• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye söylüyor bunları? Siz arabanın vergisini ödediğini duyunca keşke ödemeseydin mi diyeceksiniz, başka işler karıştırıyor olmasın?
elmayra bilmiyorum,kağıdını göstereceğim sana dedi direk ama artık bitti boşanacağım senden dedim. Ben babama bile %100 güvenmiyorum.Keşke ödemeseydin diyemem tabiki ama satalım şu arabayı en yakın zamanda derdim. Sürekli abisinde zaten

bence eşin gerçekten pişman olmuş o kredi borcunu aksattığına ama hatasını telafi etmeye çalışırken daha çok hata yapıyor seni daha fazla üzmemek için kendisi para işlerini halletmeye çalışıyor borçları kapattığını söylerek seni mutlu edeceğini kaybettiği güvenini geri kazanmaya çalışıyor ama yalan söyleyerek anca kendini kandırıyor farkında değil seni kendinden soğutuyor...bu benim şahsi düşüncem. belki bu yalan söyleme huyu hastalıktan kaynaklanıyor olabilir gerçekten biraz daha anlayış göstermeye çalışın canınıza tak ettiğini söylemişsiniz haklısınızda katlanılması çok zor ama eğer aşkınız bitmediyse ve bu hatasına rağmen çocuğunuza ve size değer verip başka türlü güzel davranışlarda bulunuyorsa mücadele edin ayrılmayın gerekirse defalarca bunu ona hatırlatın, önce sık sık kontrol edin güvenemediğinizi anlasın sonra daha az kontrol ederek güveninizi kazandığını düşünsün ama gizliden temkinleriniz yine devam ettirin. herşey elimizde inanın sevginin insana yaptıramayacağı birşey yok. inancınızı kaybetmeyin dua edin bende ederim Allah yardımcınız olsun

elmayra bilmiyorum,kağıdını göstereceğim sana dedi direk ama artık bitti boşanacağım senden dedim. Ben babama bile %100 güvenmiyorum.Keşke ödemeseydin diyemem tabiki ama satalım şu arabayı en yakın zamanda derdim. Sürekli abisinde zaten
O zaman muhtemelen abisinde olmasını vurgulayacağın icin söylemedi

Ama elbette bu böyle gitmez. Sürekli yalan yalan, bununla yasanmaz ki

Arac vergisini odedigi icin diğer borcu kapatamamis sanırım. Ceyz uzulmesin diye de yalan söylemiş.

Yalan gerçekten cok kötü. Bi arkadasimin esi hep yalan söylüyordu. Ortaya cikinca da sen kizarsin diye söylüyorum vs gibi bahaneler buluyordu. Psikiyatriste gitmeye ikna oldu ve mitomani teshisi kondu. Esiniz yalnizca bu borc konusunda mi yalana basvuruyor yoksa genel bir durum mu?
Canım bu hastalıın açklamasını okudum,%100 eşimi anlatıyor.Kesinlikle hastalık bu.

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:
Hesapları ödemeleri sen üstlensen. Artık internet bankacılığı ile herşey çok kolay. Madem adam para idaresini yapamıyor, eve giren, ödenmesi gerek belli ise, bu işleri siz devr alın. Bir de bunu deneyin son çare olarak. Yuvanız bozulmaz inşallah.

Hesapları ödemeleri sen üstlensen. Artık internet bankacılığı ile herşey çok kolay. Madem adam para idaresini yapamıyor, eve giren, ödenmesi gerek belli ise, bu işleri siz devr alın. Bir de bunu deneyin son çare olarak. Yuvanız bozulmaz inşallah.
Canım zaten çoktan beri ödemeler bende ama araçla ilgili bişey çıkmış ve beyefendi bana yalan söylüyor.Bence bu bir hastalık,şimdi burda bir arkadaş yazdı,araştırdım gerçekten eşimde yalan söyleme hastalığı var.Ailesi de farkında hatta,lakap bile takmışlardı da benim komiğime giderdi

Canım zaten çoktan beri ödemeler bende ama araçla ilgili bişey çıkmış ve beyefendi bana yalan söylüyor.Bence bu bir hastalık,şimdi burda bir arkadaş yazdı,araştırdım gerçekten eşimde yalan söyleme hastalığı var.Ailesi de farkında hatta,lakap bile takmışlardı da benim komiğime giderdi
İnşallah tedavisi olan bir durumdur o zaman canım. Rabbimden yuvanıza huzur diliyorum şu mubarek saat.

