Sizin naasil ilerledi ? Herkes toparlar diyor bir doktorlar en kotu ihtimalleri..
BENce düzelecek annenHasar cok buyuk sol kisim yok denecek kadar ama bu halde gelip cok agir olan hastalar vae diyorlar.yogun bakimda bizi tanimiyordu yavas yavas algi geldi simdi masallahi var ama konusma yok ayaklar oynuyor fakat yurumesi icin kesin bir sey diyemiyorlar dilerim gun gectikce iyi olur..tanimaz hallerden biilinc normal hale geldi..
Suan iyi anahtarla doktor bastirdi sag ayagini oynatti..sol zaten oynuyor..algi var..anliyor bizleri..ayaga kalkacakmi konusacakmi bilmiyoruz birde biz arastirma hastanesindeyiz buranin fizik tedavisi yeterli gelmez mi?İyi bakım iyi fizik tedavi ile olur yakın zamanda arkadaşımın babası geçirdi, konuşamaz durumdayken bir senelik süreçte şimdi yürüyor koltuk değneği ile .. Tedavi edilmez bir rahatsızlık değil.. İyi bir fizyoterapist ile görüşün belgesi olmasına dikkat edin yada iyi bir hastaneye gidin.. Çünkü çevrede çok kasap var bildiğiniz ben fizyoterapistim diye gezen.. Sizin içinizi ferahlatacaklardır.. Kısa sürede olmaz belki ama toparlar biraz olsun kısa sürede.. Hastanedeki süreci tamamlar tamamlamaz hemen fizik tedavi başlamalı.. Korkmayın kendinizi ve enerjinizi yardımcı olabilecek işlere kanalize olabilecek şekilde ayarlayın Kendinizi demorilize etmeyin ... Su an durumu nasıl?
Ankara medicanaydi..düzce egitim arastirma hastanesindeyiz..buranin fizik tedavisine yonlendirecekler herhalde..siz yinede yazin ankaraya getirirsek aklimda olsun ama duzcede teyzemler var babam var bakacak..esimle ben tek basimiza ustesinden gelmekte cok zorlaniriz..bir teyzem var sagolsun her seyini anliyor..Doğumu hangi ilde yapicaksin sen? Anneni o hastaneye taşıyın derim. Ankaraya gelebilirseniz bi kac iyi merkez biliyorum yardimci olayim.
Suan iyi anahtarla doktor bastirdi sag ayagini oynatti..sol zaten oynuyor..algi var..anliyor bizleri..ayaga kalkacakmi konusacakmi bilmiyoruz birde biz arastirma hastanesindeyiz buranin fizik tedavisi yeterli gelmez mi?
Allah anneciginize şifa versin inşallah tez vakitteBunu bizde dusunduk ama guvenebiilir miyim diye dusundum
Şirketler istanbul ankara gibi büyük illerde mevcut ama iletişime geçildiğinde göndermeyecekleri il ilçe yok.Bilen biri olmasi lazim düzce gibi kucuk bi yerde oyle bi sirket varmidir hic bilmiyorum arastiracagim
Beyin kanamasından sonra yürümeyi konuşmayı okuma yazmayı 60 yaşlarında tekrar öğrenen bir hocam var. 2 sene içinde tekrar araba kullanabilir duruma geldi. Sadece konuşurken biraz kekeliyor. Anneniz de iyi olur inşallah. Benim annem başka bir hastalıktan 5 sene yatağa bağımlı yaşadı. Bizi anlıyor ancak konuşamıyordu. Tek elini kullanabilirse bir süre yazabilir belki. Siz kendinizi çok zorlamayın. Hem şöyle düşünün anneniz hayatta, sizi tanıyor, kendinin farkında. Her şey tedavi ile daha iyiye gidecektir.Hasar cok buyuk sol kisim yok denecek kadar ama bu halde gelip cok agir olan hastalar vae diyorlar.yogun bakimda bizi tanimiyordu yavas yavas algi geldi simdi masallahi var ama konusma yok ayaklar oynuyor fakat yurumesi icin kesin bir sey diyemiyorlar dilerim gun gectikce iyi olur..tanimaz hallerden biilinc normal hale geldi..
Benim 73 yaşındaki babam baktı 55 yaşındaki annemeUzuldugum konu evim duzenim her seyim Ankarada..babam var ama gozum arkada kalacak..doguma dahiii nasil gidecegiimi dusunuyorum..esim isini baska yerde yapamaz tasinsak..nasil ilgilenecegim bebegimle ilgilenebilecekmiyim kafam allakk bullak
Ankara medicanaydi..düzce egitim arastirma hastanesindeyiz..buranin fizik tedavisine yonlendirecekler herhalde..siz yinede yazin ankaraya getirirsek aklimda olsun ama duzcede teyzemler var babam var bakacak..esimle ben tek basimiza ustesinden gelmekte cok zorlaniriz..bir teyzem var sagolsun her seyini anliyor..
Bir yakınımız ayni sekilde konusmasi 2 haftayi bulmuştu. Doktor konusma. merkezine çok yakin yerdehasar var demiş. Sonra konusma dahil bi hasar kalmadi. Insallah tam sağlığına kavusur, Allah acil sifalar versin.31 haftalik hamileyim..forumu tamamen onun icin kulanirken suan buraya yazmak varmis..
Pazartesi günü annem iskemik inme denen beyin damari tikanikligi yasadi..4gün yogun bakim sonrasi 2gündür nöroloji servisinde..beynin sol kismi hasarli konusma ve anlama merkezi..ke ke kee demekten baska bir sey diyemiyor bir Haftadir..anliyor ama derdini anlatamiyor..yuruyebilecekmi bilmiyoruz
farkli sehirlerde yasiyorduk ve tek cocugum..iyiiki yanindaydim iyiki cabuk mudahale oldu faakat cok yiprandim.1haftadir hastanelerdeyim..babam,teyzelerim gece kaliyor bende gunduz onlara yardimci oluyorum.zaten icimde rahat etmiyor.bu esnada bebegimi untuyorum..annem bebegim sanki.. yemegini yediriyorum altini aliyorum..arada agliyor istedigini anlatamiyor icim parcalaniyor..bu sekilde kalirsa nasil bas edecgimi hic bilmiyorum..evladimin dogumuna sevinebilecekmiyim?
Daha 1 hafta once yanima geldi birlikte hazirladik kizimin odasini nasil hevesliydi..kompostalar yapti sanki acelesi var gibiydi..ilk torunu..canim cok yaniyor ayaga kalkmaya calisip yuruyememesinden cok korkuyorum..kahrolur..
Dogumuma az kaldi.. birakip gidemem..bu sehirde dogum yapamam hastane kotu ve kucuk bir yer..psikolijime engel olamiyorum bugun tum gun hareketten kasilmaktan bir hal oldu kizim karnimda..ben ki her seyin kiymetini bilirdim o komposto yaparken ne sansliyim dedim annem var..bununla sinanmak cok zoruma gidiyor..anne olurken kolum kanadim kirildi..