• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet haklı görüyorum .Kafa yapımız farklı .Ben parayı yaşamak için bir araç olarak görüyorum onun için ise hayatın amacı .Ona kalsa kimseye zerre kadar faydamız olmasın hep bana hep bana .
Ben parayı hayatın amacı olarak görmüyorum ama.Sizin yalanınız belki bütçenizi sarsmıyordur,bir kadının bunu çok iyi ayarlayabileceğini düşünüyorum.Ama eşim bizi çok zor durumlarda bırakıyor

Keşke bende anneniz gibi takmasam da ona hesap sormasam,o da yalan söylemese. Gizli gizli yaptığı bir borç yok, ödemediği borçlar var.Hesapta olmayan bir borç çıkarsa ödenmesi gerekeni erteliyor ve bunu bana söylemiyor.Allah bir şekilde bunu benim karşıma çıkarınca da yalana başvuruyor.En thammülsüz olduğum şey.Halbuki bna söylese o ay başka şeylerden kısıp onu öderiz,harcamamız çok ama gereksiz lükse kaçan harcamalarımız da var
Sizi çok iyi anlıyorum bir kaç kere benim eşimde aynısını yaptı ben de çok sinirlendim yalan söylemesine.
Neden yalana başvuruyorlar anlamıyorum eninde sonunda ortaya çıkıyor işte.
Bir kere daha konuşun ve böyle giderse boşanmak istediğinizi söyleyin aklı başına gelir belki.

Biz hamileliği kredinin biteceği aya göre planlamıştık,doğum iznindeyken para yatmıyordu.O ara ihtiyaçlara yetişememiş ve ödeme yapmamış,gururuna yedirememiş.Evin hiçbirşeyinden kısmamıştı. Faizdi,dosya kapatmaydı derken çoğu havaya ödendi. Kızım doğduktan sonra ameliyat geçirdi karnında tümör vardı,ona rağmen işe dönmek zorunda kaldım. Bize bunları yaşattığı için çok özür diledi,pişman oldu affettim.Ama hala aynısını yapıyor bana yalan söylemeye devam ediyor
anladığım kadarıyla gözü dışarda olan bi adam değil ama ağzı yalana alışmış bi kere. çift terapisine falan gitseniz faydası olur aslında ama denemeye değer.

yatırmayıp parayı ne yapıyor peki?

bütün insanların hayatların böyle acı veren imtihan dönemleri oluyor sabret canım sabrın sonunda mutlaka mükafatlandırılacaksın Rabbim daha çok dua etsin diye imtihan eder insanları pes etme nelerin üstesinden gelemezki insanoğlu ölümün olduğu bi dünyada daha ciddi hiç bir sorun olamaz. Allah sağlığınızla imtihan etmesin çocuğunu babasız anasız bırakmasın.Kimse mükemmel değil sanma ki eşini hayatından çıkarırsan hayatında karşılaştığın saçma sapan yalanlar ortadan kalkacak...yalan dedimiz oldu dünyayı ele geçirmiş hükümetler yasalaştırmış insanlar normalleştirmiş bak ben dahil çoğumuzda okadar büyük bir sorun olarak görmüyoruz çünkü daha büyük daha kötü öyle insanlar ve öyle durumlar var ki. birbirinizi tüketmemenizi temenni ederim sevginizi aşkınızı bi kalemde silmeyin. katillere bile bir şans tanınan bir dünyada eşinde şansı hakediyor diye düşünüyorum.seni ve yuvasını kaybetmek istemediği sürece:KK19:

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:
Benim bir arkadaşımın eşide aynı böyle. birşeyler alır karısına söylemez. kredi borcu öder karısı kredi çektiğini bile bilmez. çok değişik bu tip erkekler. arkadaşım evi terk etmekle buldu çözümü.

