Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazıklar olsun sana anneye el kaldırmak ha.inşallah sanada çocukların aynı davranışta bulunurlar.unutmaki tarih tekerrürden ibarettir.sanada çocukların senin annene davrandığı gibi davranacaklardır.İnşallah ta beterini sana yaparlar.
senağlama senağlama
lütti ve december ikinize çok çok teşekkür ediyorum.....
ya hakikaten insanların bilmeden etmeden beni kınaması hatta bir önceki sayfada kadının kalkıp bana beddua etmesi beni çok sinirlendirici.eğer işin ucunda siteden atılmak olmasa ağzıma geleni yazacaktım!artık üstümde öylesine birikmiş bir baskı varki anlamıyorlar!
bnm annemle anlaşmama noktam şu tıpkı lüttinin annesi gibi acayip bencil hep ben yaptım yapacağım bnm lafım geçecek diyor.yahu koskaca boğa burcu üstelik babamı bile pesettirdi adam allah lanet olsun al ne yaparsan yap.yaptığım alışverişe bile bahane buluyorsun niye tavuk aldın balık almadın diye çocuk azarlar gibi azalıyorsdun bende 43 yaşındayım bnöde bir gurrurum var ama sen laftan alamıyorsun bu yuva sadece senin deil bende varım.ben senin kocanım bana da saygı duy diyor!ama anlayan kim!!!!! annemle arası iyi olmadığı için o da işe verdi kendini günde 13 saat çalışıyor.ve bu yüzden bize birde kızkardşm var.bize hiç zaman ayırmıyor babamda..
normalde akşam işten gelir gelmez evi bir hemen gezer bulşıkları yıkamışsın süpürge açmışsın ama camları nie silmedin?elinimi yapışrdı bir kerede birşeyi tam yap allahın cezası.bu yaşına geldi birşey yapmayı bilmezsin üniversite okuyormuş boşuna okuyorsun sen!geldinde mutfağa girsen yemek yapsan fenamı olur.başkasınında kıazları okuyor.bak ....in kızına, kız 9 yaşında pilav yapıyor.(lakin o anlattığı kızda ev işlerine koşturmaktan dersleri bir geliyor hep :çok üzgünüm: )senn ya sen daha 19 yaşındasın yemek yapmayı ancak öğreniyorsun.yarın bir gün kocaya gitsen geri gelirsin be,adam seni evlenmeye almaz ancak beceremeye alır(!),biz seni ne diye doğurduk,bize bakasın diye okuyorsan kendine okuyorsun bu evde yaşıyorsanbnm dediklerimide yapacaksın,hem sen bugün ne yaptın bakalım?duşun altında kaç saat kaldın sn bugün tam 5 kw elektrik yakmışsın,(bu 5 kw 3ünü buzdolabı yakıyor zaten,bir 40 dk duşta kaldım 2 kw ekelrk yandı.onu dert ediyor artık acıyın bana yaa senağlama )senin bize garezin mi var?fatura gelince önüne koyarız.
artık varya bu laflar beni tam deli etti.
ve dün ev işlerini yapıp,tophanedeki bir sigorta şirketine iş başvurusunda bulunup eve gelip annemin eve iş olarak aldığı püskül işlerini yapacaktım(kazaklara püskül yapıyorsunuz).amaöyle birşeyki sabah temizlik falan derken ancak 1de bitti ve daha hazırlanıp oraya gitçem akşam gelecem de püskülleri yapacağım.ve üstelik zatı alisi kw derdinden olsa gerek çamaşır makinesini açmamış.üstüme giyecek bir temiz şey yok!ki orayıda gitmeyi pek istemiydm.çünkü ümidim yok daha mezun olmadığm için öğrenciyim diye geri çeviriyorlar ve annem bir an önce iş girmemi istiyor.düşün düşün...eğer ben bugün oraya gidemezsem akşam geldinde bana etmedği hakereti bırakmayacak o püskül işerlerini de beceremiyorum kendim ama bana yap bitir dedi.ya herşey bnm üstüme yığıldı.ki ben istemiyorum allahım ne yapıcam yapıcam derken......
beni bir sinir krizi aldı...deli gibi ağlıyorum artık..görseniz beni kokradınız resmen del gibi ağlıyorum! senağlama artık yete dedim annemin işyerine telefon açıp ben hiç bir işi berecemedim.ister kız ister bağır durum bu diyecektim.telefonu açtım.bu bana evdemisin neeeeeee diye bağrdı.herhalde saat 1 kadar gitçeğimi sanıyordu.ben yeter ya yeter dedim ağlayarak kapttım.ceb telini kapadım komple.bu sonra evi aradı.açtım teli ne var ne oldu ne rahatsız ediyorsun diyor(!) ya yeter yeter dedim telefonu kapatacak mecalim kalmadı ahizeyi bir kenara koydum zarıl zaıl ağlıyorum senağlama bu kötüleşmiş ama niye??eve birsi igirip tecavüz eti falan sanmış.ahizeden br bağırış geliyor.1 dk sonra teli kapattım.hemen gene aradı.6-7 kere çaldı sonunda açtım.işyernde sevimli bir abla vardı akgül abla.dilekcim noldu konuş dedii.yaa ben bu işleri yetiştiremicem.temizlik bitti ama saat geç oldu ne evde temiz bişi var ne cebime yol parası var fazla.ya ben bunaldım akgül abla,eve gelince bana çok kızacak ya yeter yaa yetererrrrrr diye çığlık atmaya başladım.bana ne olur sakin ol bak annen eve biri girdi sana bişi oldu sandı kadın kötü oldu bak ne olur sankin ol cnm falan dedi.annem aldı teli tmm bir yere gitme otur dinlen evde sinirlerin yatışsın dedi.tmm kapadım teli, ama ben kafayı çizmeye az kaldı artık...ağlamam hala durmuyor.odalarda ağlayamıyorum komşular duyacak banyoya geçcem üst kattan duayacaklar başımı yastığa gömdüm belki bir saat falan daha ağlamışımdır...
en sonunda ağlaya ağlaya uyuştu beynim... kalktım elimi yüzümü yıkadım tabi gözler kan çanağı... artık bir tv yi açtım,saf saf bişilere baktım sonra akşam foruma geldim bi iki yazı okudum.ama bu olayı sıcağı sıcağına anlatmak istemedim :çok üzgünüm: ve saat 8 bizimki geldi.ben kötü oldy falan denilinceeh biraz içi sızlamıştır diye bekliyorum ve o baa ne dedi biliyormusunuz?
allah belanı versin senin yüzünden 25 kntrm gitti.işyerindeki herkese rezil oldum.bana senin kızın kafadan var herhalde diyorlar...
ağlıcak oldum ya yok artık demekki bizimki işyerinde bu yüzden mutlu kendisi gibi hastalıklı insanlarla e tabiiii,allah hepinizi bildiği gibi ypasın dedim.akşam babam geldi onada anlatıyor senin bu salak kızın beni rezil etti die.durmayazlıktan geldim sadece sizin gibi ane babaya yazıklar olsun dedim.kovdular odadan....