Evliligi bitirmek kolay degil bi anlik ofkene yenilme sakin anlamiyosa seni anlamasini sagla mesela benim kocamda bikac kez buna benzer seyler yapti bende onun anlayacagi dilden konustum sana yalan soluyosa sende onun hassas oldugu bi konuda yalan soyle gizle ogrenmesini sagla ama ogrenince tepkisine gore sende hemen cevabi yapistir bak daha once soleseydim yada bu hatayi yapmasaydim senn icinde benim icinde iyi olmaz miydi bak ne kadr kizdin uzuldun isre sende bole yapinca bnde uzuluyom kiriliym guvenim kayboluyo de
Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:

Artık otokontrolü sen alacaksın eline gerekirse borçlar bitene kadar ona harçlık vereceksin...Bir kezde böyle dene yok olmaz derse boşanırsın..

28 bende 26 neden sordun canım

Hani 30 lu 40 lı yaşlardaysa huyudur hastalık mastalık hikaye diyecektim.
Ama yine aynı şeyi düşünüyorum nedense, kimse hastalığın arkasına gizlenmesin yalancılık bir huydur.

Bosanma sebebi olacak kadar mı önemli sizce bu mesele?
Çocuk da var madem savaşmaya duzeltmeye çalışmaya devam..

bazı çiftler para konusunda anlaşamaz .Ben mesela bir yere ev görmeye gideceksem mutlaka hediye alırım tatlı filan da alırım .Kocam varken almam ama .Ona aldıysam ikiye aldım derim .Beni yalan söylemeye zorlayan bir yapısı var.

Böyle bir yalana neden ihtiyaç duymuş, o da borç zaten neden üzülesin ki başka bir yere harcamış olsa neyse.

Anacim yapma yaa o kizcagiza yazik degil mi dusun iyi dusun cok dusun. Bi erkek cocugu babasiz kalabilir ama kiz cocugunun babasiz kalmasi hersey demektir. Bu cok abartilacak bsy degil hallonulur en azindan bebegin icin sık disini. Bosanmaya kadr gitme yavrum yazik etme herseye inan hayat cok zor Bu mucadele hep var herkeste var. Gorudugn o kadr hatun kocasiyla mutlu mesut degl ama cocuklari icin disini sikiyorlar. Yavrunu dusun ve Rabbime dua et. <3

dr. görünsün eşin, mutlaka oradan iyi bir sonuç alacaksınız gibi geliyor.. sonuçta ortada çocuk var, hemen boşanmayı düşünmeyi tedavi yoluna bakın en son düşüneceğiniz şey boşanmak olsun...

Anacim yapma yaa o kizcagiza yazik degil mi dusun iyi dusun cok dusun. Bi erkek cocugu babasiz kalabilir ama kiz cocugunun babasiz kalmasi hersey demektir. Bu cok abartilacak bsy degil hallonulur en azindan bebegin icin sık disini. Bosanmaya kadr gitme yavrum yazik etme herseye inan hayat cok zor Bu mucadele hep var herkeste var. Gorudugn o kadr hatun kocasiyla mutlu mesut degl ama cocuklari icin disini sikiyorlar. Yavrunu dusun ve Rabbime dua et. <3

Bosanma sebebi olacak kadar mı önemli sizce bu mesele?
Çocuk da var madem savaşmaya duzeltmeye çalışmaya devam..

Güvenimi sarstı,yalana tahammül edemiyorum artık.Ben nereye kadar düzeltmeye çalışacağım onu bilmiyorum.Her seferinde bu da mı yalan diyerek hayat mı geçer,benim de psikolojim bozuldu artık.Sürekli bir şüphe halindeyim.

Back
X