bütün insanların hayatların böyle acı veren imtihan dönemleri oluyor sabret canım sabrın sonunda mutlaka mükafatlandırılacaksın Rabbim daha çok dua etsin diye imtihan eder insanları pes etme nelerin üstesinden gelemezki insanoğlu ölümün olduğu bi dünyada daha ciddi hiç bir sorun olamaz. Allah sağlığınızla imtihan etmesin çocuğunu babasız anasız bırakmasın.Kimse mükemmel değil sanma ki eşini hayatından çıkarırsan hayatında karşılaştığın saçma sapan yalanlar ortadan kalkacak...yalan dedimiz oldu dünyayı ele geçirmiş hükümetler yasalaştırmış insanlar normalleştirmiş bak ben dahil çoğumuzda okadar büyük bir sorun olarak görmüyoruz çünkü daha büyük daha kötü öyle insanlar ve öyle durumlar var ki. birbirinizi tüketmemenizi temenni ederim sevginizi aşkınızı bi kalemde silmeyin. katillere bile bir şans tanınan bir dünyada eşinde şansı hakediyor diye düşünüyorum.seni ve yuvasını kaybetmek istemediği sürece:KK19:
Desteğiniz için çok teşekkür ederim,hala aşığım maalesef. İnş. düzeliriz duanızı esirgemeyin

Canım kesinlikle psikolojik bu, aynı şeyi ablam da yaşadı ve doktor bunun bir huy değil hastalık olduğunu söyledi, şimdi herşey yolunda, onu bırakma destek ol,gözümün önünde yaşandı biliyorum. Onunla konuş önce kendisinin kabul etmesini sağla ve psikologa gidin mutlaka.

Kılıf da hazır olur genelde kızarsın diye söylemedim hayatım...

bır de esten dınlemelı degılmı ?
neyse ya ben yorum yapmıcam..

Artık bıktım, gururuna yediremeyip benden habersiz yaptığı ödemelerden, bana söylediği yalanlardan usandım. Bana ekside olan bankamatik kartını ödediğini söyledi ve geçmişte güvenimi sarstığı için kartını kontrol etmek istedim. Yine yalan söylemiş bana,bu kaçıncı? Neden akıllanmıyor bu adam deliricem artık. Araç vergisini ödemiş,üzülürüm diye borcu kapattım demiş.Ben bu adama bin kere bana yalan söyleme,daha çok üzülüyorum dedim.Ve bu son şansıydı,artık boşanacağım yardım edin:KK43:

Yalan varsa bir daha o güven sağlanmıyor ama siz yalandan sonra bu ödeme konusunda yine güvenmişsiniz demek ki... Alın bütün maddi kontrolü elinden, ne var ne yok siz takip edin. Ödeme hesap kitap para pul işlerinden eşiniz elini eteğini çekerse yalan dolanda giremez artık :)

Yorum yapma evet.Başına gelirse kendine sakla yorumunu,lazım olur
sağol bebeğim tasalanma sen.benım basıma gelecegını hıc sanmıyorum.psıkolojık olarak rahatsızlıgı olmayan bı ınsan durduk yere yalan solemez.esımı hıc bı zaman yalan solemeye tesvık edecek kadar sıkmadım.

ha suda var bazı ınsanların yalan soleme hastalıgı vardır bazıların bısey calma hastalıgı oleyse bılemem.ama degılse kendındede bıraz kabahat aramalısın.

sağol bebeğim tasalanma sen.benım basıma gelecegını hıc sanmıyorum.psıkolojık olarak rahatsızlıgı olmayan bı ınsan durduk yere yalan solemez.esımı hıc bı zaman yalan solemeye tesvık edecek kadar sıkmadım.

ha suda var bazı ınsanların yalan soleme hastalıgı vardır bazıların bısey calma hastalıgı oleyse bılemem.ama degılse kendındede bıraz kabahat aramalısın.
Kimin başına gelip kimin başına gelmeyeceğini Allah bilir. Belki yalan söylemez ama güvenin öyle bir sarsılır ki tepe taklak olursun. İnsanların dertleriyle alay etme,ne beni ne eşimi tanıyorsun.Konumdan çık lütfen

