Ben bu arkadaşımı çözemedim ,yardımlarınıza ihtiyacım var.

Iyi hoş kız sıkıntılı bir tipte niye eşime yazıyor,eşimi arıyor ,el şakası yapıyor diye söyleniyorsun ki yüz buluyor ki yapıyor eger eşin
mesajlarına cevap vermese, uzak dursa ,rahatsizligini belli etse 1 yapar bilemedin iki yapar ..sonra anlar zaten
Pasta yapmiş getirmiş .. sirf sen istedin diye yaptim senin icin yaptim demesine kizmişsın eşin niye o kızdan pasta yapmasını istiyor peki ? Ben yanlış anladiysam duzelt ama eşin yüz veriyor oda yapıyor tek başına degil yani once eşine bi ayar ver sonrada gorusmek istemiyorum de kes at zor birseyde oldugunu sanmiyorum" normal sartlar altinda" esininde sorun yapmaması lazım

sen bence eşini ikna etmelisin aradaki bağları koparmak için yada arayı soğutmak için... çünkü ailecek görüşüyormuşsunuz. eşinle konuş anlat bütün bu şikayetlerini ve soğutun arayı bu kadar olmaz siz enayimisiniz de çekeceksiniz bu kadar

Iyi hoş kız sıkıntılı bir tipte niye eşime yazıyor,eşimi arıyor ,el şakası yapıyor diye söyleniyorsun ki yüz buluyor ki yapıyor eger eşin
mesajlarına cevap vermese, uzak dursa ,rahatsizligini belli etse 1 yapar bilemedin iki yapar ..sonra anlar zaten
Pasta yapmiş getirmiş .. sirf sen istedin diye yaptim senin icin yaptim demesine kizmişsın eşin niye o kızdan pasta yapmasını istiyor peki ? Ben yanlış anladiysam duzelt ama eşin yüz veriyor oda yapıyor tek başına degil yani once eşine bi ayar ver sonrada gorusmek istemiyorum de kes at zor birseyde oldugunu sanmiyorum" normal sartlar altinda" esininde sorun yapmaması lazım
yok yapıyo biz gidiyoruz onlara oturmaya eşime aynen şöle''x ağzın kapansın bak pasta yaptım '' diyo yani eşim ağzıyla istemiyo veya istiyo ama benim olmadığım yerde???????

yok yapıyo biz gidiyoruz onlara oturmaya eşime aynen şöle''x ağzın kapansın bak pasta yaptım '' diyo yani eşim ağzıyla istemiyo veya istiyo ama benim olmadığım yerde???????

Okadarini bilemem ilk mesajinda yazdigin sey "sirf sen istiyorsun diye yaptimlar vs" demekki istenmiş sizofren degildir heralde ..
Bence tek suclu kiz degil bence esindedevar ve bence sen ne kadar o cifte daha dogrusu kiza kizsanda esin belliki gorusmek istiyor ... gibi geldi bana oyuzden kesip atamiyorsun

o arkadaşınla ilişkini ne zaman kesersen senin hayatın o zaman normale dönücek

"Hayır" demeyi öğrenir ve uygularsanız sorun çözülür sanıyorum. İnsanlar sizinle zorla görüşüyor, evinize zorla geliyor değil, değil mi? Görüşmemek ve kendinizi kullandırmamak sizin elinizde.

arkadaşlar ben mesafe koymaya çalışıyom ama olmuyor ben eşiyle abi diye konuşuyorum benim eşimle arasındayaş farkı var ama el şakasına kadar ypar vurur falan bide atlet falan giymez eyilir bel açık sölmesi ayıp tanga giyer benm yanımda çok rahat üstüü değişir ordan biliyom sanırım ar damarı yok eşimin yanında eğlir falan iyce gıcıklanırım zamanında sırf bu yüzden arkaşlığımı kestiğim insanlar var ama bu kız napıyor ediyor kendini yamıyor resmen
Ohaa el sakasi falan, daha ne duruyorsun ne utaniyorsun ya. Gelip buraya dert yanacagina kufur edip hayatindan cikarsaydin o sinir kadini!! :mad:

hayir demesini bilcen tatlim sorun sende kimseyi cekmek zorunda deilsin..
tekliflerine hep hayir de acma teli gec don mesela

