• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne eşinin sana gerçekten yalan söylemediğinden ne de gelecekte başına gelmeyeceğinden emin olamazsın. geleceği kimse bilemez. hatta eşini sıkmadığındanda yada onun bu durumdan mutlu olup olmadığındanda emin olamazsın. belki oda senden beklediği ilgiyi düşkünlüğü göremediği için mutsuz ama sana belli etmiyor olabilir sana yalanlar söylüyor olabilir. bu yüzden sıkıntısı olan insanların dertleştiği bu forumda onları yargılayarak gerginliğini arttırmamalıyız diye düşünüyorum hepimiz yetişkin insanlarız aynaya dönüp bakmayı biliyoruz bu kadında kendini ve eşini bilen kaç yıllık evli çocuk sahibi biri tanımadan yargılamamalısın.Eleştiri yapıcaksanda bunu daha kabul edilir şekilde yapan forumdaşlardan yardım alabilirsin.

yanı bılmeden yargılamayalım tabıde.tek taraflı dınleyıp karsı tarafı yargılıyoruz ama o ne olacak.
ben esımı sıkmamm bunaltmam yalan solemeye mecbur bırakmam.bu ılgılenmedıgım anlamına gelmıyor tabıkı.
hayır herkes karsı tarafı suclar bu durumlarda kımsede cıkıp sendede hata olabılırmı acaba demez.bu adalet olmuyor

Bu yalan sorunuyla ilgili aylar önce açtığım konumda "Bu adama bir de çocuk yapıyorsunuz pes" şeklinde yorumlar da aldım,beni o kadar üzdü ki bu cümle. O yüzden ne yazarsanız yazın beni yaralayamasınız. İnş. suç bendedir de eşimle ilgili psikolojik bir sorun yoktur

Bence büyük konuşmayın. Her insan yalan söyleyebilir ve bu onun hasta olduğu anlamına gelmez. Tabi gerçekten hasta olanlar da vardır ama onlar da azınlıktadır.
Kişiliği tam oturmamış insan yalan söyler. Bahanesi de "kızarsın diye vs. beni mecbur bıraktın" olur. Varsın kızsın, aradaki güveni kaybetmekten önemli mi? Kızsa bile kızgınlık geçer ama güven kaybı geri gelmesi çok zor.
Ya da bir çıkarı olan vs. vs.
Her şeye böyle pedagojik yaklaşıp hümanist açıklamalar yapmaya gerek yok.
Adam yalan söylemek istemiş ve söylemiş işte, sonuçlarını da akıl edebilecek yaşta. iyi bir eş olması bu hatayı örtmüyor.
Ha bana göre boşanma sebebi değil, çözülebilir bir durum.

normal saglıklı bı karaktere sahıp kısme yalan solemez.sıze katılmıyorum ya pısıkolojık olarak sorunludur yada yalan solemeye mecbur kalacagı tavırla karsılasıyordur.

Bu yalan sorunuyla ilgili aylar önce açtığım konumda "Bu adama bir de çocuk yapıyorsunuz pes" şeklinde yorumlar da aldım,beni o kadar üzdü ki bu cümle. O yüzden ne yazarsanız yazın beni yaralayamasınız. İnş. suç bendedir de eşimle ilgili psikolojik bir sorun yoktur
sımdı benı anlamaya baslıyorsunuz.tek taraflı ne sızde nede ondadır.sınıze sakın bı sekılde sordunuzmu hıc hayatım neden yalan soluyorsun neden kendını buna mecbur hıssedıyorsun yada benımle alakalı bır sorunmu var yalan solemenı gerektırecek gıbı.aldıgınız cevaba gore hareket etmelısınız.belkıde gercekten psıkolojık anlamda bı problem vardır yalan solemesını saglayan belkıde sız farkında olmadan baskı kuruyorsunuzdur kı bunu elestırmek ıcın solemıyorum.o yuzden yaan soluyordur .elbettekı hos bır durum degıl.aradakı 2 yasında melek gıbı bır kızınız var onun hatırı ıcın bosanmak yerıne cabalamanız gerekır

normal saglıklı bı karaktere sahıp kısme yalan solemez.sıze katılmıyorum ya pısıkolojık olarak sorunludur yada yalan solemeye mecbur kalacagı tavırla karsılasıyordur.
Ya size bir şey yazmayacam diyorum ama şu yazdığınız 2 cümle ne kadar tezat. Ne yazdığınızı bilmiyorsunuz.Sizin mantığınızla açıklarsam, normal insansa nasıl bir tavır alırsa alsın yalan söylemesin ozaman.

