Ben bu acının en katmerlisini yaşadim..

Canim sakin kalmaya çalış senin de doğumun yakınmış bak. Çok üzüldüm kotu denk gelmiş. Iyi bir fizik tedavici bulun bana kalırsa her gun ufak tefek biseyler yaptirsin. Cok iyi merkezler var neleri neleri hayata döndürüolar. Bilinci cabuk yerine gelmiş bence hızlı iyilesiyor. Omega 3 ve 6 takviyesi verin.

Doğumu hangi ilde yapicaksin sen? Anneni o hastaneye taşıyın derim. Ankaraya gelebilirseniz bi kac iyi merkez biliyorum yardimci olayim.

Sizin naasil ilerledi ? Herkes toparlar diyor bir doktorlar en kotu ihtimalleri..

İyi bakım iyi fizik tedavi ile olur yakın zamanda arkadaşımın babası geçirdi, konuşamaz durumdayken bir senelik süreçte şimdi yürüyor koltuk değneği ile .. Tedavi edilmez bir rahatsızlık değil.. İyi bir fizyoterapist ile görüşün belgesi olmasına dikkat edin yada iyi bir hastaneye gidin.. Çünkü çevrede çok kasap var bildiğiniz ben fizyoterapistim diye gezen.. Sizin içinizi ferahlatacaklardır.. Kısa sürede olmaz belki ama toparlar biraz olsun kısa sürede.. Hastanedeki süreci tamamlar tamamlamaz hemen fizik tedavi başlamalı.. Korkmayın kendinizi ve enerjinizi yardımcı olabilecek işlere kanalize olabilecek şekilde ayarlayın Kendinizi demorilize etmeyin ... Su an durumu nasıl?

Allahım acil şifalar versin anneciğinize hem de tüm hastalara...
Hastalık büyük imtihan,maalesef.
Hastaya da hasta yakınlarına büyük kolaylıklar dilerim...

Derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşallah umarım yakın zamanda şifa bulur hayatta ölüm dışında herşeyin bir çözümü vardır...

BENce düzelecek annen
Hamilesin dua et ben de hamileyim ben de duacınım
İnşallah tez zamanda iyileşir çıkar

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.
Ama bu kadar kısa sürede ilerleme kaydettiyse birkaç haftaya baya toparlar diye düşünmeli.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Anneciğinize şifa, doğumunuza kolaylık versin.
Dua edeceğim size.

Suan iyi anahtarla doktor bastirdi sag ayagini oynatti..sol zaten oynuyor..algi var..anliyor bizleri..ayaga kalkacakmi konusacakmi bilmiyoruz birde biz arastirma hastanesindeyiz buranin fizik tedavisi yeterli gelmez mi?

Doğumu hangi ilde yapicaksin sen? Anneni o hastaneye taşıyın derim. Ankaraya gelebilirseniz bi kac iyi merkez biliyorum yardimci olayim.
Ankara medicanaydi..düzce egitim arastirma hastanesindeyiz..buranin fizik tedavisine yonlendirecekler herhalde..siz yinede yazin ankaraya getirirsek aklimda olsun ama duzcede teyzemler var babam var bakacak..esimle ben tek basimiza ustesinden gelmekte cok zorlaniriz..bir teyzem var sagolsun her seyini anliyor..

Suan iyi anahtarla doktor bastirdi sag ayagini oynatti..sol zaten oynuyor..algi var..anliyor bizleri..ayaga kalkacakmi konusacakmi bilmiyoruz birde biz arastirma hastanesindeyiz buranin fizik tedavisi yeterli gelmez mi?

Hastane hakkında bir fikrim yok ama istanbul içnde eğitim ve araştırma hastaneleri en iyisi.. Allah şifa versin inşaallah.. Zaten bir verim alamadığınız durum oluşursa hastane değiştirirsiniz.. Ayaklarının tepki vermesine çok sevindim.. Kısa sürede toparlar Allahın izniyle..

Allah yardımcınız olsun belki doğuma kadar toparlar biraz daha iyi hale gelir.tedavi vs illa bi çare bulursunuz

Öncelikle Allah size sabır annenize de şifa versin.
Benim annem ve babam ikisi de felç geçirdi.
Babam sol tarafından geçirmişti. Erken müdahale ile kısa sürede yürümeye başlamıştı. Rahmetli olana kadar da yürüyor, camiye gidebiliyordu. Yani yürüyemez diye bir şey yok. Kaldı ki babam hastanede iken muayenelerde hiç his olayı yoktu. Babamın tek farkı bilinci yerindeydi.
Annem ise tüm bilgilerini resetlemişti. Yani yürümesinde bir şey yoktu ama tüm bildiklerini unutmuştu. Yeni doğmuş bir bebek gibiydi. Ayakları hissetse bile yürümeyi bilmediği için yürüyemiyordu, tuvaletini bilemiyordu, konuşamıyordu.
4-5 ay içinde bir bebeğe öğretir gibi her şeyi öğrettik kendisine. Tuvalet eğitimi verdik, yürümeyi öğrettik. Kardeşlerimle aramıza alıp hadi gel diye çağırıyorduk. Konuşmayı öğrettik. Rahmetli olana kadar yaklaşık 2 yıldan fazla bir süre içerisinde her şeyi öğrenmiş, hatırlayamadıklarını hatırlamaya başlamıştı.

