- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
ne eşinin sana gerçekten yalan söylemediğinden ne de gelecekte başına gelmeyeceğinden emin olamazsın. geleceği kimse bilemez. hatta eşini sıkmadığındanda yada onun bu durumdan mutlu olup olmadığındanda emin olamazsın. belki oda senden beklediği ilgiyi düşkünlüğü göremediği için mutsuz ama sana belli etmiyor olabilir sana yalanlar söylüyor olabilir. bu yüzden sıkıntısı olan insanların dertleştiği bu forumda onları yargılayarak gerginliğini arttırmamalıyız diye düşünüyorum hepimiz yetişkin insanlarız aynaya dönüp bakmayı biliyoruz bu kadında kendini ve eşini bilen kaç yıllık evli çocuk sahibi biri tanımadan yargılamamalısın.Eleştiri yapıcaksanda bunu daha kabul edilir şekilde yapan forumdaşlardan yardım alabilirsin.
yanı bılmeden yargılamayalım tabıde.tek taraflı dınleyıp karsı tarafı yargılıyoruz ama o ne olacak.
ben esımı sıkmamm bunaltmam yalan solemeye mecbur bırakmam.bu ılgılenmedıgım anlamına gelmıyor tabıkı.
hayır herkes karsı tarafı suclar bu durumlarda kımsede cıkıp sendede hata olabılırmı acaba demez.bu adalet olmuyor