Şimdi konu çok uzun .Nerden başlasam bilemedim.Bir giriş yapayım sonra arkasını getireceğim.
Benim ailecek görüştüğüm bir kız arkadaşım var.Bu kız sürekli beni kıllanıyor ve işin daha kötü yanı eşime karşı ilgisi olduğunun düşünüyorum .Eşimle aşırı şakalaşır .Mesela bir pasta yapar eşime eşimin adı mesela x olsun ;x bu pastayı sırf sana yaptım sen istedin diye yaptım der,falan filan.
Yakın bir zamanda çocuğumun doğum günüydü bu arkadaşım butik pasta yapıyor, bana hiç demiyor ki canım ben yapayım pastanı bende ona söylemedim neyse biz yaptırdık pastamızı pastayı görünce bir suratı düştü bir düştü sormayın .sonra maddi durumu iyi olmasına rağmen hep bi yere gittiğimizde ben öderim hesabı ,mesela markete gideriz ben arabada bekleyim sen al gel der bir değil iki değil. Ben sigara alırım kendi paketi olmasına rağmen sürekli benim paketim içilir neyse bunlardan da geçtim benim doğum günüm vardı bu arkadaş sosyete pazarından hiç giymicem bişey almış 15 liraya fiyat önemli değil inanın ama en yakın arkadaşım bu kız ve bana bunu layık görmüş bende eşime söledim bende aynı o değerde bir şey alıcam dedim eşim ne dese beğemirsiniz sen iyi bi şey al seviyesine düşme ,ben niye iyi bir şey alayım eşimin bu tutumuda beni sinir etti ya daha yazıcam çok şey var aklıma geldikçe dilim döndükçe yazacağım ben bu kıza nasıl davranayım nasıl arayı soğutayım ha birde her buluşmamızda bizde buluşulur birde yemekli olur bunlar herşeyi yemez onlara göre ayrı yemek yapılır bıktım valla bu akşamda gene bize yıkılacaklar ben kullanılmak istemiyorum
Hıc bahanelere gerek yok direk yüzüne söyleyin arkadasmis olsa ne olur olmasa ne olur ki (öyle arkadaş hiç olmasın).

ne kötülük varsa hep en yakın arkadaşlardan geliyor yada bizlere böylesi denk geliyor.buradaki konuları okuya okuya herkesle arama mesafe koyar oldum.en güzelide bu sanırım.sende arana mesafe koyacaksın,soğuk duracaksın,eşinede görüşmek istemediğini söyleyeceksin olup bitecek.kimse seni istemediğin bişey için zorlayamaz.

Ya sakın eşine mesafe koyması için laf vs söyleme. Sen mesafeni koy kızada belli et. Ardından eşine görüşmek istemediğini söleyip snde fazla yüz verme dersin(kız kocanı ararsa).ki ztn kocanı arıyo die onunla bizzat konuş adama nie cvp veriosun diyene kdr. O zmn bizi nie aynı ortama sokuyosun. Sen ne die görüşüyosun. İyide snn arkadaşın. Gibi şeyler söylerse cvp ve Adamın aklında kötü bişi yokken sokma hiç.

Konunu okudum da senin şikayetin çok daha başka değil miydi
Başka bir konuda biraz bahsetmistin

ya bende anlamıyorum eşime görüşmeyelim diyorum ama olmuyor mesela dün eşimin telefonuna wats uptan msj yazmış bi ürün istiyo eşimin çalıştığı firmadan bu ne samimiyet ki sen eşime direk msj atıyosun ben onun eşinin daha numarasını bilmiyorum telefonumda kayıtlı bile değil
Seni kullanmasını geçtim bir de buna ek olarak eşinle (ssanırım karşılıkli)) samimiyet kurmuş gereksiz bir şekilde
yani bu ikisi bir arada çok igrenc