sımdı benı anlamaya baslıyorsunuz.tek taraflı ne sızde nede ondadır.sınıze sakın bı sekılde sordunuzmu hıc hayatım neden yalan soluyorsun neden kendını buna mecbur hıssedıyorsun yada benımle alakalı bır sorunmu var yalan solemenı gerektırecek gıbı.aldıgınız cevaba gore hareket etmelısınız.belkıde gercekten psıkolojık anlamda bı problem vardır yalan solemesını saglayan belkıde sız farkında olmadan baskı kuruyorsunuzdur kı bunu elestırmek ıcın solemıyorum.o yuzden yaan soluyordur .elbettekı hos bır durum degıl.aradakı 2 yasında melek gıbı bır kızınız var onun hatırı ıcın bosanmak yerıne cabalamanız gerekır
Hayır ben sizi anlamıyorum. Eşimle her sorunumuzu konuşuruz evet,öyle konuşamasak 14-15 yaşından beri hayatımda en değer verdiğim aşık olduğum insan olmazdı.Sadece bunu halledemiyoruz. Senin üzülmenden korkuyorum,kendim halletmek istiyorum,yalana başvuruyorum diyo her seferinde.

Ya size bir şey yazmayacam diyorum ama şu yazdığınız 2 cümle ne kadar tezat. Ne yazdığınızı bilmiyorsunuz.Sizin mantığınızla açıklarsam, normal insansa nasıl bir tavır alırsa alsın yalan söylemesin ozaman.
ay gerçekten insanı yorum yapma ihtiyacı hissettiriyor değilmi tuhaf bir mantık:KK53:

hayır tezat degıl sızde soluyorsunuzya kızmanda korkuyorum uzulmenden korkuyorum vs gıbı baskılar ınsanı yalan solemeye ıter.

Hayır ben sizi anlamıyorum. Eşimle her sorunumuzu konuşuruz evet,öyle konuşamasak 14-15 yaşından beri hayatımda en değer verdiğim aşık olduğum insan olmazdı.Sadece bunu halledemiyoruz. Senin üzülmenden korkuyorum,kendim halletmek istiyorum,yalana başvuruyorum diyo her seferinde.
14-15 yasından berı tanıyorsunuz ve asık oluyorsunuz.yalan solemıyordu sorun yoktu ama bırden bıre yalan solemeyemı basladı :) demekkı ısın ıcınde bı ıs var sızden kynaklı.

14-15 yasından berı tanıyorsunuz ve asık oluyorsunuz.yalan solemıyordu sorun yoktu ama bırden bıre yalan solemeyemı basladı :) demekkı ısın ıcınde bı ıs var sızden kynaklı.
Kardeşim cidden şakamısın sen ya? Yeni mi yalan söylemeye başladı dedim ben,tek bu sorunu halledemiyoruz diyorum.

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:

Konuyu okuyunca acaba benim eşimle ikiz falan mı diye düşündüm, baya benziyorlar.
Bazı erkekler maddi konularda fazla gururlu oluyor. Ya da bilmiyorum, kişiliği bu konularda çok da oturmamış oluyor.
Eşimin de borçları vardı, gerçi halloldu çok şükür ama o zamanlar altınlarımı bileziklerimi birikmiş param vardı onu vermeyi teklif ettim kabul etmedi.Kredi kartını ödeyeyim dedim ödetmedi.
Ama böyle eşin gibi yalanları oldu.Mesela yazın aidatı ödemediği halde ödedim dedi, 300 tl için bana yalan söyledi. Ama ben bunları çok büyük bir sorun olarak görmedim. Tabii üzülmekle beraber
Zaten maaşının nereye gittiği belli evine harcıyor, bekarken ev almıştı onu ödüyor, hesaplarını bakabiliyorum başka hiç bi kötü huyu yok ilgili sevgi dolu ev işleri yemek vs. eşit yapar ondan razı olduğum için çok da üzerinde durmadım.
O yüzden eşin de böyleyse çok da üzme kendini herkesin bikötü huyu var ama takipte de ol...