Kimin başına gelip kimin başına gelmeyeceğini Allah bilir. Belki yalan söylemez ama güvenin öyle bir sarsılır ki tepe taklak olursun. İnsanların dertleriyle alay etme,ne beni ne eşimi tanıyorsun.Konumdan çık lütfen
senınle nede derdınle alay etmedım.ortada bır sorun varsa kaynagı ıkı kısılıktır herzaman bunu unutma.ozelestırını yapmalısın sorun nekı bu adam bole oldu dıye.bazen her zaman kadınlar puru pak deıller.
ya bırde ınsanlar neden olumsuz elestırıye gelemezler anlamam hep poh pohlıcan sen ıyısın dogrusun o kotu dıcen ozaman senden ıyısı yok ama bırde sendede hata olabılır hasta degılse neden yalan solesın denılıncede cık konumdan trıplerı cok tuaf ya

hala soluyorum.esınde rahatsızlık yoksa yalan soleme hastalıgı gıbı durduk yere neden yalan solesın.asırı baskıcı tavrınla bezdırmıs olabılırmısın.neyse ıyı gunler sana.

Bence büyük konuşmayın. Her insan yalan söyleyebilir ve bu onun hasta olduğu anlamına gelmez. Tabi gerçekten hasta olanlar da vardır ama onlar da azınlıktadır.
Kişiliği tam oturmamış insan yalan söyler. Bahanesi de "kızarsın diye vs. beni mecbur bıraktın" olur. Varsın kızsın, aradaki güveni kaybetmekten önemli mi? Kızsa bile kızgınlık geçer ama güven kaybı geri gelmesi çok zor.
Ya da bir çıkarı olan vs. vs.
Her şeye böyle pedagojik yaklaşıp hümanist açıklamalar yapmaya gerek yok.
Adam yalan söylemek istemiş ve söylemiş işte, sonuçlarını da akıl edebilecek yaşta. iyi bir eş olması bu hatayı örtmüyor.
Ha bana göre boşanma sebebi değil, çözülebilir bir durum.

ne eşinin sana gerçekten yalan söylemediğinden ne de gelecekte başına gelmeyeceğinden emin olamazsın. geleceği kimse bilemez. hatta eşini sıkmadığındanda yada onun bu durumdan mutlu olup olmadığındanda emin olamazsın. belki oda senden beklediği ilgiyi düşkünlüğü göremediği için mutsuz ama sana belli etmiyor olabilir sana yalanlar söylüyor olabilir. bu yüzden sıkıntısı olan insanların dertleştiği bu forumda onları yargılayarak gerginliğini arttırmamalıyız diye düşünüyorum hepimiz yetişkin insanlarız aynaya dönüp bakmayı biliyoruz bu kadında kendini ve eşini bilen kaç yıllık evli çocuk sahibi biri tanımadan yargılamamalısın.Eleştiri yapıcaksanda bunu daha kabul edilir şekilde yapan forumdaşlardan yardım alabilirsin.

senınle nede derdınle alay etmedım.ortada bır sorun varsa kaynagı ıkı kısılıktır herzaman bunu unutma.ozelestırını yapmalısın sorun nekı bu adam bole oldu dıye.bazen her zaman kadınlar puru pak deıller.
ya bırde ınsanlar neden olumsuz elestırıye gelemezler anlamam hep poh pohlıcan sen ıyısın dogrusun o kotu dıcen ozaman senden ıyısı yok ama bırde sendede hata olabılır hasta degılse neden yalan solesın denılıncede cık konumdan trıplerı cok tuaf ya

hala soluyorum.esınde rahatsızlık yoksa yalan soleme hastalıgı gıbı durduk yere neden yalan solesın.asırı baskıcı tavrınla bezdırmıs olabılırmısın.neyse ıyı gunler sana.
Eşimin ailesi eşimin yalancılığıyla ilgili ona lakap takmışlardı senelerdir.Bunu da belirttim konumda.Kendinize tekrar açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz.Demek ki çevresinde herkes baskıcı,herkes onu yalan söylemeye itiyor.

Boyle bir adamin eline para vermeyeceksiniz, butun borclari cikarip oncelik siralamasi yapip ona gore her ay odeyebileceginiz kadarini odeyeceksiniz, yalani huy haline getirmis adam degismiyor maalesef. Harcama yapmayi da bilmiyor anladigim kadariyla, alin maasini elinden, harclik verin, burnunu sokmasin hesap kitap islerine.

bır de esten dınlemelı degılmı ?

Back
X