Bunları neden anlattım? Umutsuz olmayın diye.
Biliyorum çok zor bir süreç. Ben iki kere yaşadım bu süreci. Ama biz 3 kardeşdik ve üçümüzde elimizden gelen her şeyi yaptık. O yüzden ben çok şanslıydım.

Sizin işiniz biraz daha zor olsa da inanın bu günler gelip geçecek. Şu anda annenizle birlikte bebişinizi de düşünmek zorundasınız.

Benim size bir büyük olarak tavsiyem annenize bir bakıcı tutun. Arkadaşım öyle yapmıştı ve çok memnun kalmıştı. Böylece hem yükünüz azalır hem de profesyonel biri tarafından bakılır annenize. Hatta bakımevleri var. Bu ihtimalleri lütfen düşünün.

Bunu bizde dusunduk ama guvenebiilir miyim diye dusundum
Allah anneciginize şifa versin inşallah tez vakitte genelde ilk günler böyle durumu hep böyle kalacak zannediliyor.Ama inanın günden güne hem hareketleri hem konuşması yetisi yerine gelecek.Terapi ve fizik tedavi bu süreçte çok önemli.Arkadasin önerdiği gibi yabancı uyruklu hasta bakıcılar var. bütün tedavisine öz bakımına ihtiyaçlarına ve ufak tefek ev işlerine ( annenizin çamaşırı,ütüsü,çarsafi,odasinin temizliği ,yemegi,ilaci) gibi şeyleri yapip yardimci oluyorlar araci şirketlerle iletişime geçip böyle bir yardımcı alma imkanıniz varsa eğer hem sizin doğum sürecini rahat geçirmenizi hemde evde kalacak kim varsa baba teyze v.s onlarinda üstünden yükü hafifletmiş olur.Boylelikle sizinde aklınız kalmaz.
Zaten 24 saat yanlız kalmayacak anneniz evde babanız zaten o evde yaşıyor o yüzden güvenme me gibi bir kaygınız olmasın.
Size de hayırlı doğumlar inşallah.
Bebisinizi sağlıkla huzurla kucağınıza alin

Bilen biri olmasi lazim düzce gibi kucuk bi yerde oyle bi sirket varmidir hic bilmiyorum arastiracagim
Şirketler istanbul ankara gibi büyük illerde mevcut ama iletişime geçildiğinde göndermeyecekleri il ilçe yok.
Kdz.ereglide (mutlaka biliyorsunuzdur) yaşıyorum ve enaz 10 tane aile böyle yatılı bebek çocuk bakıcısı ve hasta bakımı hizmetinden yararlanıyor.Eger ulaşabilirsem telefon numaralarına size özelden gonderirim

Allah Acil Şifalar versin anneciğinize tez vakitte tekrar iyileşip eski sağlığına kavuşur inşallah
size ve bebeğinize de güç kuvver sabırlar versin yardımcınız olsun

Beyin kanamasından sonra yürümeyi konuşmayı okuma yazmayı 60 yaşlarında tekrar öğrenen bir hocam var. 2 sene içinde tekrar araba kullanabilir duruma geldi. Sadece konuşurken biraz kekeliyor. Anneniz de iyi olur inşallah. Benim annem başka bir hastalıktan 5 sene yatağa bağımlı yaşadı. Bizi anlıyor ancak konuşamıyordu. Tek elini kullanabilirse bir süre yazabilir belki. Siz kendinizi çok zorlamayın. Hem şöyle düşünün anneniz hayatta, sizi tanıyor, kendinin farkında. Her şey tedavi ile daha iyiye gidecektir.

Uzuldugum konu evim duzenim her seyim Ankarada..babam var ama gozum arkada kalacak..doguma dahiii nasil gidecegiimi dusunuyorum..esim isini baska yerde yapamaz tasinsak..nasil ilgilenecegim bebegimle ilgilenebilecekmiyim kafam allakk bullak
Benim 73 yaşındaki babam baktı 55 yaşındaki anneme
Hem de babam bypass olmuştu öncesinde. Babanıza bir yardımcı bulursanız idare edebilir. Sizin şu an yapabilecekleriniz sınırlı
Hamileliğiniz 31 hafta olmuş, sonrasında doğum ve minik bir bebeğin bakımı var. Eve çıkardığınızda bir yardımcı bulmanız en mantıklısı olur

Ankarada fizyocare var cok iyidir fizik tedavi doktorlari. Ordan getirtebilirsiniz. Tavsiyem duzcede medicanaya aldirmaniz ve iyi bi fizik tedavici getirtmeniz. Tabi bunlar maddiyata bakio ne yazik ki. Ayni hastanede olursaniz dogurunca da bebegi gösterirsiniz falan mutlu olur.

Bir yakınımız ayni sekilde konusmasi 2 haftayi bulmuştu. Doktor konusma. merkezine çok yakin yerdehasar var demiş. Sonra konusma dahil bi hasar kalmadi. Insallah tam sağlığına kavusur, Allah acil sifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…