dilekcim merhaba...
ilk sayfa ve 8.sayfadaki yazını okudum sadece ve yazmak istedim...
canım bak ekim ayına kadar benm annem de boyleydi...burnumu kırmaya da kalktı...hic sene kaybı yasamadan ankara universitesinde muhendislik okuduum halde begenmedigi de oldu..hakaret de yedim...aynı babam da dediin baban gibi bunalmıs durumdaydı...zorla psikiyatra goturduk annemi...babam bosanıcam diyince gitti sonunda...
teşhis Kronik Psikotik Bozukluk...
6-7aydır ilac kullanıyor abilify diye bi antipsikotik ilac....22 yıl sonra ilkkez 6-7aydır anne ne onu goruyorum...
bence yapılabilcek tek sey onu bi psikiyatra goturmeniz... bak annemin dru anneme verdigi ilacları hormon ilaci die verdi basta...heyet raporunu babam ve ben saklıyoruz annem hic gormedi...simdi de bırakıcam diyodu dr kemik erimesi baslar bu ilacı omur boyu kullanmalısın dedi...yanı kandırarak iciriyoruz ilacı...
aynı anlattıgın seyleri ben de yasadım...bak anadolu lisesi mezunuyum seneye ank uni den mezun olcam...yıl kaybım yok...13yasından beri tum evin yemegi temzlii bana aittir ama yetmiodu anneme...
aynı seyler annenin hareketleri sozleri....en kısa zamanda bi psikiyatra goturun derim...
eger istersen annemin drunu tavsiye ederim hacettepe uni psikiyatriden suzan özer... biz cok memnunuz...ve gercekten anne ne demek simdi anlıyorum...
umarım senn de durumun hemen duzelir...yapılabilcek bisi bi oneri yok malesef...tek cozum psikiyatr...mutlaka goturun...
sakın evden ayrılmayı falan da dusunme...zamanında ben de dusunmustum...boş hayallermis...
dikkat et sen suan o eve lazımsın... belki de bi sureligine evin annesi sen olcaksın ama idare et..annen nihayetinde...
mutlaka psikiyatra goturun...tek önerim bu... ve ise yarayacak emin ol....a.s.
istersen bak bende konu acmıstım...hemen hemen benziyor olaylar okuyabilirsin cnm...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=187172&highlight=kronik+psikotik+bozukluk