Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yanı bılmeden yargılamayalım tabıde.tek taraflı dınleyıp karsı tarafı yargılıyoruz ama o ne olacak.
ben esımı sıkmamm bunaltmam yalan solemeye mecbur bırakmam.bu ılgılenmedıgım anlamına gelmıyor tabıkı.
hayır herkes karsı tarafı suclar bu durumlarda kımsede cıkıp sendede hata olabılırmı acaba demez.bu adalet olmuyor

Bu yalan sorunuyla ilgili aylar önce açtığım konumda "Bu adama bir de çocuk yapıyorsunuz pes" şeklinde yorumlar da aldım,beni o kadar üzdü ki bu cümle. O yüzden ne yazarsanız yazın beni yaralayamasınız. İnş. suç bendedir de eşimle ilgili psikolojik bir sorun yoktur

normal saglıklı bı karaktere sahıp kısme yalan solemez.sıze katılmıyorum ya pısıkolojık olarak sorunludur yada yalan solemeye mecbur kalacagı tavırla karsılasıyordur.

sımdı benı anlamaya baslıyorsunuz.tek taraflı ne sızde nede ondadır.sınıze sakın bı sekılde sordunuzmu hıc hayatım neden yalan soluyorsun neden kendını buna mecbur hıssedıyorsun yada benımle alakalı bır sorunmu var yalan solemenı gerektırecek gıbı.aldıgınız cevaba gore hareket etmelısınız.belkıde gercekten psıkolojık anlamda bı problem vardır yalan solemesını saglayan belkıde sız farkında olmadan baskı kuruyorsunuzdur kı bunu elestırmek ıcın solemıyorum.o yuzden yaan soluyordur .elbettekı hos bır durum degıl.aradakı 2 yasında melek gıbı bır kızınız var onun hatırı ıcın bosanmak yerıne cabalamanız gerekır

normal saglıklı bı karaktere sahıp kısme yalan solemez.sıze katılmıyorum ya pısıkolojık olarak sorunludur yada yalan solemeye mecbur kalacagı tavırla karsılasıyordur.
Ya size bir şey yazmayacam diyorum ama şu yazdığınız 2 cümle ne kadar tezat. Ne yazdığınızı bilmiyorsunuz.Sizin mantığınızla açıklarsam, normal insansa nasıl bir tavır alırsa alsın yalan söylemesin ozaman.

Hayır ben sizi anlamıyorum. Eşimle her sorunumuzu konuşuruz evet,öyle konuşamasak 14-15 yaşından beri hayatımda en değer verdiğim aşık olduğum insan olmazdı.Sadece bunu halledemiyoruz. Senin üzülmenden korkuyorum,kendim halletmek istiyorum,yalana başvuruyorum diyo her seferinde.

ay gerçekten insanı yorum yapma ihtiyacı hissettiriyor değilmi tuhaf bir mantık

hayır tezat degıl sızde soluyorsunuzya kızmanda korkuyorum uzulmenden korkuyorum vs gıbı baskılar ınsanı yalan solemeye ıter.

14-15 yasından berı tanıyorsunuz ve asık oluyorsunuz.yalan solemıyordu sorun yoktu ama bırden bıre yalan solemeyemı basladı :) demekkı ısın ıcınde bı ıs var sızden kynaklı.

14-15 yasından berı tanıyorsunuz ve asık oluyorsunuz.yalan solemıyordu sorun yoktu ama bırden bıre yalan solemeyemı basladı :) demekkı ısın ıcınde bı ıs var sızden kynaklı.
Kardeşim cidden şakamısın sen ya? Yeni mi yalan söylemeye başladı dedim ben,tek bu sorunu halledemiyoruz diyorum.

Konuyu okuyunca acaba benim eşimle ikiz falan mı diye düşündüm, baya benziyorlar.
Bazı erkekler maddi konularda fazla gururlu oluyor. Ya da bilmiyorum, kişiliği bu konularda çok da oturmamış oluyor.
Eşimin de borçları vardı, gerçi halloldu çok şükür ama o zamanlar altınlarımı bileziklerimi birikmiş param vardı onu vermeyi teklif ettim kabul etmedi.Kredi kartını ödeyeyim dedim ödetmedi.
Ama böyle eşin gibi yalanları oldu.Mesela yazın aidatı ödemediği halde ödedim dedi, 300 tl için bana yalan söyledi. Ama ben bunları çok büyük bir sorun olarak görmedim. Tabii üzülmekle beraber
Zaten maaşının nereye gittiği belli evine harcıyor, bekarken ev almıştı onu ödüyor, hesaplarını bakabiliyorum başka hiç bi kötü huyu yok ilgili sevgi dolu ev işleri yemek vs. eşit yapar ondan razı olduğum için çok da üzerinde durmadım.
O yüzden eşin de böyleyse çok da üzme kendini herkesin bikötü huyu var ama takipte de ol...

olacak işte arkadaşım bak buda bize ibret olsun daha neleri var görelim eşlerimize şükredelim birde böyle insanı haklıyken haksız duruma düşürmek gibi meziyetleri olsa ne yapardıkhiç olmazsa onlar hatalarını kabul edip düzeltmeye çalışıyorlar bizde pes etmeyelim

Benim konularda da hep bi tane böyle seçmece oluyor
hahhahaha gercekten cok komıksınız gercekten :) kusura bakmayın da sızı poh poh layamıcam.bu tıp konularda genede konu sahıbıne hak verırım.ama nedense sıze hak veremedım.
sızın konularınız derken ıstersenız kendınızı bıraz duzeltmeye calısınkı daha az konu acasınız.bolece secmelerden kurtulmus olursunuz aaaa bak ıyı fıkır :)

Tek kötü huyu bu canım,sen beni daha iyi anlarsın. Aynen o da sevgi dolu,ilgili,romantik çok da iyi bir baba.Keşke yalana tahammülüm olsa,bu sorunumuzu çözmek istiyorum sadece

Dolandırıcılar neden alan söylüyor peki
Ki onlar oldukça zeki insanlardır
Konu sahibinin eşi bence normal bir adam ama yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş.
Kızılacağını düşünmesi kişiliğinin tam olgunlaşmadığını gösteriyor

Sizi gören de her Allahın günü eşim için konu açıyorum sanır,öyle bir derdim yok çok şükür. Ön yargılarınızı,düşüncelerinizi de alın naşşş

hahahaha eglendım sagolun hanımlar :)
sız benı gorupte sukretmeyın sekerım.esını sokak ortasında doven olduren zerre deger vermeyen ve daha bır cok kotu sey yapan kocaları dusunup elınızdekıne sukredın.ve mumkun mertebede aıle ıcındekı ozel sorunlarınızı her gun yuz yuze baktıgınız kocalarınızı bole basıt onemsız bı nedenden dolayı desıfre etmeyın.odedım demıs odememıs.napsın odemedım desınde bı ton dır dırmı ceksın yanı.ılla ınsanı konusturucanız ya.ne aıle hayatları var bılıyormusunuz sız.bu soledıkelrınız cok basıt kalır.halk arasında bır tabırıde varda ben solemeyın sız tahmın edın hanı cok bılgınsınız ya.
benım kocam yalancı dıye eslerınızı desıfre etmeyı normal goren ınsanın benı secmece yada saka olarak gormesı bı haylı dogal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…