• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşan.
bende boşanacağım.
bu akşam yemeğe götürüp açıklayacağım..

dr. görünsün eşin, mutlaka oradan iyi bir sonuç alacaksınız gibi geliyor.. sonuçta ortada çocuk var, hemen boşanmayı düşünmeyi tedavi yoluna bakın en son düşüneceğiniz şey boşanmak olsun...
Bunu ona söyleyeceğim,kabul edecektir büyük ihtimalle.Boşanmamak için herşeyi yapar,ben de iyileşmesini istiyorum

bazı çiftler para konusunda anlaşamaz .Ben mesela bir yere ev görmeye gideceksem mutlaka hediye alırım tatlı filan da alırım .Kocam varken almam ama .Ona aldıysam ikiye aldım derim .Beni yalan söylemeye zorlayan bir yapısı var.
Siz kendinizi haklı görüyor musunuz? Konuşmak yerine yalana başvuruyorsunuz

Yaptığı hoş değil.
Olay sadece ödemeler konusunda yalan söylemesi mi?
Yoksa sizden gizli yaptığı borçlarda var mı?
Bu konularda düzelen pek görmedim.
Babam hala anneme para konusunda yalan söyler. Gizli gizli borç yapmadığı için annem takmıyor artık.
Kayınvalidem bu konuda tez yazar onun durumu çok vahim genelde alacaklılardan öğrenir borçları.

yalan söylemeye siz mi teşvik ediyorsunuz acaba?
Belki bazılarında ama ucunda hiçbirşey yoksa bile yalan söylüyor.Mesela annesine gidiyoruz,annesi arayınca 5 dk.sona ordayız diyor halbuki daha evdeyiz.Kızacağı bir durum da yok üstelik.Bana da para konusunda yalan söylüyor hep.

Belki bazılarında ama ucunda hiçbirşey yoksa bile yalan söylüyor.Mesela annesine gidiyoruz,annesi arayınca 5 dk.sona ordayız diyor halbuki daha evdeyiz.Kızacağı bir durum da yok üstelik.Bana da para konusunda yalan söylüyor hep.

alışkanlık haline gelmiş hiç güzel değil, sert bir tepki verin bir süre konuşmayın.
bir sıkıntısı varsa güzellikle gelir söyler, bu ne böyle?
saçmalık, Allah yardımcınız olsun dilerim aklı başına gelir.

Yaptığı hoş değil.
Olay sadece ödemeler konusunda yalan söylemesi mi?
Yoksa sizden gizli yaptığı borçlarda var mı?
Bu konularda düzelen pek görmedim.
Babam hala anneme para konusunda yalan söyler. Gizli gizli borç yapmadığı için annem takmıyor artık.
Kayınvalidem bu konuda tez yazar onun durumu çok vahim genelde alacaklılardan öğrenir borçları.
Keşke bende anneniz gibi takmasam da ona hesap sormasam,o da yalan söylemese. Gizli gizli yaptığı bir borç yok, ödemediği borçlar var.Hesapta olmayan bir borç çıkarsa ödenmesi gerekeni erteliyor ve bunu bana söylemiyor.Allah bir şekilde bunu benim karşıma çıkarınca da yalana başvuruyor.En thammülsüz olduğum şey.Halbuki bna söylese o ay başka şeylerden kısıp onu öderiz,harcamamız çok ama gereksiz lükse kaçan harcamalarımız da var

bazı insanlar durduk yere yalan söylerler. ne gerek var dersin ama ağız alışkanlığı mı diyeyim yoksa huy mu diyeyim bilemiyorum. verdiğiniz örnekten daha büyük yalanları var mı yakaladınız mı hiç?

