• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşin senden neden çekindi bukadar da vergi borcunu ödeyeceğini söylemedi ki...
siz çok baskı yapıp ona yalan söylemeye mi mail veriyorsunuz...
Daha öncesini bilmiyorum ama evlilik bu sebepten dolayı bitmemeli..
Eşinizi karşınıza alıp konuşun Birkez daha yeltenirsen işin ciddiyetini söyleyin...

Eşinizi karşınıza alıp konuşun Birkez daha yeltenirsen işin ciddiyetini söyleyin...
aman ole demeyın ben ole dedım 2 kısı saldırı mod on :)

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:
bütçenizi bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz, siz de çalışıyomusunuz, yalan kötü ama hemen de boşanmak yanlış sanki, şiddet küfür, hakaret hayatı çekilmez hale getirme var mı, evine bakıyor mu bebeğine düşkün mü ona bakmak gerek ve bazen idare etmek

Siz bu arkadaşın yorumuna kanmayın,kendisine hak veren yok,sizin yaptığınız şekilde de güzelce eleştirmedi.Hala konumdan neden çıkmıyor onu da anlamadım. Eşimle çok kez konuştum,bu yalan konusu çoktandır var.Evliliğimizi bitirme durumu bir anlık sinirle yazmıştım yoksa öyle bir durum yok. Dr.dan destek almayı düşünüyoruz,sadece benle ilgili değil sıkışınca annesine ablalarına abisine de yalan söylüyor

benim evliliğim de bitmek üzere, uğraştığım şeyleri söylesem sizinki hiçbişi...küfür, hakaret dayakkarakolluk olmak hepsi var.lohusayken neler yaşattı bana kocam
yalan hoşbişi değil ama tek kusuru buysa kabul et ve takılma...maddiönlemlerini de al...

Güvenimi sarstı,yalana tahammül edemiyorum artık.Ben nereye kadar düzeltmeye çalışacağım onu bilmiyorum.Her seferinde bu da mı yalan diyerek hayat mı geçer,benim de psikolojim bozuldu artık.Sürekli bir şüphe halindeyim.
Canim seni anliyorum fakat ortada bir cocuk var. Yoksa haklisin tamamen. Yazik gunah bebegin cok kucuk. Psikolojik destek alsn esin. Ve sende yardimci ol ona hep ilimli yakls. Allah yardimcin olsun. :*

ahahahahaha ılk gırıs cumlenız bır sahane demek ıstedıgımı cok ıyı anlamıssınız.yanlız sekerım konu sahıbının sorunuyla dalga gecmedım kultur sevıyesı aaaoooo agzımdan cıkmadı.
cok sukur bebegım hıc dert etme kendıne hıc bır sorunum yok benım :) oldugu zamanlarda da daha mantıklı seyler yapıyorum :) herzamanda elestırıye acıgımdır sızde olmayan bır mezıyet bu :) kendını savunamayan ınsanlar saldırıya gecerler.
ayyy ne hossun canım ya ajiteye kaptırmıssın kendını sonucundada bole avam bı mesaj cıkmıs ortaya.bazı seylerı absrbe etmeyı ogrenmelısınız.aksı halde herzaman ıstedıkelrınızı duyamazısnız.
kalabalık bı portalda bır baslık acıyorsan ıyı yada kotu tum elestırılerı gozel almalısınız cnaım :)
ıyı gunler dılıyorum opuyorum sızı
tabi çok fazla eleştiriyi absorbe etmekte sende olduğu gibi şişkinliğe yol açıyor sanırımmm:KK70:sana kilolarınla mutluluklar bide bize yazmışsın "kendını savunamayan ınsanlar saldırıya gecerler."diye sen kendini hiç savunmamışsın zaten bayan mantıklı. önce insanlarla saygı çerçevesinde konuşmayı öğrenmelisin avamlık senin tarzın olmuş herkese aynı seviyesizlikle bebeğim öpüyorum falan diye hitap etmenin başka açıklaması yok. Ajite ye kendini kaptıranda sensin bu forumda rahatsız taşkınlık yapan bir tek sen varsın.:rolleyes:

Benim eski eşimde tam bir yalan makinasıydı..Sende ne derece bilmem ama ..ben 1 sene falan takip etmiştim ve onunkisi artık yaşam biçimiydi..Seni aptal yerine koyduğunu sanıyor ya ,hani sende sirf inanmış numarasi yapıyorsun ya..işte mahfeden o..doğruyu söylese bile inanmıyorsun artık..altında biseyler ariyosun..ama cocugun var bosanmadam ziyade baska cozum yollari bul once..bosanma en son karar

tabi çok fazla eleştiriyi absorbe etmekte sende olduğu gibi şişkinliğe yol açıyor sanırımmm:KK70:sana kilolarınla mutluluklar bide bize yazmışsın "kendını savunamayan ınsanlar saldırıya gecerler."diye sen kendini hiç savunmamışsın zaten bayan mantıklı. önce insanlarla saygı çerçevesinde konuşmayı öğrenmelisin avamlık senin tarzın olmuş herkese aynı seviyesizlikle bebeğim öpüyorum falan diye hitap etmenin başka açıklaması yok. Ajite ye kendini kaptıranda sensin bu forumda rahatsız taşkınlık yapan bir tek sen varsın.:rolleyes:
bu konuyla alakalı tek bır saygısız msj daha alırsam.daha once yaptıgım gıbı mahkemede paylasırız derdımızı ok.

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:

çünkü hastalık cnm hastalık ve asla vaz geçmeden yapacak tövbe yapmiyacagim diyecek gene yapacak benim başımda 20 yıl oldu asla değişmedi sanki duyunca daha az uzuluyoruz çocuk var boşanmak kolay olsa ben bin kez bosardim

Back
X