ya ne gerek var böyle düşünmeye mesela ara başım ağrıyor bu akşam alamam sizi de sonralarıda öyle soğuk davran baktın kafası basmadı açık açık görüşmek istemediğini söyle ay şu kısacık hayatta bu kadar gereksiz bi insan için dert çekmeye değer mi be kuzum
yemek molsaına çıkcam sonra bu konuyla ilgili döncem sanaay canım ya ben kaynanamla sorunluyum da sen dış kapının dış mandalının kahrını ne çekiyosun be güzelim. offff çok sinir oldum defet başından ya ne gerek var böyle düşünmeye mesela ara başım ağrıyor bu akşam alamam sizi de sonralarıda öyle soğuk davran baktın kafası basmadı açık açık görüşmek istemediğini söyle ay şu kısacık hayatta bu kadar gereksiz bi insan için dert çekmeye değer mi be kuzum
ya ben bi gün çok hastayım ve 6 da çıkıyorum işten kendi hem erken çıkıyor hemde kendini zorla yemeğe davet ettirdi dedimki ben yetiştiremem 8 gibi çıkarımbana diyoki olsuncanım beraber hazırlarız yani niyet evde yemek hazırlamıcak sürekli hazıra koncak haftanın üç günü bize üç günü ailesinde eee bir günde dışarda hiç yemek kaygısı olmasın yüzsüzay canım ya ben kaynanamla sorunluyum da sen dış kapının dış mandalının kahrını ne çekiyosun be güzelim. offff çok sinir oldum defet başından ya ne gerek var böyle düşünmeye mesela ara başım ağrıyor bu akşam alamam sizi de sonralarıda öyle soğuk davran baktın kafası basmadı açık açık görüşmek istemediğini söyle ay şu kısacık hayatta bu kadar gereksiz bi insan için dert çekmeye değer mi be kuzum