Esinizin tutumu cokta kötü degil mantıklı söylemis.Arkadasınızda gercekten biseyler var ama artık kendinizi koruyun mesela sigara paketinizi saklayın ona göstermemeye calısın o da anlar.Olmadı bazı konularda en iyisi acık sözlü olmak

Ohaa el sakasi falan, daha ne duruyorsun ne utaniyorsun ya. Gelip buraya dert yanacagina kufur edip hayatindan cikarsaydin o sinir kadini!! :mad:
bazı şeyler keşke yzıldığı kadar kolay olsa evet bende var biraz sorun ben tavır yapamadığımdan oluyo ama ben insanları kıramam ağzıma s. ama ben bişey yapamam

Şimdi konu çok uzun .Nerden başlasam bilemedim.Bir giriş yapayım sonra arkasını getireceğim.
Benim ailecek görüştüğüm bir kız arkadaşım var.Bu kız sürekli beni kıllanıyor ve işin daha kötü yanı eşime karşı ilgisi olduğunun düşünüyorum .Eşimle aşırı şakalaşır .Mesela bir pasta yapar eşime eşimin adı mesela x olsun ;x bu pastayı sırf sana yaptım sen istedin diye yaptım der,falan filan.
Yakın bir zamanda çocuğumun doğum günüydü bu arkadaşım butik pasta yapıyor, bana hiç demiyor ki canım ben yapayım pastanı bende ona söylemedim neyse biz yaptırdık pastamızı pastayı görünce bir suratı düştü bir düştü sormayın .sonra maddi durumu iyi olmasına rağmen hep bi yere gittiğimizde ben öderim hesabı ,mesela markete gideriz ben arabada bekleyim sen al gel der bir değil iki değil. Ben sigara alırım kendi paketi olmasına rağmen sürekli benim paketim içilir neyse bunlardan da geçtim benim doğum günüm vardı bu arkadaş sosyete pazarından hiç giymicem bişey almış 15 liraya fiyat önemli değil inanın ama en yakın arkadaşım bu kız ve bana bunu layık görmüş bende eşime söledim bende aynı o değerde bir şey alıcam dedim eşim ne dese beğemirsiniz sen iyi bi şey al seviyesine düşme ,ben niye iyi bir şey alayım eşimin bu tutumuda beni sinir etti ya daha yazıcam çok şey var aklıma geldikçe dilim döndükçe yazacağım ben bu kıza nasıl davranayım nasıl arayı soğutayım ha birde her buluşmamızda bizde buluşulur birde yemekli olur bunlar herşeyi yemez onlara göre ayrı yemek yapılır bıktım valla bu akşamda gene bize yıkılacaklar ben kullanılmak istemiyorum

kocann degil senin arkadaşınsa araya mesafe koyman dha da kolay aradgnda açma glecgnde müsait degilim de eşinde sorarsa bn vaktimi sana ayırmak istiyorum onnla başka zaman görşürüm deyip araya sogkluk koyabilirsin

kocann degil senin arkadaşınsa araya mesafe koyman dha da kolay aradgnda açma glecgnde müsait degilim de eşinde sorarsa bn vaktimi sana ayırmak istiyorum onnla başka zaman görşürüm deyip araya sogkluk koyabilirsin
mantıklı ama bu kız yüzsüz yaşamayan bilemez ben bahane sunarım o gene gelir bi şkilde allah böyle insanlardan bizi korusun

mantıklı ama bu kız yüzsüz yaşamayan bilemez ben bahane sunarım o gene gelir bi şkilde allah böyle insanlardan bizi korusun
Aminn..en ufak hatasini esinede kiza da bahane ederek biicak gibi kes o zmn en iyisi cnm

Ayy üff erkekler ne anlar bu işlerden. Araya sınır koyma vaktiniz gelmişte geçiyor. Hem ne münasebet eşinizle öyle şakalaşmalar falan... Kullandırtmayın kendinizi aklınızı kullanın.

X