bazı insanlar durduk yere yalan söylerler. ne gerek var dersin ama ağız alışkanlığı mı diyeyim yoksa huy mu diyeyim bilemiyorum. verdiğiniz örnekten daha büyük yalanları var mı yakaladınız mı hiç?
Her sıkıştığında yalanı var,ufak ufak yalanları var.Şimdiye kadar ki en kötü yalanı,kredide 1 taksit kaldı diyip 6-7 bin lira kaldığını öğrenmemiz.En kötüsü diyorum çünkü haciz için annesini aramışlar ve biz bu şekilde öğrendik,ailesine de rezil olduk.Bu olayın onu akıllandırdığını düşünüyordum ama akıllandırmamış

O zaman bir an önce esini ikna edip doktora gitmelisiniz canım. Her sey gönlünce olur insallah
Acaba arkadaşınızdan o psikoloğun ismini hastaneyi filan öğrenir misiniz? Eşim gitmeyi,hastalığı kabul etti,yanımda ol,beni bırakma yeterki yazmış:KK43:

Al karşına son kez daha konuş. Para umrumda değil de. Umrumda olan bna yalan konuşman. Ben hayat arkadaßıma güvenemicemmi de. Bir daha bana yalan söylersen bu evlilik biter de. Son bir şans daha ver canım :)

Her sıkıştığında yalanı var,ufak ufak yalanları var.Şimdiye kadar ki en kötü yalanı,kredide 1 taksit kaldı diyip 6-7 bin lira kaldığını öğrenmemiz.En kötüsü diyorum çünkü haciz için annesini aramışlar ve biz bu şekilde öğrendik,ailesine de rezil olduk.Bu olayın onu akıllandırdığını düşünüyordum ama akıllandırmamış
peki krediye yatırmadığı o paraları yatırmamış da ne yapmış???

Siz kendinizi haklı görüyor musunuz? Konuşmak yerine yalana başvuruyorsunuz
evet haklı görüyorum .Kafa yapımız farklı .Ben parayı yaşamak için bir araç olarak görüyorum onun için ise hayatın amacı .Ona kalsa kimseye zerre kadar faydamız olmasın hep bana hep bana .

peki krediye yatırmadığı o paraları yatırmamış da ne yapmış???
Biz hamileliği kredinin biteceği aya göre planlamıştık,doğum iznindeyken para yatmıyordu.O ara ihtiyaçlara yetişememiş ve ödeme yapmamış,gururuna yedirememiş.Evin hiçbirşeyinden kısmamıştı. Faizdi,dosya kapatmaydı derken çoğu havaya ödendi. Kızım doğduktan sonra ameliyat geçirdi karnında tümör vardı,ona rağmen işe dönmek zorunda kaldım. Bize bunları yaşattığı için çok özür diledi,pişman oldu affettim.Ama hala aynısını yapıyor bana yalan söylemeye devam ediyor

canım eşin seni seviyor bak ailesine yuvasına değer veriyor 3lira 50lira hadi bin lira borç olsun erkeklerin bir çoğunda var bu inan maddi sıkıntılar için yuvanız yıkılırsa çok üzülürsünüz içinizde belki sonra büyük bir pişmanlık olacak ama geri dönüş...bu yalan meselesi anladığım kadarıyla aradaki güveni ve saygıyı bitiriyor bence önce eşinizi doktora götürün ne güzel oda bunu istiyorsa sonrada belki çift olarak bir yardım alabilirsiniz aile danışmanından olmasada eşinizin muayene olduğu doktorla birliktede konuşursanız eminim işe yarar birkaç şey söyleyecektir ilişkinizi kurtarmak için.şunuda bilmeni isterim o bahsettiğin ufak ama alışkanlık haline gelen yalanların hepsini benim eşimde söylüyor işte 5 dk ya ordayım borcu ödemediği halde ödedim demesi bana söylemediği birşeyi söyledim diye ısrar etmesi vs.. bende çok sinirleniyorum o yüzden sonuna kadar haklısın ama sanırım benim tahammilüm eşime karşı daha fazla çünkü herşeye rağmen onu seviyorum yalan söylüyor böyle saçma sapan ama asla gururumu incitmedi bana değer verdiğine eminim. eşlerimizin karakterine yapışmış olabilir yalancılık:KK51:

Back
X