olacak işte arkadaşım bak buda bize ibret olsun daha neleri var görelim eşlerimize şükredelim birde böyle insanı haklıyken haksız duruma düşürmek gibi meziyetleri olsa ne yapardık:KK19:hiç olmazsa onlar hatalarını kabul edip düzeltmeye çalışıyorlar bizde pes etmeyelim :KK66:

Benim konularda da hep bi tane böyle seçmece oluyor :KK45:
hahhahaha gercekten cok komıksınız gercekten :) kusura bakmayın da sızı poh poh layamıcam.bu tıp konularda genede konu sahıbıne hak verırım.ama nedense sıze hak veremedım.
sızın konularınız derken ıstersenız kendınızı bıraz duzeltmeye calısınkı daha az konu acasınız.bolece secmelerden kurtulmus olursunuz aaaa bak ıyı fıkır :)

Konuyu okuyunca acaba benim eşimle ikiz falan mı diye düşündüm, baya benziyorlar.
Bazı erkekler maddi konularda fazla gururlu oluyor.
Eşimin de borçları vardı, gerçi halloldu çok şükür ama o zamanlar altınlarımı bileziklerimi birikmiş param vardı onu vermeyi teklif ettim kabul etmedi.Kredi kartını ödeyeyim dedim ödetmedi.
Ama böyle eşin gibi yalanları oldu.Mesela yazın aidatı ödemediği halde ödedim dedi, 300 tl için bana yalan söyledi. Ama ben bunları çok büyük bir sorun olarak görmedim. Tabii üzülmekle beraber
Zaten maaşının nereye gittiği belli evine harcıyor, hesaplarını bakabiliyorum başka hiç bi kötü huyu yok ilgili sevgi dolu ev işleri yemek vs. eşit yapar ondan razı olduğum için çok da üzerinde durmadım.
O yüzden eşin de böyleyse çok da üzme kendini herkesin bikötü huyu var ama takipte de ol...
Tek kötü huyu bu canım,sen beni daha iyi anlarsın. Aynen o da sevgi dolu,ilgili,romantik çok da iyi bir baba.Keşke yalana tahammülüm olsa,bu sorunumuzu çözmek istiyorum sadece

Dolandırıcılar neden alan söylüyor peki
Ki onlar oldukça zeki insanlardır
Konu sahibinin eşi bence normal bir adam ama yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş.
Kızılacağını düşünmesi kişiliğinin tam olgunlaşmadığını gösteriyor

hahhahaha gercekten cok komıksınız gercekten :) kusura bakmayın da sızı poh poh layamıcam.bu tıp konularda genede konu sahıbıne hak verırım.ama nedense sıze hak veremedım.
sızın konularınız derken ıstersenız kendınızı bıraz duzeltmeye calısınkı daha az konu acasınız.bolece secmelerden kurtulmus olursunuz aaaa bak ıyı fıkır :)
Sizi gören de her Allahın günü eşim için konu açıyorum sanır,öyle bir derdim yok çok şükür. Ön yargılarınızı,düşüncelerinizi de alın naşşş

olacak işte arkadaşım bak buda bize ibret olsun daha neleri var görelim eşlerimize şükredelim birde böyle insanı haklıyken haksız duruma düşürmek gibi meziyetleri olsa ne yapardık:KK19:hiç olmazsa onlar hatalarını kabul edip düzeltmeye çalışıyorlar bizde pes etmeyelim :KK66:
hahahaha eglendım sagolun hanımlar :)
sız benı gorupte sukretmeyın sekerım.esını sokak ortasında doven olduren zerre deger vermeyen ve daha bır cok kotu sey yapan kocaları dusunup elınızdekıne sukredın.ve mumkun mertebede aıle ıcındekı ozel sorunlarınızı her gun yuz yuze baktıgınız kocalarınızı bole basıt onemsız bı nedenden dolayı desıfre etmeyın.odedım demıs odememıs.napsın odemedım desınde bı ton dır dırmı ceksın yanı.ılla ınsanı konusturucanız ya.ne aıle hayatları var bılıyormusunuz sız.bu soledıkelrınız cok basıt kalır.halk arasında bır tabırıde varda ben solemeyın sız tahmın edın hanı cok bılgınsınız ya.
benım kocam yalancı dıye eslerınızı desıfre etmeyı normal goren ınsanın benı secmece yada saka olarak gormesı bı haylı dogal.

Back